Προσωπικα θα με χαλαγε λιγο γιατι θα ηθελα να δω το Kanto σε 3D μορφη!Αλλα δεν θα τα εβαφα και μαυρα κιολας!!
Και θα συμφωνησω!!ΑΛΛΑΞΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛ!!!ΕΛΕΟΣ!!!

Posted 11 May 2009 - 20:01
Προσωπικα θα με χαλαγε λιγο γιατι θα ηθελα να δω το Kanto σε 3D μορφη!Αλλα δεν θα τα εβαφα και μαυρα κιολας!!
Posted 13 May 2009 - 23:03
WOW!!!700 ωρες???Σε θαυμαζω!!ΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑ!!Κι εγω τις ιδιες ελπιδες ειχα και ελπιζω καποια στιγμη να βγει μια τετοια κασεττα!!
Βεβαια αν το καλοσκεφτεις,στις αυθεντικες GSC υπηρχε η περιοχη Kanto,κι αφου ειναι remakes θα πρεπει να υπαρχει κι αυτη τη φορα!!
Συν οτι στα remakes των Red και Green υπηρχαν τα Sevii Islands που ηταν καινουργια,οποτε μακαρι το καινουργιο add στις Heart Gold και Soul Silver να ειναι η περιοχη Kanto!!Γιατι στη τελικη και το Kanto αξιζει το 3D γραφικο του!!χαχαχαχχα!
Οσο για τα ποκεμον 3ης και 4ης γενιας,λογικα θα υπαρχουν καποια!Αφου το Sneasel και το Gligar υπαρχουν στο Johto και μπορουν να εξελιχθουν με ενα απλο αντικειμενο!/ισως παλι και οχι,αφου ισως δεν θα ειναι διαθεσιμα αυτα τα αντικειμενα...
Επισης,για ολους οσους βλεπουν το anime,να σας ενημερωσω πως χθες εγινε η εναρξη του 12ου κυκλου ποκεμον στην Αμερικη!!
Posted 14 May 2009 - 14:08
Ναι, μου εχουν βγει τα ματια σε αυτο το παιχνιδι. Αυτα απαθαινεις οταν αγοραζεις GBA και μετα βγαινει το sp. Η βλακεια ειναι οτι δεν εχω τελειωσει το παιχνιδι γιατι ηθελα να ανεβασω επιπεδα οσο περισσοτερα Ποκεμον μπορουσα, πριν παω στην τελικη μαχη.
Πρωτη φορα ακουω για τα Sevii Islands. Πως και δεν τα εχουν εμφανισει στη σειρα... Σιγουρα θα υπαρχει το Kanto αλλα δεν θα με πειραζε να δω και το Hoenn.
Ναι το εμαθα και αυτο. Εγω τελειωνω τον 9ο κυκλο τωρα. Παντως κουλο Ποκεμον βρηκαν να δειξουν στο πρωτο επεισοδιο.
YOU HAVE TO PAY FOR MY BROKEN BICYCLE ASH KETCAM!!!
Posted 14 May 2009 - 17:57
Posted 14 May 2009 - 22:08
Eνταξει,νομιζω πως εχεις χρονο ακομα προκειμενου να τελειωσεις την εκπαιδευση σου!!
Οσον αφορα στα Sevii Islands ειναι οντως περιεργο που δεν εχουν εμφανιστει ακομα στο anime,αλλα ισως να αντικαθιστουσαν τα πορτοκαλι νησια!!ποιος ξερει!
Ο 9 ειναι το Battle Frontier ετσι??Τελεια σεζον!!Νομιζω πως ειναι η αγαπημενη μου κι αυτο γιατι η πλοκη ειχε συνεχομενη ροη και δεν περιμενες 50 χρονια για την επομενη μαχη η τον επομενο διαγωνισμο!
Η αληθεια ειναι πως ειναι λιγο ατυχης η επιλογη,αλλα νομιζω πως διαλεξαν το rotom για να προμοταρουν τη pokemon platinum αφου αν το σκεφτεις,θα δεις πως οι διαφορες μορφες του Rotom εμφανιζονται στην 3η εκδοση!
Posted 14 May 2009 - 22:32
Aν καταφερω να φτιαξω την κασετα...
Ναι το ξερω αλλα και παλι ειναι κουλο Ποκεμον. Το αστειο ειναι οτι ειχα προβλεψει ενα ποκεμον πλυντηριο, οταν ειδα το αεροστατο. Κοντα επεσα.
Παντως ναι, ο 9ος κυκλος με εχει αφησει πολλες φορες με το στομα ανοιχτο. Ειναι πολυ περιεργος κυκλος για ποκεμον. Μου εχουν μεινει δεκα επεισοδια ομως και ακομα δεν εχει παρει καποιο απο τα παλια του πισω.
Αναρωτιεμαι αν θα εχουν τους ιδιους χαρακτηρες στο remake.
Posted 15 May 2009 - 23:32
Posted 16 May 2009 - 17:29
Την ξανασχεδιασαν? Για να ειμαι ειλικρινης δεν θυμαμαι καν πως ηταν. Αλλα αναρωτιεμαι αν περιοριστηκαν στην αλλαγη ρουχων ή γενικοτερα της εμφανισης της. Βεβαια τοτε θα γινοταν αλλος χαρακτηρας..
Posted 18 May 2009 - 22:33
Posted 19 May 2009 - 17:15
Ποια προηγουμενη? Αφου η πρωτη κοπελα εμφανιστηκε στην Crystal. Εκτος και αν εννοεις την Dawn.
Posted 19 May 2009 - 17:16
Ποια προηγουμενη? Αφου η πρωτη κοπελα εμφανιστηκε στην Crystal. Εκτος και αν εννοεις την Dawn.
Posted 21 May 2009 - 22:01
Posted 21 May 2009 - 22:23
Σε 1 ΩΡΑ η ημερα κυκλοφοριας της pokemon platinum!!!
Posted 22 May 2009 - 23:02