Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το καλό και το κακό της ημέρας...
Posted 04 June 2007 - 19:14
Το καλό: Δεν έγινε ακόμα
Posted 05 June 2007 - 17:13
Το κακο: Έχω ένα σωρό δουλειές να κάνω...
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...
Posted 05 June 2007 - 17:26

Posted 05 June 2007 - 17:27
Το κακό της ημέρας: Πολλά και διάφορα...
Posted 05 June 2007 - 18:06
Kalo: Stamatise kai den akirothike i Karmen sto Hrodio ara tha mporeso na ti do

Posted 05 June 2007 - 22:43
ευγε κοπελα μου! Ελληνιδα και φαν της οπερας σπανιο φαινομενο.Stamatise kai den akirothike i Karmen sto Hrodio ara tha mporeso na ti do

προσωπικα ειμαι φαν της Ιταλικης σχολης (Puccini ιδιαιτερα) αλλα δεν θα με χαλαγε να δω αυτη την Καρμεν. Την ελληνιδα που παιζει (Ελενα Κελλεσιδη) την εχω δει δυο φορες στο Λονδινο στο Covent Garden. Συγκεκριμενα στο Turandot και στο Faust. Στο πρωτο ηταν εξοχη στο ρολο της σκλαβας, ομως ως Margarite στο Faust ηταν ψιλο-χαλια. (μαλλον επειδη την συγκρινα με την Gheorghiou).
Πες μας εντυπωσεις. (και απο περιεργια που κρεμανε τους υπερτιτλους στο Ηρωδειο).

Posted 06 June 2007 - 06:59

Καλό:Πήρα το αμάξι και δε χρειάστηκε να πάω με γαλότσες στη δουλειά

Posted 06 June 2007 - 11:43
ευγε κοπελα μου! Ελληνιδα και φαν της οπερας σπανιο φαινομενο.
Πες μας εντυπωσεις. (και απο περιεργια που κρεμανε τους υπερτιτλους στο Ηρωδειο).
Καλημέρα λοιπόν... Ωραία ήταν η παράσταση (βέβαια εγώ δεν είμαι και πολύ σχετική με το θέμα - είναι η δεύτερη φορά μέσα στους τελευταίους μήνες αλλά και στη ζωή μου ολόκληρη που πάω σε όπερα).
Και για να σου λύσω την απορία (γιατί την είχα και εγώ) τους υπότιτλους τους βάζουν ψηλά μπροστά από τις εισόδους του άνω διαζώματος.
Posted 06 June 2007 - 20:00
Το κακό:Πρέπει να μείνω ξύπνιος για να τελιώσω τις εργασίες μου,οπότε δεν μπορώ να βγώ.
Posted 06 June 2007 - 20:41
κακό: Δεν έκανα σχεδόν καθόλου αλγεβρα σήμερα και μάλλον θα πρέπει να την κάνω όλη αύριο ή τώρα το βράδυ. Πραγμα σχεδόν απίθανο γιατί κατα κάποιο περίεργο τρόπο νυστάζω απο τις 10...
Posted 06 June 2007 - 22:39
καλο: Εγραψα καλά γεωμετρία και μου έχουν μείνει δύο μαθήματα ^^
κακό: Δεν έκανα σχεδόν καθόλου αλγεβρα σήμερα και μάλλον θα πρέπει να την κάνω όλη αύριο ή τώρα το βράδυ. Πραγμα σχεδόν απίθανο γιατί κατα κάποιο περίεργο τρόπο νυστάζω απο τις 10...
Οι όμορφες πριγκήπισσες κοιμούνται από πάντα νωρίς !

Εξάλλου...
Καλό της ημέρας : Σήμερα παρουσίασα την εργασία μου στην σχολή και με τα 2 τύμπανα μου που έφερα...
Κακό της ημέρας : Το κεφάλι μου δεν έκατσε ήσυχο...Θέλουν τελευταίες εργασίες πριν τις τελικές εξετάσεις(εγώ έχω εργασία το κομμάτι που φτιάχνω τώρα) και το χειρότερο πονάει το κεφάλι μου από τα tack tack tack τον χτύπο ρολογιού με τον ρυθμό των beats στα 4/4 και το κόβω να μην πάω σχολή αύριο!!!

Posted 07 June 2007 - 15:26
Κακό:Συνειδητοποίησα πως χτες πως έχω ερωτευτεί μόνο μία φορά στη ζωή μου... (Σε λάθος forum γράφω μάλλον :S)
Posted 07 June 2007 - 23:06
Κακό:Συνειδητοποίησα πως χτες πως έχω ερωτευτεί μόνο μία φορά στη ζωή μου... (Σε λάθος forum γράφω μάλλον :S)
Και εγώ το ίδιο και ελπίζω να μην το ξαναπάθω

Καλό:Βγήκαν σήμερα αρκετά επεισόδια από τις ongoing σειρές που βλέπω
Κακό:Γύρισα σπίτι από τη σχολή στη 19:40:deadga6:
Posted 08 June 2007 - 14:59
Κακό της ημέρας : Σκύλα βροχή...παραλίγο να βραχώ...

Posted 09 June 2007 - 13:27
bad: I need to start packing my things in the boxes