Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Το καλό και το κακό της ημέρας...

• Please log in to reply
2002 replies to this topic

#331 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2007 - 17:46

καλό:Σήμερα τελείωσε η εξεταστική:wooi2:
κακό:Τα πήγα χάλια:bahhh:

Καλό:Αύριο τελειώνει και αυτή η εξεταστική:wooi2:
Κακό:Τα ξαναπήγα χάλια:terror2:
Χειρότερο:Μετά έχουμε άλλο ένα μήνα επαναληπτικής όπου θα πρέπει να περάσω τουλάχιστον 4-5 μαθήματα μη πάει εντελώς χαμένη η χρονιά:emptyonexg1:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#332 Deepdive_

Deepdive_

John Rambo Is Dead

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2007 - 17:58

Eliose ena megalo meros tou voriou polou kata tin diarkeia tou kalokairiou - iso me tin gallia - . .. .. kako neo ...

Kalo neo : Ta pigame kala sto podosfero :D

#333 lawliet

lawliet

ending...

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2007 - 22:26

Good: nothing bad happened to me today....
Bad: nothing good happened to me today....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#334 Anakin

Anakin

Anime Fan

• Members
  • 196 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2007 - 23:32

οχι τπτ ιδιαιτερο..

Το καλο:εβγαλα εισητηριο για τον γαυρο αυριο.

Το κακο:μουδιαζει το ποδι μου.

#335 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2007 - 00:02

Το κακο της ημερας: Πηγα στη δουλεια στις 10, με την προοπτικη οτι θα κατσω μεχρι τις 2, γιατι ημουν εκει για βοηθεια....εκατσα μεχρι τις 10 το βραδυ...
Το χειροτερο της ημερας: Καπου στις 12 το μεσημερι με πηρε η διευθυντρια προσωπικου και μου ειπε οτι αυριο θα δουλευω απο τις 10 μεχρι τις 7 και οχι απο τις 11....
Το ακομα χειροτερο της ημερας: 10,30 το βραδυ σημερα, οτι ειχα γυρισει απο τη δουλεια, κομματια, με παιρνει η προισταμενη μου και μου λεει οτι αυριο θα παω στη δουλεια, απο τις 10...ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10!!!!...ΤΟ ΒΡΑΔΥ....
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#336 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2007 - 01:47

Το κακο της ημερας: Πηγα στη δουλεια στις 10, με την προοπτικη οτι θα κατσω μεχρι τις 2, γιατι ημουν εκει για βοηθεια....εκατσα μεχρι τις 10 το βραδυ...
Το χειροτερο της ημερας: Καπου στις 12 το μεσημερι με πηρε η διευθυντρια προσωπικου και μου ειπε οτι αυριο θα δουλευω απο τις 10 μεχρι τις 7 και οχι απο τις 11....
Το ακομα χειροτερο της ημερας: 10,30 το βραδυ σημερα, οτι ειχα γυρισει απο τη δουλεια, κομματια, με παιρνει η προισταμενη μου και μου λεει οτι αυριο θα παω στη δουλεια, απο τις 10...ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10!!!!...ΤΟ ΒΡΑΔΥ....

Τελικαααα...:nosey:
Τι δουλεια κανεις? :hmmm:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#337 djagil

djagil

Anime Fan

• Members
  • 127 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2007 - 02:23

Αυτό θα πεί ευελιξία μπράβο και 15 ωρο σου ευχομαι:oo::oo:
:fromabove:--> my chain <--:fromabove:

#338 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2007 - 07:33

Τελικαααα...:nosey:
Τι δουλεια κανεις? :hmmm:

