Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

The Pokemon Place

• Please log in to reply
933 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει; (67 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει;

1. GSC Remakes (50 ψήφοι [74.63%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 74.63%

2. Συμπληρωματική των Diamond/Pearl (17 ψήφοι [25.37%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 25.37%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#421 halle123

halle123

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 18:26

Επιτέλους, κατάφερα να εγκαταστήσω το Wi-Fi!

Όποιος θέλει, ας με addάρει. Δώστε και κανένα Friend Code όποιος έχει. ^^

Όνομα: Minami
Κωδικός: 1461 3526 0364

~ Storm/Maria ~

ΠΟΚΕΜΟΝ κανόνες που έχω όλα τα ΠΟΚΕΜΟΝ συναλλαγών καρτών για
yall έχουν ποτέ έπαιξε ΠΟΚΕΜΟΝ Pearl είναι το παιχνίδι μου, αλλά αναρωτιέμαι πώς να πάρετε μια γλάρος ...;
Απλά DONT ξέρω αν γνωρίζετε πείτε ε
Θα ήμουν ευτυχής

#422 ChrisJoKeRiX

ChrisJoKeRiX

Anime Newbie

• Members
  • 16 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2008 - 09:54

Λοιπόν όποιος θέλει trade EV trained pokemon ή Shinies να μου κάνει pm.
Έχω τερματήσει την κασέτα εδώ και κανα χρόνο τώρα.

CHRIS
2792 8284 4407

Άμα κάποιος θέλει να του δώσω κάποιο pokemon ή να κάνουμε κανένα trade (ΕV Trained ή Shinies) απλά pm.

#423 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2008 - 23:26

Στο επισημο σαιτ ανκοινωθηκε η ημερομηνια κυκλοφοριας της Platinum (22 Μαρτιου) αλλα αυτο ισχυει για Αμερικη μονο (?)

#424 Rihardil

Rihardil

~ Anchor...Hoenn Region ~

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2009 - 16:17

Η επισημη ημερομηνια κυκλοφοριας της 3ης εκδοσης της περιοχης Sinnoh,που ακολουθει την ιστορια των Pokemon Diamond & Pearl,η Pokemon Platinum δηλαδη,αναμενεται να κυκλοφορησει στην Ελλαδα στις 22 Μαιου 2009 ημερα Παρασκευη,για αυτο αρχιστε να μαζευετε λεφτα,η αποταμιευστε απο τα πασχαλινα πεσκεσια!!Χρονια πολλα σε ολους!!

YOU HAVE TO PAY FOR MY BROKEN BICYCLE ASH KETCAM!!!

:chigau:

#425 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2009 - 17:51

Και...ΝΑΙ!!Αυτο που προσδοκει το 60% αυτων που ψηφισαν ειναι πλεον γεγονος!!!!Μολις σημερα με επισημη ανακοινωση,ολοι οι fan των ποκεμον εμαθαν πως θα κυκλοφορησουν δυο νεες εκδοσεις ποκεμον με τα ονοματα Pokemon Heart Gold και Pokemon Soul Silver!!Οπως θα καταλαβατε ολοι,αυτες οι δυο κασεττες ειναι remakes των ποκεμον Gold,Silver και Crystal...!!
Λεγεται πως στην Ιαπωνια θα κυκλοφορησουν το φθινοπωρο του 2009 και συγκεκριμενα τον Σεπτεμβριο...οσο για την Ελλαδιτσα μας,οπως ολοι ξερουμε θα καθυστερησουν αρκετα...Ισως την ανοιξη-καλοκαιρι 2010!!Μακαρι να κανω λαθος βεβαια....!!

That's from the pokemon department!!Λιγα ειναι ακομα γνωστα για τις νεες εκδοσεις,αλλα αν μαθω κατι I'll let you know!!

#426 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2009 - 22:59

OMG! Οταν διαβασα το ποστ σου νομιζα οτι θα ηταν καμια απο αυτες τις μουφες φημες αλλα το εψαξα και υπαρχει στο http://gonintendo.com/?p=81780. Θεε μου και ακομη δεν εχω τελειωσει το πρωτοτυπο! Πρεπει να φτιαξω την μπαταρια και να παρω DS :hihi2:

#427 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2009 - 00:08

Σε παρακαλω φιλε Mr.Brightside... ;-P Αν ηταν μουφες φημες δεν θα εκανα καν το κοπο να το δημοσιευσω!!Μονο εγκυρα πραγματα γραφω εγω!χαχαχαχαχα!!

#428 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2009 - 02:35

Και...ΝΑΙ!!Αυτο που προσδοκει το 60% αυτων που ψηφισαν ειναι πλεον γεγονος!!!!Μολις σημερα με επισημη ανακοινωση,ολοι οι fan των ποκεμον εμαθαν πως θα κυκλοφορησουν δυο νεες εκδοσεις ποκεμον με τα ονοματα Pokemon Heart Gold και Pokemon Soul Silver!!Οπως θα καταλαβατε ολοι,αυτες οι δυο κασεττες ειναι remakes των ποκεμον Gold,Silver και Crystal...!!
Λεγεται πως στην Ιαπωνια θα κυκλοφορησουν το φθινοπωρο του 2009 και συγκεκριμενα τον Σεπτεμβριο...οσο για την Ελλαδιτσα μας,οπως ολοι ξερουμε θα καθυστερησουν αρκετα...Ισως την ανοιξη-καλοκαιρι 2010!!Μακαρι να κανω λαθος βεβαια....!!

