Το Κακο:Αυριο εχω μαθημα,αρα παλι πρεπει να ξυπνησω νωρις
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Το καλό και το κακό της ημέρας...
Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2008 - 21:46
Το Κακο:Αυριο εχω μαθημα,αρα παλι πρεπει να ξυπνησω νωρις
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 09:02
Καλό νο2:
Evangelion, Neon Genesis Platinum Perfect Collection (Tin) (Hyb)
$70,19
Κακό : κακός ύπνος, απότομο ξύπνημα, κουτουλάω...
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 09:07
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 09:45
Καλό νο2:
$70,19![]()
![]()
Nice one...the ADV sale is going well these days, και εγώ τα κέρατά μου πήρα τώρα...
Καλό: Λιώσαμε στα anime σήμερα.
Κακό: Θα λιώσουμε στην δουλειά αργότερα σήμερα.

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 10:07
Bad thing I don't know how to catch them.
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 10:11
To $70,19 από πού προκύπτει;Καλό νο2:
$70,19![]()
![]()
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 15:30
Το κακο της ημερας : Ειμαι με 5 ωρες υπνο και προβλεπεται να κοιμηθω λιγοτερες αποψε
Consult the police?I found those who stole my wallet.
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 15:36
Το κακο της μερας:
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 17:15
Ξανάρχισα το Fansubbing και σύντομα θα (ξανά)δείτε τον μικρό ουροφόρο Son Goku στα Ελληνικά.
Μου ήρθε επιτέλους μια καλή ιδέα για (μεγαλούτσικο) κόμικ, και είμαι έτοιμος να ξεκινήσω το σχέδιο.
Ήμουν τραυματισμένος στα γόνατα από το καλοκαίρι και για πρώτη φορά πλέον νοιώθω καλύτερα και παίζει σύντομα να ξαναρχίσω το Καράτε.
Ξεκίνησα δεύτερη ξένη γλώσσα στη σχολή (Γαλλικά), οπότε σε καναδυό χρόνια που θα μιλάω τρεις ξένες γλώσσες (ΑγγλοΓαλλοΙταλικά) θα πραγματοποιήσω το όνειρό μου να κάνω μεταφράσεις επαγγελματικά!
Κακά νέα:
Από χθες είμαι κρεβατωμένος με πυρετό, πονοκέφαλο, και πόνο στο σβέρκο από το κάτσε-ξάπλα-στο-πλάϊ-για-να-χειρίζεσαι-το-PC, οπότε όλα τα παραπάνω τα ξεχνάμε για κάμποσες μέρες... Επίσης, οι αϋπνίες τώρα τελευταία έχουν το πάνω χέρι...
Μήπως είμαι γκαντέμης;
Μήπως να γίνω emo;
(Τουλάχιστον σε 'μένα κόπηκε το ρεύμα μια μόνο φορά και για μια μόνο ώρα. Πάλι καλά...)
![]()
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 17:31
το κακο ειναι οτι δεν μου καθεται υπνος γενικα ξυπναω κατα τις 8.30 το πολυ και σημερα στις 6.30 με πηρανε στο κινητο τηλεφωνο απο αυστραλια(αυτο το πραγμα γινεται τους τελευταιους 3 μηνες με περνουν τηλ απο αυστραλια ξερω ποιος περνει αλλα δεν μιλαει και γω σαν καλος μαλακας χανω τον υπνο μου) και δεν με επερνε παλι ο υπνος
μιλαω για πρωι παντα
ποιον πρεπει να σκοτωσω για να βρω τον υπνο μου?

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 18:25
Το κακό της ημέρας: δεν δοκίμασα ούτε μία...hopeless
*The Whomping Willows*
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 19:32
I found those who stole my wallet.
Wtf?πως γινεται να τους βρηκες χωρις να τους επιασες?
θα πραγματοποιήσω το όνειρό μου να κάνω μεταφράσεις επαγγελματικά!
Καλη Επιτυχια με το ονειρο σου,ολο πρεπει να εχουμε καποιο στοχο στην ζωη μας...εσυ μου φαινεται πρεπει να αρχησεις να βλεπεις one piece(αν δεν εχεις ηδη)..
αυτο το πραγμα γινεται τους τελευταιους 3 μηνες με περνουν τηλ απο αυστραλια ξερω ποιος περνει αλλα δεν μιλαει και γω σαν καλος μαλακας χανω τον υπνο μου
δεν πολυκαταλαβα ποιος/γιατι παιρνει,αλλα πολυ απλα γιατι δεν OFFαρεις το κιν?
Τωρα σειρα μου:
Tο καλο:Σαββ/κο,2 ολοκληρες μερες full υπνου:Υοsha!
Το κακο:Mε φωναξαν στρατο και αν δεν τρεξω την επομενη εβδομαδα να ρυθμησω την αναβολη θα με πανε συκωτο(ναι,οπως καταλαβατε δεν προκειται να γινει αυτο...εχουμε και σπουδες!)
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 21:11
Το κακό της εβδομάδας: αυτό γίνεται γιατί έπαθα εξάρθρωση ώμου!
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2008 - 02:04
Επιτέλους έπεσε ο πυρετός και μπορώ σαν άνθρωπος να σηκωθώ απο το κρεβάτι (και ας μην έχω γίνει τελείως καλά..είναι μια αρχή και αυτό)!!!!
Και το κακό της ημέρας.. :
Η διαπίστωση πως το να κόψεις το κάπνισμα δεν είναι ευκολη υπόθεση.. Και αρχίσαν τα νευράκια..Οι αυπνίες..Και γενικά ένα σύνδρομο στέρησης το έχω και τα'χω παίξει!!!Αλλα ΔΕΝ θα του περάσει.. 10 και συνεχίζουμε!!!
I can't talk about it! It's so horrible! They were-- they were-- the milk!
Oh God, the milk!