Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το καλό και το κακό της ημέρας...
Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 03:35
Έδινα μάθημα το πρωί και μόλις γύρισα έκανα μια εργασία μέχρι και τις 2 που την παρέδωσα χωρίς να προλάβω να κάνω όλα τα ερωτήματα.
Το καλό της ημέρας:
Έδωσα ένα μάθημα και μια εργασία. Τώρα μπορώ να πέσω για ύπνο ήσυχος.
Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2008 - 23:01
Το κακο της ημερας : Δεν ξερω τι να παραγγειλω να φαω

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2008 - 23:05
Το κακο της ημερας: το νερο της βρυσης ειναι τοσο παγωμενο που για πρωτη φορα στη ζωη μου δεν επλυνα τα δοντια μου, ουτε τα χερια μου...
Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2008 - 23:05
Το κακό:δεν πιάνει η ΕΡΤ1 και δεν μπορώ να δώ το AllStar Game....αααααααααααααααααααααα

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 10:27
Bad thing : Everywhere but here
Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 21:00
το κακό της ημέρας: ...δεν υπάρχει σήμερα!!

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 21:38
To καλο της ημερας : Σημερα ολη μερα καθομουν και εκανα οτι ηθελα χωρις αγχος αφου μολις τελειωσε η εξεταστικη.
Το κακο της ημερας : Δεν ξερω τι να παραγγειλω να φαω
Α ρε αθανατε Adventurer γι'αυτο σε παω με χιλια!!!

Καλο της ημερας:Σημερα γελασα πολυ με τα λεγομενα ενος καθηγητη μου στη σχολη οσον αφορα τα τελευταια λογια του Καρα'ι'σκακη:Ηταν λεει πολυ αθυροστομος με σκοπο να ανεβαζει το ηθικο των στρατιωτων του και να απογκαρδιωνει τους αντιπαλους του,αλλα μια μερα σε μια παραταξη/συγκεντρωση του στρατευματος ενας απο αυτους ενοχληθηκε τοσο πολυ που του αναψε μια με το τουφεκι του σε μια αιφνιδια στιγμη...Τον κουβαλησαν αμεσως στη σκηνη του,αλλα ο γιατρος αργησε υπερβολικα και δεν προλαβε τον ηρωικο αγωνιστη παρα μια στιγμη πριν αφησει την τελευταια του πνοη,οπου τοτε τον ακουσε να λεει(ακομα και την τελευταια στιγμη στο νεκροκρεβατο του)μολις μπηκε μεσα.................''Τωρα........Τωρα κλ@σε μου τον Π

Κακο της ημερας:Συνεχιζω να μην μπορω να αφησω καποια πραγματα πισω μου......

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 22:05
Το κακο της ημέρας:Αφήστε το καλύτερο...Απλώς, είμαι τέλικα πολύ βλαμμένο και αρχίζω να το συνειδητοποιώ όλο και πιο πολύ....

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2008 - 21:58
Κακό: Ex
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2008 - 14:44
Είμαι άρρωστη, χάνω το πορτοφόλι μου συνεπώς: την καινούρια μου ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης, τραπεζικές κάρτες., δεν μπορώ να φύγω αύριο Βουλγαρία επειδή δεν έχω ταυτότητα και θα πάει η μάνα μου στη θέση μου.
το καλό της ημέρας;
όποιος το βρει ας το πει και σε μένα.
πιο πολύ το δίπλωμα και το ταξίδι κλαίω.
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2008 - 23:51
The Bad:Ξεκινησαν τα μαθηματα-->πρεπει να ξυπναω νωρις

The Ugly:Βαριεμαιιι!!!
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2008 - 00:14
Το κακό: γύρισα σπίτι και σκυλοβαρέθηκα + δεν μπορούσα να κάνω μπάνιο επειδή δεν είχε φως και τώρα αυτοαποκαλούμαι λεπρός.
Και βαριέμαι να μπανιαριστώ.
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2008 - 00:52
το κακό:είμαι άυπνη για δύο μέρες...και δεν μπορώ να σταθώ όρθια...

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2008 - 21:05
Το κακο:Εγραψα σημερα μαθηματικα κατ. διαγωνισμα στο σχολειο και δεν απεδοσα οσο θα επρεπε και ειμαι πεσμενος...