Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Έχετε αφήσει anime στην μέση;

• Please log in to reply
587 replies to this topic

#271 Satou no Kumo

Satou no Kumo

hiatus :(

• Members
  • 213 posts

Posted 25 February 2009 - 20:01

naruto & bleach τα anime τα παράτησα επειδή απλά δεν βλέπονται

monster, μου φάνηκε πολύ μεγάλο και βαριόμουν εκείνη την εποχή, θα το δω το καλοκαίρι αν έχω χρόνο

πήγα να δω cowboy bebop και έκλεισα το πρώτο επεισόδιο στο τρίτο λεπτό. ελπίζω να ήταν περίεργη στιγμή και όταν το ξαναδώ να μου αρέσει :P

1.πιστευω πως δεν ειναι ασχημα αλλα πολυ εκτενη.εχουν αρκετα fillers και arcs που θα μπορουσαν να παραλειφθουν(και μαχες που καταντανε βαρετες γιατι πιανουν μεχρι 10 επ)
2.ειναι απο τα πιο ποιοτικα και ενδιαφεροντα.αμα δεις λιγο θα πορωθεις σιγουρα και τα 74 επεισοδια θα σου φανουν 14.στο εγγυωμαι
3.καλυτερο γινεται απο τη μεση και μετα.να δεις ρε συ..εμενα ειναι στα τοπ 3:nbleed:
seishun jidai wa watashi no subete desu

#272 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 25 February 2009 - 20:52

1.πιστευω πως δεν ειναι ασχημα αλλα πολυ εκτενη.εχουν αρκετα fillers και arcs που θα μπορουσαν να παραλειφθουν(και μαχες που καταντανε βαρετες γιατι πιανουν μεχρι 10 επ)
2.ειναι απο τα πιο ποιοτικα και ενδιαφεροντα.αμα δεις λιγο θα πορωθεις σιγουρα και τα 74 επεισοδια θα σου φανουν 14.στο εγγυωμαι
3.καλυτερο γινεται απο τη μεση και μετα.να δεις ρε συ..εμενα ειναι στα τοπ 3:nbleed:

το naruto σίγουρα δεν συγκρίνετε με το manga, έχω δει μέχρι τι μέση περίπου του shippuden. με ΌΛΑ τα filler. όσο για το bleach, δεν είναι μονο το anime που μου φέρνει αηδία, και το manga το οποιο διαβάζω ακόμα. έχει χάσει την coolness που είχε κάποτε
2. φυσικά δεν είπα το αντίθετο. σκοπεύω να το δω το καλοκαίρι, έχω και 4 volumes του manga που έχω διάβαση απλά δεν ξετρελάθηκα όσο περίμενα.
3. ξέρεις ποσα πρέπει να δω? :P είναι και αυτό στη λίστα απλά δεν ξέρω αν θα είναι από τα πρώτα

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#273 sailock

sailock

One pound of flesh ...

• Members
  • 48 posts

Posted 25 February 2009 - 21:50

naruto
one piece
Dragon Ball
Sailormoon
και οποιο αλλο εχει πανω απο 100 επισοδεια

#274 TNT

TNT

Crazy Scientist!

• Members
  • 735 posts

Posted 26 February 2009 - 02:52

Λοιπόν.....

• .hack// [κατέβαλα προσπάθειες αλλά το βαριόμουν μέχρι αηδίας]
  • Amaenaideyo! [Νταξ... αυτό το ξεκίνησα καθαρά από σύμπτωση χωρίς να ξέρω τι genre είναι ή τι υπόθεση έχει... ένα επεισόδιο κι ούτε καν ολόκληρο άντεξα!]
  • Bleach [drop στο 3ο επεισόδιο. Δεν είχε τίποτα που να με κάνει να θέλω να το δω]
  • Busou Renkin [σαν κακιά απομίμηση άλλων shounen μου φανηκε]
  • Cardcaptor Sakura [too childish for me!]
  • CHOBITS [δεν άντεχα άλλο να βλέπω ένα εντελώς ανούσιο σενάριο γύρω από ένα ρομποτάκι που μαθαίνει να "ζει"!]
  • Final Fantasy [boring]
  • neo Angelique Abyss [lame]
  • Nogizaka Haruka no himitsu [πολύ γλυκανάλατο!]

Αυτά....

Posted Image

#275 Satou no Kumo

Satou no Kumo

hiatus :(

• Members
  • 213 posts

Posted 26 February 2009 - 17:11

έχει χάσει την coolness που είχε κάποτε

αυτο μου το εχουν πει παααρα πολλοι.εμενα μου φαινεται το ιδιο μετριο με την αρχη:orly:λολ
seishun jidai wa watashi no subete desu

#276 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 26 February 2009 - 19:39

Honey and Clover στο 2ρο επ...μονο που σκεφτομουνα οτι θα παιξει romance/drama με αυτο το ασχιμο πιτσιρικι ηθελα να σπασω το πισι...

Ηιτμαν ριμπορν.....................πφφφφφφφφφφ

My hime...= ADSFSDGGDFSASDF

τεσπα δεν θυμαμαι αλλα...

P.S: νευριαζω πολυ με ατομα που εχουν δει το Dragonball κ εχουν κανει Drop
αριστουργηματα σαν το Hajime No Ippo & One Piece...

P.S2: Rosario to vampire.......πολυ ecchi χωρις ουσια...

