Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Το καλό και το κακό της ημέρας...

• Please log in to reply
2002 replies to this topic

#961 pointman-aka-thenewguy

pointman-aka-thenewguy

*Don't be like me*

• Banned
  • 62 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2008 - 21:06

....................

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pointman-aka-thenewguy: 10 Δεκέμβριος 2008 - 23:25

#962 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2008 - 21:55

Καλό : Είδα στο φαρμακείο πλαστικούς επιδέσμους για nosebleed και γελούσα για ένα 10λεπτο
Κακό: Γυρνάω στο σπίτι και βλέπω τον γείτονα που μένει δίπλα να γλιστρά σε κάτι βρομόνερα και να σπάει την μύτη του. Έχασε τόσο πολύ αίμα από την μύτη που μου κόπηκε η εύθυμη διάθεση του nosebleed
Κακό 2 : Με τσιμπά ελαφρά το στομάχι (μάλλον με πείραξε το απογευματινό..)
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#963 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 10:50

Καλό: έγραψα, πάει ένα μάθημα, το πέρασα σίγουρα!

Κακό: το πέρασα με κάκιστο βαθμό...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#964 kaperonakos

kaperonakos

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 11:43

Το καλω ειναι οτι εφτειαξα το profile μου στο hi5 (δεστε το hi5 | Your Friends. Your World.
Και το κακο οτι ι κοπελα μου αρωστησε
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#965 Ajairisu

Ajairisu

To weeb is to weep

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 11:56

Το καλό της ημέρας: Η ίδια η μέρα(Παρασκευή!:oo::wooi2:
Το κακό της ημέρας:Δεν έκανε την εμφάνισή του ακόμη(και καλύτερα να μην τιν κανει...)

rsz_33fc60d6783c6659351654eb9c9f95bc_zps
"When life gives you internetz, make memes."

#966 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 18:59

Βράστε το προηγούμενο post μου!

Κάκιστα νέα: το Hellsing manga έχει μόνο ΔΥΟ chapter και τέρμα! Δηλαδή, θα τελειώσει ΑΠΑΙΣΙΑ! Γ****Ο!:mad2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#967 pointman-aka-thenewguy

pointman-aka-thenewguy

*Don't be like me*

• Banned
  • 62 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 02:10

................................

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pointman-aka-thenewguy: 10 Δεκέμβριος 2008 - 23:31

#968 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1.045 Δημοσιεύσεις:
  • Locationathens, greece

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 20:26

το κακό της ημέρας: σήμερα το πρωί στο μαγαζί με περίμεναν 4 τρισχαριτωμένες κούτες που χωράγανε άνετα και εμένα μέσα. Πιο απλά μπήκε ο Σεπτέμβρης και ήρθαν τα πρώτα νέα πράγματα :deadga6:

το καλό της ημέρας: με ενημερώσανε ότι από αύριο και για τις επόμενες 3 εβδομάδες μεταφέρομαι και θα δουλεύω σε ένα μαγαζί που είναι πολύ κοντά στο σπίτι :wooi2:

rrmr.png

#969 Daf_Chan

Daf_Chan

Fumoffu!

• Members
  • 63 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 21:02

Το καλό της ημέρας: Έμαθα οτί θα έρθει ένας φίλος μου που μένει Κέρκυρα εκδρομή με το σχολείο στην Αθήνα, άρα θα τον δω επιτέλους. :thumbup:
Το κακό της ημέρας: Πρέπει να περιμένω άλλους 4 μήνες.
Το κακό της ημέρας 2: Ξεκίνησα φροντιστήριο. Άρα..αντίο ατελείωτες ώρες anime!:nanteee:
Δημοσιευμένη  εικόνα Konata rulez.:hero:

#970 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 23:40

καλο:εμαθα να βαζω εικονες στα ποστ μου!!!μετα απο 6 εβδομαδες απο την εγραφη μου εδω καταλσβα οτι δεν κανουμε αποκοπη και επικολληση αλλα αντιγραφη και επικοληση:tensai:
κακο:επαιξα με την μικρη μου ξαδελφη κουκλες ωσπου πηρα τον κεν-κεν απτα νευρα μου και του εβγαλα το κεφαλι (τι να κανω?ας μη κολουσε στην δικια μου την barbie o σαλιαρης)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#971 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 23:55

Το καλο της ημερας : Μετα απο ενα επικο flame war η μαυρη τρυπα εκλεισε οποτε θα ηρεμησουν τα ματια μου απο ποστ επιπεδου "κορμοι σοκολατα και καλτσακια βατραχακια"

:wooi2: :wooi2: :wooi2:

Το κακο της ημερας : Αρχισαν να βγαινουν εδω ποστ επιπεδου κεν-κεν και barbie...

:nanana: :nanana: :nanana: :uhh: :deadga6:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Courtesy of Kenny!

#972 nookie

nookie

Anime Amateur

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 23:55

Το καλο: Επιτελους κουρευτηκα και ξαναδειχνω 22 χρονων!!:congrats:

Το κακο: Με ξυπνησε στις 8 το πρωι ενα πιτσιρικι που φωναζε επι μισαωρο στους γεροντες/κουφους γειτονες να του ανοιξουν...:uhh:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#973 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 03:26

Το καλό: Ξεκίνησα να παίζω Halo...:nbleed:

Το κακό: Έχει πιαστεί νεύρο ή τι διάολο είναι στο χέρι μου και με έχει πεθάνει στο πόνο όλο το χέρι μαζί με την ωμοπλάτη... :deadga6: Και για να μη παρεξηγήσετε, το νεύρο πιάστηκε πριν παίξω Halo. Χα χα.

#974 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 09:05

το καλό της μέρας:πληρώθηκα για τα ιδιαίτερα μαθήματα 50 €(4 μαθήματα) και θα πληρωθώ και για τα επόμενα 4 άλλα τόσα:joyful:
το κακό της μέρας:....ήρθαν τα κοινόχρηστα 6 μηνών:run:

#975 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 10:03

LOL, μοιραζομαστε το ιδιο καλο της ημερας με τον Hyuga :P

Το καλο : Ξεκινησα να κανω ιδιαιτερα και επιτελους για πρωτη φορα στη ζωη μου βγαζω δικο μου χαρτζιλικι! :wooi2: Και η μητερα του θελει να πηγαινω να του κανω μαθημα καθε μερα!
Το κακο : Αυτο σημαινει πως θα δυσκολευομαι να βγαινω για καφεδες αφου τα μαθηματα τα ξεκιναμε μετα τις 18:00.
Δημοσιευμένη  εικόνα