Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Claymore
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2007 - 23:46
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 00:05

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 22:30
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2007 - 21:43
Παντως 26 επεισόδια μου φαίνονται πολύ λίγα για τα πράγματα που έχει να προσφέρει το σενάριό του...
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2007 - 22:23
Το άνιμε θα συνεχιστεί όταν υπάρχει αρκετό υλικό από το μάνγκα. Τώρα πότε θα γίνει αυτό ένας θεός ξέρει. Αλλά πάντος θα κάνουμε καιρό για να δούμε συνέχεια.
Πάντως και εγώ ανυπομονώ πως και πως το επόμενο επισόδιο. Άντε να δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2007 - 22:52
Το άνιμε θα συνεχιστεί όταν υπάρχει αρκετό υλικό από το μάνγκα. Τώρα πότε θα γίνει αυτό ένας θεός ξέρει. Αλλά πάντος θα κάνουμε καιρό για να δούμε συνέχεια.
Σιγά το δύσκολο. Νέο chapter βγαίνει μια φορά το μήνα.
Αν υπολογίσεις λοιπόν ότι το anime στο τέλος θα φτάσει κάπου στο 70 και τώρα είμαστε στο 73 (αλλά τον επόμενο μήνα έχει extra chapter άρα το 74 σε 2 μήνες)
θα χρειαστούμε περίπου 6 χρόνια.
Λογικό άλλωστε. Το manga ξεκίνησε το 2001 και το 2007 το anime. Το manga θα έχει υλικό να δώσει το 2013. !!! Σιγά μην δεσμευτεί κανένας για τότε...
Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να ακολουθήσει το σύστημα του FMA (που το manga είναι ακόμα ongoing και το anime τελείωσε 3 χρόνια πριν) ή να έχει δικιά του ανεξάρτητη εξέλιξη , αν εξασφαλιστούν τα λεφτά για 2η season.
Πάντως αν και το manga είναι licenced, το anime δεν είναι !!! (ακόμα).
Οπότε λεφτά ακόμα δεν υπάρχουν... Ίσως θέλουν να πουλήσουν ακριβά, ίσως να μην είναι και τόσο δημοφιλές... Όταν όμως σαρώσει τα ARC awards σίγουρα θα το προσέξουν! Δυστυχώς θα έχει αντίπαλο το death note...
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2007 - 00:36
Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2007 - 23:17
Από ότι διαβάζω μάλλον θα είναι βλακεία να δώσουν ξεχωριστό και απότομο τέλος στο anime.
Ελπίζω τουλάχιστον να μην αργήσει η 2η σεζόν (αν υπάρξει).

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2007 - 01:20
Σιγά το δύσκολο. Νέο chapter βγαίνει μια φορά το μήνα.
Αν υπολογίσεις λοιπόν ότι το anime στο τέλος θα φτάσει κάπου στο 70 και τώρα είμαστε στο 73 (αλλά τον επόμενο μήνα έχει extra chapter άρα το 74 σε 2 μήνες)
θα χρειαστούμε περίπου 6 χρόνια.
Λογικό άλλωστε. Το manga ξεκίνησε το 2001 και το 2007 το anime. Το manga θα έχει υλικό να δώσει το 2013. !!! Σιγά μην δεσμευτεί κανένας για τότε...
Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να ακολουθήσει το σύστημα του FMA (που το manga είναι ακόμα ongoing και το anime τελείωσε 3 χρόνια πριν) ή να έχει δικιά του ανεξάρτητη εξέλιξη , αν εξασφαλιστούν τα λεφτά για 2η season.
Πάντως αν και το manga είναι licenced, το anime δεν είναι !!! (ακόμα).
Οπότε λεφτά ακόμα δεν υπάρχουν... Ίσως θέλουν να πουλήσουν ακριβά, ίσως να μην είναι και τόσο δημοφιλές... Όταν όμως σαρώσει τα ARC awards σίγουρα θα το προσέξουν! Δυστυχώς θα έχει αντίπαλο το death note...
Γιατί προχωράει το manga τόσο απελπιστικά αργά? Ένα chapter τον μήνα?! Είχα την εντύπωση ότι τουλάχιστον τα περισσότερα manga είναι εβδομαδιαία, άκου ένα chapter τον μήνα!
Από ότι είδα στο aniDB η πρώτη season τελειώνει κλασσικά στο 26ο επεισόδιο το οποίο προβάλεται στις 26 αυτού του μήνα.
Εφόσον το manga προχωράει απελπιστικά αργά δεν νομίζω να υπάρξει 2η season, λογικό άλλωστε αφού δεν υπάρχει υλικό, εκτώς και αν φτιάξουνε κάτι διαφορετικό από το Manga γιατί άμα περιμένουνε το manga...
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2007 - 23:40
Οπότε σύμφωνα με το από πάνω τελειώνει το θέμα αφού το manga πήρε εντελώς άλλη τροπή από το 23 κι έπειτα.
Το καλό είναι πώς επειδή το έχω διαβάσει έχω μια ιδέα για το πώς

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2007 - 13:53
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2007 - 20:09
οπου εχει καλιτεροι ποιοτοιτα sub και video οποιος μπορει να απαντηση
ευχαριστω
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2007 - 20:38
εγω περιμενω να τελιωσει για να το δω και ιθελα να ρωτησω να το κατεβασω με ελλινικους ι αγγλικους sub ?
οπου εχει καλιτεροι ποιοτοιτα sub και video οποιος μπορει να απαντηση
ευχαρηστω
Aστειευεσαι?
Απο Animeclipse θα το κατεβάσεις.

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2007 - 05:27

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2007 - 11:23
ρε εσεις το claymore θα παει και ss?η αυτο ηταν
δεν ξερω μακαρι εγω ειδα ακομα 8 επεισοδια αμα ειχε ακυρο τελος δυσκολα να συνεχισει αμα ειχε τελος που περιμενεισ συνεχια θα συνεχισει σε κανα χρονο επειδει το manga εγινε εβδομαδιαιο