Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Το καλό και το κακό της ημέρας...

• Please log in to reply
2002 replies to this topic

#946 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 23 August 2008 - 17:17

το κακό της ημέρας: πρωί και ο πατέρας μου προσφέρεται να με πάει στην δουλειά μου (χαρά εγώ, που να ήξεραααα) Ξεκινάμε να πάμε στο αμάξι, Που είναι το αμάξι οεο?!
Άφαντο το τουτούνι μας!.
Στην δουλειά εγώ μετά να καρδιοχτυπάω, και οι γονείς μου να έχουν πάει στην αστυνομία
να καταγγείλουν την κλοπή.
Τελικός έπεσε τηλέφωνο από την μητέρα μου... είχαμε υποθέσεις από τους αστυνομικούς.
Χθες βράδυ λέει στις 23:00 κυνηγούσαν 2 τύπους που είχαν κλέψει ένα πολυτελές αμάξι.
Οι τύποι στριμώχτηκαν και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν ένα τετράγωνο πιο πάνω από το σπίτι μου
το θωρηκτό BMW που είχαν βουτίξει. Διέφυγαν πεζοί, οι αστυνομικοί φυσικά και δεν τους βρήκανε ποτέ
Και υποθέτανε ότι ίσως το αθώο το αμαξάκι μας να ήτανε το μέσο διαφυγής τους.
Αρχίζω τις κατάρες εγώ, ευτυχώς δεν ήτανε πελάτης μέσα στο μαγαζί εκείνη την στιγμή.
Όχι τίποτα άλλο θα τρόμαζε ο άνθρωπος και μάλιστα χωρίς να μου φταίει και σε τίποτα.
Τέλος πάντων κατά τις 5 γυρνάω σπίτι, πουθενά οι γονείς μου. Αμέσος τηλεφωνώ στο κινητό της μητέρας μου.
Το σηκώνει, ήτανε μαζί με τον πατέρα μου στην αστυνομία του Ασπροπύργου.
Κατά τις 14:00 λέει η αστυνομία τους ειδοποίησε ότι βρέθηκε το αμαξάκι μας στον Aσπρόπυργο
μέσα σε ένα γκρεμό. Συν την αχρηστία της ελληνικής αστυνομίας που ούτε ένα γερανό δεν είχανε
για να ανασύρουν το έρμο το τούτου μας, και αναγκάστηκαν οι γονείς μου να βρούνε και να μισθώσουν
ιδιωτικό γερανό. Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά ο ένας από τους ληστές ήταν και μέσα
στο αυτοκίνητο(το οποίο έχει γίνει συντρίμμια) και ο ληστής εννοείτε πως είχε ανηφορίσει
για τις πολύ κάτω κάτω συνοικίες(κοινός τα τίναξε τα πέταλα).
A! επιπλέον το αμάξι μας, ότι έχει απομείνει δηλαδή το έχει αναλάβει η σήμανση.
Επιπλέον οι γονείς μου ακόμα τραβιούνται με καταθέσεις κτλ και δεν μας βλέπω να ξεμπερδεύουμε,
όσο για μένα εδώ στο σπίτι τσουρουφλιέμε και αγωνιώ για το τι άλλο θα γίνει στην συνέχεια.

Το καλό της ημέρας: μετά από όλα αυτά τα στραβά το καλό που να το βρω?! :emptyonexg1:

p.s.: ξέρω πως όλα τα παραπάνω ακούγονται υπερβολικά, αλλά δυστυχώς συνέβησαν στα αλήθεια.
Είναι αυτό που λένε ότι σου φαίνεται απίστευτο μέχρι να σου συμβεί στα αλήθεια,
και δυστυχώς για εμένα και τους δικούς μου μας συνέβει και αυτό :deadga6:

Edited by d.neko-angel, 23 August 2008 - 17:25.

rrmr.png

#947 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 23 August 2008 - 19:05

Μέτα από τα παραπάνω το δικό μου κακό ότι ακόμα να πληρωθώ στην δουλεία μου φαίνεται ασιμανδο... Βρε τι τραβιξε το αμαξη τις τελευτεες του ωρες!
Καλο .... δεν υπαρχι.
Posted Image

#948 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 24 August 2008 - 19:22

Καλό: Επιτέλους, ξανασυνομιλώ στο msn με μια φίλη μου από Αργεντινή! Χρόνια και ζαμάνια...!:nanana:

Κακό: ΖΕΣΤΗ!!

