Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το καλό και το κακό της ημέρας...
Posted 12 October 2007 - 21:07
Κακο:Αυριο πρεπει να αγορασω ολα τα κομματια του PC για να τα συναρμολογησω μεχρι την Κυριακη και να τον παραδοσω στον τυχερο ιδιοκτητη του την Δευτερα!
Posted 13 October 2007 - 16:40
κακο(για εσας)επεστρεψα εδω.
Posted 14 October 2007 - 13:37
Ειχα μια χαλια μερα στην δουλεια,κυριολεκτικα
Το καλο πηγα για φαι στο furin kazan (τελειο ηταν.αχ και αυτο το σουσι)
*Καλα αν σας πω κιολας ,λοιπον ηταν μια κοπελα εκει πρωτη φορα..και μαλλον δεν ηξερε
τι να παρει,και ειχε μια σαλατα και μια σουπα tofu,και φαινεται κοιταγε εμενα και τη μανα μου(που ετρωγε πρωτη φορα ιαπωνεζικο φαι) και αρχιζε να παραγγελνει ολο το μενου το δικο μας ωσπου εσκασε...καλα μιλαμε ειχε πολυ πλακα...ολο φωναζε την σερβιτορα και ελεγε θελω αυτο και αυτο

Posted 15 October 2007 - 14:05
Το κακο: Αρρωστησα...λολ....η μεταβολη του καιρου ηταν αποτομη, και κρυωσα...
Το καλο του κακου: Δεν θα παω σημερα στη δουλεια, για να μη γινω χειροτερα...
Το κακο του κακου: Βαριεεεεεμαι...δεν θελω να καθομαι και να συμπεριφερομαι σαν αρρωστη...

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 15 October 2007 - 14:21
Το κακο - Δεν γουσταρω μια να σηκωθω απο το κρεβατι !

Posted 15 October 2007 - 22:22
και συνδέαμε στην υπέροχη πλάσμα TV της το dvd που πριν λίγο είχε αγοράσει.
Το βάζει εκείνη στην πρίζα, πατάω εγώ το κουμπί για να το ανοίξω
και τέτοιο χτένισμα ούτε ο Νικόλας ο ίδιος δεν θα μπορούσε να μου είχε κάνει...
ακόμα ηλεκτρισμένη νιώθω

το καλό της ημέρας: ναι ακόμα ζω δοξάσει ο θεός!! και άπειρα ευτυχώς
που το ρεύμα που με χτύπησε δεν ήταν μεγάλη τάσης
και τώρα το γέλιο που ακολούθησε... μετά το κεραυνοχτύπημα, αφού συνήλθα πείρα το dvd player, πείρα και την
κολλητή μου μαζί και πήγαμε στο εν λόγο κατάστημα. Εκεί τους εξηγώ, στο σέρβις μου λένε αυτοί
να ελέγξουν το προϊόν. Στο σέρβις λοιπόν βάζει ο τεχνικός στην πρίζα το επίμαχο dvd player, πάει να το ανοίξει
και τινάζεται και αυτός ο έρμος. Και μετά μου έρχεται ο προϊστάμενος και μου λέει: κυρία μου η συσκευή σας
δεν έχει κανένα απόλυτος πρόβλημα, αλλά αν το επιθυμείτε εσείς μπορείτε να πάρετε κάποια άλλη στην θέση της > >
> > Εγώ σε devil mode... αν είναι ok η συσκευή βαλτήν στην πρίζα, άνοιξε την και μετά ακούμπησε την αν τολμάς > >
> > and the rest is history... η κολλητή μου κατέληξε με νέο dvd player και δεν πλήρωσε την διαφορά που είχε στην τιμή,
αχχχχ καλόπιασμα all the way Aλλά μεγάλη αλυσίδα βλέπετε και δεν έχω λεφτά να τον πληρώσω τον Λυκουρέζοοοοο.
Όσο για μένα αυτή την στιγμή ακόμα νιώθω ότι μπορώ να φωταγωγήσω όλη την Αθήνα

Posted 15 October 2007 - 22:33
Κακό:no money,more guilts and stress

Posted 16 October 2007 - 01:40

Κακό: Υπερενθουσιάστικα και μάλλον έχω κρυώσει

Posted 25 October 2007 - 15:24
το κακό : δεν είναι η τελευταία.
Posted 25 October 2007 - 18:51
Κακό: Έρχονται σκληροί καιροί.
Posted 25 October 2007 - 18:59
Το καλο:Καποια στιγμη θα μου περασει.Παω για μπυρες,μπορει να βοηθησει!
Posted 26 October 2007 - 08:12
το κακο της χθεσινης ειμουνα ενα πτωμα και το ουφο..μαλλον περασα το ποστ με τα εξωφυλλα απο οστ ...για εξωφυλλα απο ανιμε(μην το πειτε πουθενα)και εστειλα ενα ποστ ..με σκαν απο artbooks - manga...μην δωσετε σημασια..αν και δεν το ειδα το ποστ..μαλλον μπορει να εστειλα και αλλου ετσι οπως ειμουνα.

Posted 31 October 2007 - 02:59
Το κακο:Τα ριχτερ ηταν πολλα και η φωτογραφια απετυχε στον σκοπο της να διακρινεις οτιδηποτε καταγεγραμενο σε αυτην...τι να πω...

Posted 31 October 2007 - 22:38

το κακο: με βαραει η λαλακια ολη τη μερα
Posted 02 November 2007 - 08:41

Το κακο ειναι οτι δεν θα την κρατησουμε για πολλυ ακομα!