Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Pokemon Place

• Please log in to reply
933 replies to this topic

Poll: Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει; (67 member(s) have cast votes)

Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει;

1. GSC Remakes (50 votes [74.63%])

Percentage of vote: 74.63%

2. Συμπληρωματική των Diamond/Pearl (17 votes [25.37%])

Percentage of vote: 25.37%

Vote Guests cannot vote

#436 AristidisK

AristidisK

The white power magician

• Members
  • 159 posts

Posted 11 May 2009 - 20:01

Προσωπικα θα με χαλαγε λιγο γιατι θα ηθελα να δω το Kanto σε 3D μορφη!Αλλα δεν θα τα εβαφα και μαυρα κιολας!!
Και θα συμφωνησω!!ΑΛΛΑΞΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛ!!!ΕΛΕΟΣ!!!

:tensai:Συμφωνώ απολύτος.:tensai:
[IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:A8OX73M6xu8g-M:http://www.justanimeltd.com/images/FullMetalAlchemistEng.jpg[/IMG]:king:THE BEST ALCHEMIST EVER.:chigau:
:mador2:Don't forget it:hehehe::kill4u::head:

#437 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 13 May 2009 - 23:03

WOW!!!700 ωρες???Σε θαυμαζω!!ΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑ!!Κι εγω τις ιδιες ελπιδες ειχα και ελπιζω καποια στιγμη να βγει μια τετοια κασεττα!!
Βεβαια αν το καλοσκεφτεις,στις αυθεντικες GSC υπηρχε η περιοχη Kanto,κι αφου ειναι remakes θα πρεπει να υπαρχει κι αυτη τη φορα!!
Συν οτι στα remakes των Red και Green υπηρχαν τα Sevii Islands που ηταν καινουργια,οποτε μακαρι το καινουργιο add στις Heart Gold και Soul Silver να ειναι η περιοχη Kanto!!Γιατι στη τελικη και το Kanto αξιζει το 3D γραφικο του!!χαχαχαχχα!
Οσο για τα ποκεμον 3ης και 4ης γενιας,λογικα θα υπαρχουν καποια!Αφου το Sneasel και το Gligar υπαρχουν στο Johto και μπορουν να εξελιχθουν με ενα απλο αντικειμενο!/ισως παλι και οχι,αφου ισως δεν θα ειναι διαθεσιμα αυτα τα αντικειμενα...

Ναι, μου εχουν βγει τα ματια σε αυτο το παιχνιδι. Αυτα απαθαινεις οταν αγοραζεις GBA και μετα βγαινει το sp. Η βλακεια ειναι οτι δεν εχω τελειωσει το παιχνιδι γιατι ηθελα να ανεβασω επιπεδα οσο περισσοτερα Ποκεμον μπορουσα, πριν παω στην τελικη μαχη.:bahhh:

Πρωτη φορα ακουω για τα Sevii Islands. Πως και δεν τα εχουν εμφανισει στη σειρα... Σιγουρα θα υπαρχει το Kanto αλλα δεν θα με πειραζε να δω και το Hoenn.

Επισης,για ολους οσους βλεπουν το anime,να σας ενημερωσω πως χθες εγινε η εναρξη του 12ου κυκλου ποκεμον στην Αμερικη!!

Ναι το εμαθα και αυτο. Εγω τελειωνω τον 9ο κυκλο τωρα. Παντως κουλο Ποκεμον βρηκαν να δειξουν στο πρωτο επεισοδιο.

#438 Rihardil

Rihardil

~ Anchor...Hoenn Region ~

• Members
  • 493 posts

Posted 14 May 2009 - 14:08

Ναι, μου εχουν βγει τα ματια σε αυτο το παιχνιδι. Αυτα απαθαινεις οταν αγοραζεις GBA και μετα βγαινει το sp. Η βλακεια ειναι οτι δεν εχω τελειωσει το παιχνιδι γιατι ηθελα να ανεβασω επιπεδα οσο περισσοτερα Ποκεμον μπορουσα, πριν παω στην τελικη μαχη.:bahhh:

Πρωτη φορα ακουω για τα Sevii Islands. Πως και δεν τα εχουν εμφανισει στη σειρα... Σιγουρα θα υπαρχει το Kanto αλλα δεν θα με πειραζε να δω και το Hoenn.

Eνταξει,νομιζω πως εχεις χρονο ακομα προκειμενου να τελειωσεις την εκπαιδευση σου!!
Οσον αφορα στα Sevii Islands ειναι οντως περιεργο που δεν εχουν εμφανιστει ακομα στο anime,αλλα ισως να αντικαθιστουσαν τα πορτοκαλι νησια!!ποιος ξερει!

