Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Claymore

• Please log in to reply
304 replies to this topic

#136 somnium_mortiis

somnium_mortiis

Starting...

• Members
  • 26 posts

Posted 30 October 2007 - 04:19

Πολύ καλό... έχει χαλαρά μια θέση ανάμεσα στα δικά μου τοπ 30 ανιμέ.
Posted Image
when in doubt..... set something on fire

#137 ilektra

ilektra

nightmares in my sleep

• Members
  • 19 posts

Posted 10 November 2007 - 12:51

καλες μαχες, καλο τελος αν και διαφορετικο απο το manga. εν αναμονη της 2ης σεζον?

#138 oni12

oni12

Anime Newbie

• Members
  • 43 posts

Posted 10 November 2007 - 13:42

Eλεγα να 3εκινησω να το βλεπω γιατι μου φανηκε καλο αλλα τωρα που διαβαζω αυτα που γραφεται για το τελος εχω αρχισει να εχω το σκεφτομαι.
Να το δω ή το τέλος ειναι τοσο α8λιο που 8α χαλαστω????:hmmm:
:himitsu:

#139 Khagrael

Khagrael

Starting...

• Members
  • 26 posts

Posted 10 November 2007 - 13:59

Δες το είναι πολυ καλό αλλα το ξενέρωμα στο τέλος θα το φας:)

#140 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 10 November 2007 - 21:18

Δες το είναι πολυ καλό αλλα το ξενέρωμα στο τέλος θα το φας:)

γιατι λετε ολοι ξενερωμα...εγω που αποφασισα να μην αγγιξω το manga μια χαρα μου ηρθε το anime...προφανως περιμενω 2η season αλλα δεν ηταν κ τοσο ξενερα...τουλαχιστον οι τελευταιες μαχες ηταν υπεροχες...

#141 Khagrael

Khagrael

Starting...

• Members
  • 26 posts

Posted 10 November 2007 - 22:06

Απλά ήταν λίγο cliffhunger το τέλος .Φυσικά αν υπάρξει 2η season αλλάζει το πράγμα :)

#142 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 10 November 2007 - 22:43

γιατι λετε ολοι ξενερωμα...εγω που αποφασισα να μην αγγιξω το manga μια χαρα μου ηρθε το anime...προφανως περιμενω 2η season αλλα δεν ηταν κ τοσο ξενερα...τουλαχιστον οι τελευταιες μαχες ηταν υπεροχες...

Εγώ ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι όταν το έβλεπα και με πήρε ο ύπνος:hahaha:

Posted Image

#143 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 10 November 2007 - 23:15

Εγώ ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι όταν το έβλεπα και με πήρε ο ύπνος:hahaha:

τσκ κακος...
δεν ξερω τι λετε παντως εμενα μου αρεσε ολη η σειρα οποτε τη συνιστω σε ολους...

#144 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 posts

Posted 11 November 2007 - 10:53

Το Claymore είναι μια από τις αγαπημένες μου σειρές. Δε θα σχολιάσω. Αλλά λέω το εξής:

Στα 25 από τα 26 έλεγα: «μόνο 20 λεπτά», «τελείωσε κιόλας;»

Στο 26 από το πρώτο λεπτό: «πότε θα τελειώσει»

Το τέλος ήταν πατάτα.

Πιστεύω πως ο τρόπος που έβλεπα τη σειρά άλλαξε επειδή διάβασα το manga...
Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#145 SSJGojeta

SSJGojeta

Anime Fan

• Members
  • 145 posts

Posted 11 November 2007 - 13:32

Κάτι άκουσα ότι δεν πρόκειτε να βγει season 2 γιατί δεν είχει την απαιτούμενη τηλεθέαση στην Ιαπωνία ή κάτι τέτοιο. Έχει κανείς περισσότερες πληροφορίες για το θέμα; Όσο για το τέλος θα μπορούσαν να το κάνανε και καλύτερο, και τώρα που διάβασα και τα manga που έχουν βγει αρχίζω ειλικρινά να αναρωτιέμαι για την Clare :P
I am a proud "human" obsessed with anime and manga. And i am proud with that obsession:wis:

