Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Pokemon Place
Posted 22 March 2011 - 23:03
Αν και συνήθως δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Τόσα χρόνια την έχουμε μάθει την Nitendo(as meidei also says).
Επίσης, Gray κασέτα δεν θα υπάρξει. Το έψαξα στο νετ και λέει ότι το αρνήθηκαν.
Posted 22 March 2011 - 23:07

Υποχώρηση: Ίσως να μην την λένε Gray

Posted 22 March 2011 - 23:11
*ahem*
Finished the main story a couple of days ago,και αφου τελιωσα να πιανω λοιπα legendary,roaming, interactive pkm that appear afterward..operation "Filling the Unova pokedex" is going smoothly. αν και,Nintendo - why u no let me connect to GTS? D: I hope it's temporary αλλιως there will be rage.
Training my current team in the new routes(για την επομενη αποπειρα στους E4

Posted 22 March 2011 - 23:18
Πιο ωραίο??? Ένα ασπρουλιάρικο ΠΡΑΜΑ με φτερά είναιWhy? I prefer dragon and fire, than electric.
Και εμφανισιακά είναι πολύ πιο ωραίο. Συγγνώμη, γούστα.

Ηλεκτρισμός ήταν πάντα το αγαπημένο μου type, όντως.
Posted 22 March 2011 - 23:27
http://bulbanews.bulbagarden.net/wiki/Masuda_downplays_%22No_third_version%22_speculation
oson afora tin sigrisi zekrom#reshiram ennoeitai pws to zekrom einai xiliometra mprosta apo to reshiram par'olo pou eimai enas apo tous ligous pou exw parei tin black.oxi,den eimai ilithios apla enas filos mou ithele akomi perissotero to zekrom opote egw anagastika pira ta apominaria

Posted 22 March 2011 - 23:33
Posted 22 March 2011 - 23:36

Also +1 στο vs Red theme rock version. Indeed old, but still awesome.
Να πω την αλήθεια βρίσκω πιο cool το Zekrom, αλλά πάντα είχα μια ιδιαίτερη αγάπη σε αυτό που δεν διαλέγουν οι πολλοί (I know it sounds crazy), οπότε Reshiram for me. Αυτό το τσουλούφι-like να μην είχε στην περιοχή των μη-υπαρκτών γενετικών οργάνων...

Λοιπόν είμαι στο Gym της Opelucid city και, ναι, κατάφερα να κάνω τον Samurott HM whore!
Θα πω μια και καλή την άποψη μου μόλις το τελειώσω το παιχνίδι.
Also ερώτηση προς White players
Τέλος, ελπίζω να καταλάβω προς τι αυτό το Vise Versa στα ονόματα των παιχνιδιών.
*waving intensifies*
Posted 22 March 2011 - 23:43

Και σε εσάς το Zekrom είναι ένα μαύρο Πράμα με φτερά. Το Reshiram έχει Elegance.
/5χρονος mode off.
Πέρα από την πλάκα, περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. Πάντως το νετ είναι πολύ αποφασιστικό. Μια αρνείται μια όχι. Αλλά δεν με εκπλήσει η κατάσταση. Αυτοί λεφτά θέλουν να βγάλουν.
Επίσης, μόνο στην Diamond έχω καταφέρει να τελειώσω το Pokedex. 493 seen and obtained. Μετά κάτι έγινε με το GTS και τη σύνδεσή μου. Και ναι Yami, there was rage. T_T

Posted 22 March 2011 - 23:54
Αν τη μαθαμε λεει... τοσους μισθους εχουμε φαει για τα ποκεμον!Ναι, τόσα χρόνια, μάθαμε την Nintendo
Στην White βλέπω μεγαλύτερο potential για κάποιο λόγο
Δεν εχω παιξει την black, αλλα πιστευω πως η επιλογη της κασετας, θα ειναι σαν την επιλογη των bishounen στα dating sims, δηλαδη απλως θα αλλαζουν μερικες φρασεις στο συνολο αναλογα με το ποιον παιδαρο θα επιλεξεις. Κι εμενα ο παιδαρος μου ειναι ο zekrom:lovulovu:, ειναι ρομποτ απο την μια αλλα δεν βρισκεις εντονες κοφτερες γωνιες πανω του οπως εχουν τα mecha ας πουμε. Το σωμα του αποτελειται κυριως απο λειες γυαλιστερες και δυναμικες καμπυλες =w=.
Με το reshiram σφουγγαριζεις τα πατωματα δεκαοροφου ξενοδοχειου XD (μην παρεξιγουμαστε, ειναι το πιο αξιολατρευτο main legendary που εχει βγει).
LOL Jorg, παλι καλα που μου θυμισες το επικο τσουλουφι

Και φτου σου σκουλικι, πως τολμησες να κανεις το starter σου HM whore?

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 22 March 2011 - 23:57
Και σε εσάς το Zekrom είναι ένα μαύρο Πράμα με φτερά. Το Reshiram έχει Elegance.
/5χρονος mode off.
Επίσης, μόνο στην Diamond έχω καταφέρει να τελειώσω το Pokedex. 493 seen and obtained. Μετά κάτι έγινε με το GTS και τη σύνδεσή μου. Και ναι Yami, there was rage.
T_TΉθελα να το κάνω στην HG and then in White. Why!?
It's black and shines in fluorecent blue. epic win in my book XD the only good thing Reshiram has, is resistance to Ice. :pp
στη Diamond ειχα τελιωσει το regional (σχεδον σε ολα εχω τελιωσει το regional. I never bother with the national σε κανενα παιχνιδι φυσικα...such a pain in the ass orz),αλλα πρωτη φορα απο το 2007-08(?) δε με αφηνει να μπω στο GTS and I don't like this :<
Posted 22 March 2011 - 23:57
Μπορεί να 'χει φτερά, αλλά δεν έχει ΠΟΥΠΟΥΛΑΔεν τα πήγαινα καλά με τον ηλεκτρισμό. Αλλά μ'αρέσει το επιχείρημα σου.
/5χρονος mode off.

God, I love 5χρονος mode

btw

^cute
Σκεφτόμουν να μην το αφήσω να εξελιχτεί.
Posted 23 March 2011 - 00:15
Έδιτ. Και μόλις είδα το ΜΗΝ στο ποστ σου. ._.
Posted 23 March 2011 - 00:23
(Έπιασα και δεύτερο Shinx που λέω να μην το εξελίξω)
Posted 23 March 2011 - 01:14

Παντως σκευτομαι να ξαναρχισω και ειδικα τωρα με τις καινουργιες που μπορεις να παιξεις και στο ιντερνετ το σκευτομαι ακομα πιο σοβαρα.
Εσεις παιζεται στο PC η εχετε DS,τι πρωτεινετε να αρχισω στο PC ή να παρω DS??Με μια ματια που εριξα ειναι καπως οι τιμες τωρα στα καινουργια μοντελα αλλα με οικονομια και περικοπες σωζεται καπως η κατασταση...