Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Claymore

• Please log in to reply
304 replies to this topic

#91 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 08 September 2007 - 23:46

Εγώ πάντως το περίμενα πως και πως. Υπήρχαν και άλλα φέτος που περίμενα και δεν πήγαν καλά αλλά το claymore ήταν υπέροχο. Για το animation θα διαφωνήσω (εκτός αν μιλάς για το σχέδιο). Από κάποιο σημείο και μετά οι ειδικές δυνατότητες κάθε πολεμιστή αποτυπώνονται πάρα πολύ όμορφα και οι μάχες μόνο στατικές δεν είναι. Στην αρχή είχε πιο απλές μάχες, οπότε και λιγότερη κίνηση - animation. Όσο για το σχέδιο (αν εννοούσες αυτό) .. καλό είναι. Αρκετές λεπτομέρειες.. Αλλά δεν το βλέπεις για το σχέδιο, anime δράσης είναι..

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#92 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 09 September 2007 - 00:05

Εχουμε διαφορετικη αποψη για το τι σημαινει καλο animation. O καθενας οπως το βλεπει.
Posted Image

#93 auron12

auron12

Starting...

• Members
  • 29 posts

Posted 09 September 2007 - 22:30

Ενα απο τα αγαπημενα μου γενικως.Λατρευω τους χαρακτηρες και μου αρεσει πολυ η σκηνοθεσια.Την βρισκω εκπληκτικη.Ελπιζω και πιστευω πως θα εχει και δευτερη σεζον,αρκετα διαφοροποιημενη απο το manga.Τουλαχιστον ετσι δειχνουν οι προθεσεις των δημιουργών του.Παντως οπως και να εχει τοσο το anime οσο και το manga ειναι κορυφαία.

#94 Housem@ster

Housem@ster

Anime Amateur

• Members
  • 102 posts

Posted 11 September 2007 - 21:43

Θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω και κόλλημα! Έχω δει μέχρι το 23 και περιμένω το 24! Το animation δεν με άφησε και άφωνο μα το σενάριο μου αρέσει. Οι μάχες σε κάνουν να τις παρακολουθείς με κομμένη την ανάσα. Αρκετά γρήγορες.
Παντως 26 επεισόδια μου φαίνονται πολύ λίγα για τα πράγματα που έχει να προσφέρει το σενάριό του...

#95 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 11 September 2007 - 22:23

Μια χαρά είναι. Το άνιμε ακολουθεί το μάνγκα, που ήδη το έχει φτάσει. Άλλοι που το έχουν διαβάσει το μάνγκα λένε ότι στα τελευταία επισόδια που έχουν δείξει, έχει αλλάξει η ιστορία από το μάνγκα.

Το άνιμε θα συνεχιστεί όταν υπάρχει αρκετό υλικό από το μάνγκα. Τώρα πότε θα γίνει αυτό ένας θεός ξέρει. Αλλά πάντος θα κάνουμε καιρό για να δούμε συνέχεια.

Πάντως και εγώ ανυπομονώ πως και πως το επόμενο επισόδιο. Άντε να δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια
Posted Image

#96 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 11 September 2007 - 22:52

Το άνιμε θα συνεχιστεί όταν υπάρχει αρκετό υλικό από το μάνγκα. Τώρα πότε θα γίνει αυτό ένας θεός ξέρει. Αλλά πάντος θα κάνουμε καιρό για να δούμε συνέχεια.

Σιγά το δύσκολο. Νέο chapter βγαίνει μια φορά το μήνα.
Αν υπολογίσεις λοιπόν ότι το anime στο τέλος θα φτάσει κάπου στο 70 και τώρα είμαστε στο 73 (αλλά τον επόμενο μήνα έχει extra chapter άρα το 74 σε 2 μήνες)
θα χρειαστούμε περίπου 6 χρόνια.
Λογικό άλλωστε. Το manga ξεκίνησε το 2001 και το 2007 το anime. Το manga θα έχει υλικό να δώσει το 2013. !!! Σιγά μην δεσμευτεί κανένας για τότε...
Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να ακολουθήσει το σύστημα του FMA (που το manga είναι ακόμα ongoing και το anime τελείωσε 3 χρόνια πριν) ή να έχει δικιά του ανεξάρτητη εξέλιξη , αν εξασφαλιστούν τα λεφτά για 2η season.
Πάντως αν και το manga είναι licenced, το anime δεν είναι !!! (ακόμα).
Οπότε λεφτά ακόμα δεν υπάρχουν... Ίσως θέλουν να πουλήσουν ακριβά, ίσως να μην είναι και τόσο δημοφιλές... Όταν όμως σαρώσει τα ARC awards σίγουρα θα το προσέξουν! Δυστυχώς θα έχει αντίπαλο το death note...

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#97 auron12

auron12

Starting...

• Members
  • 29 posts

Posted 12 September 2007 - 00:36

Παντως πιστευω πως θα το συνεχίσουν αλλα με εντελως διαφορετικη πορεια απο οτι το manga.Και για αυτο αρχιζουν σιγα σιγα να το διαφοροποιούν απο το manga.Πραγματικα,δεν υπαρχει αλλη λυση απο το διαχωρισουν manga-anime.Εκτος και αν περιμενουν το manga να δωσει και αλλο υλικο,κατι που θα γινει ποοολυ αργα με την αραιη κυκλοφορια του περιοδικου.Και αν προσεξετε σεναριακα,αφηνουν σκοπιμα ανοικτες πτυχες οπως
Spoiler:
Αν δεν σχεδιαζαν καποια αλλη σεζον,θα τα εκλειναν οπως οπως.