Posted Image

#949 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 25 August 2008 - 10:15

To καλο:Ξυπνησα σημερα νωρις...

Το κακο:Ξυπνησα νωρις επειδη αρωστησα:frozen:,και εχω καταιδρωσει τωρα εδω περα....

Berserk___Gatsu.jpg

#950 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 25 August 2008 - 11:04

το να εισια αρρωστος με τετοια ζεστα ειναι οτι χειροτερο υπαρχει. περαστικα

οντοπικ ναου..
το κακο: για αλλη μια φορα ειμια ξυπνιος απο τις 7 το πρωι. εχει καταντησει αηδια.

το καλο: λογαριαζα να κατεβω στο πλαισιο, να τους παω την οθονη μου να την δουν γτ μου εκανε "κυματα", και μου ειχαν βγει τα ματια...
αφου λοιπον κανονισα τις δουλειες μου στο πισι, εβαλα και καμια 50αρια τορρεντς να κατεβαινουν, την αποσυνδεω, αλλα θυμαμαι οτι εχω ξεχασει κατι, οποτε την επανασυνδεω και βλεπω οτι λειτουργει κανονικα...

οταν λεω εγω οτι ο υπολογιστης μου εχει ego, ξερω τι λεω...

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#951 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 25 August 2008 - 12:16

κακο:με ξυπνησαν αρον αρον για να παω οφλαμιατρο και οταν πηγα ειχε πολυ κοσμο και βαριομουν να περιμενω........

καλο:θα παω εξω το βραδυ μετα απο πολυ καιρο.....(τρεις μερες:hahaha:

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#952 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 25 August 2008 - 12:33

Καλό της μέρας:σήμερα θα πάρω την ευρωπαική μου ταυτότητα!!!!:hahaha:
κακό της μερας:MONDAY BLOODY MONDAY :sadist:

#953 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 posts

Posted 25 August 2008 - 12:36

το καλο: δεν θα κανω εγχειρηση γιατι βγηκαν οι εξετασεις και την παλευω μεχρι το χειμωνα
το κακο: δεν εχω απο που να παρω τσιγαρα ολα ειναι κλειστα

#954 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 26 August 2008 - 07:05

Το κακό: Πάλι στις 7 σηκώθηκα
Το καλό: Σήμερα υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να έχω την ησυχία μου.

15fkk04.jpg

#955 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 26 August 2008 - 07:12

Καλο:Ξενυχτησα στο G Net
Kακο:Νυσταζω
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#956 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 26 August 2008 - 19:53

το καλό είναι οτι πέρασα στην σχολή της πρώτης μου επιλογής
το κακό είναι οτι βαριέμαι αφόρητα γιατι εχουν πάει όλοι διακοπές....:(

#957 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 27 August 2008 - 12:00

το κακό της μέρας :μου έφυγε η ψυχή στη δουλειά γιατι νόμιζα ότι έχασα ένα πολύ σημαντικό έγγραφο και θα με απέλυε το αφεντικό μου...
το καλο:το βρήκα αν και την άκουσα απο το αφεντικό μου έτσι κ αλλιώς......:sadist:

#958 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 27 August 2008 - 15:53

To Kαλο: Eπειτα απο 3 μερες λιοσιματων καναπεδων και κρεβατιων,σημερα βγηκα απτο νοσοκομειο και επιτελους μου περασε ο πυρετος...:knock-knock:

Το κακο:Ειμαι τοσο πρησμενος,καλα καλα δεν βλεπω τα πληκτρα..:beaten:

Berserk___Gatsu.jpg

#959 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 27 August 2008 - 22:52

το καλό βρηκα ενα ωραιο συγκρότημα κ ακούω,τους blackmore's night.:) πολυ χαλαρωτικη μουσικη.

το κακό οτι δε νιωθω τοσο καλά,ποναει το στομαχι μου.:(

#960 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 28 August 2008 - 07:58

κακο: οπως καθε μερα εχω 10 ωρες μαθημα και σημερα
καλο: θα δω τα νακαμακια μου!!!!

Posted Image