Ναι το εμαθα και αυτο. Εγω τελειωνω τον 9ο κυκλο τωρα. Παντως κουλο Ποκεμον βρηκαν να δειξουν στο πρωτο επεισοδιο.

Ο 9 ειναι το Battle Frontier ετσι??Τελεια σεζον!!Νομιζω πως ειναι η αγαπημενη μου κι αυτο γιατι η πλοκη ειχε συνεχομενη ροη και δεν περιμενες 50 χρονια για την επομενη μαχη η τον επομενο διαγωνισμο!
Η αληθεια ειναι πως ειναι λιγο ατυχης η επιλογη,αλλα νομιζω πως διαλεξαν το rotom για να προμοταρουν τη pokemon platinum αφου αν το σκεφτεις,θα δεις πως οι διαφορες μορφες του Rotom εμφανιζονται στην 3η εκδοση!

YOU HAVE TO PAY FOR MY BROKEN BICYCLE ASH KETCAM!!!

:chigau:

#439 SteveCof

SteveCof

Itoh Misaki~ no1 fan!

• Members
  • 86 posts

Posted 14 May 2009 - 17:57

FC:2965 4841 5607

Εχω καπου στις 300 ωρες στο παιχνιδι και εχω μαζεψει 459/493 pokemon legit.

Ψαχνω καμποσα.

Magmar, Mew, Jhoto starters, Sunkern, Pineco, Gligar, Shuckle, Delibird, Houndour, Smeargle, Lugia, Ho-oh, Celebi, Deoxys, Phione, Manaphy, Darkrai, Shaymin, Arceus.

Ολα trade and tradeback αν δεν θελετε να τα δωσετε. Δεν ξερω ποσο συχνα θα μπαινω στο forum, αλλα στειλτε ενα πμ αν ενδιαφερεστε. Δεν θελω hacks. Ευχαριστω.
Have you ever seen the Lain?

#440 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 14 May 2009 - 22:08

Eνταξει,νομιζω πως εχεις χρονο ακομα προκειμενου να τελειωσεις την εκπαιδευση σου!!
Οσον αφορα στα Sevii Islands ειναι οντως περιεργο που δεν εχουν εμφανιστει ακομα στο anime,αλλα ισως να αντικαθιστουσαν τα πορτοκαλι νησια!!ποιος ξερει!

Ο 9 ειναι το Battle Frontier ετσι??Τελεια σεζον!!Νομιζω πως ειναι η αγαπημενη μου κι αυτο γιατι η πλοκη ειχε συνεχομενη ροη και δεν περιμενες 50 χρονια για την επομενη μαχη η τον επομενο διαγωνισμο!
Η αληθεια ειναι πως ειναι λιγο ατυχης η επιλογη,αλλα νομιζω πως διαλεξαν το rotom για να προμοταρουν τη pokemon platinum αφου αν το σκεφτεις,θα δεις πως οι διαφορες μορφες του Rotom εμφανιζονται στην 3η εκδοση!

Aν καταφερω να φτιαξω την κασετα... :bahhh:

Ναι το ξερω αλλα και παλι ειναι κουλο Ποκεμον. Το αστειο ειναι οτι ειχα προβλεψει ενα ποκεμον πλυντηριο, οταν ειδα το αεροστατο. Κοντα επεσα.
Παντως ναι, ο 9ος κυκλος με εχει αφησει πολλες φορες με το στομα ανοιχτο. Ειναι πολυ περιεργος κυκλος για ποκεμον. Μου εχουν μεινει δεκα επεισοδια ομως και ακομα δεν εχει παρει καποιο απο τα παλια του πισω.

Αναρωτιεμαι αν θα εχουν τους ιδιους χαρακτηρες στο remake.

#441 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 14 May 2009 - 22:32

Aν καταφερω να φτιαξω την κασετα... :bahhh:

Ναι το ξερω αλλα και παλι ειναι κουλο Ποκεμον. Το αστειο ειναι οτι ειχα προβλεψει ενα ποκεμον πλυντηριο, οταν ειδα το αεροστατο. Κοντα επεσα.
Παντως ναι, ο 9ος κυκλος με εχει αφησει πολλες φορες με το στομα ανοιχτο. Ειναι πολυ περιεργος κυκλος για ποκεμον. Μου εχουν μεινει δεκα επεισοδια ομως και ακομα δεν εχει παρει καποιο απο τα παλια του πισω.

Αναρωτιεμαι αν θα εχουν τους ιδιους χαρακτηρες στο remake.

XAXAXAXAXAXA!Νομιζω πως υπαρχει και μορφη πλυντηριου!!
Δεν θελω να σου κανω spoilers,αλλα θα παρει καποια πισω στη μαχη για το τελευταιο συμβολο με το Brandon!Ειναι πολυ ωραια μαχη!

