Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Το καλό και το κακό της ημέρας...

• Please log in to reply
2002 replies to this topic

#1336 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 06 February 2009 - 22:33

καλό ημέρας έμαθα πως την άλλη εβδομάδα θα έχω γραμμή τηλεφώνου αφού περιμένω εδώ και 2 εβδομάδες
κακό δεν ξέρω ακριβώς πότε θα μπει και το ιντερνέτ.ελπίζω να μην αργήσει πάρα πολύ

#1337 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 06 February 2009 - 22:40

καλο:βγηκε καινουργιο chapter του naruto:nanana:
κακο:τιποτα wakataaaa:Blissfull:

#1338 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 posts

Posted 06 February 2009 - 23:48

καλο: το αγορι μου, μου πηρε για δωρο γενεθλιων το "Nikopol Trilogy" του Enki Bilal σε hardcover(ισως το καλυτερο δωρο που μου εχουν κανει ποτε)
κακο:το τηλεφωνο που χτυπαει τις πιο ακαταληλες στιγμες
Posted Image
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#1339 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 07 February 2009 - 02:11

Καλο : Η ψηφιακουλα μου φαινεται να ξεπερασε το προβλημα της, δουλευει μια χαρα τωρα:joyful:
Κακο : Πονοκεφαλος και πονολαιμος σε συνδυασμο με βηχα = (Δεν μπορεσα να διαβασω καθολου αυτες τις μερες) + (σημερα δεν πηγα να δωσω μαθημα) :emptyonexg1:

@ssj2sanji, "wakata" σημαινει "καταλαβα". Μηπως ηθελες να πεις "yata" που σημαινει "ζητω";Οχι τιποτ'αλλο αλλα φαινεται παραξενο να γραφεις :

Κακο : Τιποτα καταλαβααααα:Blissfull:
Posted Image

#1340 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 07 February 2009 - 09:27

Καλό:έβγαλα 18.1...Μπράβο μου είμαι θεά(ψώνιο mode on)
2ο καλό:Βρήκα κοινό σημείο με την αγαπημένη μου καθηγήτρια.Καθόμασταν πόση ώρα και μιλούσαμε για τον Ντοστογιέφσκι:joyful::joyful::joyful:
3ο καλό:και μου είπε οτι θα κάνουμε τον Μέγα Ιεροεξεταστη του Ντοστογιέφσκι που έχει στα κείμενα yes yes!!!
Κακό:μμμμμ....ο αδερφός μου είναι αρρωστούλης και δεν μπορεί να δει Ναρούτο το καημένο:Crying2:

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#1341 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 07 February 2009 - 11:00

καλό: σήμερα θα ζωγραφίζω όλη μέρα!! :joyful:
κακό: προβλέπεται να φάω βρισίδι από τον δάσκαλο μου..:uhh:

Posted Image

#1342 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 posts

Posted 07 February 2009 - 16:32

καλο: ελιωσα στον υπνο σημερα κανα 14ωρο!:wooi2:

κακο: γραφω δυο υποχρεωτικα (και δυσκολα) μαθηματα τεταρτη και πεμπτη και...ποιος καθεται να διαβασει τωρα????:nosey:
Posted Image

#1343 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 07 February 2009 - 22:16

καλο:μολις τελειωσα το διαβασμα......
κακο1:γραφω αλγεβρα αυριο στο γροντιστηριο!!!
κακο2:την δευτερα παιρνω βαθμους......

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#1344 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 07 February 2009 - 23:08

καλο:αλαξα avatar και εχω ακουσει καλα comments:nanana:
κακο:κτυπησα το ποδι μου στο ποδοσφαιρο:beaten:

#1345 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 08 February 2009 - 02:19

Καλό: θα είμαι ολομόναχος την Κυριακή!
Κακό: την παρασκευή παίρνω βαθμούς!:nanteee:

#1346 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 posts

Posted 09 February 2009 - 00:01

Το καλό της ημέρας: δεν υπάρχει.
Το κακό της ημέρας : δεν διάβασα και τώρα πονάνε κ τα μάτια μου.
Posted Image

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#1347 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 10 February 2009 - 21:43

κακό της ημέρας έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου μου.πήγε η ψυχή μου στην κούλουρι(ή στον κουλούρι?)
καλό ευτυχώς τίποτα δεν συνέβη και είμαι ακόμα εδώ.

