Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

The Pokemon Place

• Please log in to reply
933 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει; (67 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει;

1. GSC Remakes (50 ψήφοι [74.63%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 74.63%

2. Συμπληρωματική των Diamond/Pearl (17 ψήφοι [25.37%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 25.37%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#346 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2007 - 18:06

Έλα βρε, ο Lucario είναι ψιλομάπα, οι 3 από τις 4 κινήσεις σε όλους τους sweeper είναι super effective ενάντιά του ^^

Μέχρι τώρα η ομάδα μου έχει:

Dugtrio (Arena Trap), EV: Atk/Spd [CBer]
Glaceon, EV: SpAtk/HP [Leftovers]
Brongzong, EV: HP/Def/SDef [Δε σας λέω *blush*]
Azelf, EV: SpAtk/Spd [Life Orb]

Και ετοιμάζω άλλα 2 supporters, δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Τείνω προς Milotic/Dusknoir(imba Pain Splitter) και ίσως Rhyperior/Gyarados(Όχι sweeper Gyarados), θα δούμε, μπορεί να βάλω και Leafeon στο τέλος (Atk/Spd :))

Είχα και εγώ Luxray στην αρχή αλλά έχει πολύ χαμηλό speed το καταραμένο, δεν άντεξα και το αντικατέστησα από Azelf που είναι legal για ΟU ομάδα και είναι γλυκούλι ^^
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#347 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2007 - 19:51

:Blissfull::Blissfull: ειμαι παιχτης ξεκολοθηκα στο κριτακαλ και μετα απο αμετρητες μαχες κερδισα:oo:
I put up my headphones and listen to the deftones

#348 Kyo

Kyo

Anime Newbie

• Members
  • 59 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2007 - 12:48

Πήρα την Pearl πριν 3 μέρες μαζί με τον Κyo που πήρε την Diamond.

lol αν μπορεισ ποσταρε τις photo που τις κραταμε:P 19 χρονων μαντραχαλοι και λιωναμε στις διακοπες μας με pokemon anyway αυτο ειναι το team μου παρολο που ειναι χαμηλο level καταφερα και εχω και τα 8 εμβληματα 2 θρυλικα και κανω training πριν παω elite 4
Maike/ Infernape level 45
Lucario level 43
honchkrow level 42
Gyarodos level 41
και για support Dialga kai Azelf να περασω τους elite 4 kai μετα τους βγαζω btw παιδες το drifloon to βρισκω μονο μια φορα?

#349 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2007 - 14:41

Έλα βρε, ο Lucario είναι ψιλομάπα, οι 3 από τις 4 κινήσεις σε όλους τους sweeper είναι super effective ενάντιά του ^^

Μέχρι τώρα η ομάδα μου έχει:

Dugtrio (Arena Trap), EV: Atk/Spd [CBer]
Glaceon, EV: SpAtk/HP [Leftovers]
Brongzong, EV: HP/Def/SDef [Δε σας λέω *blush*]
Azelf, EV: SpAtk/Spd [Life Orb]

Και ετοιμάζω άλλα 2 supporters, δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Τείνω προς Milotic/Dusknoir(imba Pain Splitter) και ίσως Rhyperior/Gyarados(Όχι sweeper Gyarados), θα δούμε, μπορεί να βάλω και Leafeon στο τέλος (Atk/Spd :))

Είχα και εγώ Luxray στην αρχή αλλά έχει πολύ χαμηλό speed το καταραμένο, δεν άντεξα και το αντικατέστησα από Azelf που είναι legal για ΟU ομάδα και είναι γλυκούλι ^^