Posted Image

#277 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 26 February 2009 - 23:31

Εχω αφησει το D-gray man στο 24ο επεισοδιο γιατι ηθελα ενα διαλειμα επειτα απο συνεχομενες ημερες που το εβλεπα. Θα το συνεχισω μολις τελειωσω το Battle frontier (πραγματικα παραξενος κυκλος...). Α, εχω αφησει και το Yu-gi-oh gx γιατι το βαριεμαι λιγο..., καποια στιγμη.

#278 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 posts

Posted 27 February 2009 - 00:47

εγω τωρα που το θυμαμε ειχα dropparei το monster αλλα δεν ηταν οτι δεν μου αρεσε απλα το βρηκα λιγο κουραστικο στη φαση που ημουν....
Posted Image

#279 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 02 March 2009 - 00:18

tower o druaga,shield of κατι, ουτε καν το τιτλο δε θυμαμε

ειχα δει πριν κατι βδομαδες το τιτλο στην anime-media, ειπα να δω τι ειναι και το εκλισα στα 10 λεπτα βριζοντας.

qzMHWHd.png

#280 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 02 March 2009 - 10:33

tower o druaga,shield of κατι, ουτε καν το τιτλο δε θυμαμε

ειχα δει πριν κατι βδομαδες το τιτλο στην anime-media, ειπα να δω τι ειναι και το εκλισα στα 10 λεπτα βριζοντας.

xaxaxaxa:hahaha::hahaha: ρε το πρωτο επ ειναι Parody μεχρι το τελος που τον δειχνει οτι ειναι αναισθητος και οτι τα εβλεπε στον υπνο του...δες και το 2ρο επ ελεος...dont judge animes from the 1st or 2nd ep...its actually pretty good and the ending of the 1st season rulez:nbleed:
anyway εσυ αποφασιζεις.

Posted Image

#281 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 04 March 2009 - 06:24

Spoiler:

spoilers ffs!

Posted Image

#282 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 04 March 2009 - 11:19

μμμ
record of lodoss war τα tv rips, στο 10 δεν εχει νοημα αφου εχω δει τα ova's που ειναι πολυ καλυτερα.
one piece στο 20, ειδα γτ μου ελεγε συνεχεια ενα φιλος να το δω και για να εχω μια πρωτη μικρη γνωμη. Νταξει ηταν αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να δω τοσο μεγαλη σειρα.

και μερικα ακομα που εχω στην on hold list, συνηθως ειδα το 1ο επ για να παρω μια ιδεα και μετα το ξεχασα xD

#283 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 04 March 2009 - 11:41

one piece στο 20, ειδα γτ μου ελεγε συνεχεια ενα φιλος να το δω και για να εχω μια πρωτη μικρη γνωμη. Νταξει ηταν αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να δω τοσο μεγαλη σειρα.

Ότι είναι υπερεκτιμημένη η σειρά είναι. Πάντως εγώ τα πρώτα 20-30 θυμάμαι τα έβλεπα και χασιουριόμουν. Μετά για κάποιο λόγο άρχισε να μου αρέσει. Δεν θα την πρότεινα εύκολα σε κάποιον εκτός αν πίστευα ότι του ταιριάζει, αλλά αφού είδες που είδες ως το 20 θα λεγα να κάνεις μια προσπάθεια να δεις άλλα 10-20, μήπως και τελικά αλλάξεις γνώμη. Γενικά δεν είναι τόσο ελαφριά όσο δείχνει αρχικά.

Posted Image

Posted Image

#284 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 04 March 2009 - 12:06

Ότι είναι υπερεκτιμημένη η σειρά είναι. Πάντως εγώ τα πρώτα 20-30 θυμάμαι τα έβλεπα και χασιουριόμουν. Μετά για κάποιο λόγο άρχισε να μου αρέσει. Δεν θα την πρότεινα εύκολα σε κάποιον εκτός αν πίστευα ότι του ταιριάζει, αλλά αφού είδες που είδες ως το 20 θα λεγα να κάνεις μια προσπάθεια να δεις άλλα 10-20, μήπως και τελικά αλλάξεις γνώμη. Γενικά δεν είναι τόσο ελαφριά όσο δείχνει αρχικά.

κοιτα, τη ξεκινησα αφου ειχα δει αρκετα ανιμε, απλως επειδη στο συγκεκριμενο παιδι του δινω anime η του βρισκω αυτα που θελει και μετα απο πληθος συζητησεων για το πιο λογο δε το παρακολουθω, ειπα να δω ενα κομματι ωστε να εχω μια καποια γνωμη (το να εχεις καποια θεση χωρις να εχεις παρακολουθησει ενα μερος του ε δεν ειναι οτι καλυτερο).

Δε το εχω dropparei δλδ να θεωρω οτι ειναι βλακεια, απλως μιας και βλεπω λιγα επ / μερα πια, δε μπορω να ασχοληθω με τοσα πολλα επισοδεια. Εδω με το gintama που λατρευω εχω δωσει καινουργια ερμηνεια στο παω σα τη χελωνα.

ps. ( αμα θες να το συζητησουμε περισσοτερο vm plz :) )

#285 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 10 March 2009 - 17:05

Βασικά 2 σειρές έχω αφήσει αλλά όχι ακριβώς ατην μέση, αλλά στην αρχή θα έλεγα... Αναφέρομαι στο Naruto και στο Bleach όπου είδα τα 2 με 3 πρώτα επεισόδια και μετά τα άφησα κυρίως λόγο έλλειψης χρόνου μιας και οι δύο σειρές έχουν πάρα πολλά επεισόδια και είναι on going είπα να πιάσω άλλες anime σειρές... Αργότερα σκοπεύω να τα ξαναπιάσω γιατί τα θεωρώ αρκετά αξιόλογα anime.
Posted Image