Άφαντο το τουτούνι μας!.
Στην δουλειά εγώ μετά να καρδιοχτυπάω, και οι γονείς μου να έχουν πάει στην αστυνομία
να καταγγείλουν την κλοπή.
Τελικός έπεσε τηλέφωνο από την μητέρα μου... είχαμε υποθέσεις από τους αστυνομικούς.
Χθες βράδυ λέει στις 23:00 κυνηγούσαν 2 τύπους που είχαν κλέψει ένα πολυτελές αμάξι.
Οι τύποι στριμώχτηκαν και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν ένα τετράγωνο πιο πάνω από το σπίτι μου
το θωρηκτό BMW που είχαν βουτίξει. Διέφυγαν πεζοί, οι αστυνομικοί φυσικά και δεν τους βρήκανε ποτέ
Και υποθέτανε ότι ίσως το αθώο το αμαξάκι μας να ήτανε το μέσο διαφυγής τους.
Αρχίζω τις κατάρες εγώ, ευτυχώς δεν ήτανε πελάτης μέσα στο μαγαζί εκείνη την στιγμή.
Όχι τίποτα άλλο θα τρόμαζε ο άνθρωπος και μάλιστα χωρίς να μου φταίει και σε τίποτα.
Τέλος πάντων κατά τις 5 γυρνάω σπίτι, πουθενά οι γονείς μου. Αμέσος τηλεφωνώ στο κινητό της μητέρας μου.
Το σηκώνει, ήτανε μαζί με τον πατέρα μου στην αστυνομία του Ασπροπύργου.
Κατά τις 14:00 λέει η αστυνομία τους ειδοποίησε ότι βρέθηκε το αμαξάκι μας στον Aσπρόπυργο
μέσα σε ένα γκρεμό. Συν την αχρηστία της ελληνικής αστυνομίας που ούτε ένα γερανό δεν είχανε
για να ανασύρουν το έρμο το τούτου μας, και αναγκάστηκαν οι γονείς μου να βρούνε και να μισθώσουν
ιδιωτικό γερανό. Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά ο ένας από τους ληστές ήταν και μέσα
στο αυτοκίνητο(το οποίο έχει γίνει συντρίμμια) και ο ληστής εννοείτε πως είχε ανηφορίσει
για τις πολύ κάτω κάτω συνοικίες(κοινός τα τίναξε τα πέταλα).
A! επιπλέον το αμάξι μας, ότι έχει απομείνει δηλαδή το έχει αναλάβει η σήμανση.
Επιπλέον οι γονείς μου ακόμα τραβιούνται με καταθέσεις κτλ και δεν μας βλέπω να ξεμπερδεύουμε,
όσο για μένα εδώ στο σπίτι τσουρουφλιέμε και αγωνιώ για το τι άλλο θα γίνει στην συνέχεια.
Το καλό της ημέρας: μετά από όλα αυτά τα στραβά το καλό που να το βρω?!

p.s.: ξέρω πως όλα τα παραπάνω ακούγονται υπερβολικά, αλλά δυστυχώς συνέβησαν στα αλήθεια.
Είναι αυτό που λένε ότι σου φαίνεται απίστευτο μέχρι να σου συμβεί στα αλήθεια,
και δυστυχώς για εμένα και τους δικούς μου μας συνέβει και αυτό

Edited by d.neko-angel, 23 August 2008 - 17:25.