Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Elfen lied

• Please log in to reply
697 replies to this topic

#571 LucysVectors

LucysVectors

Starting...

• Members
  • 26 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2009 - 15:32

Σε ευχαριστώ!

#572 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2009 - 12:50

σαυτο το ανιμε εκλαψα σε καθε επεισοδιο
αγαοημενη μου φραση απτη σειρα
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#573 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2009 - 00:18

παιδια ειδα σε μια μερα το ανιμε και πωρωθηκα...μου το ειχε αναφερει η αδερφη μ αλλα δεν ειχε τυχει να το δω...τις επομενες 3 μερες διαβασα και το μανγκα που ητανε πολυ καλυτερο απο το ανιμε...
Spoiler:

οποιος ειδε το ανιμε και του αρεσε ας διαβασει και το μανγκα(στο ανιμε βεβαια ειναι πιο παραστατικα οπως η σκηνη με το σκυλακι που με συγκινησε μονο στο ανιμε, αλλα ειναι εντελως αλλη η ιστορια)

#574 Scargonar

Scargonar

Dark Lord

• Members
  • 110 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2009 - 15:04

το μονο που μου την εσπασε
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 06 Ιούνιος 2009 - 15:18
spoiler tag inserted

There's only one certainty in life. A strong man stands above and conquers all...

#575 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2009 - 15:12

Ο Kouta
Spoiler:

#576 Scargonar

Scargonar

Dark Lord

• Members
  • 110 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2009 - 15:35

Ο Kouta

Spoiler:

σωστα το εθεσες... παρολα αυτα για μενα ειναι αισχρο να γινεται κατι τετοιο
There's only one certainty in life. A strong man stands above and conquers all...

#577 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2009 - 16:08

Κάπου στο Wikipedia είχα διαβάσει ότι ο έρωτας μεταξύ ξαδέρφων δεν είναι κάτι το απαγορευμένο ή τρομερό στην Ιαπωνία. Αν αυτό ισχύει τότε μάλλον δεν θεωρείται και τόσο αισχρό αυτό που γίνεται στη σειρά.

15fkk04.jpg

#578 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2009 - 17:26

Όντως. Και πληροφοριακά και στην Ελλάδα, πρώτα ξαδέλφια από δύο αδελφές παντρεύονται αν το θέλουν.

Αυτό αποτελεί και πρακτική σε βασιλικές οικογένειες. Οι γαλαζοαίματοι ήταν συνεχή προϊόντα τέτοιων διασταυρώσεων, για αυτό και ήταν ιδιαίτερα φιλάσθενοι (γενετικά αποδείχτηκε ότι αν δεν ανανεώνονται τα γονίδια σε μία γενετική αλυσίδα, επέρχεται εκφυλισμός).

#579 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2009 - 21:04

το μονο που μου την εσπασε

Spoiler:

το μονο σωστο πραγμα σε ολο το ανιμε.
welcome to the animu world. enjoy your stay.

Ο Kouta

Spoiler:

ofc, she was a horny slut, and she was damn asking for it.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#580 Goutcou

Goutcou

Deal with it!

• Members
  • 110 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2009 - 15:56

Πολύ καλή σειρά αν και πιστεύω ότι θα μπορούσε να έχει και δεύτερο κύκλο! Θα ήθελα πολύ να διαβάσω και το manga καθώς εκεί υπάρχει και συνέχεια..!!

"Yes, that was a banana. No one expects the banana."

#581 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2009 - 12:55

Bασικά δε με ενθουσίασε ιδιαίτερα...

Spoiler:

+1 στην Lucy-Nyu όντως η φράση τα σπάει...

Και μένα μου την έσπαγε η ξαδέρφη του kouta (ουτε τ όνομά της δε συγκράτησα... :P )

Spoiler:

Αλλά και αυτός ο Kouta τόσο καλός και αθώος πια;!
Δε μου άρεσε που όλα τα "diclonius" ήταν σχεδόν ίδια σχεδιασμένα...Ιχνος πρωτοτυπίας;Επίσης μου φάνηκε λίγο προς το τέλος οτι βιάζονταν να το τελειώσουν...:emptyonexg1:

Το θετικό ήταν η μουσική επένδυση...

#582 Lydia_Kitten

Lydia_Kitten

Sovari Foititria. Ahahhah

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2009 - 02:43

Εμένα λοιπόν δεν άρεσε. Ήταν πάνω απ'όλα ecchi, και τα design όλων των κοριτσιών ήταν ίδιο σχεδόν. Και ίδιος σωματότυπος κι έτσι. Που είστε ρε Serail Experiment Lain ή Monster με την υπέροχη ποικιλία χαρακτήρων και εμφανήσεων!

Επίσης, το όλο theme 'δεν είναι τα τέρατα τέρατα όσο οι άνθρωποι' είναι τόσο κλισέ που αν δεν το δώσεις με έναν πράγματι καινούριο τρόπο, δεν κάνεις και πολλά.

H μουσική πάντως όντως τα σπαγε, και επίσης μου άρεσε το πρώτο επεισόδιο. Μετά απογοητεύτηκα, μιας και είχα αποκτήσει υψηλές προσδοκίες.
Filler episodes=Reality shows=American Cosplay=First person shooters=Braincell Destroyers!!!
Yeah, I got myself an egg. I have no idea why I would do something like that. Shut up. JUST CLICK IT, ok?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Yeah, I know, I know. Not very mature. But the colours were so alluring. So CLICK these, as well. A seductive Seme tells you to.
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#583 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2009 - 09:43

Εξ αιτίας αυτών των κλισέ παρακολούθησα τα δύο τελευταία επεισόδια στο fast forward. Αγγαρεία είχε καταντήσει!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nikos1451: 18 Σεπτέμβριος 2009 - 16:51

#584 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2009 - 12:16

Μπράβο ρε, στα δύο τελευταία μόνο το ένιωσες αυτό; Εγώ από τα μισά. Αααχ, τι ωραία διαφωνία είχα κάνει πριν καμιά εικοσαριά σελίδες, τότε που το μισό φόρουμ το προσκυνούσε ακόμα λες και ήταν (χαχα) καλή σειρά. Στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα.

#585 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2009 - 22:28

παιδια ο καθενας εχει διαφορετικο γουστο! Σε αλλους αρεσει σε αλλους δεν αρεσει....εμενα ας πουμε μου αρεσε αλλα οχι και σε σημειο να προσκηναω.....ειμαι και φαν των σπλατερ οποτε λογικο να μου αρεσει....

Μου αρεσε βασικα το γεγονος οτι παρολο που κανονικα η πρωταγωνιστρια ειναι "ο κακος" της υποθεσης, στρεφεσαι προς το μερος της. Φυσικα η μουσικη θεικη, αλλα το σεναριο χλιαρο σε σχεση με το μανγκα....το αφησαν στην μεση....

και φυσικα οπως και οι υπολοιποι....μισω την ξαδερφη του Κουτα....αι σιχτιρ πια με την παλιολυσσαρα που μου το ειδε και Love Hina!!! επρεπε να την σφαξει η Lucy οταν ειχε την ευκαιρια...θα λυνοταν και το δημογραφικο προβλημα!