Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

The Pokemon Place

• Please log in to reply
933 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει; (67 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει;

1. GSC Remakes (50 ψήφοι [74.63%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 74.63%

2. Συμπληρωματική των Diamond/Pearl (17 ψήφοι [25.37%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 25.37%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#556 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2009 - 22:17

Λεει οτι το Yellow Forest(kiiro no mori) θα ειναι ενα special course για το Pokewalker και θα διανεμεται απο 18/9 - 10/11 μεσω Wifi. :3

Α μπραβο, αυτο ειχα διαβασει. Ευχαριστω.

#557 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2009 - 00:44

εγω επεζα δευτερα δημοτικου αν θυμαμε καλα τιν κιτρινι ποκεμον με τον πικατσου, αλλα μεχρι εκει τιποτα αλλο. το επεζα σε αχρωμο. τωρα δεν πολυ γουσταρω ειναι λιγο βαρετα.

ezgif.com-resize.gif

#558 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2009 - 00:07

εγω επεζα δευτερα δημοτικου αν θυμαμε καλα τιν κιτρινι ποκεμον με τον πικατσου, αλλα μεχρι εκει τιποτα αλλο. το επεζα σε αχρωμο. τωρα δεν πολυ γουσταρω ειναι λιγο βαρετα.

Θα αναγκαστω να διαφωνησω.
Θα καθομουν να σου περιγραψω το ποσο τα παιχνιδια pokemon εχουν εξελιχθει αλλα βαριεμαι και φοβαμαι οτι θα σε κανω και εσενα να βαρεθεις.
Παντως τα pokemon ειναι το αγαπημενο μου turn-based rpg.

#559 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2009 - 00:34

Σίγουρα έχουν βελτιωθεί σε σχέση με το παρελθόν αλλά τα βασικά στοιχεία είναι τα ίδια.Παρόλο που παίζω κάθε νέο παιχνίδι που βγαίνει,μετά τη Gold έπαψα πια να τα ευχαριστιέμαι 100%.Πιο πολύ τα παίζω για συναισθηματικούς λόγους.Ναι δεν είναι άσχημα σαν παιχνίδια αλλά θέλω επιτέλους κάτι νέο.Θέλω ολοκληρωτικές αλλαγές.Βέβαια από τη στιγμή που πουλάει το παιχνίδι δεν υπάρχει λόγος να πάρει τέτοια ρίσκα η Nintendo:canthelp:

Πάντως το νέο παιχνίδι που θα βγει ίσως να είναι το πρώτο παιχνίδι Pokemon που δε θα αγοράσω.Θα το κατεβάσω βέβαια και θα το παίξω.Αν το αγοράσω θα το κάνω μόνο και μόνο για συναισθηματικούς/συλλεκτικούς λόγους.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#560 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2009 - 17:28

Ανακοινωθηκε οτι την ανοιξη του 2010 θα κυκλοφορησουν σε Αμερικη και Ευρωπη οι Heart Gold and Soul Silver http://www.pokemon.com/#heartgoldsoulsilver

:riiight:

#561 Rihardil

Rihardil

~ Anchor...Hoenn Region ~

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2009 - 11:23

Ρε παιδια,ενδιαφερεται κανεις για καμια μαχη ή καμια ανταλλαγη????!! Ακουω προτασεις :P

YOU HAVE TO PAY FOR MY BROKEN BICYCLE ASH KETCAM!!!

:chigau:

#562 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2009 - 15:54

I'd be very interested(especially for trades; and I really need a generous person to trade me a Member's Card for the Darkrai event)..αλλα δυστυχως δεν εχω προσβαση σε wireless atm.. T_T

#563 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2009 - 17:22

Ρε παιδια,ενδιαφερεται κανεις για καμια μαχη ή καμια ανταλλαγη????!! Ακουω προτασεις :P

Ενδιαφέρομαι για μάχες. Όποτε θες ρίξε ένα ΠΜ με ώρα, κανόνες και Friend Code. ;)
Υπ' όψην ότι δεν έχω ομάδα για διπλές, και επιπλέον δεν παίζω με ubers.

I'd be very interested(especially for trades; and I really need a generous person to trade me a Member's Card for the Darkrai event)..αλλα δυστυχως δεν εχω προσβαση σε wireless atm.. T_T

Δυστυχώς το Member's Card είναι Key Item και επομένως δεν ανταλλάσεται. Επιπλέον το item από το Event στέλνεται μόνο στην Platinum, και δεν γίνεται καν να το πάρεις From Friend. Μόνο From Wi-Fi και για όσο διαρκεί το Event... Βέβαια έχε υπ' όψην αυτό.

oR4yYRl.gif

#564 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2009 - 17:26

Αν μπορουσα να συνδεθω και να κανω friend θα ηθελα παρα πολυ(για μαχη οχι ανταλλαγη, εχω Action Replay DS:tensai:, αν θελατε παλι εσεις τοτε εγω δεν θα ειχα κανενα προβλημα να σας δωσω οτι θελετε)
ΑΛΛΑ μου εμφανιζει συνεχεια ενα Error το οποιο και δεν θυμαμαι

