Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Έχετε αφήσει anime στην μέση;

• Please log in to reply
587 replies to this topic

#286 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 10 March 2009 - 17:39

αρχισα με το soul eater,το σταματησα,μετα το ξεκινησα με το manga μετα παλυ σταματησα και συνεχηζω με το ανιμε.

off topic(νομιζω)
Spoiler:

#287 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 10 March 2009 - 20:40

βασικά δεν έχει και πολύ νόημα τα manga ειναι τόσα πολλά που
είναι λογικό να κάνεις drop Πολλά μαζί
κοίτα στο manga section.

#288 Genesis

Genesis

Mad Blooming Princess

• Members
  • 8 posts

Posted 14 April 2009 - 02:20

Spoiler: Death Note Mega Spoiler

Edited by Phantom Duck, 14 April 2009 - 02:33.
Spoiler tag inserted

#289 mysticismlover

mysticismlover

Anime Freak

• Members
  • 306 posts

Posted 14 April 2009 - 03:47

bleach,card captor sakura,digimon,dirty pair,dragonballs,naruto,one piece,pokemon,kensin,sailor moon.touka gettan

#290 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 14 April 2009 - 08:39

soul eater,Vampire knight(ειδα το season 1) prince of tennis (episode 56)

MbcN7u5.png

#291 SasukeUchiha

SasukeUchiha

Sasuke 4 ever!

• Members
  • 73 posts

Posted 16 April 2009 - 20:48

Eγω ποτε δεν αφησα και ουτε θα αφησω anime στην μεση γιατι μαρεσει ν βλεπω ολη την σειρα και ας βαριεμαι...χεχε:bike:

#292 alex90

alex90

Anime Amateur

• Members
  • 110 posts

Posted 16 April 2009 - 21:31

xexe....apeira...!!!
polu liga anime exo teliosei!

#293 Yagami_Lighto

Yagami_Lighto

Starting...

• Members
  • 16 posts

Posted 17 April 2009 - 11:02

Έχω κάνει drop λίγες σειρές. One Pice το σταμάτησα γύρω στο ογδοηκοστό επεισόδιο. Δεν μου άρεσε η πλοκή καθόλου παρόλο τις ωραίες μάχες. Τώρα επίσης σκέφτομαι σοβαρά να dropάρω το Full Metal Alchemist. Έχω φτάσει στο 21 ep αλλά εντάξει
Spoiler:

#294 apathya

apathya

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 17 April 2009 - 11:37

Έχω κάνει drop λίγες σειρές. One Pice το σταμάτησα γύρω στο ογδοηκοστό επεισόδιο. Δεν μου άρεσε η πλοκή καθόλου παρόλο τις ωραίες μάχες. Τώρα επίσης σκέφτομαι σοβαρά να dropάρω το Full Metal Alchemist. Έχω φτάσει στο 21 ep αλλά εντάξει

Spoiler:

μην το κανεις! θα το μετανιωσεις :congrats:
No one dies virgin, life fucks everyone.

One more push up, one more push up! :sleepy:

#295 Cruor Vult

Cruor Vult

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 04 May 2009 - 13:32

Έχω παρατήσει πάρα πολλά από τα πρώτα λεπτά, τα χειρότερα μου ήταν τα παρακάτω:
Full metal alchemist οπου κοιμήθηκα στο πρώτο επισόδειο, και μετά όταν είδα και τα 3 επόμενα νευρίασα κίολας, το witch hunter robin που με έπιασε μια βαρεμάρα πρωτόγνωρη (είδα 2 επισόδεια), το Gungrave (ασχολίαστο), το Naruto, το Dragonball (για τους ίδιους λόγους και τα 2, τα βρήκα απλά ανούσια), ένα άλλο που δεν θυμαμαι τίτλο, με κάτι μάχες σε ένα "κάστρο" κάποιου άρχοντα στην Ιαπωνία οπου παλέβανε οι 2 πρώτοι παρολυμπιονίκες της ανθρωπότητας, ένας κουλός και ένας κουτσός/ανάπηρος samurai, α και η πρώτη ταινία με τον D η οποία ήταν σιχαμερά κουραστική(ευτυχώς με τη 2η ταινία μας ζήτησαν μια τεράστια συγγνώμη).Είναι και ένα άλλο με μια τύπισα που έκανε κάτι σαν το gun kata από την ταινία Equilibrium αλλά έβγαζε σφαίρες από το μπούστο το οποίο το άντεξα για 2 επισόδεια.Τώρα για κάτι love hina και τέτχοια πράματα, δεν γράφω καν, νευριάζω μόνο που τα θυμάμαι.
The Hammer is wise.

#296 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 posts

Posted 04 May 2009 - 18:02

την απαισιότητα που λέγεται School days (ελεος, απλά έλεος), το Elfen Lied (αν και θα το το ξαναπιάσω...eventually...), Ah!My Goddess & Onegai Sensei (δε τα πάω καλά με τα ecchi-harem-βούρλο πρωταγωνιστής...)

Posted Image

#297 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 posts
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Posted 04 May 2009 - 18:12

ένα άλλο που δεν θυμαμαι τίτλο, με κάτι μάχες σε ένα "κάστρο" κάποιου άρχοντα στην Ιαπωνία οπου παλέβανε οι 2 πρώτοι παρολυμπιονίκες της ανθρωπότητας, ένας κουλός και ένας κουτσός/ανάπηρος samurai

Ναι το Shigurui ίσως παραείναι σάπιο για κάποιο κοινό...

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

#298 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 04 May 2009 - 19:24

Spoiler:
Ναι το Shigurui ίσως παραείναι σάπιο για κάποιο κοινό...

Γιατί έχω την εντύπωση ότι έχω φάει major spoiler;:nosey:
Please, ας μου πει κάποιος ότι κάνω λάθος...:terror2:

Posted Image

Posted Image

#299 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 04 May 2009 - 20:06

In the sixth year of the Kan’ei era (1629), at the beginning of the Edo period, a samurai was hired to settle a grievance in the castle of Suruga. Appearing in a tournament which contraventioned all of the existing dueling laws to allow the use of real swords, the blind one-armed lame samurai starts a battle which brings together for the last time two mighty swordsmen whose bloody intertwined past is as beautiful and as gruesome as the scarred wounds that adorn their bodies and souls.

Δεν είναι και κάποιο τρελό spoiler... So rest assured:drink:

#300 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 04 May 2009 - 20:46

Δεν είναι και κάποιο τρελό spoiler... So rest assured:drink:

Thanks. Ευτυχώς...:Blissfull:
Αν και σπάνια διαβάζω ακόμα και summaries ή reviews πριν δω ένα anime.

Posted Image

Posted Image