Βλέπω ότι ασχολείσαι, ελπίζω να κάνουμε κάποια μάχη κάποια στιγμή! :wooi2:
Όσο για τον Lucario, σκεφτόμουν να τον φτιάξω με Me First, και ΠΙΣΤΕΨΕ με, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Τα Sweepers των DP δεν είναι τόσα όσα τα επιθετικά χωρίς καλό Speed. Για παράδειγμα ένα Rhyperior, ή ένα Tyranitar που θα κάνει Earthquake στο Lucario, το οποίο ΦΥΣΙΚΑ και θα έκανε OHKO, με ένα Me First θα αντιστρέψει το αποτέλεσμα! :riiight: To Earthquake, εκτός από το ότι θα γίνει πρώτο (ακόμα και σε DD-tar), θα πάει και σε 150 Power, από το Me First, κσι 300 από το Weakness, με λίγα λόγια, νικάει οτιδήποτε! :D
Kατά παράξενο τρόπο, τα πάντα στις DP έχουν επαρκή δύναμη, και ο αριθμός των OU έχει αυξηθεί (με λίγα λόγια, δεν είναι πλέον over used, αφού λίγο πολύ όλα χρησιμοποιούνται.

Η ομάδα μου μέχρι τώρα είναι:

Snorlax - Tank/S-wall/P-attacker
Starmie - S-sweeper
Weezing - P-wall/Hazer
Rhyperior [In Training] - P-attakcer/P-wall

Έχω κάνει και άλλα 2-3, αλλά δεν ξέρω αν θα τα χρησιμοποιήσω [just found out that Agily-gross is less handy than CB-gross in DP... :/]

Επίσης, σκεφτόμουν να κάνουμε ένα Tournament. Για ημερομηνία, έλεγα αρχές Σεπτεμβρίου, πριν αρχίσουν τα σχολεία. Πείτε μου πότε σας βολεύει για να το κάνουμε επίσημο! :riiight:

oR4yYRl.gif

#350 Dain

Dain

Anime Fan

• Members
  • 227 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2007 - 17:30

Μετά από συνεννόηση με τον Ash_Pokemaster βάζω και εδώ το url του παρακάτω site που ανακάλυψα αυτές τις μέρες.
Από δω μπορεί κανείς να κατεβάσει "direct download" άπειρα επεισόδια Pokemon + ταινίες + shorts + OSTs (για την καταπληκτική μουσική έψαχνα και γω και έπεσα πάνω του). ;)

http://www.freewebs.com/katsuko/pokemon.htm

#351 NoRdoXXX

NoRdoXXX

Anime Freak

• Members
  • 453 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2007 - 23:09

Κατι άσχετο.Μπορεί κανείς να μου δώσει κανένα save για thn pokemon pearl σε rom που να είναι προχωρημένο μετά την elite four για παράδειγμα?Θα σας είμουν πολύ ευγνώμων...Η ακόμη καλ'ύτερα κανένα site που να γνωρίζετε σχετικά με το θέμα αυτό...
Δημοσιευμένη  εικόνα
"If knowledge is the original sin, then why, in a world of every increasing
knowledge, has God not smitten us."-- A Thesis on Atheisism. . .

#352 Kyo

Kyo

Anime Newbie

• Members
  • 59 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2007 - 00:03

hmmm Video Game Cheats - Video Game Reviews - Video Game Codes - Video Game Web Site - GameFAQs εχει save απο οτι ξερω.τα save ειναι για m3 h μεσω action replay για "κανονικο" cartige?:P

#353 neeTHREE

neeTHREE

Anime Freak

• Members
  • 360 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2007 - 05:37

Σημερα...Βασικα χτες ειπα και γω να αρχισω σοβαρα, οχι να πεζω 10 λεπτα και να σταματαω:nosey:
Εκανα νιου-γκειμ , με αποτελεσμα , απο εκεινη την ωρα εως και τωρα να λιωνω πανω απο το DS:wooi2: (14+ ωρες)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#354 denisuki~

denisuki~

• Members
  • 281 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2007 - 16:07

