The new legendaries rule 
BTW, ανδρέα βάλε κανένα άλλο Poll (πχ ποιο είναι το αγαπημένο μας θρυλικό ή κάτι άλλο, ξες εσύ). Ψήφισε ο λαός για τα αρχικά των D/P. XD
x2
Αν και δυστυχώς είναι αρκετά... Πιστεύω ότι ορισμένα δεν έπρεπε να υπάρχουν κάν... Κατα τη γνώμη μου βέβαια:
DP Trio = Best Trio
Arceus = Best Legendary EVER
Dialga/Palkia = Best Legendary Pair
Manaphy = Best Tiny Legendary
Τώρα... Ορισμένα όπως ο Darkrai, το Giratina, και άλλα, από τα
15 ΝΕΑ ΘΡΥΛΙΚΑ, πραγματικά δεν έπρεπε να υπάρχουν...
Όσο για το πόλ, θα πω στον Γιώργο να το αλλάξει, μιας και μόνο οι Mods της στήλης/Admins μπορούν.

Έχωντας παίξει 9 περίπου ώρες την Diamond, έχω να πώ πως τραγούδι σαν το versus gym leader απο Red και Blue δέν πρόκειτα να ξαναβγεί! 

Seriously, αν μας κάνεις τίποτα σπόιλερ, έχεις πεθάνει. :aaacf4:
Επίσης, ελπίζω να παίξεις το παιχνίδι παράλληλα με εμάς, το καλοκαίρι.
The More we are, the Better!

Νομίζω το ξέρετε ήδη αυτό, ε;

Τα δίνουν με preorder των κασετών από την Αμερική.
Μακάρι να το κάνουν και στην Ευρώπη
.
Για τόσα πολλά δώρα... Αμφηβάλλω

Αν και η αλήθεια είναι, ότι μαζί με τις FireRed/LeafGreen, έδωσαν μαζί και τον οδηγό για αρχάριους, ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΜΑΛΙΣΤΑ, ο οποίος αν δεν με απατά η μνήμη μου, διακινούταν με τα παιχνίδια στην Αμερική επίσης.

Όσο για τα video, το παρόν θέμα είναι για ό,τι αφορά το Pokemon, μη-περιορισμένο στα παιχνίδια.
Το γεγονός ότι βρίσκεται στην παρούσα στήλη, δικαιολογείται από τον πρωταγωνιστικό ρόλο των παιχνιδιών στο χώρο.
Το μπλε τί είναι?
Προφανώς κάποιου είδους αναμνηστικό/τρόπαιο, σαν εκείνα που διανέμονται πολλές φορές σε αθλητικές εκδηλώσεις, για της συμμετοχή καιτς... :aaacf4:
--------------------------------------------------------------------------------------------
Anyways, είναι προφανές ότι τώρα, και για αρκετούς μήνες ακόμα, το internet θα βρίσκεται στους ρυθμούς του Pokemon! :6f428754:
Το ερχόμενο καλοκαίρι, ενδέχεται να υπάρξουν αρκετές δραστηριότητες, σε αρκετά από τα διάσημα Pokemon sites.
Στο Channel των #pocketmonsters, συζητούνταν το θέμα, όταν πρότεινα την έναρξη κάποιου tournament από το pocketmonsters.net.

Επίσης, προσφάτως, ο Serebii του serebii.net, αποκάλυψε το project πάνω στο οποίο δουλεύει. Σύντομα, θα λειτουργεί υπό την κάλυψη του serebii.net, site στο οποίο θα γίνονται προτάσεις ανταλλαγών, όπως είπε ο Serebii.
Φυσικά αυτό δεν είναι τίποτα. Το Bulbagarden, γνωστό και ως το μέρος των σοβαρών παιχτών του παιχνιδιού, έχει ήδη ξεκινήσει προσπάθεια οργάνωσης των εκπαιδευτών για μαζική αξιοποίηση των Online δυνατοτήτων, οι οποίες παρέχονται στα παιχνίδια.
Και με αφορμή ένα πρόσφατο περιστατικό που μου συνέβη, κάνοντας με να καταλάβω αρκετά πράγματα, πρέπει να αναφέρω κάτι βασικό. Εκτός από τη συμμετοχή μας σε πρωταθλήματα, η εκδήλωση ενδιαφέροντος για ανταλλαγές, και γενικά η ενασχόλησή μας με αυτό το ατελείωτο παιχνίδι, η κύρια επιδίωξή μας πρέπει να είναι η διασκέδαση. Αν αυτή βρεθεί, πράγματα όπως ο πρωταθλητισμός, οι γνώσεις, και γενικότερα μία θέση στην κοινωνία των Pokemon, έρχονται όλα μόνα τους.
Εύχομαι σε όλους μας μία χαρούμενη (και με υπομονή! :aaacf4:) τελική ευθεία προς την κυκλοφορία των Diamond και Pearl~! Η κυκλοφορία στην Αυστραλία θα γίνει στις 21 Ιουνίου. Εμείς βρισκόμαστε σε Q3, ενώ μετά από πρόσφατες ανακοινώσεις των στελεχών της Nintendo, οι Diamond/Pearl θα κυκλοφορήσουν Ιούνιο με Ιούλιο. Αν θέλετε την γνώμη μου, χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά, το λανσάρισμα θα μας πάρει μέσα Ιουλίου...

Αν γίνει πάντως καμιά στραβή, και πάμε για Αύγουστο, πάω χαλαρά σε λύσεις Import από Αυστραλία, μιας και αυτοί έχουν PAL, και η πιθανότητα δυσλειτουργίας των DP με Battle Revolution και Ranger θα είναι μικρή.
Αυτά...