Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Το καλό και το κακό της ημέρας...

• Please log in to reply
2002 replies to this topic

#1051 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 17 September 2008 - 13:22

Κακό: αυτό το πσ θα με κάνει να πάθω κανά εγκεφαλικό....και μαντέψτε ποιος θα πληρώσει για τις επισκευές :(

Καλό: το ψάχνω το &&#(#) αλλά δε το βρίσκω
Posted Image

#1052 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 17 September 2008 - 13:26

καλο της μερας:θα έρθει η αδερφή μου από Αθήνα για μια συναυλία και θα κάτσει μέχρι το Σάββατο έχω να την δω 1 χρόνο!:wooi2:
κακό της μέρας:πρέπει να πάω οφθαλμίατρο και ΄έχει ραντεβού στις 21 οκτωβρίου!!!!!:blurah5:

#1053 pagama

pagama

fight you fate

• Members
  • 103 posts

Posted 17 September 2008 - 13:26

το καλο της χθεσινης μερας:κανενα
το κακο της χθεσινης μερας:πηγα 20,000 φροντιστηρια σχολειο και μετα στην προπονηση με πονεσε η μεση μου και δεν μπορουσα να κανω αλλο

in the name of god,impure souls of the living dead

shall be banished into eternal damnation..amen

#1054 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 17 September 2008 - 19:40

Κακό: Ανακάλυψα ότι δεν υπάρχει κανένα φροντιστήριο Ισπανικών σε λογική τιμή, όπως επίσης το 90% των part-time εργασιών απευθύνονται σε άτομα που δεν έχουν καμιά άλλη επιλογή εργασίας.

Καλό: Αφού δεν βρήκα καλό φροντιστήριο Ισπανικών, μάλλον θα καταλήξω στα μαθήματα Ιαπωνικών!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#1055 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 19 September 2008 - 12:01

καλό της μερας :ξεκουμπίστηκε το αφεντικό μου και βλέπω το death note μετην ησυχία μου
κακο της μερας:μάλλον θα κρυολογήσω..........:frozen:

#1056 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 20 September 2008 - 01:05

Το (μοναδικό) ευχάριστο είναι πως έφτιαξα μια φτωχή πλην τίμια sig
ενω το δυσάρεστο είναι πως αυτή μου η πράξη είναι το πιο χρήσιμο πράμα που έκανα την τελευταία εβδομάδα

#1057 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 20 September 2008 - 02:57

Το καλο της χθεσινης ημερας : Περιπου δυο μηνες μου εβγαινε η πιστη να κατεβαζω απο Rapidshare καποια ανιμε στα Γερμανικα επειδη μου το ειχε ζητησει η κολλητη μιας φιλης μου, και οταν της τα παρεδωσα ηταν υπερβολικα χαρουμενη - καιρο εχω να δω τοσο χαρουμενο ατομο - και ενιωσα οτι αξιζε ολη αυτη η ταλαιπωρια! :wooi2:

Το κακο της χθεσινης ημερας : Καποιες στιγμες εκδηλωνε ετσι τη χαρα της ωστε ερχομουν σε αμηχανια. :nosey:
Posted Image

#1058 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 20 September 2008 - 06:02

το καλο της ημερας : αλη μια μερα με τη σημερινη που καταφερα να ξεπερασω τα προβληματα μου, να τα κανω στην ακρη και να παραμινω ο εαυτος μου

το κακο της ημερας : συνηθος για μενα ερχεται στο τελος της.αλη μια μερα μερα οταν ξαπλωσω πριν κοιμιθω θα φερω στο μυαλο μου ολα οσα με προβλιματιζουν και θα χαθω στις σκεψεις μου.

το gay τη ημερας : ειδα ενα λεοφοριο της συγκινονιακης γραμμης Α14 που πηγενει πειρεα βαμμενο ΡΟΖ!!!

#1059 momO

momO

somber

• Members
  • 285 posts

Posted 20 September 2008 - 12:58

κακό1:τραβήχτηκε ένα νέυρο στο σβέρκο μου και με έχει τρελάνει στον πόνο...έχω πασαλειφτεί με αλοιφές και τυλιχτεί με 100 μαντήλια...σα μούμια ειμαι

κακό2:λόγω αυτού του *&%$^#%$%* νεύρου δεν θα καταφέρω τελικά να πάω στο φεστιβάλ κινηματογράφου γιατί πρέπει να μην κουνώ καθόλου το κεφάλι μου (it's too painfull dammit)
Posted Image

#1060 Daf_Chan

Daf_Chan

Fumoffu!

