Έλα βρε, ο Lucario είναι ψιλομάπα, οι 3 από τις 4 κινήσεις σε όλους τους sweeper είναι super effective ενάντιά του ^^
Μέχρι τώρα η ομάδα μου έχει:
Dugtrio (Arena Trap), EV: Atk/Spd [CBer]
Glaceon, EV: SpAtk/HP [Leftovers]
Brongzong, EV: HP/Def/SDef [Δε σας λέω *blush*]
Azelf, EV: SpAtk/Spd [Life Orb]
Και ετοιμάζω άλλα 2 supporters, δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Τείνω προς Milotic/Dusknoir(imba Pain Splitter) και ίσως Rhyperior/Gyarados(Όχι sweeper Gyarados), θα δούμε, μπορεί να βάλω και Leafeon στο τέλος (Atk/Spd
)
Είχα και εγώ Luxray στην αρχή αλλά έχει πολύ χαμηλό speed το καταραμένο, δεν άντεξα και το αντικατέστησα από Azelf που είναι legal για ΟU ομάδα και είναι γλυκούλι ^^
Βλέπω ότι ασχολείσαι, ελπίζω να κάνουμε κάποια μάχη κάποια στιγμή!

Όσο για τον Lucario, σκεφτόμουν να τον φτιάξω με Me First, και ΠΙΣΤΕΨΕ με, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Τα Sweepers των DP δεν είναι τόσα όσα τα επιθετικά χωρίς καλό Speed. Για παράδειγμα ένα Rhyperior, ή ένα Tyranitar που θα κάνει Earthquake στο Lucario, το οποίο ΦΥΣΙΚΑ και θα έκανε OHKO, με ένα Me First θα αντιστρέψει το αποτέλεσμα!

To Earthquake, εκτός από το ότι θα γίνει πρώτο (ακόμα και σε DD-tar), θα πάει και σε 150 Power, από το Me First, κσι 300 από το Weakness, με λίγα λόγια, νικάει οτιδήποτε!

Kατά παράξενο τρόπο, τα πάντα στις DP έχουν επαρκή δύναμη, και ο αριθμός των OU έχει αυξηθεί (με λίγα λόγια, δεν είναι πλέον over used, αφού λίγο πολύ όλα χρησιμοποιούνται.
Η ομάδα μου μέχρι τώρα είναι:
Snorlax - Tank/S-wall/P-attacker
Starmie - S-sweeper
Weezing - P-wall/Hazer
Rhyperior [In Training] - P-attakcer/P-wall
Έχω κάνει και άλλα 2-3, αλλά δεν ξέρω αν θα τα χρησιμοποιήσω [just found out that Agily-gross is less handy than CB-gross in DP... :/]
Επίσης, σκεφτόμουν να κάνουμε ένα Tournament. Για ημερομηνία, έλεγα αρχές Σεπτεμβρίου, πριν αρχίσουν τα σχολεία. Πείτε μου πότε σας βολεύει για να το κάνουμε επίσημο!