Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Σας αρέσει η μαγειρίτσα ;;;;

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
396 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Σας αρέσει η μαγειρίτσα; (14 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Σας αρέσει η μαγειρίτσα;

1. Ναι, κολυμπάω σε αυτή (9 ψήφοι [64.29%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 64.29%

2. Ιου, δεν τη παλεύω (5 ψήφοι [35.71%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 35.71%

Ψήφισε

#121 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2008 - 17:54

μια μέρα θα καταλάβεις τι χάνεις και τότε θα ειναι αργά... πίστεψε με κανεις δεν την έτρωγε στην αρχή την μαγειρίτσα

Γιατί, πρέπει να είσαι μυημένος για να καταλάβεις την αξία της; :nosey:
phmava.php

#122 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2008 - 18:40

Παρά που τρώω λίγα φαγητά (ιδιότροπο με ανεβάζουνε ιδιότροπο με κατεβάζουνε)
μαγειρίτσα τρώω φανατικά. Βέβαια όταν είναι όλο στο σόι στο χωριό προλαβαίνω max δύο πιάτα.:emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1: Αλλά από ψωμί δεν έχω παράπονο. Ίσως είναι η μόνη μέρα από όλο το χρόνο που πραγματικά σκάω. :awww::awww:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#123 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2008 - 18:40

Γιατί, πρέπει να είσαι μυημένος για να καταλάβεις την αξία της; :nosey:

Βασικα πρεπει να την δοκιμασεις για να δεις αν σ'αρεσει ή οχι.
Εγω την ειχα δοκιμασει κι αδειασα στη κυριολεξια το στομαχι μου.
Εβγαλα και την ωραιοτατη πιτσα που ειχα φαει το μεσημερι εκεινης της μερας.:deadga6:

#124 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2008 - 18:46

Βασικα πρεπει να την δοκιμασεις για να δεις αν σ'αρεσει ή οχι.
Εγω την ειχα δοκιμασει κι αδειασα στη κυριολεξια το στομαχι μου.
Εβγαλα και την ωραιοτατη πιτσα που ειχα φαει το μεσημερι εκεινης της μερας.:deadga6:

Ναι δεν λέω όχι.. Σε όσους αρέσει μεγιά τους με χαρά τους, ας φάνε όσο θέλουν. Απλά μου την σπάνε να μην μου αρέσει κάτι (και ας το έχω δοκιμάσει) και να μου λένε, κάνεις λάθος είναι πολύ ωραίο. :deadga6: Και όλο αυτό γιατί έχει μήνει ως παράδοση ότι τρώμε μαγειρίτσα το πάσχα, και ότι το "φυσιολογικό" είναι να σου αρέσει. Όπως επίσης δεν μου αρέσουν και τα κυνήγια. Καλύτερα να φάω ένα κοτόπουλο για παράδειγμα παρά λαγό :uhh:
phmava.php

#125 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2008 - 19:16

αφου κάνεις λάθος...

απλά να ξέρεις ότι καθε 10 χρόνια αλλάζει η γεύση μας
οπότε μπορεί κάποια στιγμή να αρχίσει να σου αρέσει.

#126 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2008 - 22:31

Οχι ποτε δεν μου αρεσε η μαγειριτσα, γενικα δεν συνηθιζουμε να τρωμε μαγειριτσα στο σπιτι μου την ημερα της Αναστασης.Ειχα δοκιμασει μονο μια φορα οταν πηγαινα δημοτικο, και δεν τολμησα να δοκιμασω και δευτερη φορα!!!!Η γευση της ηταν αθλια και θυμαμαι δεν την καταπια αλλα την εφτυσα κατευθειαν!!!:puke:
Αλλα παλι καλα που η μανουλα δεν φτιαχνει ποτε κι ετσι δεν χρειαζεται καν να την βλεπω.:hot:

#127 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2008 - 13:13

dont make me repeat my words

#128 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2008 - 15:30

Ναι ισως τωρα να μου αρεσει, αλλα δεν ειχα την ευκαιρια να την ξαναδοκιμασω, αλλα μαλλον φετος θα φτιαξει η γιαγια μου, so θα φαω κι αν μαρεσει θα σας το πω.;)

