Το Κακό της ημέρας :
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το καλό και το κακό της ημέρας...
Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 14:11
Το Κακό της ημέρας :

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 15:20

το κακο της ημερας...δεν εχω δει τον κολλητο μου απο χθες...επισης οι γυναικες μπορει να χουν κατι το ελκυστικο πανω τους αλλα σιγουρα δν ειναι το μυαλο τους...

πραγματικα θελω να ψοφησω
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 01:38
το καλο της ημερας:ξυπνησα χωρις πυρετο!!!!
το κακο της ημερας...δεν εχω δει τον κολλητο μου απο χθες...επισης οι γυναικες μπορει να χουν κατι το ελκυστικο πανω τους αλλα σιγουρα δν ειναι το μυαλο τους...
Οταν κανεις γενικολογιες, κανε τις με τις παρεες σου, και οχι σε ενα δημοσιο μη φαλλοκρατικο φορουμ που περιεχει γυναικες...

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 02:02
το καλο της ημερας (ξημερωματα δευτερας) ειδα τελικα τον κολλητο μου
το κακο της ημερας: δεν ηταν ο κολλητος μου...where are you Pol???

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 02:19
....βλεπω φεμισιμσο εδω αν και ποσος με απασχολει...οταν αναφερομαι γενικα αναφερομαι γενικα...ποτε δν ειπα οτι υπαρχουν και οι εξερεσεις στην αποψη μου απλα δεν εχω γνωρισει ουδεμιαν...
μάθε να ξεχωρίζεις τον φεμινισμό απο την πραγματικότητα.
το καλό της ημέρας : δεν έκανα τίποτα
το κακό της ημέρας : το βιολογικό μου ρολόι έχει απορυθμιστεί
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 02:20
Το κακό(των τελευταίων 3 ημερών): Όπου κι αν γυρίσω στο forum κάποιον θα δω να τσακώνεται με κάποιον(τι έγινε ρε παιδιά σεληνιαστήκαμε ομαδικός???)
Α και JoHnArOs δεν ξέρω αν έγινε καταλάθως ή αν εσύ το ξέρεις λάθος αλλά είναι φεμινισμός και όχι φεμισισμος
Και όπως σου είπε και η Μatsu καλό θα ήταν τέτοιου είδους σχόλια να λειπουν από εδώ μέσα. Εδώ είμαστε για να περνάμε καλά και να ξεφεύγουμε λίγο από την καθημερινότητα και όχι για να προσβάλλουμε άλλα μέλη(γιατί ναι αυτό που είπες και ρατσιστικό είναι και προσβλητικό)
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 02:31
καλοτησημερας: θελω να πιστευω πως θα αντεξω...

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 02:50
Tο καλό: και ναι μου πέτυχε σχέδιο(μετά από πολύυυυυυ καιρό)
Το κακό(των τελευταίων 3 ημερών): Όπου κι αν γυρίσω στο forum κάποιον θα δω να τσακώνεται με κάποιον(τι έγινε ρε παιδιά σεληνιαστήκαμε ομαδικός???)
Α και JoHnArOs δεν ξέρω αν έγινε καταλάθως ή αν εσύ το ξέρεις λάθος αλλά είναι φεμινισμός και όχι φεμισισμος
Και όπως σου είπε και η Μatsu καλό θα ήταν τέτοιου είδους σχόλια να λειπουν από εδώ μέσα. Εδώ είμαστε για να περνάμε καλά και να ξεφεύγουμε λίγο από την καθημερινότητα και όχι για να προσβάλλουμε άλλα μέλη(γιατί ναι αυτό που είπες και ρατσιστικό είναι και προσβλητικό)
οχι ρε φιλος παρεξηγηθην...απλα τα περισοτερα κοριτσια απο την μαλια μου παρεα...ολες τανες γιναναι...οποτε αμεσο συμπερασμα για τα κοριτσια (τα ωραια τουλαχιστον ) του μοσχατου...ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕυΕΤΑι...
(καλα αυτο σας πειραξε...εχω να δω τν κολιταρι μου 2 βδομαδες μεθαυριο φευγω για κρητη...και δεν ειναι οπως παλια...αλλαξε σε 2 βδομαδες???)

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 02:53
το κακό της ημέρας: δεν με παίρνει ο ύπνος
το καλό της ημέρας; δεν με παίρνει ο ύπνος
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 02:58
Ναι μάλλον αυτός μεγάλωσε και εσύ οχι.
το κακό της ημέρας: δεν με παίρνει ο ύπνος
το καλό της ημέρας; δεν με παίρνει ο ύπνος
2 λυσεις...πιες ζεστο γαλα...πιες υπνοτικο η ηρεμιστικο παντα πιανει...το κραξιματακι ταφηνω...λαθος δικο μου σχολιο για τις γυναικες...απλα δεν τυχαινει να βρισκετε καμια καλη γυρω μου...

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 02:59
Το κακό της ημέρας: τσακωμός στο σπίτι, καυγάς με παρέα, και σχολή αύριο με μαθημα που μισώ και έχω και να πληρώσω για υλικά. Δεν υπάρχει κάτι πιο εκνευριστικό.

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 07:31
Όπως δεν είναι όλοι οι άντρες ίδιοι,έτσι και όλες οι γυναίκες δεν είναι ίδιες.
Επίσης λίγα για τα κορίτσια του Μοσχάτου, και εγώ Μοσχάτο μένω από τότε που γεννήθηκα.Και οι κολλητές μου και αυτές εδώ στο Μοσχάτο έχουν μεγαλώσει,και δεν τις αλλάζω με τίποτα! Είναι παραπάνω από φίλες μου,παραπάνω από αδερφές μου.
Επίσις JoHnAroC για αυτό το άλλο που κάνεις, το ότι διαχωρίζεις τις ωραίες κοπέλες και τις αποκαλείς όλες εκδιδόμενες.Οk δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά πιστεύω ότι σου λείπει εμπειρία ζωής,κοινός
δεν έχεις γνωρίσει ακόμα αρκετό κόσμο για να έχεις κατανοήσει το ότι άνθρωπος με άνθρωπο διαφέρει μεταξύ του.Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
Τέλος πάντων πίσω στο topic....
Το καλό της ημέρας: έχω περίσσευμα χρημάτων από τον περασμένο μήνα,
Solaris & Jemma σας έρχομαι

Το κακό της ημέρας: τελευταία μέρα καθισιού,από αύριο πίσω στην δουλειά και κατευθείαν στα άγρια
με ξύπνημα στις 4:45

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 08:54

Κακό: Έσπασα ένα πόδι στο σκι
Καλό: Ευτυχώς δεν ήταν δικό μου
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 09:04
Καλό : απλά ένα χαρούμενο ξύπνημα χθες μετά από απογευματινό ύπνο..
Κακό : είμαι άρρωστος και με έχει χτυπήσει στα αυτιά... Έχω κουφαθεί και είμαι και ανισόρροπος... Αλλού πατάω και αλλού πηγαίνω
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 12:47
Solaris & Jemma σας έρχομαι
πέρνα πρώτα απο το Otaku No Sekai του Konata Και άσε αυτά που ήξερες

το καλό της ημέρας: έχω ρεπό
το κακό της ημέρας : έχω και μάνα στο σπίτι.