κακό:Παιδιά δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ζέστη κάνει εδώ(Ηράκλειο)!Ανοιχτά όλα τα παράθυρα και ψοφάω!Plz help!!!(No the lame air condition solution,it's tooearly for that)
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Το καλό και το κακό της ημέρας...
Posted 18 June 2008 - 21:25
Κι εδω σημερα επιασε τρελη ζεστη. Η λυση : Ανεμιστηρας. Πρακτικος, οικονομικος και δε μολυνει το περιβαλλον.Παιδιά δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ζέστη κάνει εδώ(Ηράκλειο)!Ανοιχτά όλα τα παράθυρα και ψοφάω!Plz help!!!(No the lame air condition solution,it's tooearly for that)
Καλο : Κι εμενα σε μια βδομαδα τελειωνει η εξεταστικη!
Κακο : Για να περασω τα υπολοιπα μαθηματα πρεπει να διαβασω και ΣΚΥΛΟβαριεμαι!
Posted 19 June 2008 - 11:24
Κακό : Μπορεί να μην πάω, αν δεν κάτσει η ώρα δλδ, και επίσης δεν έχω και τρελό χρόνο λόγω φροντιστηρίων (9-11 πρωι, 7-9 απόγευμα...)
[/URL]
Posted 19 June 2008 - 14:28
Κακό: Είμαι ταπί και ψύχραιμη...

Posted 19 June 2008 - 16:25
KAKO:Χθες που πήγα σινεμά να δω το Hulk,έφαγα τάκος με τυρί και σήμερα ξύπνησα με φαγούρα..τελικά έχω αλλεργία λέει ο doctor και είμαι γεμάτη κόκκινα σημάδια και καρούλες.Ι feel like a monster.
WHY TODAY?!?! -____-

Everyone has an A C E hidden,it's Hope
Posted 19 June 2008 - 17:24
Καλό της ημέρας θα δω House MD!!
Κακό της ημέρας εχώ τόοοσο διάβασμαααα!!!!αμαν αυτή η εξεταστική!!!

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon
Posted 19 June 2008 - 17:35
Το κακο:....με πραγματα που επρεπε να γινουν για τη σημερινη συναυλια, η οποια ακυρωθηκε, γιατι η δημοτικη αστυνομια σφραγισε το θεατρο του Λυκαβηττου για λογους ασφαλειας, και το οποιο σημαινει οτι στο αυριανο 11ωρο και απο βδομαδα θα λιωσουμε...Αν ακυρωθει και η αυριανη συναυλια, την κατσαμε την βαρκα...

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 19 June 2008 - 17:42
Το κακό:δηλαδή το ΧΕΙΡΙΣΤΟ! ! !Κόλλησε το pc ιο και δε μπαίνει πουθενά σε κάνενα site
Posted 19 June 2008 - 17:59
Ε,αφου εχουμε ενσωματωμενο antivirus:kakaka:Το κακό:δηλαδή το ΧΕΙΡΙΣΤΟ! ! !Κόλλησε το pc ιο και δε μπαίνει πουθενά σε κάνενα site
Μόνο στο anime.gr μπαίνει και αυτό είναι ανεξήγητο....
Πλακα κανεις?Εμεις αυριο αρχιζουμεΚαλό: ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ!!! Ένα καλοκαίρι δημιουργίας απλώνεται μπροστά μου!
Κακο:Δεν διαβασα πολυ σημερα,και αυριο δινω μαθημα
Καλο:Δεν χρειαζεται αν διαβασω και πολυ,το ξερω πανω κατω
Posted 19 June 2008 - 19:57
Posted 19 June 2008 - 20:58
Κακό:Κουράστηκα με τόσο πήγαινε έλα.
Και χθες παρήγγειλα από e-bay το Εxia 1/100 my first Gundam ever!
Posted 19 June 2008 - 22:13
Το κακό: είμαι κουρασμένος. πολύ όμως. να δώ πως θα γεμίσουν οι μπαταρίες.
Posted 19 June 2008 - 23:53
καλο ημερας: πηγα για μπανιο με κατι φιλους (πρωτο μπανιο σε θαλασσα)
κακο μερας: το βραδυ εκατσα μεσα γιατι τα φιλαρακια μου διαβαζουν για το ΙΒ επειδη δινουν αυριο...
Posted 20 June 2008 - 10:31
Κακο: Ακυρωθηκε και η δευτερη συναυλια του James Blunt, και με περιμενει τρελο μπιπ...ξεκιναμε επιστροφες χρηματων...ουφ..!

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 20 June 2008 - 10:56
Κακο: ειμαι χαλια... πονανε οι αδενες μου, ανοιξε μια βρυση στη μυτη μου και καιγομαι απο την καταραμενη ζεστη.... (Τι αμαρτιες πληρωνω, μου λετε?)