That's from the pokemon department!!Λιγα ειναι ακομα γνωστα για τις νεες εκδοσεις,αλλα αν μαθω κατι I'll let you know!!

Omg παω να αγορασω αμεσως DS. Η Silver ειναι αγαπημενη μ κασετα, ειχα τη καλυτερη εξαδα(σε συνδυασμο με καποια pokemon απο τις προηγουμενες κασετες),
Θυμαμαι το επικο story με team rocket στο Jhoto και η επιστροφη στο Kanto. To Kanto ηταν σαν μια βολτα στο παρκο. Ακομα θυμαμαι τις ωρες λιωσιματος και κυνηγητου για να πιασω τα 3 θρυλικα σκυλια(suicune,raikou,entei) και τα μυστηρια με τα unknowns και celebi.

#429 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2009 - 10:06

Ετσι ειναι!!Πες το ψεματα!!Επιτελους,ηταν καιρος για αυτο το remake γιατι το Johto ηταν καπως παραμελημενο ολα αυτα τα χρονια(γυρω στα 10)!Αυτο που με ανησυχει ειναι αν θα υπαρχουν κι αλλα regions κι οχι μονο το Jotho οπως στις πρωτοτυπες Gold,Silver,Crystal!Ειλικρινα ποτε μου δεν καταλαβα γιατι το σταμτησαν αυτο το μοτιβο!Επρεπε να μπορεις να πηγαινεις και σε αλλα region!

#430 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2009 - 22:53

Ετσι ειναι!!Πες το ψεματα!!Επιτελους,ηταν καιρος για αυτο το remake γιατι το Johto ηταν καπως παραμελημενο ολα αυτα τα χρονια(γυρω στα 10)!Αυτο που με ανησυχει ειναι αν θα υπαρχουν κι αλλα regions κι οχι μονο το Jotho οπως στις πρωτοτυπες Gold,Silver,Crystal!Ειλικρινα ποτε μου δεν καταλαβα γιατι το σταμτησαν αυτο το μοτιβο!Επρεπε να μπορεις να πηγαινεις και σε αλλα region!

Sooo true. Παντα ηλπιζα οτι καποια στιγμη θα εβγαζαν ενα παιχνιδι με ολες τις περιοχες, ακομη και τα πορτοκαλι νησια. Μακαρι.. Αλλα αυτο που με κανει να αναρωτιεμαι ειναι αν θα υπαρχουν Ποκεμον 3ης και 4ης γενιας.

Και να φανταστει κανεις οτι εχω πανω απο 700 ωρες στην αυθεντικη Gold... :bahhh:

#431 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2009 - 14:51

Sooo true. Παντα ηλπιζα οτι καποια στιγμη θα εβγαζαν ενα παιχνιδι με ολες τις περιοχες, ακομη και τα πορτοκαλι νησια. Μακαρι.. Αλλα αυτο που με κανει να αναρωτιεμαι ειναι αν θα υπαρχουν Ποκεμον 3ης και 4ης γενιας.

Και να φανταστει κανεις οτι εχω πανω απο 700 ωρες στην αυθεντικη Gold...

WOW!!!700 ωρες???Σε θαυμαζω!!ΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑ!!Κι εγω τις ιδιες ελπιδες ειχα και ελπιζω καποια στιγμη να βγει μια τετοια κασεττα!!
Βεβαια αν το καλοσκεφτεις,στις αυθεντικες GSC υπηρχε η περιοχη Kanto,κι αφου ειναι remakes θα πρεπει να υπαρχει κι αυτη τη φορα!!
Συν οτι στα remakes των Red και Green υπηρχαν τα Sevii Islands που ηταν καινουργια,οποτε μακαρι το καινουργιο add στις Heart Gold και Soul Silver να ειναι η περιοχη Kanto!!Γιατι στη τελικη και το Kanto αξιζει το 3D γραφικο του!!χαχαχαχχα!
Οσο για τα ποκεμον 3ης και 4ης γενιας,λογικα θα υπαρχουν καποια!Αφου το Snesel και το Gligar υπαρχουν στο Johto και μπορουν να εξελιχθουν με ενα απλο αντικειμενο!/ισως παλι και οχι,αφου ισως δεν θα ειναι διαθεσιμα αυτα τα αντικειμενα...

#432 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2009 - 15:02

Επισης,για ολους οσους βλεπουν το anime,να σας ενημερωσω πως χθες εγινε η εναρξη του 12ου κυκλου ποκεμον στην Αμερικη!!

#433 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2009 - 15:08

Στα παιχνιδια ποκεμον ποτε δε συμπαθησα τους διαγωνισμους... >_<
Ειχα σκοπο να μη ξανα αγορασω κασσετα ποκεμον αλλα με τετοια νεα δε παιζει να μη παρω μια.... ( Soul Silver )
Δημοσιευμένη  εικόνα

#434 grrflyff

grrflyff

ディアルガ

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2009 - 21:46

αν βαλουν το johto και το sinnoh μαζι θα σας χαλούσε?:erk:
btw ας αλλάξει κάποις το πολ !! τα έχουμε και τα 2 :congrats:
:byejg9:

#435 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2009 - 22:06

αν βαλουν το johto και το sinnoh μαζι θα σας χαλούσε?
btw ας αλλάξει κάποις το πολ !! τα έχουμε και τα 2

Προσωπικα θα με χαλαγε λιγο γιατι θα ηθελα να δω το Kanto σε 3D μορφη!Αλλα δεν θα τα εβαφα και μαυρα κιολας!!
Και θα συμφωνησω!!ΑΛΛΑΞΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛ!!!ΕΛΕΟΣ!!!