Βλέπω ότι ασχολείσαι, ελπίζω να κάνουμε κάποια μάχη κάποια στιγμή! :wooi2:
Όσο για τον Lucario, σκεφτόμουν να τον φτιάξω με Me First, και ΠΙΣΤΕΨΕ με, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Τα Sweepers των DP δεν είναι τόσα όσα τα επιθετικά χωρίς καλό Speed. Για παράδειγμα ένα Rhyperior, ή ένα Tyranitar που θα κάνει Earthquake στο Lucario, το οποίο ΦΥΣΙΚΑ και θα έκανε OHKO, με ένα Me First θα αντιστρέψει το αποτέλεσμα! :riiight: To Earthquake, εκτός από το ότι θα γίνει πρώτο (ακόμα και σε DD-tar), θα πάει και σε 150 Power, από το Me First, κσι 300 από το Weakness, με λίγα λόγια, νικάει οτιδήποτε! :D
Kατά παράξενο τρόπο, τα πάντα στις DP έχουν επαρκή δύναμη, και ο αριθμός των OU έχει αυξηθεί (με λίγα λόγια, δεν είναι πλέον over used, αφού λίγο πολύ όλα χρησιμοποιούνται.

Η ομάδα μου μέχρι τώρα είναι:

Snorlax - Tank/S-wall/P-attacker
Starmie - S-sweeper
Weezing - P-wall/Hazer
Rhyperior [In Training] - P-attakcer/P-wall

Έχω κάνει και άλλα 2-3, αλλά δεν ξέρω αν θα τα χρησιμοποιήσω [just found out that Agily-gross is less handy than CB-gross in DP... :/]

Επίσης, σκεφτόμουν να κάνουμε ένα Tournament. Για ημερομηνία, έλεγα αρχές Σεπτεμβρίου, πριν αρχίσουν τα σχολεία. Πείτε μου πότε σας βολεύει για να το κάνουμε επίσημο! :riiight:

Nice team overall, αν και μισώ τον Snorlax επειδή τον θεωρώ cheat/hax :bahhh::hahaha:

Respect για τον Weezing. Εγώ τώρα 3 μέρες καθόμουν να κάνω ένα καλό Cherrim και κατάφερα να βρώ ένα με 31 IV στο SA και καλές άμυνες αλλά μέτριο HP (~15), αλλά θα το κρατήσω προς το παρόν, δε βαριέσαι; Πολύ situational αλλά κόβει άμα φάει σωστό pass :wis:

@Kyo: εγώ 21 είμαι και ασχολούμαι από 13 χρονών (blue version τότε) :Ρ
Τότε δεν είχε και πολλή στρατηγική το game αλλά τώρα (από τις RSE και μετά) πια σίγουρα δεν είναι παιχνιδάκι για μικρά παιδιά, κατά τη γνώμη μου, για competitive gameplay τουλάχιστον.
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#355 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2007 - 16:38

Nice team overall, αν και μισώ τον Snorlax επειδή τον θεωρώ cheat/hax :bahhh::hahaha:

Respect για τον Weezing. Εγώ τώρα 3 μέρες καθόμουν να κάνω ένα καλό Cherrim και κατάφερα να βρώ ένα με 31 IV στο SA και καλές άμυνες αλλά μέτριο HP (~15), αλλά θα το κρατήσω προς το παρόν, δε βαριέσαι; Πολύ situational αλλά κόβει άμα φάει σωστό pass :wis:

Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς το Snorlax cheat... :nosey:
Καταρχήν βασικά sets όπως του curselax μπορούν πλέον να νικηθούν υπερέυκολα. Μην τα βγάλουμε πια και όλα ubers... :P Αν είναι ο Snorlax uber, τι είναι ας πούμε το Mesprit ή το Azelf; Ο Tyranitar; Και κυρίως το Blissey; Αυτά και άλλα καλύτερα από Snorlax θα έπρεπε να τα στήλουν για θάνατο στην πηρά αν ο Snorlax ήταν όντως ΤΟΣΟ καλός. :P

