Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Claymore

• Please log in to reply
304 replies to this topic

#256 angwolf

angwolf

sukemenos

• Members
  • 103 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2008 - 23:55

Καταρχήν το anime δεν έχει (σχεδόν) καμία σχέση με το manga μεγάλο λάθος και το πλήρωσαν:df13952b: ! κρίμα :emptyonexg1: [FONT="]Άμα ήταν ποιο προσεγμένο. Λες [/FONT][FONT="]και[/FONT][FONT="] ήταν[/FONT][FONT="] anime με [/FONT][FONT="]low[/FONT][FONT="] budget[/FONT] [FONT="]πιστεύω [/FONT]:nosey:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#257 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 00:19

Επειδη δεν εχω γραψει τπτ για το claymore ακομα, ειπα να το κανω τωρα. Πρωτα απ ολα με το που ειδα τους χαρακτηρες, αμαν εκανα να ξεχωρησω τη μια με την αλλη. Το σεναριο ηταν καλο, αλλα οχι οτι καλυτερο. Απο ενα σημειο και μετα καταντησε κουραστηκο. Το teressa arc ηταν πολυ καλο, και αυτο με εκανε να συνεχισω τη σειρα, μπας και δω κατι το ποιο ενδιαφερον στη συνεχεια. Παρολα αυτα μου αρεσε αρκετα. Μολις εφτασα στο τελος ξενερωσα τελειως..... δεν μπορουσαν να το σταματισουν καπου χειροτερα?? η τουλαχιστον να κανουν μια δευτερη season.... Α ναι, και κατι που ξεχασα. Αυτο το παιδι που ξεχασα το ονομα του, ποσο αθλιος χαρακτηρας ητανε?? χαλασε πολυ τη σειρα..

#258 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 00:50

@ Masaka + angwolf διαβαστε στη προηγουμενη σελιδα το τελευταιο μου ποστ, γιατι ηταν ετσι το τελος και γιατι δε βγηκε 2η season / γιατι ειναι πολυ δυσκολο να βγει 2η season.

#259 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 11:20

Το ειχα διαβασει αυτο το post σου. Δεν λεω οτι θα βγει 2η season, απλα επρεπε να βγει αν ηθελαν να το σωσουν λιγο...

#260 angwolf

angwolf

sukemenos

• Members
  • 103 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 11:37

@ Masaka + angwolf διαβαστε στη προηγουμενη σελιδα το τελευταιο μου ποστ, γιατι ηταν ετσι το τελος και γιατι δε βγηκε 2η season / γιατι ειναι πολυ δυσκολο να βγει 2η season.

Το έχω διαβάσει το post (εξηγεί πολλά πράγματα) αλλά απλός έγραψα εδώ γιατί πάνω που μου άρεσε ξενέρωσα και απογοητευτικά :emptyonexg1:Αλλά μου άρεσε γενικα:wooi2:thx για το ποστ σου
Δημοσιευμένη  εικόνα

#261 nookie

nookie

Anime Amateur

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 13:39

ΑΝ δεν ειχε τοσο αποτομο τελος..
ΑΝ δεν ηταν τοσο κλαψας ο Ρακι..

Τοτε θα μιλουσαμε για σχεδον αριστη σειρα!!
Ολοι ευχομαστε να υπηρχε 2η σαιζον..αλλα για να γινει κατι τετοιο..θα πρεπει να αποκλινουν πααααρα πολυ απο το μανγκα..και ετσι δεν θα μιλαμε για Claymore αλλα κατι σαν Claymore..

#262 Lebw

Lebw

やれ やれ

• Members
  • 79 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 23:16

Το Claymore ηταν απο τις πρωτες "σοβαρου" επιπεδου σειρες anime που εχω δει και ναι μου αρεσε αρκετα. Βεβαια οταν αρχισα να καιγομαι με τα anime ειδα πως δεν ηταν τοσο καλο οσο μου ειχε φανει στην αρχη. Ειναι αλι8εια πως ηταν αρκετα low budget αλλα μεχρι σημερα λεω πως ηταν αρκετα ενδιαφερον.

Ξενερωσα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ με το τελος και ο Raki μονμως μου εσπαγε τα νευρα. Οσο για την season 2 ηταν κατι που ηλπιζα να βγει αλλα απο οτι διαβασα δεν προκειται. Παντως οσο και να το 8αβουμε υπαρχουν πολυ χειροτερα anime τα οποια και εχουν πολυ επιτυχια...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#263 Amphilyki

Amphilyki

ΗΠΑΣΑΒΛΑΒΗ

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2008 - 00:28

Καλό anime, όχι κάτι τρομερό βέβαια. Κατά τη γνώμη μου έκανε μεγάλη κοιλιά στα 3-4 επεισόδια
Spoiler:
... Ο ρυθμός της εξέλιξης μου θύμισε μάχη Goku vs Freezer. Το παράκαν. Για το manga έχω ακούσει ότι δεν έχει καμία σχέση και ότι είναι κλάσεις ανώτερο, αλλά δε φιλοτιμήθηκα να ασχοληθώ. Μια ευχάριστη (και απολαυστική :nbleed:) πάντως σειρά, που τα τελευταία επεισόδια την "έριξαν", τουλάχιστον για εμένα.

Hilfe! Das Monstrum in mir wird explodieren!

#264 charger

charger

οr recharger?

• Members
  • 87 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2008 - 20:18

Ισως να ηταν λιγο ακυρο το οτι δεν γινοταν awaken being αλλα στο κατω κατω ειναι η πρωταγωννιστρια^_^
Αν δεν εχει κατι το ξεχωριστο...
Season 2 απο διαβασα θα βγει και την περιμενουμε μεσα στο Σεπτεμβριο τωρα αλλα.........απ' οτι φαινεται παλι Μ.......ς λεγαν.
Ηταν ομως ενα καλο anime συγκριτικα με κατι αλλα.:tensai:

#265 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2008 - 21:13

λοιπον ως τωρα ειδα τα 3 πρωτα επεισοδια.ως τωρα το βρηκα ιδιο με το μανγκα,οσο για το αργοτερα θα δω και θα επανελθω.μεχρι και το 26 εχω ακομα μπροστα μου παρα μα παρα πολυ καιρο.

#266 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2008 - 10:18

το κλεημορ νομιζω εχει ηδη εναν πρςτο κυκλο...εσεις λετε για τον πρωτο η για τον δευτερο..?λογικα 8α λετε για το πτωτο γιατι ακουω για πωτο επισοδειο και τετοια..αν παλι λετε για τον δευτερο που δεν ξερω αν εχει βγει η 8α βγει τοτε λυστε μου την απορια σας παρακαλω....τον εχω δει ολο τον πρωτο κυκλο απο περσυ...και περιμενω τον δευτερο με μεγαλη αγωνια..αλλα δεν εχω ιδεα για το ποτε 8α ωγει...παντως αν ξερετε κατι let me know...im looking forward to hearing from you...thnx...xD

#267 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2008 - 11:48

δεν καταλαβαίνω τι γράφεις...
και δεν μιλάμε για κύκλους για σαιζόν μιλάμε και δεν υπάρχει δεύτερη.

#268 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2008 - 19:28

δεν πειραζει...αυτο που η8ελα το εμαθα..:P

#269 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2009 - 18:52

για να καταλαβω δεν ξερουμε αν θα υπαρξει season 2 ???
Δημοσιευμένη  εικόνα

#270 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2009 - 18:55

όχι