#129 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2008 - 15:49

Η μαγειριτσα ειναι ενα απο τα φαγητα που δεν εχω δοκιμασει ποτε μου, κι αυτο επειδη σαν οικογενειακο το εχουμε να φτιαχνουμε φρικασε με αρνακι, και τη συκωταρια να την κανουμε τηγανιτη...τη συκωταρια την τρωω..εχω ιδιαιτερη αδυναμια στα πνευμονια. Απο το φρικασε ξεχωριζω το κρεας και τα μαρουλια και τρωω....τα μαρουλια...το αρνακι το πασαρω σε κανεναν αλλον. Συνηθως φτιαχνουμε και κανενα ψητο με πατατες για την ανασταση. Το πασχα ομως, αν δεν σουβλισουμε (επειδη δεν εχουμε παντα ευκαιρη αυλη) συνηθως στελνουμε ταψια με γουρουνια και αρνια στον φουρναρη της γειτονιας να μας τα ψησει, εμεις στο σπιτι φτιαχνουμε πιτες σουφλε κτλ. Παλι αποφευγω το αρνι, και το γουρουνι, περιοριζομαι στο σουφλε και τις πιτες...
Αυτο που ειπε η Ερι πιο πανω, παιζει να ισχυει..για αυτο και βλεπουμε οτι φαγητα που δεν τρωγαμε σαν πιτσιρικια, τα τρωμε οταν μεγαλωνουμε και το αντιστροφο.meh...εγω απο το πασχα το μονο που περιμενω ειναι ενα αυγο Kinder...:wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#130 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2008 - 17:42

here we are again 1 year later.... for crying out loud... i luv it!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#131 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2008 - 18:10

εννοειται!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#132 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2008 - 18:23

Παρά που τρώω λίγα φαγητά (ιδιότροπο με ανεβάζουνε ιδιότροπο με κατεβάζουνε) [/spoiler]

Και εγω λιγα τρωω, αλλα του δινω και καταλαβαινει

Εδω δεν δοκιμαζω αλλα και αλλα, που να βρω κουραγιο να δοκιμασω μαγειριτσα, δλδ και μονο που την βλεπω:puke:

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#133 archeria

archeria

pudding is delicious

• Members
  • 87 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2008 - 18:44

Καλή είναι η μαγειρίτσα (παλιά δεν την άρεζα) τώρα την κάνω κέφι με κάθε παραλλαγή....Απλά αυτό το Πάσχα στενοχωριέμαι γιατι θα δοκιμάσω (κι όμως :nod:....) την χορτοφαγική : αλλάξτε όλα τα κρέατα με μανιτάρια.....:terror2:

Τί να πω???? Καλά τα λέτε όλοι σας αλλά αυτήν την εβδομάδα νήστεψα για 2 χρόνια .....δεν έτρωγα σχεδόν τίποτα και το εννοώ!!! Με ορόοοοοοοο ήμουνα λόγω εγχείρησης ...Ααααχ....έναν αλάδωτο φιδέ μου έδωσαν και......:puke:

Δεν θα έρθει η ευλογημένη στιγμή του χρόνου ????? Θα της δείξω εγώ της μαγειρίτσας!!!:df13952b:

#134 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.517 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2008 - 20:00

Παρακαλούνται όσοι/ες θα αφήσουν στην άκρη την μαγειρίτσα τους this year, να μου στείλουν PM για να τους δώσω οδηγίες πως να την ταχυδρομήσουν συστημένη και express εδω πέρα...κρίμα είναι να μείνει...:)

Επαναφέρω το ποστ μου από πέρσι, φέτος που γίναμε περισσότεροι στο site μπορεί και βρω κορόιδο...:drink:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#135 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2008 - 20:31

Επαναφέρω το ποστ μου από πέρσι, φέτος που γίναμε περισσότεροι στο site μπορεί και βρω κορόιδο...:drink:

Φιλε Δαντη...Ευχαριστος να σου δοκω το δικο μου μεριδιο...:wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler: