Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Claymore

• Please log in to reply
304 replies to this topic

#121 Matthew

Matthew

Anime Amateur

• Members
  • 88 posts

Posted 07 October 2007 - 19:12

Καλα ε παιδες τι απιστευτο anime ειναι αυτο......

Μεσα σε δυο μερες ειδα ολα τα επεισοδια τα 26....
Ρεκορ για μενα:bath:

Καλα ε εχω πορωθει τρελα:hero::blingeye2:

#122 SteveCof

SteveCof

Itoh Misaki~ no1 fan!

• Members
  • 86 posts

Posted 08 October 2007 - 17:41

Αρκετα καλο, με μερικες πολυ καλες σκηνες (οπως το τελος του επ. 20) και θα ηθελα να δω κι αλλο. Ισως κατεβασω τπτ απο το μανγκα αν δεν βαριεμαι.
Have you ever seen the Lain?

#123 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 16 October 2007 - 05:05

Μέχρι να βάλει fillers ήταν :nod:
Μετά έγινε άθλιο. Και δεν καταλαβαίνω καν γιατί να βάλουν fillers. Μπορούσαν εύκολα να το σταματήσουν στο τελευταίο μέρος στην κοιλάδα Alphonse μιας και στο manga εκεί τελειώνει το πρώτο part. (Άλλωστε και άλλα anime τα έχουν σταματήσει στη μέση, δε βλέπω γιατί όχι και αυτό ~ βέβαια θα μπρούσαν να χρησιμοποιήσουν καλύτερο filler).
Το τέλος είναι ότι χειρότερο είχε να προσφέρει η μάχη ~ σκηνοθεσία/διάλογοι/μουσική 0.

Βέβαια σαν σύνολο είναι πολύ καλό γιατί οκ πριν βάλει fillers είναι αρκετά καλύτερο από το manga μιας και κλασικά σε sounen αν οι μάχες είναι καλά φτιαγμένες σε animated μορφή κάνει χαρακτηριστική διαφορά, βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις ~Shippuuden κλπ.

And Teresa Arc is awesome^^

Posted Image

#124 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 18 October 2007 - 00:35

Δεν ξέρω τι λέτε περί fillers και αθλιότητας, εμένα τα 2 τελευταία επεισόδια μου φάνηκαν η αποθέωση της σειράς. Καιρό είχε να με καθηλώσει τόσο ένα anime :nod:

E5VV38U.jpg

#125 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 18 October 2007 - 01:56

Μαζι σου Fantom!:riiight::riiight::riiight:

#126 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 18 October 2007 - 15:33

Γι' αυτό δεν διαβάζω manga πριν δω το anime!
Κρατιούνται όλοι από το τι και πως το έχει δείξει στο manga και δεν μένουν ποτέ ευχαριστημένοι από ένα anime!
Η σειρά ήταν κορυφαία!!!:nod::nod::nod:
Και τα 2 τελευταία επεισόδια που περίμενα υπομονετικά και τα είδα από animeclipse ήταν τέλεια και γούσταρα!:congrats:
Χωρίς να έχω ακούσει τι γίνεται στο manga η σειρά σηκώνει άνετα δεύτερη σεζόν και σίγουρα δεν έδωσε τέλος στην μάχη της Clare με την Prisila!
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ MANGA!!!
Απλά θέλω μία εξίσου καλή δεύτερη anime σεζόν τώρα!!!:madtodeath:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#127 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 18 October 2007 - 18:12

Πραγματικά, αν πάρεις το anime σαν εναλλακτική ιστορία είναι πάρα πολύ καλή!!! Αλλά φοβάμαι ότι αν βγει 2η season ίσως να μην είναι πολύ καλή, επειδή έχει χάσει την επαφή με το story του manga. Όσοι έχουν ασχοληθεί με το Tsubasa ξέρουν τι λέω. Εκεί που η 1η season πήγαινε σύμφωνα με την αρχική ιστορία και έσκιζε, στη 2η season το χάσανε σε απελπιστικό βαθμό. Μισή ώρα να βλέπεις τη Sakura να δουλεύει!!! Έλεος!!!
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#128 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 posts

Posted 18 October 2007 - 23:35

Μολις ειδα και εγω τα 2 τελευταια επισοδια απο Animeclipse και πιστευω οτι το Anime ηταν κορυφαια!!!
Χαλαρα βλεπω να βγαινει και 2nd Season μιας και δεν εδωσε καποιο τελοςσυν του οτι δεν ακολουθει και το Manga για να πουμε οτι η συνεχεια βρησκετε εκει.
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#129 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 19 October 2007 - 08:25

Εμένα μου άρεσε καλύτερα το manga και κρίμα που το anime δεν το ακολούθησε στο τέλος... Πάντως, και τα 2 μου αρέσουν πάρα πολύ!
Άντε και από Νοέμβρη κάθε εβδομάδα manga!! :Blissfull:
Και το Extra Scene δεν είναι και άσχημο!