Όσο για το Cherrim, φαίνεται να είναι ενδιαφέρον. Με το Ability του το Max Sp.A του φτάνει 420 (x1.5 δεν πάει), πράγμα που σημαίνει ότι και με κάποιο όμορφο combo που θα περιλαμβάνει και το Sunny Day, όπως το Solar Beam, το οποίο θα πάει 180 με το STAB. Αυτό σημαίνει OHKO, βέβαια απετεί 2 γύρους χτυπημάτων, μιας και δεν είναι και τόσο γρήγορο... :P

Τέλος πάντων, τελείωσα τον Rhydon, και όταν γυρήσω σπίτι μου θα τον ανταλλάξω για να εξεληχτεί.

Επόμενο Pokemon για εκπαίδευση θα είναι ένα για καλό ξεκίνημα... Κανένα Sweeper λογικά... Θα δούμε, μέχρι το βράδυ. 8D

oR4yYRl.gif

#356 denisuki~

denisuki~

• Members
  • 281 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2007 - 17:06

Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς το Snorlax cheat... :nosey:
Καταρχήν βασικά sets όπως του curselax μπορούν πλέον να νικηθούν υπερέυκολα. Μην τα βγάλουμε πια και όλα ubers... :P Αν είναι ο Snorlax uber, τι είναι ας πούμε το Mesprit ή το Azelf; Ο Tyranitar; Και κυρίως το Blissey; Αυτά και άλλα καλύτερα από Snorlax θα έπρεπε να τα στήλουν για θάνατο στην πηρά αν ο Snorlax ήταν όντως ΤΟΣΟ καλός. :P

Όσο για το Cherrim, φαίνεται να είναι ενδιαφέρον. Με το Ability του το Max Sp.A του φτάνει 420 (x1.5 δεν πάει), πράγμα που σημαίνει ότι και με κάποιο όμορφο combo που θα περιλαμβάνει και το Sunny Day, όπως το Solar Beam, το οποίο θα πάει 180 με το STAB. Αυτό σημαίνει OHKO, βέβαια απετεί 2 γύρους χτυπημάτων, μιας και δεν είναι και τόσο γρήγορο... :P

Τέλος πάντων, τελείωσα τον Rhydon, και όταν γυρήσω σπίτι μου θα τον ανταλλάξω για να εξεληχτεί.

Επόμενο Pokemon για εκπαίδευση θα είναι ένα για καλό ξεκίνημα... Κανένα Sweeper λογικά... Θα δούμε, μέχρι το βράδυ. 8D

Γενικά οι ομάδες που έχουν όλα τα imba pokemon μέσα όπως Tyranitar/Blissey/Snorlax/Suicune/Milotic με εκνευρίζουν, μετά από λίγο καιρό competitive gameplay είναι όλες ίδιες. Το Azelf δεν είναι ιδιαίτερα imba, λίγο καλύτερο από Alakazam είναι. Πιστεύω πως το Gardevoir θα είναι καλύτερο και από τα 2 σε αυτή τη γενιά. Ο μόνος λόγος για τον οποίο έχω Azelf στην ομάδα μου είναι επειδή είναι πανέμορφο :Ρ

Το ability του Cherrim είναι 2x Atk και SpAtk και για τα 2 Pokemon που έχεις (αν είναι διπλή η μάχη) φτάνοντας το 600 unboosted Sp.Atk (max spAtk=300*2) στο ίδιο το Cherrim (με κάθε επιφύλαξη, τουλάχιστον έτσι διάβασα στα περισσότερα forum, 1.5x πάντως ακούγεται πιο balanced :P). Το καλύτερο match για Cherrim είναι προφανώς ο Groudon αλλά κρίμα που δεν υπάρχει κάποιο άλλο εκτός από αυτόν με Drought :/

Γενικά δεν πιστεύω να αξίζει τον κόπο, τουλάχιστον σε μη διπλές μάχες αλλά εγώ θα το χρησιμοποιήσω γιατί μου αρέσει ^^
- Shigeru Miyamoto