#565 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2009 - 17:42

Δυστυχώς το Member's Card είναι Key Item και επομένως δεν ανταλλάσεται. Επιπλέον το item από το Event στέλνεται μόνο στην Platinum, και δεν γίνεται καν να το πάρεις From Friend. Μόνο From Wi-Fi και για όσο διαρκεί το Event...

well that sux :P but I guess that's how much of a bitch Nintendo is.. >_> anyone for a tradeback? X3

in other news...πειραζει που απο τα νεα features των HG/SS ισως το μονο που με ενθουσιασε ειναι που -επιτελους- τα boxes ελεγχονται με touch,drag 'n' drop? :P
Youtube Video

#566 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2009 - 10:56

Ενδιαφέρομαι για μάχες. Όποτε θες ρίξε ένα ΠΜ με ώρα, κανόνες και Friend Code. ;)
Υπ' όψην ότι δεν έχω ομάδα για διπλές, και επιπλέον δεν παίζω με ubers.

Δυστυχώς το Member's Card είναι Key Item και επομένως δεν ανταλλάσεται. Επιπλέον το item από το Event στέλνεται μόνο στην Platinum, και δεν γίνεται καν να το πάρεις From Friend. Μόνο From Wi-Fi και για όσο διαρκεί το Event... Βέβαια έχε υπ' όψην αυτό.

Ωραια μια χαρα,δεν εχω προβλημα!!Ουτε εγω εχω team για διπλη μαχη,κι ουτε παιζω με ubers φυσικα!Εχεις θεμα με το επιπεδο??πχ 50,60 ή οχι???Οι κανονες μου ειναι απλοι,μαχη μαχη μαχη!!Loool !

Οσο για το Member's Card ειχα διαβασει στο Serebii αν θυμαμαι καλα,οτι καποιες απο τις Wonder Cards που λαμβανουμε για τα events μπορουμε να τις στειλουμε μεχρι και 3 φορες.Με τη wonder card οτυ Darkrai δεν γινεται???

Για οσους ενδιαφερονται
FC: 2235 6041 1055
Name: Chris

well that sux :P but I guess that's how much of a bitch Nintendo is.. >_> anyone for a tradeback? X3

in other news...πειραζει που απο τα νεα features των HG/SS ισως το μονο που με ενθουσιασε ειναι που -επιτελους- τα boxes ελεγχονται με touch,drag 'n' drop? :P

Εμενα μου αρεσαν αρκετα τα νεα features και ειδικα τα νεα γραφικα του Johto (ειδικα η πολη Ecruteak) και θελω να βγουν γρηγορα στην Ευρωπη γιατι με τις παλιες GSC δεν ειχα ασχοληθει και πολυ...:hahaha:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Rihardil: 23 Αύγουστος 2009 - 15:23

#567 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2009 - 15:36

Ωραια μια χαρα,δεν εχω προβλημα!!Ουτε εγω εχω team για διπλη μαχη,κι ουτε παιζω με ubers φυσικα!Εχεις θεμα με το επιπεδο??πχ 50,60 ή οχι???Οι κανονες μου ειναι απλοι,μαχη μαχη μαχη!!Loool !

λΟΟΟΟΟΟΟΛ.
Ρε, δεν έχουν σημασία τα levels. Υπάρχει επιλογή να πάνε όλα 50 ή 100 αυτόματα. ;)

Οσο για το Member's Card ειχα διαβασει στο Serebii αν θυμαμαι καλα,οτι καποιες απο τις Wonder Cards που λαμβανουμε για τα events μπορουμε να τις στειλουμε μεχρι και 3 φορες.Με τη wonder card οτυ Darkrai δεν γινεται???

Δεν γίνεται. Απ' ό,τι ξέρω, μέχρι τώρα αυτό το Feature έχει χρησιμοποιηθεί μόνο στην Ιαπωνία και μόνο για το Secret Key...

oR4yYRl.gif

#568 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2009 - 01:38

http://bmgf.bulbagarden.net/showpost.php?p=1017166&postcount=7
http://bmgf.bulbagarden.net/showpost.php?p=1026448&postcount=26

:|.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Ash_Pokemaster: 30 Αύγουστος 2009 - 02:25

oR4yYRl.gif

#569 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2009 - 02:37

μολις σήμερα έπιασα το darkrai χρησιμοποιόντας το member's card απο το wifi event.

btw ξεκλείδωσα το μυστικό με το regigigas απο το event για να πιάσω το regi-trio.
Τώρα προσπάθω να πιάσω το regigigas με το 1 lvl που βρίσκεται στην Snowpoint (τλκ είναι δυσκολότερο απ'οσο φαινεται :P).
Δημοσιευμένη  εικόνα

#570 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2009 - 12:53

μολις σήμερα έπιασα το darkrai χρησιμοποιόντας το member's card απο το wifi event.

btw ξεκλείδωσα το μυστικό με το regigigas απο το event για να πιάσω το regi-trio.
Τώρα προσπάθω να πιάσω το regigigas με το 1 lvl που βρίσκεται στην Snowpoint (τλκ είναι δυσκολότερο απ'οσο φαινεται :P).

Που βρηκες το Regigas???Απο Wi-Fi ανταλλαγη???