Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Το καλό και το κακό της ημέρας...

• Please log in to reply
2002 replies to this topic

#976 Ajairisu

Ajairisu

To weeb is to weep

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 11:24

Το καλό της ημέρας: Θα είμαι μέλος της ΕΠΟΜΕΑ στην ΔΕΘ. Άρα και τζάμπα είσοδο στην ΔΕΘ :kakaka:

Το κακό της ημέρας: Ελευθερος χρονος:0 :emptyonexg1:

rsz_33fc60d6783c6659351654eb9c9f95bc_zps
"When life gives you internetz, make memes."

#977 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 15:00

Το καλό: Είδα το Hot Fuzz (για 10η - 12η φορά μέσα στο μήνα) με τον ήχο στο max και ευχαριστήθηκα δράση και γέλιο.

Το κακό: Είδα το Hot Fuzz (για 10η - 12η φορά μέσα στο μήνα) με τον ήχο στο max και έχω τρομερό πονοκέφαλο...

Πράγμα πολύ κακό καθώς πρέπει να καθαρίσω το σπίτι γιατί έρχεται η μητέρα μου αύριο και θα είμαστε και οι δύο πτώματα.

#978 nookie

nookie

Anime Amateur

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 16:11

Το κακο: Ξεμπουκωσα λιγο το γιαχού απο τα αδιαβαστα μαϊλ και τωρα εχω πονοκεφαλο...

Το καλο: Εμαθα οτι με το νεο ετος θα βγει OVA για το HOLiC!!! XD
Δημοσιευμένη  εικόνα

#979 Mixed Blessing

Mixed Blessing

FaithBringsWay2Impossible

• Members
  • 72 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 16:28

Κακο:Μολις εφαγα τη μεγαλυτερη χλαπατσα της ζωης μου απο ατομο που εμπιστευτηκα μετα απο καυγα..δευτερη ευκαιρια με ειχαν μαθει ..να με παρει*away from the sun by three doors down plays on*

Kαλο:Μοναστηρακι σου 'ρχομαι..αντε να ξελαμπικαρω..που ξερεις..μπορει να βρω και καμια αnime μπλουζα-εξαιρεση οχι στο XL...
Δημοσιευμένη  εικόνα

You cannot l e a v e the past , but you cannot l i v e in the past

...Death leaves no beautiful corpses...

#980 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 09:18

Κακό: Σε λίγες μέρες αρχίζει το σχολείο και πέραν του ότι με έχει πιάσει κατάθλιψη έχω κι ένα σωρό πράγματα να κάνω.

Καλό: Τουλάχιστον δε θα βαριέμαι όλη μέρα.

15fkk04.jpg

#981 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 09:23

κακο: εχει χαλασει η οθονη μου. σε λιγο θα μου βγουνε τα ματια. πηγαινω λοιπον στο πλαισιο, κια μου λενε, οτι θα παρω στην αντιπροσωπεια, και θα μου φερουν αλλη. χαιρομαι εγω. πριν απο λιγο, παιρμω τηλεφωνο ( Αθηνα) και μου λενε οτι θα πρεπει εγω με δικα μου εξοδα να την στειλω κατω ( γτ στη νθεσσαλονικη δνε εχουν αντιπροσωπεια και εξουσιοδοτημενο service) και να μου την επισκαυασουν αυτοι εκει, και θα μου την στειλουν πισω
επισκευη και εξοδα επιστροφης δικα τους.
κοινως,... ζησε μαη μου να φας τριφυλλι. εχω κατεβασει οτι χριστοπαναγια μπορω να σκεφτω σε μολις 5 λεπτα. ρεκορ...

καλο? nahhhhh

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#982 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 09:28

Κακό: Όλο το πρωί θα τρέχω Αθήνα για δουλειές. Have I told ya how much I hate Athens by morning????

Καλό: Αφού τελειώσω με τις δουλειές μου θα πάω από otaku no sekai να ικανοποιήσω λίγο παραπάνω το καταναλωτικό μου ένστικτο

Δημοσιευμένη  εικόνα

#983 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 09:47

Kαλό της μέρας:τίποτα.....
κακό της μέρας:η ίδια η μέρα ...Είναι Δευτέρα..Σενα τοίχο διάβασα μια μέρα ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

#984 Systema Sephirothicum

Systema Sephirothicum

The Black Deathgod

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 09:49

καλο:σημερα ξυπνησα μες την τρελη χαρα κ θα κατσω να δω το tales of eternia(κοντα ενα χρονο το εχω,τωρα μ ηρθε να το δω ;p)

κακο:αυριο ξεκιναω μαθηματα για το e-(κ)παιδευτειτε...bb ηρεμια >.<

btw,hyuga,,δικιο εχις,δευτερα sucks! +1
What I have shown you is reality.What you remember, that is the illusion...

#985 momO

momO

somber

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 11:43

το κακό:έχει εισβάλλει η μάνα μου στο δωμάτιο μου να καθαρίσει και μου έχει σπάσει τα νεύρα...κάθε λίγο και λιγάκι με φωνάζει για να μαζέψω κάτι ή για κάτι που πέταξε και τώρα με ρωτάει αν το θέλω...έλεος λέμε μέχρι και μία ολόκληρη κούτα πέταξε που μέσα είχα cd αλλά την πρόλαβα...:terror2:
σκοτώνω άνθρωπο σήμερα...

το καλό:λόγω των γενεθλίων όλες οι θείες και θείοι πάσαραν τις ευγενικές τους χορηγίες και πλέον δεν είμαι ταπί...αλλά τα έπαιξα με τις συνεχείς τους επισκέψεις...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#986 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 12:47

Το καλό: Εγώ και η αδερφή μου μια χαρά τα βγάζουμε μια εβδομάδα τώρα μόνες στο σπίτι. Μοιράζουμε και τις δουλειές και όλα είναι οκ. :drink:

Το κακό: Αύριο γυρνάει η υπόλοιπη οικογένεια, δίνω 2 μαθήματα και ήδη η μάνα μου με ρωτάει από το τηλ: "Διάβασες;;;;" :stubborn: Ναι μαμά! 2000 φορές στο είπα! Αρνείται να με πιστέψει!

#987 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 14:07

Καλό: Τέρμα η πλήξη! Γύρισα Αθήνα!!!:wooi2:
Κακό: Τέρμα το σπιτικό φαγητό!:nod2:
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#988 pointman-aka-thenewguy

pointman-aka-thenewguy

*Don't be like me*

• Banned
  • 62 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 15:19

..........................

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pointman-aka-thenewguy: 10 Δεκέμβριος 2008 - 23:56

#989 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 08:04

Καλά :
- Αυτό μαζί με το μαγνητάκι που λέει εδώ .
- Μετά από μία εβδομάδα δουλειάς το forum και η κληρονομιά που μας άφησε ένας εξαίρετος άνθρωπος ξαναλειτουργεί
- Κάψιμο με τα πρώτα raid αλλά τρελό γέλιο με όλα αυτά που γίνονται και ακούγονται
- μείον 5 για αρχή και πολεμάω να πάω πιο κάτω

Κακό :
- Μερικά νευράκια αλλά θα περάσουν

#990 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 09:40

καλό της μέρας:με ξύπνησε το αγόρι μου με ένα τηλεφώνημα για να μου πει οτι με αγαπάει...
κακό της μέρας:έχω κατι νεύρα που δεν μπορώ να τα προσδιορίσω και βαριέμαι τη ζωή μου σήμερα..........