Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Έχετε αφήσει anime στην μέση;

• Please log in to reply
587 replies to this topic

#316 Psylock

Psylock

Math Logic

• Members
  • 136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2009 - 18:16

Βασικά δεν ακουμπάω καμία σειρά η οποία να μην έχει ολοκληρωθεί, the suspense is killing me.
Από αυτές που έχουν ολοκληρωθεί έχω αφήσει στη μέση:

Rosario + Vampire (ίμαρτον δεν την παλεύω με την ηλιθιότητα του πρωταγωνιστή, αλλά ακόμα περισσότερο με την ηλιθιότητα όλου του υπόλοιπου cast :nbleed:)

World's Destruction (μπλιάξ... πρωταγωνιστής καρπαζομαζόχτρα, άχρηστος και κότα... ενώ η κοπέλα που είναι μαζί του κόβει κώ...ς και καλά κάνει... αλλά νταξ έλεος, σε τί κοινό αναφέρονται?:oo:)

Kiba (μία αποτυχημένη προσπάθεια να το πώ? κάτι σε παγωτό με γέυση τζατζίκι? anyway not my style :stubborn:).

Shakugan No Shana (ο πρωταγωνιστής είναι τόσο τραγικός που θα έπρεπε να πεθάνει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο... όποιος το δει θα συνειδητοποιήσει ότι οι δημιουργοί κατάλαβαν τι βλακεία τους και διόρθωσαν το λάθος τους πριν το πρώτο κιόλας επεισόδιο... :wooi2:)

Γενικότερα αποφεύγω anime που οι πρωταγωνιστές είναι τραγικοί, ταπεινοί, απαράδεκτοι , χωρίς καμία δύναμη βούλησης (με λίγα λόγια πραγματικα ανώριμα μικρά παιδιά), γιατί πολύ απλά αυτό είναι το τρίκ που ακολουθούν οι ιάπωνες για να προσελκύουν μικρά και αδύναμα παιδάκια να αγοράσουν τα προιόντα τους.
Ελεος δεν υπάρχει τίποτα πιό ανήθικο από την ψυχική υποβολή σε άτομα με ασχημάτιστο ακόμα χαρακτήρα.
The truth exist beyond the Gate ...
Can you see it ?!

#317 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2009 - 18:33

legend of the galactic heroes επ.24 μιλαμε πολυυυυυυυυυυυ βαρεμαρα....ισως του δωσω καποια ευκαιρια καποτε...για τον υψηλο βαθμο που εχει...

#318 Scargonar

Scargonar

Dark Lord

• Members
  • 110 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2009 - 11:22

Berserk και Hellsing πρωτο επισοδειο μονο και μονο επειδη αρχισα Bleach
Οταν το τελειωσω, εννοειται πως θα τα συνεχισω
There's only one certainty in life. A strong man stands above and conquers all...

#319 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Κοπεγχάγη

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2009 - 16:16

speed grapher ανατριχιασα με το ξεκινημα
gundam seed βαρετη αρχη καθολου ορεα εικονα

#320 yuuki21

yuuki21

Starting...

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2009 - 18:44

εγώ παράτησα το queens blade από το πρώτο επεισόδιο...δεν ήξερα ότι ήταν φάση soft hentai.... επίσης παράτησα το death note επειδη δεν ειχα χρονο για να το βλεπω αλλα το ξαναρχισα

#321 Wisdom

Wisdom

Dark Desire

• Members
  • 23 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2009 - 20:01

xxxHolic - Boring...
Κάπως με κούρασε το Monochrome Factor... Αλλά το τελείωσα...
Ήταν λίγο Sailor Moon φάση... Not my cup of tea....

Come to think of it... Ούτε το Black Blood Brothers τελείωσα... Αλλά σκοπεύω να το κάνω κάποια στιγμή... :hero:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 11 Ιούνιος 2009 - 16:41
merged

...People live their lives bound by what they accept as correct and true... That's how they define "reality"...

#322 mysticismlover

mysticismlover

Anime Freak

• Members
  • 306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2009 - 18:16

new dropped:
charady's daily joke [βαρέθηκα τόόόσο πολύ]
enzai [αδιάφορο]

#323 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2009 - 18:56

-Death Note: 2ο επεισοδιο λεω "τι ειναι αυτο?" κι εκλεισα το media player classic. Κι εκλαιγα τις ωρες που εφαγα να κατεβαζω τη σειρα...