#98 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 12 September 2007 - 23:17

Και εκεί που έλεγα ότι βρήκα τον συνεχιστή του Berserk και περίμενα να ολοκληρωθεί η σειρά στα 26 επεισόδια και να μην μας αφήσει στα κρύα του λουτρού όπως το Berserk....
Από ότι διαβάζω μάλλον θα είναι βλακεία να δώσουν ξεχωριστό και απότομο τέλος στο anime.
Ελπίζω τουλάχιστον να μην αργήσει η 2η σεζόν (αν υπάρξει).
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#99 Haruspex

Haruspex

Anime Amateur

• Members
  • 70 posts

Posted 13 September 2007 - 01:20

Σιγά το δύσκολο. Νέο chapter βγαίνει μια φορά το μήνα.
Αν υπολογίσεις λοιπόν ότι το anime στο τέλος θα φτάσει κάπου στο 70 και τώρα είμαστε στο 73 (αλλά τον επόμενο μήνα έχει extra chapter άρα το 74 σε 2 μήνες)
θα χρειαστούμε περίπου 6 χρόνια.
Λογικό άλλωστε. Το manga ξεκίνησε το 2001 και το 2007 το anime. Το manga θα έχει υλικό να δώσει το 2013. !!! Σιγά μην δεσμευτεί κανένας για τότε...
Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να ακολουθήσει το σύστημα του FMA (που το manga είναι ακόμα ongoing και το anime τελείωσε 3 χρόνια πριν) ή να έχει δικιά του ανεξάρτητη εξέλιξη , αν εξασφαλιστούν τα λεφτά για 2η season.
Πάντως αν και το manga είναι licenced, το anime δεν είναι !!! (ακόμα).
Οπότε λεφτά ακόμα δεν υπάρχουν... Ίσως θέλουν να πουλήσουν ακριβά, ίσως να μην είναι και τόσο δημοφιλές... Όταν όμως σαρώσει τα ARC awards σίγουρα θα το προσέξουν! Δυστυχώς θα έχει αντίπαλο το death note...

Γιατί προχωράει το manga τόσο απελπιστικά αργά? Ένα chapter τον μήνα?! Είχα την εντύπωση ότι τουλάχιστον τα περισσότερα manga είναι εβδομαδιαία, άκου ένα chapter τον μήνα!

Από ότι είδα στο aniDB η πρώτη season τελειώνει κλασσικά στο 26ο επεισόδιο το οποίο προβάλεται στις 26 αυτού του μήνα.

Εφόσον το manga προχωράει απελπιστικά αργά δεν νομίζω να υπάρξει 2η season, λογικό άλλωστε αφού δεν υπάρχει υλικό, εκτώς και αν φτιάξουνε κάτι διαφορετικό από το Manga γιατί άμα περιμένουνε το manga...

#100 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 13 September 2007 - 23:40

Βασικά για 2η season αμφιβάλλω από τη στιγμή που είδα το 24. Ξέφυγε εντελώς. Στα προηγούμενα επισόδεια τα μικροfiller εδώ κι εκεί δεν επηρέαζαν την βασική πλοκή οπότε θα μπορούσε κανείς να περιμένει να το κόψουν μόλις τελειώσει αυτή η τελευταία ιστορία στα χιόνια.

Spoiler:

Οπότε σύμφωνα με το από πάνω τελειώνει το θέμα αφού το manga πήρε εντελώς άλλη τροπή από το 23 κι έπειτα.

Το καλό είναι πώς επειδή το έχω διαβάσει έχω μια ιδέα για το πώς

Spoiler:

:nod:

Posted Image

#101 Missing Score

Missing Score

Ναι Νικος Κουκος;

• Members
  • 98 posts

Posted 23 September 2007 - 13:53

Eιναι κολλημα το ρημαδι! Λεω, καλα μεχρι να δω 24 επ. θα εχουν βγει τα αλλα 2. Ναι! Μεσα σε 3 μερες I needed more! Καλα, ουτως η αλλως 1 επεισοδιο εμεινε, το οποιο μαλλον θα ειναι τελικη μαχη, στην οποια personally πιστευω οτι θα πεθανουν και οι 2 και θα μεινει ο Raki να κλαιει (αν δεν εχουν σκοπο να το συνεχισουν καποτε).

#102 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 posts

Posted 23 September 2007 - 20:09

εγω περιμενω να τελιωσει για να το δω και ηθελα να ρωτησω να το κατεβασω με ελλινικους ή αγγλικους sub ?

οπου εχει καλιτεροι ποιοτοιτα sub και video οποιος μπορει να απαντηση

ευχαριστω

#103 Hajate_Raborosu

Hajate_Raborosu

Monster

• Members
  • 50 posts

Posted 23 September 2007 - 20:38

εγω περιμενω να τελιωσει για να το δω και ιθελα να ρωτησω να το κατεβασω με ελλινικους ι αγγλικους sub ?

οπου εχει καλιτεροι ποιοτοιτα sub και video οποιος μπορει να απαντηση

ευχαρηστω

Aστειευεσαι?
Απο Animeclipse θα το κατεβάσεις.
Posted Image

#104 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 posts

Posted 27 September 2007 - 05:27

ρε εσεις το claymore θα παει και ss?η αυτο ηταν:wis:

#105 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 posts

Posted 27 September 2007 - 11:23

ρε εσεις το claymore θα παει και ss?η αυτο ηταν:wis:

δεν ξερω μακαρι εγω ειδα ακομα 8 επεισοδια αμα ειχε ακυρο τελος δυσκολα να συνεχισει αμα ειχε τελος που περιμενεισ συνεχια θα συνεχισει σε κανα χρονο επειδει το manga εγινε εβδομαδιαιο :D