Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Έχετε αφήσει anime στην μέση;

• Please log in to reply
587 replies to this topic

#331 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 18 August 2009 - 20:05

εγω δεν εχω παρατησει κανενα, οταν ξεκιναω να δω κατι το βλεπω μεχρι το τελος και ας μου παρει ενα μηνα(γιατι στο ενδοιαμεσο απο τη βαρεμαρα παιζω κανα cs)
ειχα δει λιγο την εισαγωγη απο final fantasy unlimited(κα8ως το κατεβαζα) και το εκανα delete οπως ηταν.. ιδια ιστορια και με το hack liminality και sign, καποια στιγμη ισως να τα δω αμα δεν εχω τι να κανω.

ποιο πανω που αναφερεται το d.gray-man, οντως ηταν παρα πολυ βαρετο στην αρχη, μετα το βρηκα ενδοιαφερον(απο 30 επισοδειο και μετα:P)

#332 MajesticXII

MajesticXII

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 19 August 2009 - 18:12

Εχω αφησει μονο 2 το ενα επειδη δεν ασχοληθηκα να κατεβασω το υπολοιπο(ff unlimited) κ το αλλο επειδη με κουρασε ενω ηταν παρα πολυ καλο (monster)

#333 -Kaoru amadare-

-Kaoru amadare-

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 19 August 2009 - 23:13

εχω αφησει τα
Devl May Cry, Hell Girl γιατι απλα δεν εβλεπα καμια αλλαγη στη συνεχεια
Higurashi no Naku Koro ni - βαρεθηκα να κοιταζω τους ιδιους χαρακτιρες να ξαναπαιθενουν ασταματητα XDD αλλα νομιζω οτι θα το συνεχισω μετα απο καπιο διαλιγμα^^

#334 MajesticXII

MajesticXII

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 20 August 2009 - 16:34

τελικα κ το bartender που μου το θυμισε ενα thread τωρα μολις...

#335 papnick33

papnick33

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 21 August 2009 - 18:03

Αφησα πάρα πολλά στην μέση:wooi2:

Edited by iristella, 21 August 2009 - 18:13.
greeklish. Read the rules!

#336 cyber_john

cyber_john

決められた運命

• Members
  • 226 posts

Posted 06 September 2009 - 00:18

Bleach: Στο 74ο Επεισόδιο. Το πρώτο arc με τους shinigami με διασκέδασε αρκετά, αλλά μετά το 45-50ο ep. όχι απλά άρχισε να χαλάει η συνταγή, αλλά κατήντησε αφόρητο κι η βαρεμάρα χτύπησε κόκκινο. Συνεχόμενες & ανελέητες μάχες χωρίς ιδιαίτερο λόγο, εντελώς ξέμπαρκα & ξεκάρφωτα power-ups (θέατρο του παραλόγου το μπράτσο του ψηλού και τα νεραϊδάκια της Orihime [για να μη μιλήσω και για τ'αρκουδάκια...], μηδαμινή ανάπτυξη χαρακτήρων. Fillers σε τέτοια συχνότητα & τόσο βαρετά, να σε κάνουν να θέλεις να σπάσεις το monitor (ένας απ'τους λόγους που τρέμω να αρχίσω το naruto), απλά ήμαρτον. Του έδωσα περίοδο χάριτος 10, 20, 30 επεισόδια, αλλά κάποια στιγμή το αστείο παρατράβηξε.

Special A: Στο 5ο επεισόδιο. Ο λόγος λίγο πολύ διότι όλα τα επεισόδια μου φάνηκαν ολόιδια, ρηχό και με ξενέρωτα αστεία. Αρκετά βαρετό.

A Tale Of Memories: Απλά δεν ήταν του γούστου μου. Drop στο 3ο ep.