#146 Gaijin Bosozoku

Gaijin Bosozoku

Digitalbrother

• Members
  • 284 posts

Posted 11 November 2007 - 14:58

Κάτι άκουσα ότι δεν πρόκειτε να βγει season 2 γιατί δεν είχει την απαιτούμενη τηλεθέαση στην Ιαπωνία ή κάτι τέτοιο. Έχει κανείς περισσότερες πληροφορίες για το θέμα; Όσο για το τέλος θα μπορούσαν να το κάνανε και καλύτερο, και τώρα που διάβασα και τα manga που έχουν βγει αρχίζω ειλικρινά να αναρωτιέμαι για την Clare :P

Σοβαρά? Άμα είναι να μη βγει 2η σεζόν, τότε τί κάνουμε??? Προσωπικά το θεώρησα αυτονόητο ότι θα είχε και 2η σεζόν, επειδή το τέλος ήταν εντελώς κουφό.................... Εάν όντως δεν βγει, τότε θα μετρήσει αρνητικά... Είναι κρίμα, επειδή το claymore στο σύνολό της ήταν μια φανταστική σειρά και θα ήθελα να δω και παραπάνω, αφού το claymore ήταν ένα anime που βλεπόταν χαλαρά και ευχάριστα.... Για μένα ήταν ένας από τους κορυφαίους τίτλους του 2007...

#147 SSJGojeta

SSJGojeta

Anime Fan

• Members
  • 145 posts

Posted 11 November 2007 - 15:09

Σοβαρά? Άμα είναι να μη βγει 2η σεζόν, τότε τί κάνουμε??? Προσωπικά το θεώρησα αυτονόητο ότι θα είχε και 2η σεζόν, επειδή το τέλος ήταν εντελώς κουφό.................... Εάν όντως δεν βγει, τότε θα μετρήσει αρνητικά... Είναι κρίμα, επειδή το claymore στο σύνολό της ήταν μια φανταστική σειρά και θα ήθελα να δω και παραπάνω, αφού το claymore ήταν ένα anime που βλεπόταν χαλαρά και ευχάριστα.... Για μένα ήταν ένας από τους κορυφαίους τίτλους του 2007...

Κοίτα... Με τους ιάπωνες που μπλέξαμε όλα να τα περιμένεις. Αν καθίσεις να μετρήσεις πόσες καλές σειρές μείνανε στην μια season και περιμένουμε για δεύτερη θα μας πάρει ώρες ολόκληρες. Τρία παραδείγματα που μου έρχονται τώρα στο μυαλό, Berserk , Tenju Tenge, Trinity blood. :emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1:
I am a proud "human" obsessed with anime and manga. And i am proud with that obsession:wis:

#148 Khagrael

Khagrael

Starting...

• Members
  • 26 posts

Posted 11 November 2007 - 15:16

Τη διαφήμιση στo manga την έκαναν πιος ο λόγος να συνέχισουν την σειρά

#149 SSJGojeta

SSJGojeta

Anime Fan

• Members
  • 145 posts

Posted 11 November 2007 - 15:37

Σωστό κι αυτό...

#150 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 11 November 2007 - 16:50

Όπως και να έχει, έαν ποτέ γίνει 2η season (που, μεταξύ μας, δεν βλέπω να γίνεται) θα πρέπει να ακολουθήσουν τελείως διαφορετικό σενάριο και τους φοβάμαι λίγο σε τέτοια θέματα (βλέπε Tsubasa που τη 2η season την κατακρεούργησαν)... Έτσι όπως τελείωσε το anime η ιστορία άλλαξε εντελώς και εδώ που τα λέμε, εγώ δεν τρελάθηκα ιδιαίτερα με το τέλος...
Spoiler:

Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel