Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Pokemon Place

• Please log in to reply
933 replies to this topic

Poll: Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει; (67 member(s) have cast votes)

Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει;

1. GSC Remakes (50 votes [74.63%])

Percentage of vote: 74.63%

2. Συμπληρωματική των Diamond/Pearl (17 votes [25.37%])

Percentage of vote: 25.37%

Vote Guests cannot vote

#691 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 09 April 2010 - 14:10

Πάντως ελπίζω επιτέλους να αλλάξουν τη συνταγή.Δε λέω είναι επιτυχημένη αλλά έχει αρχίσει να δείχνει τα χρόνια της.

THIS.

I like it and all,αλλα περιπου 10 χρονια τωρα κανουμε τα ιδια πραγματα :x
maa..λεει οτι θα ειναι ”完全新作”(εμφαση στο kanzen :P) οποτε ελπιζω να το εννοουν :if:και να δουμε πολλα καινουργια πραγματα

#692 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 09 April 2010 - 15:55

Αυτό που θα ήθελα πολύ να δω(βέβαια θα έπρεπε να βγει για Wii) είναι ένα παιχνίδι Pokemon αλλά με γραφικά σε στυλ GTA.Και οι μάχες θα μπορούσαν να ήταν real time όπως στο Folkore πχ.Κάθε κουμπί και μια επίθεση ξέρω γω.

Άσε μας ρε Ηλία... :smokingg:
Το GTA είναι GTA, το Folkore είναι Folkore, το Pokemon είναι Pokemon.
Ελάχιστα turn-based παιχνίδια έχουν μείνει, το Pokemon, το Dragon Quest, το Megami Tensei και δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο.
Δεν βλέπω γιατί όλα πρέπει να τα κάνουμε real-time... :burningbe3:

Εγώ θέλω κυρίως να αλλάξουν το όλο κλασσικό plot-concept που επικρατεί όλα αυτά τα χρόνια.
Με άλλα λόγια
, να συνεχίσουν να αναπτήσουν τον κόσμο το ίδιο γαμάτα, αλλά να δώσουν ένα μεγαλύτερο βάρος (και πρωτοτυπία) στην βασική πλοκή του main-quest απ' ό,τι συνήθως.

Το game play των μαχών είναι ήδη τέλειο. Το μόνο που μπορεί να βελτιώσει τις μάχες είναι να αλλάξουν την εμφάνισή τους. Κάνα 3D model πχ δεν θα έβλαπτε. Ιδιαίτερα αν δεν ήταν τόσο άνιωθα όσο στο Colosseum και στο Battle Revo.

Αλλά στο DS... :nanteee:

Υ.Γ.: Το πρώτο post ανανεώθηκε με τις ως τώρα πληροφορίες. :)

Edited by Ash_Pokemaster, 09 April 2010 - 16:01.

oR4yYRl.gif

#693 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 09 April 2010 - 16:05

Δεν θα τους επεφτε ο πωπος αν εκαναν την νεα region παρα πολυ δυσκολη. Εγω προσωπικα εχω τερματισει ολες τις ποκεμον μεσα σε 5μερες το πολυ. Αυτο π θελω να πω ειναι οτι πρεπει απο το πρωτο Gym να υπαρχουν 30+ ποκεμον και οι ελιτε 4 να εχει 85+....μονο με αυτο τον τροπο θα πιασουν τοπο τα λεφτα μας κ μονο τοτε θα το ευχαριστηθουμε. Εμενα προσωπικα δεν με πειραζει να κατσω 5ωρες την μερα κ να lvarw τα ποκεμον μ γ να ειμαι ετοιμος να μπορω να νικησω την Gym battle η "Oποια" θα εχει ενα βαθμο δυσκολιας.

Posted Image

#694 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 09 April 2010 - 16:09

Αυτό που θα ήθελα πολύ να δω(βέβαια θα έπρεπε να βγει για Wii) είναι ένα παιχνίδι Pokemon αλλά με γραφικά σε στυλ GTA.Και οι μάχες θα μπορούσαν να ήταν real time όπως στο Folkore πχ.Κάθε κουμπί και μια επίθεση ξέρω γω.

