Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Claymore

• Please log in to reply
304 replies to this topic

#241 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 16:11

Την είδα κι εγώ την σειρά!βασικά το artwork ήταν εντιπωσιακό, όμως η υπόθεση δεν με εντηποσίασε τόσο.Θεωρώ ότι δεν είχε καθόλου βάθος!Μιλάω για το anime , για το MANGA δεν ξέρω!

συγκριση anime με manga : Τακις , Τακις λαστ γιαρ .
Το μανγκα ειναι πολυ καλο , αλλη κλαση .
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#242 auron12

auron12

Starting...

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 19:32

Εχεις δικιο Loke,μαλλον βιαστικα να ρωτησω..:oops: Παντως κριμα γιατι ως anime θα μπορουσε να γινει πολυ καλο...

#243 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2008 - 21:22

Μετριότατο το anime αν και είχε πολλές προοπτικές. To Teresa arc ήταν άψογο από κάθε άποψη αλλά δυστηχώς οι κουραστικές μάχες στην συνέχεια που δεν είχαν τελειωμό, και το φτωχό character development όπως και το "κουλό" τέλος του δεν αφήνει χώρο για συνέχεια.

Αν και από action-animation ήταν κορυφαίο, δεν είχε αυτό το κάτι άλλο για να θεωρηθεί classic. Δλδ σενάριο/σκηνοθεσία/character development. Οπότε δεν απορώ που έκανε boom στην Ιαπωνία. (πλήρης αποτυχία)

Το manga απ'την άλλη έχω ακούσει τα καλύτερα οπότε κάποτε όταν βρω χρόνο...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 18 Μάιος 2008 - 21:29

#244 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 22:03

Μετριότατο το anime αν και είχε πολλές προοπτικές. To Teresa arc ήταν άψογο από κάθε άποψη αλλά δυστηχώς οι κουραστικές μάχες στην συνέχεια που δεν είχαν τελειωμό, και το φτωχό character development όπως και το "κουλό" τέλος του δεν αφήνει χώρο για συνέχεια.

Δυστυχώς και εγώ απογοητεύτηκα από την τελική μονομαχία και το τέλος. Κάνει μπαμ ότι ήθελαν να το τελειώνουν στα γρήγορα λόγω της χαμηλής ακροαματικότητας.
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#245 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 23:44

Σενάριο δεν είχε κάτι το συναρπαστικό. Όπως αρχίζει έτσι συνεχίζει μέχρι τέλος, σε ίδιο μοτίβο καμιά σημαντική εξέλιξη. Αδύναμοι χαρακτήρες κανένα βάθος, όλα τα κλισέ μαζί ( σε αγαπάω, σε χρειάζομαι κλπ κλπ). Μονότονο, σκοτώνω Yomas και ξανασκοτώνω ακόμα ποιο πολλά αλλά μετά λέω να σκοτώσω και awaken beings έτσι για να γίνει ποιο συναρπαστικό. ( Λαμπρή εξαίρεση το Terresa arc.) μέτριο προς καλό σπλάττερ, καλές μάχες αν δε μίλαγαν τόσο( αν και το κακό που υπάρχει σε ναρούτηδες, σογκόκουδες δεν υπάρχει εδώ), το artwork όχι τόσο συναρπαστικό (όλα τα claymores ίδια ήταν, η κώμη άλλαζε μόνο. Η Priscilla ήταν όμως το κάτι άλλο μπορώ να πω πραγματικά εντυπωσιακή. Η φωνή επίσης που είχε όταν έλεγε μάμα πάπα σε μορφή awakened ήταν Ο Ν Ε Ι Ρ Ο- Α ΝΑ Τα Ρ Ι Χ Ι Λ Α). Είχε καλή μουσική και μερικές ριφιές ταίριαζαν στις καλές μάχες και κοψίδια.

Τέλος φυσικά δεν έχει, μιας και 26 επεισόδια τα θεωρώ μια εισαγωγή και ίσως να υπάρξει, καλό θα ήταν να υπάρξει, συνέχεια.