King Of Nabari: Στο 2ο επεισόδιο. Τίποτα το ιδιαίτερο, παρόλο που σου κινεί το ενδιαφέρον στην αρχή όταν μαθαίνεις πως έχει σχέση με ninja. Είχε αστείους χαρακτήρες και καλούς seiyuu, αλλά μόνο ο εκνευριστικότατος & ξενέρωτος πρωταγωνιστής, που για να μιλήσει έπρεπε να γκρεμιστεί το σύμπαν και που έμοιαζε σαν κινούμενο σκιάχτρο λες κι έπασχε από νευρική ανορεξία, ήταν αρκετός για να σε κάνει να το dropάρεις.

serpe7.jpg

#337 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 06 September 2009 - 00:57

Αν και η policy μου λέει να μην αφήνω στη μέση anime, άφησα 2 :nosey:

Vampire Knight: Δεν ήταν του στιλ μου, μου το πρότειναν και με το ζόρι έφτασα στο επεισόδιο 7 ή κάτι τέτοιο, δεν άντεχα άλλο την "καημένη Yuki που θέλει να βοηθήσει τον Zero" :puke:
Ghost Hunt: Το σταμάτησα για να αρχίσω ένα άλλο και απλά δεν ξανάρχισα :sigh2:
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#338 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 01 June 2010 - 09:06

Αν και η policy μου λέει να μην αφήνω στη μέση anime, άφησα 2 :nosey:

Vampire Knight: Δεν ήταν του στιλ μου, μου το πρότειναν και με το ζόρι έφτασα στο επεισόδιο 7 ή κάτι τέτοιο, δεν άντεχα άλλο την "καημένη Yuki που θέλει να βοηθήσει τον Zero" :puke:
:sigh2:

Πιστευω πως πρεπει να σκεφτεις το ενδεχομενο να ξανα αρχισεις το Vampire Knight! Μπορει στην αρχη να φαινεται ετσι αλλα μετα απο καποια επεισοδεια αλλαζει . Εγω το ειδα και το λατρεψα αλλα αυτα ειναι γουστα στο κατω κατω. Anyway...OnTopic τωρα...

Εχω αφησει 2
1 Το Mahou Shoujo Lyrical Nanoha στα πρωτα μολις επεισοδια και δε σκοπευω να το ξαναδω στον αιωνα των αιωνων:stubborn:! Δε μου αρεσε απο την πρωτη στιγμη που το ειδα αν και μου το προτειναν. Δε με τραβηξε τιποτα σε αυτο το anime. Μπορει στη συνεχεια να γινοταν καλυτερο, ποτε δεν ξερεις αλλα δεν ηταν του τυπου μου. :yellowcard:
2 To Shugo Chara Party! To εκανα ενα στοπ στο 7ο περιπου επεισοδειο της σειρας γιατι απλα το ειχα βαρεθει!:borednn9: Ολο βαζαν καινουριους χαρακτηρες που δεν εχουν καμια σχεση με το manga, (με αλλα λογια πιο πολλα fillers χωρις νοημα) και τoν βασικο χαρακτηρα τον οποιο εμφανιζουν οποτε θελουν. Τον IKUTO!!! Και ολα αυτα επειδη δεν ειχαν υλικο απο το manga!!!!:hahaha: Well, μπορει να το ξεκινησω καποια στιγμη που θα βαριεμαι μονο και μονο για να δω τι θα γινεται στο τελος:bath:

Edited by giota83, 01 June 2010 - 22:47.

#339 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 01 June 2010 - 16:08

Το Code Geass εδω και καιρο...καποτε θα το συνεχισω...:borednn9:

2bbd14fc.jpg

#340 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 posts

Posted 01 June 2010 - 16:11

το darker than black :Ryuusei no Gemini...
αν κ εγω λεω οτι θα το συνεχισω..:wth:
αλλα μ ψιλοξενερωσε η 1η σεζον ηταν καλυτερη..

Posted Image

#341 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 01 June 2010 - 16:12

Λιγα εχω αφησει στη μεση, απειρα εχω βαλει στην ακρη

#342 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 01 June 2010 - 16:30

το death note.

#343 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 01 June 2010 - 16:37

το death note.

Βλασφημε...σε ποιο επεισοδειο το παρατησες? πρεπει να το συνεχισεις!

2bbd14fc.jpg

#344 ChopperFan93

ChopperFan93

Anime Amateur

• Members
  • 122 posts

Posted 01 June 2010 - 16:39

Βλασφημε...σε ποιο επεισοδειο το παρατησες? πρεπει να το συνεχισεις!

Lol απ το στομα μου το πηρες!
Posted Image

#345 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 posts

Posted 01 June 2010 - 16:40

το death note.

αν κ τ ειδα ολοκληρο σε συγχερω γτ τ βρηκα πολυ βαρετο ...

Posted Image