#357 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2007 - 17:35

Εγώ πάντως επιμένω ότι το Snorlax και το Milotic (ιδιαίτερα), δεν είναι και τόσο "imba". :P Εξάλλου τα περισσότερα επιθετικά Pokemon είναι πλέον physical, επομένως η τρύπα της defence είναι δύσκολο να κλείσει. :P

Το Cherrim πάντως θα δούλευε μια χαρά εντάντιας σε ένα Wall ή Annoyer και σε single battle (και αν δεν κάνω λάθος έχει 280 Max Sp.A). :)

Τέλος πάντων, μόλις συνειδητοποίησα ότι το Ludicolo (και γενικά τα περισσότερα Pokemon) δεν μαθαίνει Dive στις DP, επομένως και αυτού το εξαιρετικό moveset, (Dive, Rain Dance, Leech Seed, Toxic) γίνεται ελάχιστα χειρότερο (αν λογικά σε κάποιο επόμενο παιχνίδι/sequel θα μπορούμε να το πάρουμε με MT ή θα επιστρέψει ως HM/TM).

oR4yYRl.gif

#358 denisuki~

denisuki~

• Members
  • 281 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2007 - 17:48

Το Cherrim πάντως θα δούλευε μια χαρά εντάντιας σε ένα Wall ή Annoyer και σε single battle (και αν δεν κάνω λάθος έχει 280 Max Sp.A). :)

300 γράφει το serebii.net :P

Εγώ το έχω κάνει αμυντικό το δικό μου Cherrim, με SpAtk(max) και αμυνες και λιγαααααααακι HP, έτσι κ αλλιώς είναι αργό αλλά πιο γρήγορο από Milotic, Snorlax etc (btw ναι και τα 2 ήταν πολύ imba, όλες οι metagame ομάδες είχαν ένα από τα 2 αν όχι και τα 2, απλά πολλοί είχαν αντί για milotic suicune).
- Shigeru Miyamoto

#359 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2007 - 18:03

300 γράφει το serebii.net :P

Εγώ το έχω κάνει αμυντικό το δικό μου Cherrim, με SpAtk(max) και αμυνες και λιγαααααααακι HP, έτσι κ αλλιώς είναι αργό αλλά πιο γρήγορο από Milotic, Snorlax etc (btw ναι και τα 2 ήταν πολύ imba, όλες οι metagame ομάδες είχαν ένα από τα 2 αν όχι και τα 2, απλά πολλοί είχαν αντί για milotic suicune).

Α ναι, είδα καταλάθος το Sp.D :

Πάντως προφανώς μιλας για ADV ομάδες. Όπως προείπα, τώρα πια η αναλογία επιθετικά physical και special είναι 3/1, επομένως το υψηλό Sp.D του Snorlax λεχει μικρότερη χρήση. Όσο για το Milotic, γενικά, ό,τι και να λένε, εγώ δεν το είδα να χρησιμοποιήται και τόσο μετά από μία περίοδο, στο Netbattle. Και όσο το χρησιμοποιούσα εγώ, δεν είχε και τόσο uber επιδόσεις.

Τέλος πάντων, 2 Pokemon ακόμα και έχω τελειώσει την αρχική έκδοση της ανασυντεταγμένης/προσαρμοσμένης ομάδας μου. :riiight:

oR4yYRl.gif

#360 denisuki~

denisuki~

• Members
  • 281 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2007 - 19:36

Το Milotic το λατρεύω και το ψήνω για ομάδα τώρα (λόγω Aqua Ring να το κάνω καθαρά αμυντικό).

Όπως είπα πριν μιλούσα για την προηγούμενη γενιά, στην καινούργια το Snorlax έχει πέσει κάπως και το Milotic αρκετά. Από την άλλη το Tyranitar έχει γίνει ακόμα καλύτερο με το crunch να είναι STABed+Physical πλέον.
- Shigeru Miyamoto