Αφήνει πολλές τρύπες για πολλά πράγματα και δίνει εξωφρενικά λίγες πληροφορίες.

Παρ’ όλα αυτά που έγραψα όμως το κατάευχαριστήθηκα και μου άρεσε ιδιαίτερα. Δε μπορώ ακόμα να καταλάβω το γιατί όμως….

#246 shadowsong

shadowsong

Ikimashou >:D !!!

• Members
  • 72 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 17:26

ΙΜΟ το anime ηταν σιγουρα πανω απο μετριο, το manga δεν το εχω δει...
Το artwork ηταν αρκετα καλο και συμφωνω με ολους πως οσον αφορα τους χαρακτηρες δεν εγινε και η τρομερη δουλεια.
Παρ'ολα αυτα και ο,τι αλλο γραφτηκε παραπανω εμενα μου αρεσε πολυ και θα το προτεινα ισως για δευτερο anime μετα το death note φυσικα σε καποιο anime newbie!!!

#247 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 17:29

κοιτα και εμεις ακομα που τα γραφουμε αυτα, δε σημαινει οτι δε μας αρεσε απλως ειμαστε αντικειμενικοι :P το claymore και εγω το ειδα μονορουφι και τα εσπασε ( εκτος απο το ending xD).

Για anime newbie ειναι πολυ καλη αρχη αφου ειναι addictive με σταθερο και καλο επιπεδο απο ολες τις αποψεις ( σχεδιο, μουσικη, μαχες κτλπ)

#248 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 17:32

Σενάριο δεν είχε κάτι το συναρπαστικό. Όπως αρχίζει έτσι συνεχίζει μέχρι τέλος, σε ίδιο μοτίβο καμιά σημαντική εξέλιξη. Αδύναμοι χαρακτήρες κανένα βάθος, όλα τα κλισέ μαζί ( σε αγαπάω, σε χρειάζομαι κλπ κλπ). Μονότονο, σκοτώνω Yomas και ξανασκοτώνω ακόμα ποιο πολλά αλλά μετά λέω να σκοτώσω και awaken beings έτσι για να γίνει ποιο συναρπαστικό. ( Λαμπρή εξαίρεση το Terresa arc.) μέτριο προς καλό σπλάττερ, καλές μάχες αν δε μίλαγαν τόσο( αν και το κακό που υπάρχει σε ναρούτηδες, σογκόκουδες δεν υπάρχει εδώ), το artwork όχι τόσο συναρπαστικό (όλα τα claymores ίδια ήταν, η κώμη άλλαζε μόνο. Η Priscilla ήταν όμως το κάτι άλλο μπορώ να πω πραγματικά εντυπωσιακή. Η φωνή επίσης που είχε όταν έλεγε μάμα πάπα σε μορφή awakened ήταν Ο Ν Ε Ι Ρ Ο- Α ΝΑ Τα Ρ Ι Χ Ι Λ Α). Είχε καλή μουσική και μερικές ριφιές ταίριαζαν στις καλές μάχες και κοψίδια.

Συμφωνώ σε όλα μ' αυτήν την παράγραφο. Στην τελική όμως δεν το ευχαριστήθηκα και τόσο γιατί την ίδια εποχή έβλεπα και άλλα anime τα οποία με είχαν συναρπάσει πολύ περισσότερο (Mononoke, anyone?). :drink:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#249 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 17:36

Α....για άλλη μια φορά πάντως αποδικνύεται ότι τα manga είναι καλύτερα από τα anime!Το claymore,λαμπρό παράδειγμα!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#250 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 17:41

Συμφωνώ σε όλα μ' αυτήν την παράγραφο. Στην τελική όμως δεν το ευχαριστήθηκα και τόσο γιατί την ίδια εποχή έβλεπα και άλλα anime τα οποία με είχαν συναρπάσει πολύ περισσότερο (Mononoke, anyone?). :drink:

Μια απ'τα ίδια, εγώ έβλεπα Shigurui/Mononoke/Death Note και Baccano εκείνο τον καιρό οπότε το Claymore απλά πέρασε ως κάτι μέτριο.