-Soul Eater: Δεν μ'ενθουσιασε στην αρχη. Γυρω στο 25 το παρατησα τελειως για κανα χρονο για να το συνεχισω τωρα

-Dragonball GT: Τι ειναι αυτη η βλακεια? Drop στο 10ο επεισοδιο. Ειδα μονο το τελος :P

Δημοσιευμένη  εικόνα

#324 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2009 - 18:58

Anime που αφησα στην μεση (κυριως απο βαρεμαρα... sloth is my sin:nanana:)

Death note: 25ο επισοδειο το παραταω...:frozen:
Spoiler:

Code Geass: ΒΑ-ΡΕ-8Ι-ΚΑ... απλα κ λιτα...:nosey:

Naruto Shippuuden: Περισσοτερο μπλα μπλα λιγοτερη δραση... :fromabove:
Chobits: To βαρε8ηκααααα:dazed:

Τα παρακατω τα εχω σταματησει αλλα ισως τα συνεχισω στο μελλον:

Tengen Toppa Gurren Lagann

Natsume Yuujinchou

Serial Experiments Lain

Αυταααααααα...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler:

#325 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2009 - 17:41

Tο Ναρούτο, το οποίο ντρόπαρα μετά τα φίλλερ με τα κρύσταλλα και ο Οροτσιμάρου αναπολεί το τι είχε κάνει ο Σάσουκε. Όχι μόνο πάει πλέον με ρυθμό χελώνας και είναι γεμάτο φίλλερ, αλλά μετά από το ξενέρωμα με το τέλος της τελευταίας μεγάλης μάχης στο μάνγκα και αμέσως μετά με το dragging 2 επεισόδια να αναπολεί ο Οροτσιμάρου πράγματα που στο μάνγκα ήταν δύο καρέ, δεν άντεξα άλλο, με ξενέρωσε σε σημείο που ένοιωθα ότι πλέον ήταν κοροϊδία και το έδωσα δρόμο.

...Όχι ότι δε θα το ξαναρχίσω σε δύο χρόνια ή κάτι τέτοιο αλλά μια φορά δεν θέλω ούτε να το ακούω εκεί που στα αρχικά επεισόδια μου άρεζε πολύ.

#326 VitsioMan

VitsioMan

Nosferatu_ZER0

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2009 - 18:17

Έχω αφήσει πολλά anime στην μέση όπως naruto, ouran high school (δεν ξερω και εγώ πως λέγετε) κ.α επιδή τα βαριούμουν. Έχω όμως αφήσει και άλλα anime στην μέση χώρις να ξέρω γιατί, απλά έτυχε να μην τα συνεχίσω, ίσως κάποια από αυτά τα συνεχίσω στο μέλλον.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#327 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2009 - 14:48

Εγώ γενικά 1/3 τα παρατάω στα πρώτα επεισόδια. Δεν τα βάζω μέσα αυτά.

Ένα anime που παράτησα και δεν προβλέπεται να συνεχίσω στο κοντινό μέλλον είναι το Bleach, είδα μέχρι το 60 κάτι κι αυτό επειδή ένας φίλος μου επέμενε να δω μέχρι εκεί για να κρίνω. Σε γενικές γραμμές δεν ήταν άσχημο. Απλώς δεν είναι του γούστου μου το βασικό πλαίσιο που κινείται η ιστορία (soul society κλπ) και παρότι είχε εντυπωσιακή δράση, γενικά δεν είδα τίποτα άλλο που να μου τραβήξει το ενδιαφέρον, ιδιαίτερα από άποψη χαρακτήρων και ιστορίας.

Επίσης το One Piece, είναι ευχάριστο γενικά, αλλά όχι αυτό που θα με κάνει να κολήσω τόσο ώστε να δω τα 400 - δεν ξέρω κι εγώ πόσα- επεισόδια που έχει.

#328 willv

willv

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2009 - 15:57

To D.Gray-man. Το βρήκα βαρετό απο τα πρώτα επεισόδια....:borednn9:
There's nothing worse than trying to bring yourself up back from the dead
so I advise you listen to that voice in the back of your head....

#329 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2009 - 16:50

To D.Gray-man. Το βρήκα βαρετό απο τα πρώτα επεισόδια....:borednn9:

Αχ αυτά τα πρώτα επεισόδια του D.Gray-Man. Πόσο κόσμο θα διώξουν ακόμα? :if:

15fkk04.jpg

#330 Lucy-Nyuu

Lucy-Nyuu

Starting...

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2009 - 19:26

Εγώ την Haruhi δν άντεξα να δώ....
Και όντως το Love Hina το είδα με το ζόρι....και ξενέρωασα πραγματικά με το τέλος!!! :puke:
Επίσης Full Metal Alchemist Brοtherhood το παράτησα γτ προτίμησα να ξαναδώ το κανόνικο παρά να το ξαναδώ "απο άλλη όπτικη"...
Shangri-la άπλά επειδή είναι ακόμα ongoing και βαριέμαι να περιμένω καθε βδομάδα και ένα επεισόδιο. Θα το συνεχίσω όταν τελειώσει.
Και τέλος One Piece για τον ίδιο ακριβώς λόγο με τον Gilmaru:wet2:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lucy-Nyuu: 18 Αύγουστος 2009 - 19:34

Δημοσιευμένη  εικόνα