#130 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 19 October 2007 - 15:18

Τα extra scenes μετράνε άγρια... Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από back-stories να βγαίνουν ξεχωριστά για να "ζήσουμε" και το παρελθόν λιγάκι. Άσε που μαθαίνουμε κ καναδυό αλήθειες (βλ. extra scene 3)
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#131 Nightwalker

Nightwalker

Anime Amateur

• Members
  • 109 posts

Posted 19 October 2007 - 17:47

Το είδα πριν μια βδομάδα περίπου και μου άρεσε παραπάνω από αρκετά. Δεν είχε και κανένα φοβερό σενάριο αλλα και μονο για το ξύλο μου άρεσε. Η τελευταία μάχη ήταν αρκετά καλή, αλλα μου άρεσε και στα πρώτα επεισόδια η μάχη της Teresa με τις No. 2, 3, 4 & 5. Επίσης είχε μουσική που ταίριαζε με τις μάχες και όλα τα Awakened Beings ήταν πολύ όμορφα.
Κρίμα που τελειωσε με τόσα ερωτηματικά. Ελπίζω να βγει δεύτερη season και ας έχει άλλη πλοκή από το manga. Και το Full Metal Alchemist άλλαξε από ένα σημείο και μετά αλλα ήταν πολύ καλο.

#132 kenshin

kenshin

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 19 October 2007 - 20:29

καλη σειρα απο ολες τις αποψεις εκτος απο το τελος
δεν με πειραξε οταν το ειδα αλλα μετα αφου διαβασα και το μανγκα
καποιος που δεν το εχει διαβασει δεν μπορει να πει οτι δεν το ενδιαφερει
το ανιμε αλλαζει δραματικα απο το μανγκα και μιλαμε για χοντρες
αλλαγες που επηρεαζουν χαρακτηρες και γεγονοτα
δε νομιζω ομως οτι ειναι τυχαιο το τελος η συνεχεια του δε πρεπει να ειναι και τοσο βεβαιη και το λεο αυτο γιατι το μανγκα δεν εχει και τοσο χαπι εντινγκ
ο καιρος θα δειξει
ριξτε μια ματια και στο μανγκα παντως
Posted Image

#133 chrigeta

chrigeta

Movie Ripper

• Members
  • 16 posts

Posted 29 October 2007 - 23:20

Οντως το τελος δεν ηταν οτι καλυτερο για οποιον ειχε διαβασει το μανγκα,
αλλα αφου το μανγκα συνεχιζεται μπορουμε ακομα να ελπιζουμε για ενα καλυτερο τελος διαφορετικο απο εκεινο του anime!

#134 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 30 October 2007 - 00:27

βασικα το τελος απλα δεν σε γεμιζει αλλα καλο ηταν για 1η season(αποκλειεται να μην εχει 2η......)
και η σειρα γενικα ηταν υπεροχη και απο αγωνια max με μονο κακο πως καποιες φορες σε ξαφνιαζει ασχημα....σε σημειο που μου κακοφαινοταν...
Spoiler:

#135 e3orc1st

e3orc1st

Bleaching...

• Members
  • 96 posts

Posted 30 October 2007 - 02:47

το ανιμε ειναι καλο αλλα το τελος με ξενερωσε αρκετα. παντως αν προκειται ν' αρχισω να διαβαζω και το manga για καθε ατελειωτο ανιμε τοτε δεν μας βλεπω καλα.... γενικα οι ιαπωνες δεν ξερουν να βαζουν καλο τελος.....ειναι ακριβως το αντιθετο με τις αμερικανικες σειρες. Δεν γινεται να γινει κατι ενδιαμεσο ? :)

Posted Image

:tensai: uni2.ogame.gr :tensai: