THIS.Πάντως ελπίζω επιτέλους να αλλάξουν τη συνταγή.Δε λέω είναι επιτυχημένη αλλά έχει αρχίσει να δείχνει τα χρόνια της.
I like it and all,αλλα περιπου 10 χρονια τωρα κανουμε τα ιδια πραγματα :x
maa..λεει οτι θα ειναι ”完全新作”(εμφαση στο kanzen

Posted 09 April 2010 - 14:10
THIS.Πάντως ελπίζω επιτέλους να αλλάξουν τη συνταγή.Δε λέω είναι επιτυχημένη αλλά έχει αρχίσει να δείχνει τα χρόνια της.
Posted 09 April 2010 - 15:55
Αυτό που θα ήθελα πολύ να δω(βέβαια θα έπρεπε να βγει για Wii) είναι ένα παιχνίδι Pokemon αλλά με γραφικά σε στυλ GTA.Και οι μάχες θα μπορούσαν να ήταν real time όπως στο Folkore πχ.Κάθε κουμπί και μια επίθεση ξέρω γω.
Edited by Ash_Pokemaster, 09 April 2010 - 16:01.
Posted 09 April 2010 - 16:05
Posted 09 April 2010 - 16:09
Αυτό που θα ήθελα πολύ να δω(βέβαια θα έπρεπε να βγει για Wii) είναι ένα παιχνίδι Pokemon αλλά με γραφικά σε στυλ GTA.Και οι μάχες θα μπορούσαν να ήταν real time όπως στο Folkore πχ.Κάθε κουμπί και μια επίθεση ξέρω γω.
*waving intensifies*
Posted 09 April 2010 - 16:16
Posted 09 April 2010 - 23:06
Ελπίζω να μην είναι καινούργια γενιά ποκεμον.
Εγώ τώρα μαθαίνω τα ποκεμον της Diamond.
Απ'ότι είδα μάλλον στις 15 Απριλίου θα κάνουν μια παρουσίαση ή κάτι τέτοιο.Είχε πολλά kanji και δε τα ήξερα όλα.
Πάντως ελπίζω επιτέλους να αλλάξουν τη συνταγή.Δε λέω είναι επιτυχημένη αλλά έχει αρχίσει να δείχνει τα χρόνια της.Από τις πρώτες εκδόσεις μέχρι τη HG/SS είναι ακριβώς το ίδιο πράμα.Το μόνο που έχει αλλάξει είναι τα mini-games κτλ που έχουν προσθέσει.
Το game play των μαχών είναι ήδη τέλειο. Το μόνο που μπορεί να βελτιώσει τις μάχες είναι να αλλάξουν την εμφάνισή τους. Κάνα 3D model πχ δεν θα έβλαπτε. Ιδιαίτερα αν δεν ήταν τόσο άνιωθα όσο στο Colosseum και στο Battle Revo.
Εγώ θα ήθελα να άλλαζε η μορφή του tournament και να είναι έτσι:
Μερικές φορές είναι λίγο βαρετό να παίζεις συνέχεια τους ίδιους και τους ίδιους.
Posted 10 April 2010 - 00:12
"Sandshrew is buffeted by the sandstorm"
Posted 10 April 2010 - 00:17
Σωστά, αλλά άμα κάνεις Hack σε emulator μπορείς να το δεις και αυτό...O Sandshrew ειναι ground:thatsit:
Posted 10 April 2010 - 13:00
Posted 10 April 2010 - 14:35
http://pokebeach.com/2010/04/first-game-screenshots-of-pokemon-black-and-pokemon-white-in-corocoro
Hint: Είμαι απογοητευμένος.
*waving intensifies*
Posted 10 April 2010 - 15:12
Εννοεις τρισδιαστατα Ποκεμον...? Μπλιαχ..., επειδη σιγουρα θα καταληξουν να φαινονται σαν ζομπι, καλυτερα οχι. Θα προτιμουσα κανα animation στις μαχες, π.χ οπως οταν χρησιμοποιεις τα HM, με παρομοιο τροπο το εκαστοτε Ποκεμον να βγαινει στην οθονη και να κανει την ταδε κινηση. Αν και μπορει να γινοταν κουραστικο...
Posted 10 April 2010 - 20:36
http://pokebeach.com/2010/04/first-game-screenshots-of-pokemon-black-and-pokemon-white-in-corocoro
Hint: Είμαι απογοητευμένος.
Posted 10 April 2010 - 20:54
Posted 10 April 2010 - 21:57
Ακομη δεν καταλαβαινω γιατι δεν το βγαζουν στο 3DS...
Edited by Jorg, 10 April 2010 - 22:10.
*waving intensifies*
Posted 10 April 2010 - 22:50
Γιατι...?
Wait...! Το 3DS εχει διαφορετικα παιχνιδια;