#1348 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 10 February 2009 - 22:05

κακό της ημέρας έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου μου.πήγε η ψυχή μου στην κούλουρι(ή στον κουλούρι?)
καλό ευτυχώς τίποτα δεν συνέβη και είμαι ακόμα εδώ.

omg το αυτοκινητο ειναι καλα:oo::oo::oo:........just kiding thank god that you are still ok

#1349 Kris

Kris

Anime Amateur

• Members
  • 88 posts

Posted 11 February 2009 - 01:04

μια που είπατε για αυτοκίνητα...
κακό: κάνω μια διαδρομή από το σπίτι στη δουλειά 40χλμ και την έχω σκυλοβαρεθεί άρα την τρέχω. Σήμερα λοιπόν γυρνούσα σφαιράτη και είχε μια ηλιόλουστη μέρα (που θα εκτιμούσα αν δεν μπορούσα να δω στο δρόμο γιατί είχα ξεχάσει τα γυαλιά ηλίου ) και ένα σμήνος πουλιών είναι στο δρόμο. Κορνάρω για να φύγουν και τότε βλέπω ότι είναι μπροστά μου μπλόκο.:oo:
καλό:δεν με σταμάτησαν. Σίγουρα όχι γιατι δεν με άκουσαν...:hihi2:
Posted Image

#1350 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 12 February 2009 - 10:14

Τωρα βρηκατε κι εσεις να μιλησετε για αυτοκινητα πανω που ελεγα να μην αναφερω την ιστορια μου εδω μεσα... βαλτοι ειστε; :emptyonexg1:

Τα κακα των ημερων : Πηγαινοντας με το αυτοκινητο στις δυο η ωρα το πρωι Κυριακη προς Δευτερα, ενα σταθμευμενο αμαξι αποφασιζει να βγει στον διαβα μου ακριβως τη στιγμη που περνουσα (δυο δευτερολεπτα αρκουσε να περιμενει για να περασω αλλα ειπε να μου φαει την προτεραιοτητα τελευταια στιγμη). Εστριψα αμεσως το τιμονι και ετσι δεν το χτυπησα αλλα κατεληξα σε κολωνα, διαλυοντας το αμαξι μου απο μπροστα και τιναζοντας το μηχανακι που ηταν σταθμευμενο πανω στην κολωνα πανω σε αλλα τρια σταθμευμενα αμαξια. Βγαινοντας ζαλιζομουν και δεν μπορουσα να σκεφτω καθαρα οποτε με πηγε ασθενοφορο στο νοσοκομειο στα επειγοντα, οπου περιμενα μονο τρεισημιση ωρες (φαντασου να ειχα κατι σοβαρο, στον διαδρομο θα ειχα μεινει...) για να μαθω οτι ειχα καρουμπαλο που μπορει να προκαλεσει αιματωμα αν δεν το προσεξω. Επι δυο μερες ειχα εντολη να μην κανω τιποτα που απαιτει σκεψη, ουτε καν σταυρολεξο να μην πιασω (!!!) και φυσικα ουτε τηλεοραση/PC. Ακομα και τωρα απαγορευεται να διαβασω για την εξεταστικη μου, χανοντας ετσι τα τεσσερα μαθηματα που ηταν να δωσω αυτη τη βδομαδα και δυσκολευοντας το εργο μου για τα δυο που δινω την αλλη βδομαδα. Επισης κατι παιχτηκε με εναν σπονδυλο στον αυχενα μου, ευτυχως δεν ειναι σοβαρο (μεθαυριο βγαζω το κολαρο) αλλα καλου-κακου θα κανω αξονικη απο βδομαδα.

Το καλο : Φορουσα ζωνη ασφαλειας. Αυτο και μονο επισκιαζει ολα τα κακα.

*

Το κακο που εμαθα σημερα : Το αυτοκινητο μας τελικα δεν επισκευαζεται.
Το καλο που εμαθα σημερα : Η κοπελα που οδηγουσε παραδεχτηκε τελικα το σφαλμα της (αμεσως μετα το ατυχημα πηγε να βγαλει εμενα φταιχτη επειδη δεν προλαβα και να αντιληφθω την κοτσανα της και να σταματησω απο 50 σε 0 εν μεσω κατηφορας μεσα σε δυο δευτερολεπτα, δηλαδη για ποσο ζωο μιλαμε;;; ) και ετσι το θεμα δε θα παρει εκταση.

*

Και για να μην παρασοβαρεψει το θεμα :

Το κακο : Χαθηκε να ειχε συμβει το ατυχημα πριν δυο μηνες να μην πληρωναμε τζαμπα το τελος κυκλοφοριας του 2009 και τα καινουρια λαστιχα;:uhh:
Το καλο : Η πρωτη μου αντιδραση αφου βγηκα και μιλησα με την οδηγο ηταν να βγαλω φωτογραφια τη σκηνη. Ζαλισμενος ξεζαλισμενος το ενστικτο μου παραμενει ανεπαφο :kakaka:

Edited by Adventurer, 27 February 2009 - 03:29.
Minor number fix

Posted Image