• Members
  • 63 posts

Posted 20 September 2008 - 14:15

καλό: Βρέχει και πολύ μ'αρέσει! :blingeye2:
κακό:
Μαζί με σήμερα συμπλήρωσα 15 ώρες φροντιστήριο,34 σχολείο και πολλέεες ακόμα διάβασμα.Να δω πως θα την παλέψω 2 χρόνια έτσι..:sigh2:

Posted Image Konata rulez.:hero:

#1061 Orion

Orion

Anime Amateur

• Members
  • 79 posts

Posted 20 September 2008 - 14:56

Το καλό της ημέρας οτι θα είμαι μόνη μου στο σπίτι για weekend!:rofl:

Το κακό της ημέρας οτι θα πρέπει να κάνω όλες τις σπιτικές δουλειές:despair:

:head: THE IS ONE RULE OF METAL....PLAY IT FUCKING LOUD :head:

Οποιος ειναι fan του DBZ θα πρεπει να δει και το TFS Dragon Ball Z: Abridged series

#1062 aphroditechan

aphroditechan

Anime Newbie

• Members
  • 41 posts

Posted 20 September 2008 - 15:27

καλο:βρεχει και ειμαι στο σπιτακι μου..
κακο:εχω διαβασμα...
:deadga6:

#1063 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 20 September 2008 - 16:09

τα ασχημα της ημερας...
1) ακυρωθηκε η εκδρομη για αθηνα στους At the gates...
2)τρεχω απο το πρωι να βρω μια λυση, δεν εχω μεταφορικο μεσο να κατεβω και δευτερα πρωι θα πρεπει να ειμαι σερρες...
3)σημερα εμαθα οτι δευτερα ξεκινανε δηλωσεις μαθηματων...
4)αναγκαστικα δεν θα παω αθηνα για το live...
5)οπως ηρθαν ετσιτα πραγματα σημερα ειναι η τελευταια μερα στην θεσ/νικη για τις επομενες 3 βδομαδες και μετα δεν θα εχω μαλλον ιντερνετ...

καλο.... κανενα

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#1064 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 20 September 2008 - 16:18

5)οπως ηρθαν ετσιτα πραγματα σημερα ειναι η τελευταια μερα στην θεσ/νικη για τις επομενες 3 βδομαδες και μετα δεν θα εχω μαλλον ιντερνετ...

καλο.... κανενα

Κουραγιο,περασα κι εγω τα ακριβως ιδια:P

Στην αρχη ειναι λιγο παραξενο μετα συνηθιζεις καπως,for emergencies there are always net cafes!!

Το Καλο:η συνδεση στο νετ που περιμενα την αλλη βδομαδα εφτασε νωριτερα!!:Blissfull:

Το Κακο:Χμμμ,δευτερα ξεκιναν μαθηματα...και αρχιζουν να κοβονται οι ελευθεριες:uhh:

#1065 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 21 September 2008 - 01:24

Το καλο της χθεσινης μερας : Βρηκα μια πολυ καλη φιλη μου που ειχα να δω τρεις μηνες :wooi2:
Το κακο της χθεσινης μερας : Ακομα της τη δινει οταν τη βγαζω φωτογραφια:frozen:
Το δευτερο καλο : Αναρωτιομουν αν θα ειχε ψυχρανθει η σχεση μας μετα απο τοσο καιρο που ειχα να τη δω, αλλα αντιθετως μου ειπε καποια πραγματα τοσο προσωπικα της που με εκανε να της πω "ρε τετοια μην τα λες γιατι αν τα πεις σε λαθος ατομο δεν ξερεις τι μπορει να σου κανει" και αυτη -η οποια τονιζω οτι ειναι πολυ ψαγμενο ατομο- μου ειπε οτι με εμπιστευεται απολυτα:if:
Το δευτερο κακο : Ισως της την ειπα λιγο παραπανω απ'το κανονικο σχετικα με μια επιλογη της... Ελπιζω να εκανα καλα:unsure:
Posted Image