Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Pokemon Place
Posted 26 June 2007 - 10:12

Posted 26 June 2007 - 13:20
Iδού και μια άλλη ερώτηση:
Eίμαι τώρα στο σημείο όπου μπορώ να πιάσω το Ηeatran αλλά μου κάνει τα δικά του κόλπα: τι του αφήνω μια σταλιά ενέργεια, τι το αποκοιμήζω, τι του ρίχνω καμια 20αρια Ultra Balls, δεν λέει να κάτσει να το πιάσω με τίποτα!Τα ίδια μου 'κανε και το Uxie, αλλά με λίγη επίμονη το έπιασα. Με το Heatron, όμως, μου εξαντλήθηκε σχεδόν όλη. Μήπως να γίνω αναίσθητος μέχρι να το πιάσω ή ν' ακολουθήσω άλλη τακτική;
Έχεις δοκιμασει να του αφησεις 1ΗΡ και να το κοιμησεις???Τωρα θα μου πεις πως θα καταφερεις να του αφησεις ενα ΗΡ θα μου πεις,και θα χεις δικιο!!!Μπορεις να το πετυχεις ευκολα με την επιθεση που μαθαινει και το Sceptile,Marowak etc. False Swipe η οποια αφηνει 1ΗΡ και ετσι αν το κοιμησεις εχεις πολλες πιθανοτητες να το πιασεις!!!Μπορεις να χρησιμοποιησεις Timer Balls & Ultra Balls(very handy)!!!Aυτο μπορει να βοηθησει και σενα ΥaΤa_KaI_KsERo_PSoMi!!!Good luck to both of you!!!
Posted 26 June 2007 - 13:24
Posted 26 June 2007 - 14:02
Για τις timer balls δεν ήξερα. Που μπορείς να βρεις; (Στα μαγαζιά, παντώς, σίογυρα όχι φαντάζομαι αλλιώς θα τις έβλεπα) Ευχαριστώ για τα tips. Αν πιάσει, θα σου χτίζω χρυσελεφάντινο άγαλμα του Pikachu.Έχεις δοκιμασει να του αφησεις 1ΗΡ και να το κοιμησεις???Τωρα θα μου πεις πως θα καταφερεις να του αφησεις ενα ΗΡ θα μου πεις,και θα χεις δικιο!!!Μπορεις να το πετυχεις ευκολα με την επιθεση που μαθαινει και το Sceptile,Marowak etc. False Swipe η οποια αφηνει 1ΗΡ και ετσι αν το κοιμησεις εχεις πολλες πιθανοτητες να το πιασεις!!!Μπορεις να χρησιμοποιησεις Timer Balls & Ultra Balls(very handy)!!!Aυτο μπορει να βοηθησει και σενα ΥaΤa_KaI_KsERo_PSoMi!!!Good luck to both of you!!!
Posted 26 June 2007 - 14:23
Για τις timer balls δεν ήξερα. Που μπορείς να βρεις; (Στα μαγαζιά, παντώς, σίογυρα όχι φαντάζομαι αλλιώς θα τις έβλεπα) Ευχαριστώ για τα tips. Αν πιάσει, θα σου χτίζω χρυσελεφάντινο άγαλμα του Pikachu.
Δεν κανει τιποτα ρε συ,τρελος εισαι,σιγα το πραμα

Posted 26 June 2007 - 14:26
Posted 26 June 2007 - 14:48
Καλά και γω έχω καεί λίγο με την ΔιαμόνΔ τις τελευταίες μέρες
Spoiler: About one legendary
Ωραία αν και δε νομίζω στις wifi μάχες μας να χρησημοποιούμε ubers......

Πώς σου φάνηκε το gameplay? κόλλησες σε κανένα σημείο ?

Posted 27 June 2007 - 10:04
Ωραία αν και δε νομίζω στις wifi μάχες μας να χρησημοποιούμε ubers......
Πώς σου φάνηκε το gameplay? κόλλησες σε κανένα σημείο ?
Μπα, ειδικά τώρα που...
Posted 27 June 2007 - 13:24
Μπα, ειδικά τώρα που...
Ξεμπέρδεψα με το League, πήγα έπιασα και Giratina
Πάντως σίγουρα το πραγματικό παιχνίδι αρχίζει μετά το league, καθώς έχω να κάνω ένα σωρό πράγματα
ΥΓ: GTS FTW
Συμφωνώ μαζί σου , το παιχνίδι πραγματικά ξεκινά μετά τους elite 4 , γιατί τότε έχεις την δυνατότηταα να : εξερευνήσεις νέες περιοχές north island...[battle tower και άλλα ] , να πιάσεις πολλά legendary Pokemon όπως τα :
Το Regigigas είναι κατα τη γνώμη μου το πιό αδύναμο γιατί έχει slow start και στον 1ο γύρο δεν επιτίθεται επίσης είναι και normal type κάτι που το κάνει ακόμη πιο αδύναμο.

Posted 30 June 2007 - 16:48

I'm open to suggestions!!!Help me out γιατι θα τρελαθω!!

YOU HAVE TO PAY FOR MY BROKEN BICYCLE ASH KETCAM!!!
Posted 01 July 2007 - 19:34
Posted 02 July 2007 - 14:39
Δες τα tips που εδωσα παραπανω στον Venus, θα σε βοηθησουν αρκετα πιστευω και σιγουρα το Buneary θα εξελιχθει σε Lopunny!!!
GOOD LUCK

YOU HAVE TO PAY FOR MY BROKEN BICYCLE ASH KETCAM!!!
Posted 05 July 2007 - 16:02

: Don't fuck with the Maniac
I am drunk and have guns, virus and shit
Lineage FTW!!

Το να συζητάς με ζώα είναι ανώφελο. Θα σε ρίξουν στο επίπεδο τους και θα σε νικήσουν λόγω εμπειρίας.

Posted 05 July 2007 - 16:24
Σοβαρά;

In other news, Diamond is probably in Greece right now! Ας ελπίσουμε ότι το ΚΑΜΜΕΝΟΣ mode ON ξεκινάει από αύριο...

Επιπλέον, όπως φαίνεται το Pokemon Battle Revolution δεν δέχεται θρυλικά προς τω παρόν... Όχι ότι με νοιάζει ιδιαίτερα, αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσαν απλώς να έβαζαν έναν κανόνα μάχης τον οποίο θα μπορούσε να επιλέξει ο παίχτης πριν παίξει online, παρομοίως με Sleep Clause etc, but oh well...

Posted 05 July 2007 - 17:59

: Don't fuck with the Maniac
I am drunk and have guns, virus and shit
Lineage FTW!!

Το να συζητάς με ζώα είναι ανώφελο. Θα σε ρίξουν στο επίπεδο τους και θα σε νικήσουν λόγω εμπειρίας.