Αυτο το εχω σκεφτει και εγω πολλες φορες.
Να μπορεις να κινεις εσυ το pokemon σου (οχι στυλ mystery dungeon, να μπορεις να αποφευγεις και τις επιθεσεις), καθε κουμπι και μια επιθεση, οπως ειπες, κτλ.
Βασικα πιστευω (και ελπιζω καπως) οτι τα turn-based παιχνιδια pokemon (gold, ruby κτλ) θα μεινουν ετσι.... μονο αν βγαλουν κανενα αλλο τιτλο θα εχουμε ελπιδες και διαφορετικου στυλ pokemon παιχνιδια (νομιζω οτι το Pokemon Rumble για Wii θα ειναι καπως ετσι αλλα δεν ειμαι σιγουρος).

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#695 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 09 April 2010 - 16:16

Εγώ θα ήθελα να άλλαζε η μορφή του tournament και να είναι έτσι:
Posted Image
Μερικές φορές είναι λίγο βαρετό να παίζεις συνέχεια τους ίδιους και τους ίδιους.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#696 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 09 April 2010 - 23:06

Ελπίζω να μην είναι καινούργια γενιά ποκεμον.
Εγώ τώρα μαθαίνω τα ποκεμον της Diamond.:sadist:

lol Και εγω τωρα μαθαινω την 4η γενια. Τα πιο αγνωστα της ποκεμον τουλαχιστον

Απ'ότι είδα μάλλον στις 15 Απριλίου θα κάνουν μια παρουσίαση ή κάτι τέτοιο.Είχε πολλά kanji και δε τα ήξερα όλα.

Πάντως ελπίζω επιτέλους να αλλάξουν τη συνταγή.Δε λέω είναι επιτυχημένη αλλά έχει αρχίσει να δείχνει τα χρόνια της.Από τις πρώτες εκδόσεις μέχρι τη HG/SS είναι ακριβώς το ίδιο πράμα.Το μόνο που έχει αλλάξει είναι τα mini-games κτλ που έχουν προσθέσει.

Το Serebii κατι ελεγε για το CoroCoro...

RTB θα μου αρεσε μονο σε κονσολα και αν καταφερνε να γινει οπως το ανιμε, αν και αυτο θα απαιτουσε πολλα reaction commands.

Το game play των μαχών είναι ήδη τέλειο. Το μόνο που μπορεί να βελτιώσει τις μάχες είναι να αλλάξουν την εμφάνισή τους. Κάνα 3D model πχ δεν θα έβλαπτε. Ιδιαίτερα αν δεν ήταν τόσο άνιωθα όσο στο Colosseum και στο Battle Revo.

Εννοεις τρισδιαστατα Ποκεμον...? Μπλιαχ..., επειδη σιγουρα θα καταληξουν να φαινονται σαν ζομπι, καλυτερα οχι. Θα προτιμουσα κανα animation στις μαχες, π.χ οπως οταν χρησιμοποιεις τα HM, με παρομοιο τροπο το εκαστοτε Ποκεμον να βγαινει στην οθονη και να κανει την ταδε κινηση. Αν και μπορει να γινοταν κουραστικο...

Εγώ θα ήθελα να άλλαζε η μορφή του tournament και να είναι έτσι:
Posted Image
Μερικές φορές είναι λίγο βαρετό να παίζεις συνέχεια τους ίδιους και τους ίδιους.

Σαν το ανιμε? Αυτο δεν θα με πειραζε.

Αλλα αυτο που θελω..., ειναι να βρεχει, χιονιζει κτλπ στις μαχες συνεχεια χωρις να χρειαζεται καθε 10 δευτερολεπτα να βλεπω "Sandshrew is buffeted by the sandstorm" or "rain continues to fall" Μου σπαει τα νευρα :if:

#697 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 10 April 2010 - 00:12

"Sandshrew is buffeted by the sandstorm"

O Sandshrew ειναι ground:thatsit:

Posted ImagePosted Image

#698 BankaiZoro

BankaiZoro

Starting...

• Members
  • 23 posts

Posted 10 April 2010 - 00:17

O Sandshrew ειναι ground:thatsit:

Σωστά, αλλά άμα κάνεις Hack σε emulator μπορείς να το δεις και αυτό...

#699 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 10 April 2010 - 13:00

http://pokebeach.com/2010/04/first-game-screenshots-of-pokemon-black-and-pokemon-white-in-corocoro

Hint: Είμαι απογοητευμένος.

oR4yYRl.gif

#700 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 10 April 2010 - 14:35

http://pokebeach.com/2010/04/first-game-screenshots-of-pokemon-black-and-pokemon-white-in-corocoro

OMG! 3D Graphics... ;
Απο τη μια μου αρεσει η καινουρια ιδεα, απο την αλλη, γιατι τοση αλλαγη;
Δεν ξερω... εγω δε θα δηλωσω απογοητευμενος, αλλα μαλλον περιεργος.

