μερικοι το φτιαχνουν ωραια μερικοι το φτιαχνουν εμμετικο, ειναι τι θα σου κατσει XD
Άμα αναφέρεσαι στο άντερο το ένα λέγεται κοκορέτσι και το άλλο μαγειρίτσα. Εϊναι διαφορετικά φαγητά.
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2017 - 20:02
μερικοι το φτιαχνουν ωραια μερικοι το φτιαχνουν εμμετικο, ειναι τι θα σου κατσει XD
Άμα αναφέρεσαι στο άντερο το ένα λέγεται κοκορέτσι και το άλλο μαγειρίτσα. Εϊναι διαφορετικά φαγητά.
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2017 - 20:24
οχι αναφερομαι στην σουπα με τα κομματια κρεατος. Για το κοκορετσι ομως εχω αλλη εμπειρια, εκει ειναι κατα 80% το κρεας που θα πετυχεις στο κρεοπολειο και οχι η μαγειρικη. Αν το κρεας ειναι καλο (και με την μονη προηποθεση οτι δεν θα το καψεις) βγαινει καλο και το κοκορετσι, ωστοσο η μαγειριτσα θελει skills για να ριξεις σωστες αναλογιες υλικων
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2018 - 10:51
καποτε πρεπει να ειχα φαει μια κατσαρολα μοναχος μου
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2018 - 20:54
Θα φάω μαγειρίτσα μόνο αν απειλείται άμεσα η ζωή μου. Ακόμα και τότε θα τα ζυγίσω. Πχ αν είμαι γριά θα πω γάμα το και θα προτιμήσω να με σκοτώσουν.
Μα καλά, ποιός τρελός κυκλοφορεί και σκοτώνει γριές για να φάνε μαγειρίτσα?
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2018 - 21:22
plot twist οταν θα εισαι γρια θα φτιαχνεις μαγειριτσα και θα κυνηγας εσυ ανθρωπους για να την φανε