Spoiler:

#442 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 15 May 2009 - 23:32

Ναι, γι'αυτο το ειπα. Μεταμορφωνεται σε πλυντηριο, ψυγειο, φουρνο, ανεμιστηρα και κατι αλλο. Τουλαχιστον στην Platinum, γιατι υποθετω στην σειρα θα μπαινει σε οποια ηλεκτρικη συσκευη θελει. Αυτο που αναρωτιεμαι ειναι αν θα αλαζουν τα στατιστικα του. Δηλαδη αν γινει φουρνος, θα ειναι ηλεκτρικο/φωτιας? Και αν γινει ψυγειο, ηλεκτρικο/παγου? Ελπιζω μονο να μην εκτοξευει λουκανικα, παγακια και αναψυκτικα.

YAAYY! Τελειωσα σημερα. Πολυ χαρηκα που πηρε πισω, εστω για λιγο, τα τρια βασικα αλλα ξενερωσα που παλι εχασε απο τον Γκαρυ. Μας κοροιδευουν. Νικησε τον Brandon που ηταν ο πιο δυσκολος Gym leader για να χασει απο τον Γκαρυ..:bahhh: Τελος παντων, τωρα θα δω τα chronicles και το special episode για τα δεκα χρονια, και μετα παω στον 10ο. Αντε να δουμε.

Την ξανασχεδιασαν? Για να ειμαι ειλικρινης δεν θυμαμαι καν πως ηταν. Αλλα αναρωτιεμαι αν περιοριστηκαν στην αλλαγη ρουχων ή γενικοτερα της εμφανισης της. Βεβαια τοτε θα γινοταν αλλος χαρακτηρας..

#443 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 16 May 2009 - 17:29

Την ξανασχεδιασαν? Για να ειμαι ειλικρινης δεν θυμαμαι καν πως ηταν. Αλλα αναρωτιεμαι αν περιοριστηκαν στην αλλαγη ρουχων ή γενικοτερα της εμφανισης της. Βεβαια τοτε θα γινοταν αλλος χαρακτηρας..

Oχι!Δυστυχως δεν περιοριστηκαν μονο στα ρουχα!Την αλλαξαν αρκετα!!Μοιαζει αρκετα με την προηγουμενη,αλλα δεν ειναι η ιδια!

#444 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 18 May 2009 - 22:33

Ποια προηγουμενη? Αφου η πρωτη κοπελα εμφανιστηκε στην Crystal. Εκτος και αν εννοεις την Dawn.

#445 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 19 May 2009 - 17:15

Ποια προηγουμενη? Αφου η πρωτη κοπελα εμφανιστηκε στην Crystal. Εκτος και αν εννοεις την Dawn.

Spoiler:

#446 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 19 May 2009 - 17:16

Spoiler:

#447 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 21 May 2009 - 22:01

Σε 1 ΩΡΑ η ημερα κυκλοφοριας της pokemon platinum!!!

Dont miss it!!!

Καλο παιχνιδι σε οσους την προπαραγγειλατε και την εχετε ηδη στα χερια σας(κωλοφαρδοι) και καλη αγορα σε οσους θα πατε να την αποκτησετε αυριο!!

#448 AristidisK

AristidisK

The white power magician

• Members
  • 159 posts

Posted 21 May 2009 - 22:23

Σε 1 ΩΡΑ η ημερα κυκλοφοριας της pokemon platinum!!!

Dont miss it!!!

Καλο παιχνιδι σε οσους την προπαραγγειλατε και την εχετε ηδη στα χερια σας(κωλοφαρδοι) και καλη αγορα σε οσους θα πατε να την αποκτησετε αυριο!!

:tensai:Ξέρετε σε ποια μαγαζιά θα την πουλάνε;;;:terror2:
[IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:A8OX73M6xu8g-M:http://www.justanimeltd.com/images/FullMetalAlchemistEng.jpg[/IMG]:king:THE BEST ALCHEMIST EVER.:chigau:
:mador2:Don't forget it:hehehe::kill4u::head:

#449 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 21 May 2009 - 23:25

:tensai:Ξέρετε σε ποια μαγαζιά θα την πουλάνε;;;:terror2:

Πλαίσιο.

#450 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 22 May 2009 - 23:02

Hello you all!!Σημερα ανακοινωθηκε πως η επισημη μερα του Wi-fi mystery gift event για το Secret Key που δινει στους παικτες προσβαση στο κτιριο της ομαδας Galactic προκειμενου το Rotom να αλλαξει μορφη,θα λαβει χωρα απο τις 8 Ιουνη μεχρι τις 19 Ιουλιου!!!