*waving intensifies*

#701 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 10 April 2010 - 15:12

Εννοεις τρισδιαστατα Ποκεμον...? Μπλιαχ..., επειδη σιγουρα θα καταληξουν να φαινονται σαν ζομπι, καλυτερα οχι. Θα προτιμουσα κανα animation στις μαχες, π.χ οπως οταν χρησιμοποιεις τα HM, με παρομοιο τροπο το εκαστοτε Ποκεμον να βγαινει στην οθονη και να κανει την ταδε κινηση. Αν και μπορει να γινοταν κουραστικο...

Στο Colosseum και τα λοιπά πράγματι φαίνοντια σαν ζόμπυ. Αν είδες όμως στα openings των HG/SS το Lugia και το Ho-oh, θα δεις ότι η GameFreak έκανε πολύ καλύτερη δουλειά στα 3D models απ' ό,τι η The Pokemon Company (που έφτιαξε τα προαναφερθέντα του Colosseum). Επίσης 3D γραφικά είναι και τα cell-shaded γραφικά, που αν μην τι άλλο ταιριάζουν γάντι στο Pokemon. ;)

Τέλος πάντων, ας περιμένουμε πιο καθαρά scans μέχρι τη δευτέρα και Direct-feed fotage την Πέμπτη και θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας.

oR4yYRl.gif

#702 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 10 April 2010 - 20:36

@Ephialtes: Ειπα το πρωτο ποκεμον που μου ηρθε στο μυαλο...-_-

Γιατι...? Το βρισκω αρκετα ενδιαφερον οπως φαινεται αλλα δεν καταλαβαινω αν το Pokecenter εχει μεσα και Mart...?! Ο.ο

Η εικονα που με προβληματιζει ειναι αυτη με τα Zoroark & Zorua. Τι υποτιθεται οτι ειναι τωρα αυτο...? Μαχη...?:hmmm:

Ακομη δεν καταλαβαινω γιατι δεν το βγαζουν στο 3DS...

#703 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 10 April 2010 - 20:54

Spoiler:

Κάποιος στη Nintendo διαβάζει anime.gr μάλλον:kakaka:

Posted Image

#704 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 10 April 2010 - 21:57

Ακομη δεν καταλαβαινω γιατι δεν το βγαζουν στο 3DS...

Wait...! Το 3DS εχει διαφορετικα παιχνιδια;

Edited by Jorg, 10 April 2010 - 22:10.

*waving intensifies*

#705 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 10 April 2010 - 22:50

Γιατι...?

Λίγο prejudgement, αλλά με το fresh start περίμενα μία ελάχιστη αλλαγή στον τεχνικό τομέα. Αυτό μου φαίνεται πολύ same-old, same-old, και ιδιαίτερα οι μάχες (που ναι, μάχη είναι, μην ρωτάς που πήγαν τα HP Bars. :P) φαίνονται υπερβολικά απείραχτες. Όχι απλά sprites, αλλά και sprites που στρετσάρουν όταν γίνουν zoom-in... :zetsubou:

Μακάρι να βγω λάθος. Αλλά δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω προς το παρόν. Αναχρησιμοποιημένα, λίγο edited, μα κυρίως άθλια μοντέλα κτιρίων (μην επιρεάζεστε από το Cheerleader Effect, δείτε το κάθε κτίριο ξεχωριστά, ιδιαίτερα το Pokemon Center), πιξελιασμένους χαρακτήρες (για να μην αναφέρω και ότι το design του δεν φαίνεται και ιδιαίτερα εμπνευσμένο) που μάλιστα είναι σε 2D, και με αυτή την κάμερα φαίνονται πολύ diorama το effect, και γενικώς τίποτα που να μαρτυρά αυτό το fresh start για το οποίο μιλάνε.

Περιμένω direct-feed footage πριν το καταδικάσω, αλλά αυτό το ξεκίνημα μπορώ να το θεωρήσω κάθε άλλο παρά ευοίωνο. :smokingg:

Βασίζομαι μόνο στην πιθανότητα να έχει άλλα καλά το παιχνίδι, όπως λέω και πιο αναλυτικά εδώ. Τα γραφικά πάντως ναι, είναι reharsh, όπως μπορεί να επιβεβαιώσει και αυτό και αυτό.

Wait...! Το 3DS εχει διαφορετικα παιχνιδια;

Ναι, είναι εντελώς διαφορετική κονσόλα. :P DS2, πρακτικά.

oR4yYRl.gif