Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Το καλό και το κακό της ημέρας...

• Please log in to reply
2002 replies to this topic

#736 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 18 June 2008 - 21:20

καλό:Σε μια βδομαδα ακριβώς τελειώνει η εξεταστική(γιούπι:wooi2:)
κακό:Παιδιά δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ζέστη κάνει εδώ(Ηράκλειο)!Ανοιχτά όλα τα παράθυρα και ψοφάω!Plz help!!!(No the lame air condition solution,it's tooearly for that)
Posted Image

#737 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 18 June 2008 - 21:25

Παιδιά δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ζέστη κάνει εδώ(Ηράκλειο)!Ανοιχτά όλα τα παράθυρα και ψοφάω!Plz help!!!(No the lame air condition solution,it's tooearly for that)

Κι εδω σημερα επιασε τρελη ζεστη. Η λυση : Ανεμιστηρας. Πρακτικος, οικονομικος και δε μολυνει το περιβαλλον.

Καλο : Κι εμενα σε μια βδομαδα τελειωνει η εξεταστικη!
Κακο : Για να περασω τα υπολοιπα μαθηματα πρεπει να διαβασω και ΣΚΥΛΟβαριεμαι!
Posted Image

#738 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 19 June 2008 - 11:24

Καλό : Λογικά σήμερα πάω ραντεβού με την καινούρια :)
Κακό : Μπορεί να μην πάω, αν δεν κάτσει η ώρα δλδ, και επίσης δεν έχω και τρελό χρόνο λόγω φροντιστηρίων (9-11 πρωι, 7-9 απόγευμα...)
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#739 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 19 June 2008 - 14:28

Καλό: ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ!!! Ένα καλοκαίρι δημιουργίας απλώνεται μπροστά μου! :Blissfull: Επίσης, στο σημερινό μάθημα που φοβόμουν, έγραψα πολύ καλά! Yosh!:bike:

Κακό: Είμαι ταπί και ψύχραιμη...:uhh:

Posted Image

#740 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 posts

Posted 19 June 2008 - 16:25

ΚΑΛΟ:Θα δω σήμερα με την sis μου,τον φίλο μας τον Peri-kun από κοντά,finally:thatsit:

KAKO:Χθες που πήγα σινεμά να δω το Hulk,έφαγα τάκος με τυρί και σήμερα ξύπνησα με φαγούρα..τελικά έχω αλλεργία λέει ο doctor και είμαι γεμάτη κόκκινα σημάδια και καρούλες.Ι feel like a monster.:oops:
WHY TODAY?!?! -____-
Posted Image

Everyone has an A C E hidden,it's Hope

#741 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 posts

Posted 19 June 2008 - 17:24

gexion να ένα τραγούδι αφιερωμένο σε εσένα YouTube - Taco Flavored Kisses! και το αντίστοιχο σε anime φάση!! YouTube - Haruhi's taco flavored kisses

Καλό της ημέρας θα δω House MD!!
Κακό της ημέρας εχώ τόοοσο διάβασμαααα!!!!αμαν αυτή η εξεταστική!!!
Posted Image

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#742 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 19 June 2008 - 17:35

Το καλο: Αρκετα γεματη μερα απο πραγματα να κανω στη δουλεια, γιατι οπως και να το κανουμε, 11 ωρες μην κανοντας κατι, δεν περνανε με τιποτα...
Το κακο:....με πραγματα που επρεπε να γινουν για τη σημερινη συναυλια, η οποια ακυρωθηκε, γιατι η δημοτικη αστυνομια σφραγισε το θεατρο του Λυκαβηττου για λογους ασφαλειας, και το οποιο σημαινει οτι στο αυριανο 11ωρο και απο βδομαδα θα λιωσουμε...Αν ακυρωθει και η αυριανη συναυλια, την κατσαμε την βαρκα...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#743 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 posts

Posted 19 June 2008 - 17:42

Το καλό:έχω μια χαρά σημερα ανευ λόγου και αιτίας!Πιθανόν γιατιί εγραψα καλά η γιατί μεχρί το άλλο μάθημα μεσολαβούν καμια πενταριά μέρες!:ureshii:
Το κακό:δηλαδή το ΧΕΙΡΙΣΤΟ! ! !Κόλλησε το pc ιο και δε μπαίνει πουθενά σε κάνενα site :ill2: Μόνο στο anime.gr μπαίνει και αυτό είναι ανεξήγητο....:hmmm:
οι τοίχοι δεν έχουν μόνο αυτία , έχουν και φωνή...

Posted Image

#744 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 19 June 2008 - 17:59

Το κακό:δηλαδή το ΧΕΙΡΙΣΤΟ! ! !Κόλλησε το pc ιο και δε μπαίνει πουθενά σε κάνενα site :ill2: Μόνο στο anime.gr μπαίνει και αυτό είναι ανεξήγητο....:hmmm:

Ε,αφου εχουμε ενσωματωμενο antivirus:kakaka:

Καλό: ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ!!! Ένα καλοκαίρι δημιουργίας απλώνεται μπροστά μου! :Blissfull:

Πλακα κανεις?Εμεις αυριο αρχιζουμε:|

Κακο:Δεν διαβασα πολυ σημερα,και αυριο δινω μαθημα:fromabove:

Καλο:Δεν χρειαζεται αν διαβασω και πολυ,το ξερω πανω κατω:wis:

#745 Manbearpig

Manbearpig

You wanna get high?

• Members
  • 87 posts

Posted 19 June 2008 - 19:57

Λοιπόν σήμερα έκανα τα εξής :διάβασμα από 15.30-20.45μμ,πολλά τσιγάρα,φραπέ σκέτο...τώρα έχω πονοκέφαλο.Αφήνω εσάς να αποφασίσετε το καλό και το κακό από αυτά
Posted Image

#746 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 19 June 2008 - 20:58

Καλό:΄Ηρθε ο εξωτερικός σκληρός,αγόρασα ρούχα.
Κακό:Κουράστηκα με τόσο πήγαινε έλα.

Και χθες παρήγγειλα από e-bay το Εxia 1/100 my first Gundam ever!

#747 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 19 June 2008 - 22:13

Το καλό: βρήκα λόγο να περιμενω την αυριανή μέρα ανυπόμονα.
Το κακό: είμαι κουρασμένος. πολύ όμως. να δώ πως θα γεμίσουν οι μπαταρίες.
Posted Image

#748 AkiRoC

AkiRoC

Anime Amateur

• Members
  • 64 posts

Posted 19 June 2008 - 23:53

Δεν εχω καταλαβει αν λεμε για την προηγουμνη μερα η για την σημερινη. Εγω θα πω για την σημερινη.

καλο ημερας: πηγα για μπανιο με κατι φιλους (πρωτο μπανιο σε θαλασσα)
κακο μερας: το βραδυ εκατσα μεσα γιατι τα φιλαρακια μου διαβαζουν για το ΙΒ επειδη δινουν αυριο...

#749 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 20 June 2008 - 10:31

Καλο: δεν υπαρχει σημερα...
Κακο: Ακυρωθηκε και η δευτερη συναυλια του James Blunt, και με περιμενει τρελο μπιπ...ξεκιναμε επιστροφες χρηματων...ουφ..!
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#750 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 20 June 2008 - 10:56

Καλο: αυριο ειναι μερα διακοπων!!!!:bike:

Κακο: ειμαι χαλια... πονανε οι αδενες μου, ανοιξε μια βρυση στη μυτη μου και καιγομαι απο την καταραμενη ζεστη.... (Τι αμαρτιες πληρωνω, μου λετε?):deadga6: