Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Το καλό και το κακό της ημέρας...

• Please log in to reply
2002 replies to this topic

#526 Fry

Fry

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 04 May 2008 - 14:11

Το καλό της ημέρας :
Spoiler:

Το Κακό της ημέρας :
Spoiler:

:OMG3: the why of fry

#527 JoHnAroC

JoHnAroC

Kοκορνιογκος για παντα!!!

• Members
  • 175 posts

Posted 04 May 2008 - 15:20

το καλο της ημερας:ξυπνησα χωρις πυρετο!!!!:congrats:
το κακο της ημερας...δεν εχω δει τον κολλητο μου απο χθες...επισης οι γυναικες μπορει να χουν κατι το ελκυστικο πανω τους αλλα σιγουρα δν ειναι το μυαλο τους...
Posted Image
πραγματικα θελω να ψοφησω

#528 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 05 May 2008 - 01:38

το καλο της ημερας:ξυπνησα χωρις πυρετο!!!!:congrats:
το κακο της ημερας...δεν εχω δει τον κολλητο μου απο χθες...επισης οι γυναικες μπορει να χουν κατι το ελκυστικο πανω τους αλλα σιγουρα δν ειναι το μυαλο τους...

Οταν κανεις γενικολογιες, κανε τις με τις παρεες σου, και οχι σε ενα δημοσιο μη φαλλοκρατικο φορουμ που περιεχει γυναικες...:nosey:
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#529 JoHnAroC

JoHnAroC

• Members
  • 175 posts

Posted 05 May 2008 - 02:02

....βλεπω φεμισιμσο εδω αν και ποσος με απασχολει...οταν αναφερομαι γενικα αναφερομαι γενικα...ποτε δν ειπα οτι υπαρχουν και οι εξερεσεις στην αποψη μου απλα δεν εχω γνωρισει ουδεμιαν...

το καλο της ημερας (ξημερωματα δευτερας) ειδα τελικα τον κολλητο μου
το κακο της ημερας: δεν ηταν ο κολλητος μου...where are you Pol???
:(
Posted Image

#530 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 05 May 2008 - 02:19

....βλεπω φεμισιμσο εδω αν και ποσος με απασχολει...οταν αναφερομαι γενικα αναφερομαι γενικα...ποτε δν ειπα οτι υπαρχουν και οι εξερεσεις στην αποψη μου απλα δεν εχω γνωρισει ουδεμιαν...

μάθε να ξεχωρίζεις τον φεμινισμό απο την πραγματικότητα.

το καλό της ημέρας : δεν έκανα τίποτα
το κακό της ημέρας : το βιολογικό μου ρολόι έχει απορυθμιστεί

#531 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 05 May 2008 - 02:20

Tο καλό: και ναι μου πέτυχε σχέδιο(μετά από πολύυυυυυ καιρό)

Το κακό(των τελευταίων 3 ημερών): Όπου κι αν γυρίσω στο forum κάποιον θα δω να τσακώνεται με κάποιον(τι έγινε ρε παιδιά σεληνιαστήκαμε ομαδικός???)

Α και JoHnArOs δεν ξέρω αν έγινε καταλάθως ή αν εσύ το ξέρεις λάθος αλλά είναι φεμινισμός και όχι φεμισισμος

Και όπως σου είπε και η Μatsu καλό θα ήταν τέτοιου είδους σχόλια να λειπουν από εδώ μέσα. Εδώ είμαστε για να περνάμε καλά και να ξεφεύγουμε λίγο από την καθημερινότητα και όχι για να προσβάλλουμε άλλα μέλη(γιατί ναι αυτό που είπες και ρατσιστικό είναι και προσβλητικό)

Posted Image

#532 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 05 May 2008 - 02:31

κακοτησημερας (μια λεξη ) : αρχιζω μαθημα ...
καλοτησημερας: θελω να πιστευω πως θα αντεξω...
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#533 JoHnAroC

JoHnAroC

• Members
  • 175 posts

Posted 05 May 2008 - 02:50

Tο καλό: και ναι μου πέτυχε σχέδιο(μετά από πολύυυυυυ καιρό)

Το κακό(των τελευταίων 3 ημερών): Όπου κι αν γυρίσω στο forum κάποιον θα δω να τσακώνεται με κάποιον(τι έγινε ρε παιδιά σεληνιαστήκαμε ομαδικός???)

Α και JoHnArOs δεν ξέρω αν έγινε καταλάθως ή αν εσύ το ξέρεις λάθος αλλά είναι φεμινισμός και όχι φεμισισμος

Και όπως σου είπε και η Μatsu καλό θα ήταν τέτοιου είδους σχόλια να λειπουν από εδώ μέσα. Εδώ είμαστε για να περνάμε καλά και να ξεφεύγουμε λίγο από την καθημερινότητα και όχι για να προσβάλλουμε άλλα μέλη(γιατί ναι αυτό που είπες και ρατσιστικό είναι και προσβλητικό)

οχι ρε φιλος παρεξηγηθην...απλα τα περισοτερα κοριτσια απο την μαλια μου παρεα...ολες τανες γιναναι...οποτε αμεσο συμπερασμα για τα κοριτσια (τα ωραια τουλαχιστον ) του μοσχατου...ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕυΕΤΑι...

(καλα αυτο σας πειραξε...εχω να δω τν κολιταρι μου 2 βδομαδες μεθαυριο φευγω για κρητη...και δεν ειναι οπως παλια...αλλαξε σε 2 βδομαδες???)
Posted Image

#534 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 05 May 2008 - 02:53

Ναι μάλλον αυτός μεγάλωσε και εσύ οχι.

το κακό της ημέρας: δεν με παίρνει ο ύπνος
το καλό της ημέρας; δεν με παίρνει ο ύπνος

#535 JoHnAroC

JoHnAroC

• Members
  • 175 posts

Posted 05 May 2008 - 02:58

Ναι μάλλον αυτός μεγάλωσε και εσύ οχι.

το κακό της ημέρας: δεν με παίρνει ο ύπνος
το καλό της ημέρας; δεν με παίρνει ο ύπνος

2 λυσεις...πιες ζεστο γαλα...πιες υπνοτικο η ηρεμιστικο παντα πιανει...το κραξιματακι ταφηνω...λαθος δικο μου σχολιο για τις γυναικες...απλα δεν τυχαινει να βρισκετε καμια καλη γυρω μου...
Posted Image

#536 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 05 May 2008 - 02:59

Το καλό της ημέρας: Μπετόβεν και Ναυσικά. Δεν υπάρχει καλύτερο χαλαρωτικό.
Το κακό της ημέρας: τσακωμός στο σπίτι, καυγάς με παρέα, και σχολή αύριο με μαθημα που μισώ και έχω και να πληρώσω για υλικά. Δεν υπάρχει κάτι πιο εκνευριστικό.
Posted Image

#537 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 05 May 2008 - 07:31

JoHnAroC μην βάζεις όλες τις γυναίκες στο ίδιο τσουβάλι να το πω λαϊκιστή.
Όπως δεν είναι όλοι οι άντρες ίδιοι,έτσι και όλες οι γυναίκες δεν είναι ίδιες.
Επίσης λίγα για τα κορίτσια του Μοσχάτου, και εγώ Μοσχάτο μένω από τότε που γεννήθηκα.Και οι κολλητές μου και αυτές εδώ στο Μοσχάτο έχουν μεγαλώσει,και δεν τις αλλάζω με τίποτα! Είναι παραπάνω από φίλες μου,παραπάνω από αδερφές μου.
Επίσις JoHnAroC για αυτό το άλλο που κάνεις, το ότι διαχωρίζεις τις ωραίες κοπέλες και τις αποκαλείς όλες εκδιδόμενες.Οk δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά πιστεύω ότι σου λείπει εμπειρία ζωής,κοινός
δεν έχεις γνωρίσει ακόμα αρκετό κόσμο για να έχεις κατανοήσει το ότι άνθρωπος με άνθρωπο διαφέρει μεταξύ του.Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Τέλος πάντων πίσω στο topic....
Το καλό της ημέρας: έχω περίσσευμα χρημάτων από τον περασμένο μήνα,
Solaris & Jemma σας έρχομαι :hahaha:
Το κακό της ημέρας: τελευταία μέρα καθισιού,από αύριο πίσω στην δουλειά και κατευθείαν στα άγρια
με ξύπνημα στις 4:45 :emptyonexg1:

rrmr.png

#538 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 05 May 2008 - 08:54

Δεν είναι σημερινό, ούτε έτυχε σε μένα, αλλά θέλω πολύ το γράψω:stubborn:
Κακό: Έσπασα ένα πόδι στο σκι
Καλό: Ευτυχώς δεν ήταν δικό μου

#539 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 05 May 2008 - 09:04

το παραπάνω θέλει επεξήγηση όπως + δήποτε...

Καλό : απλά ένα χαρούμενο ξύπνημα χθες μετά από απογευματινό ύπνο..

Κακό : είμαι άρρωστος και με έχει χτυπήσει στα αυτιά... Έχω κουφαθεί και είμαι και ανισόρροπος... Αλλού πατάω και αλλού πηγαίνω

#540 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 05 May 2008 - 12:47

Solaris & Jemma σας έρχομαι :hahaha:

πέρνα πρώτα απο το Otaku No Sekai του Konata Και άσε αυτά που ήξερες :P:P

το καλό της ημέρας: έχω ρεπό
το κακό της ημέρας : έχω και μάνα στο σπίτι.