Παρ'όλα αυτά φχαριστήθηκα μερικά σημεία γιατί το έβλεπα και με παρέα και εδώ που τα λέμε το Teresa arc ήταν πολύ καλό στο anime. (κατά την γνώμη μου πάντα). Δυστηχώς όλο το υπόλοιπο series ήταν μετριότατο ή και κάτω του μετρίου από κάθε άποψη. Το μόνο καλο στοιχείο ήταν η άπειρη δράση.
Αλλά από σενάριο και character development άστα-βράστα.:oo:

#251 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 17:43

Παρ'όλα αυτά φχαριστήθηκα μερικά σημεία γιατί το έβλεπα και με παρέα και εδώ που τα λέμε το Teresa arc ήταν πολύ καλό στο anime. (κατά την γνώμη μου πάντα).

+ το opening(Nightmare ftw!)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#252 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 17:53

+ το opening(Nightmare ftw!)

Ναι πράγματι και το opening πολύ καλό δε θυμάμαι να το προσπέρασα πολλές φορές.. Συνήθως το έβλεπα. :)

O Raki βέβαια απαράδεκτος χαρακτήρας -100. Έπρεπε να πάρουν "μαθήματα" απ'το πως να κάνουν τον μικρής ηλικίας "παιδί" χαρακτήρα απ'το Seirei No Moribito. (βλέπε char: Chagum τον πρίγκηπα)

#253 shadowsong

shadowsong

Ikimashou >:D !!!

• Members
  • 72 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 17:58

και τι θα γινει τωρα ρε παιδια?θα καθομαστε να σχολιαζουμε το ποσο μη τελειο ηταν το claymore? Αντε ποτε θα βγει η επομενη season???

Μαζι με το opening εμενα μου αρεσε πολυ και το ending...

#254 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 18:05

και τι θα γινει τωρα ρε παιδια?θα καθομαστε να σχολιαζουμε το ποσο μη τελειο ηταν το claymore? Αντε ποτε θα βγει η επομενη season???

Μαζι με το opening εμενα μου αρεσε πολυ και το ending...

self quoting the self quoting

self quoting:

διαβαζουμε και λιγο πισω :P

υπερβολικα δυσκολα θα υπαρξει 2η season λογo της πολυ χαμηλης ακροαματικοτητας στην ιαπωνια, αναγκαστηκανε να κανουν το αποτομο τελος.

το τελος μπορει να αφηνει υλικο για 2η season αλλα ειναι εντελως ασχετο με το τι γινεται στο manga, δλδ δε μπορει να συνεχισει απο καποιο σημειο του manga με αποτελεσμα η θα κανουν οτι τα τελευταια επισοδεια δεν υπηρχαν ποτε η ολη η 2η season δε θα εχει καμια σχεση με το manga ( θα ειναι βασικα ολη η 2season filler ).

Βαλε παρα πολυ χαμηλη ακροαματικοτητα στη 1η season + σχεδον αδυνατο να ακολουθησουν εστω και στο περιπου το manga= δυσκολα τα πραματα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Loke: 16 Ιούνιος 2008 - 00:51

#255 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 23:58

Ναι πράγματι και το opening πολύ καλό δε θυμάμαι να το προσπέρασα πολλές φορές.. Συνήθως το έβλεπα. :)

O Raki βέβαια απαράδεκτος χαρακτήρας -100. Έπρεπε να πάρουν "μαθήματα" απ'το πως να κάνουν τον μικρής ηλικίας "παιδί" χαρακτήρα απ'το Seirei No Moribito. (βλέπε char: Chagum τον πρίγκηπα)

ΝΑι σε όλα αυτά που έγραψα ξέχασα να αναφέρω αυτό το όνομα...

¨οτι χειρότερο έχω δει να κυκλοφορεί σε ανιμε σειρά 5 χρόνια τώρα...