Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το καλό και το κακό της ημέρας...
Posted 06 February 2009 - 22:33
κακό δεν ξέρω ακριβώς πότε θα μπει και το ιντερνέτ.ελπίζω να μην αργήσει πάρα πολύ
Posted 06 February 2009 - 22:40
κακο:τιποτα wakataaaa:Blissfull:
Posted 06 February 2009 - 23:48
κακο:το τηλεφωνο που χτυπαει τις πιο ακαταληλες στιγμες

I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Posted 07 February 2009 - 02:11

Κακο : Πονοκεφαλος και πονολαιμος σε συνδυασμο με βηχα = (Δεν μπορεσα να διαβασω καθολου αυτες τις μερες) + (σημερα δεν πηγα να δωσω μαθημα)

@ssj2sanji, "wakata" σημαινει "καταλαβα". Μηπως ηθελες να πεις "yata" που σημαινει "ζητω";Οχι τιποτ'αλλο αλλα φαινεται παραξενο να γραφεις :
Κακο : Τιποτα καταλαβααααα

Posted 07 February 2009 - 09:27
2ο καλό:Βρήκα κοινό σημείο με την αγαπημένη μου καθηγήτρια.Καθόμασταν πόση ώρα και μιλούσαμε για τον Ντοστογιέφσκι

3ο καλό:και μου είπε οτι θα κάνουμε τον Μέγα Ιεροεξεταστη του Ντοστογιέφσκι που έχει στα κείμενα yes yes!!!
Κακό:μμμμμ....ο αδερφός μου είναι αρρωστούλης και δεν μπορεί να δει Ναρούτο το καημένο

Posted 07 February 2009 - 11:00

κακό: προβλέπεται να φάω βρισίδι από τον δάσκαλο μου..

Posted 07 February 2009 - 22:16
κακο1:γραφω αλγεβρα αυριο στο γροντιστηριο!!!
κακο2:την δευτερα παιρνω βαθμους......
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Posted 07 February 2009 - 23:08
κακο:κτυπησα το ποδι μου στο ποδοσφαιρο

Posted 08 February 2009 - 02:19
Κακό: την παρασκευή παίρνω βαθμούς!

Posted 09 February 2009 - 00:01
Το κακό της ημέρας : δεν διάβασα και τώρα πονάνε κ τα μάτια μου.

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon

Posted 10 February 2009 - 21:43
καλό ευτυχώς τίποτα δεν συνέβη και είμαι ακόμα εδώ.
Posted 10 February 2009 - 22:05
κακό της ημέρας έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου μου.πήγε η ψυχή μου στην κούλουρι(ή στον κουλούρι?)
καλό ευτυχώς τίποτα δεν συνέβη και είμαι ακόμα εδώ.
omg το αυτοκινητο ειναι καλα

Posted 11 February 2009 - 01:04
κακό: κάνω μια διαδρομή από το σπίτι στη δουλειά 40χλμ και την έχω σκυλοβαρεθεί άρα την τρέχω. Σήμερα λοιπόν γυρνούσα σφαιράτη και είχε μια ηλιόλουστη μέρα (που θα εκτιμούσα αν δεν μπορούσα να δω στο δρόμο γιατί είχα ξεχάσει τα γυαλιά ηλίου ) και ένα σμήνος πουλιών είναι στο δρόμο. Κορνάρω για να φύγουν και τότε βλέπω ότι είναι μπροστά μου μπλόκο.

καλό:δεν με σταμάτησαν. Σίγουρα όχι γιατι δεν με άκουσαν...

Posted 12 February 2009 - 10:14

Τα κακα των ημερων : Πηγαινοντας με το αυτοκινητο στις δυο η ωρα το πρωι Κυριακη προς Δευτερα, ενα σταθμευμενο αμαξι αποφασιζει να βγει στον διαβα μου ακριβως τη στιγμη που περνουσα (δυο δευτερολεπτα αρκουσε να περιμενει για να περασω αλλα ειπε να μου φαει την προτεραιοτητα τελευταια στιγμη). Εστριψα αμεσως το τιμονι και ετσι δεν το χτυπησα αλλα κατεληξα σε κολωνα, διαλυοντας το αμαξι μου απο μπροστα και τιναζοντας το μηχανακι που ηταν σταθμευμενο πανω στην κολωνα πανω σε αλλα τρια σταθμευμενα αμαξια. Βγαινοντας ζαλιζομουν και δεν μπορουσα να σκεφτω καθαρα οποτε με πηγε ασθενοφορο στο νοσοκομειο στα επειγοντα, οπου περιμενα μονο τρεισημιση ωρες (φαντασου να ειχα κατι σοβαρο, στον διαδρομο θα ειχα μεινει...) για να μαθω οτι ειχα καρουμπαλο που μπορει να προκαλεσει αιματωμα αν δεν το προσεξω. Επι δυο μερες ειχα εντολη να μην κανω τιποτα που απαιτει σκεψη, ουτε καν σταυρολεξο να μην πιασω (!!!) και φυσικα ουτε τηλεοραση/PC. Ακομα και τωρα απαγορευεται να διαβασω για την εξεταστικη μου, χανοντας ετσι τα τεσσερα μαθηματα που ηταν να δωσω αυτη τη βδομαδα και δυσκολευοντας το εργο μου για τα δυο που δινω την αλλη βδομαδα. Επισης κατι παιχτηκε με εναν σπονδυλο στον αυχενα μου, ευτυχως δεν ειναι σοβαρο (μεθαυριο βγαζω το κολαρο) αλλα καλου-κακου θα κανω αξονικη απο βδομαδα.
Το καλο : Φορουσα ζωνη ασφαλειας. Αυτο και μονο επισκιαζει ολα τα κακα.
*
Το κακο που εμαθα σημερα : Το αυτοκινητο μας τελικα δεν επισκευαζεται.
Το καλο που εμαθα σημερα : Η κοπελα που οδηγουσε παραδεχτηκε τελικα το σφαλμα της (αμεσως μετα το ατυχημα πηγε να βγαλει εμενα φταιχτη επειδη δεν προλαβα και να αντιληφθω την κοτσανα της και να σταματησω απο 50 σε 0 εν μεσω κατηφορας μεσα σε δυο δευτερολεπτα, δηλαδη για ποσο ζωο μιλαμε;;; ) και ετσι το θεμα δε θα παρει εκταση.
*
Και για να μην παρασοβαρεψει το θεμα :
Το κακο : Χαθηκε να ειχε συμβει το ατυχημα πριν δυο μηνες να μην πληρωναμε τζαμπα το τελος κυκλοφοριας του 2009 και τα καινουρια λαστιχα;

Το καλο : Η πρωτη μου αντιδραση αφου βγηκα και μιλησα με την οδηγο ηταν να βγαλω φωτογραφια τη σκηνη. Ζαλισμενος ξεζαλισμενος το ενστικτο μου παραμενει ανεπαφο

Edited by Adventurer, 27 February 2009 - 03:29.
Minor number fix