Δουλευω στην Ticketnet και πουλαμε εισιτηρια για θεατρικες παραστασεις...κυριως αυτες του θεατρου Badminton. Αυτο τον καιρο εχουμε το Bocca Tango, Beauty and the Beast (Για τα οποια δυο εγινε η σφαγη χθες...), και προπωληση για Pilobolus, Momix, Woody Allen, Caetano Veloso. Προσεχως και Mamma Mia...κοινως ξεσκισμα για εμας...Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι εγω ειμαι απολυμενη..:terror2:..Οσο για το σχολιο ακριβως απο πανω μου..Ευχαριστω ρε ψυχη..ειναι οτι καλυτερο μου εχουν ευχηθει τον τελευταιο καιρο..να ξεσκιζομαι κι αλλο χωρις αντικρυσμα...τωρα ξερω ποιον αλλον θα κυνηγαω με τσεκουρι στη συναντηση...
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#339 djagil

djagil

Anime Fan

• Members
  • 127 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2007 - 08:15

Δουλευω στην Ticketnet και πουλαμε εισιτηρια για θεατρικες παραστασεις...κυριως αυτες του θεατρου Badminton. Αυτο τον καιρο εχουμε το Bocca Tango, Beauty and the Beast (Για τα οποια δυο εγινε η σφαγη χθες...), και προπωληση για Pilobolus, Momix, Woody Allen, Caetano Veloso. Προσεχως και Mamma Mia...κοινως ξεσκισμα για εμας...Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι εγω ειμαι απολυμενη..:terror2:..Οσο για το σχολιο ακριβως απο πανω μου..Ευχαριστω ρε ψυχη..ειναι οτι καλυτερο μου εχουν ευχηθει τον τελευταιο καιρο..να ξεσκιζομαι κι αλλο χωρις αντικρυσμα...τωρα ξερω ποιον αλλον θα κυνηγαω με τσεκουρι στη συναντηση...

:deadga6:
:fromabove:--> my chain <--:fromabove:

#340 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2007 - 02:35

Κουράγιο και υπομονή και σου εύχομαι να βρέις κάτι καλύτερο. Όπως και σε άλλους να βρούν κάτι καλύτερο και να τους αρέσει. :congrats:
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#341 dragoness_crysta

dragoness_crysta

Hana Ishinomori

• Members
  • 480 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2007 - 14:24

Το καλο της ημερας....πηγα σε ενα συνεδριο και αποκομισα πολλα..
Το κακο της ημερας.....οι παρακλησεις μου για να ερθει να με παρει καποιος με το αυτοκινητο δεν εισασκουστηκαν...το αποτελεσμα...γυρισα πιο πτωμα απο οτι ημουν ηδη....:deadga6:
Some of us fall...some of fly...most of live to try....'till the edge of forever....

Δημοσιευμένη  εικόνα

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations

#342 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2007 - 15:31

Το καλο της ημερας....πηγα σε ενα συνεδριο και αποκομισα πολλα..
Το κακο της ημερας.....οι παρακλησεις μου για να ερθει να με παρει καποιος με το αυτοκινητο δεν εισασκουστηκαν...το αποτελεσμα...γυρισα πιο πτωμα απο οτι ημουν ηδη....:deadga6:

πήγε στο συνέδρειο για τη java?? το σαββάτο???

το κακό της ημέρας: ... θέλω να πάω... στο μέρος....
το καλό της ημέρας:... πλησιάζει 5

#343 JigokuNeko

JigokuNeko

Anime Amateur

• Members
  • 115 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2007 - 17:40

καλο~βρηκα TO φορεμα για το γαμο της φιλης μου, θα κανω cosplay ως Yin απο το darker than black!!:wooi2:
κακο~με ξυπνησε παλι ο τρελος της γειτονιας μες τα χαραματα και ολη μερα στη δουλεια κατεντησα ζομπι. :uhh:

#344 Balsa-san

Balsa-san

bored to write english

• Members
  • 62 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2007 - 20:45

Το καλο είναι ότι μου συμβαίνουν γενικώς μεγάλα καλά.Το κακό είναι ότι για κάθε μεγάλο καλο μου συμβαίνουν 5 κακά?!
Ισορροπία,τι να πεις.
Δημοσιευμένη  εικόναDanzai no hana Guilty sky....

#345 zombitsa

zombitsa

zombitsa

• Members
  • 67 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2007 - 21:11

το καλο : εφυγα νωρις απο την δουλεια
το κακο : δεν καταφερα να ξεκουραστω οπως ειχα προγραμματισει.