Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Elfen lied

• Please log in to reply
697 replies to this topic

#556 igano

igano

Shinobi Tousan

• Members
  • 94 posts

Posted 02 January 2009 - 12:03

Ιεροσυλε :if:...

#557 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 02 January 2009 - 13:25

Ιεροσυλε :if:...

Κορίτσι είμαι...

15fkk04.jpg

#558 igano

igano

Shinobi Tousan

• Members
  • 94 posts

Posted 02 January 2009 - 14:28

Αχ συγνωμη:orly:. Λογικο ειναι να βαριεσαι να τα βλεπεις οποτε :nbleed:.

#559 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 04 January 2009 - 21:01

Το ότι είναι κορίτσι δεν έχει να κάνει... θα δεις εδώ μέσα πολλούς να παραπονιούνται
με το θέμα της NYuu γιατί είπαμε καλός ο ρόλος της έκανε την ατμόσφαιρα πιο ανάλαφρη
αλλά γενικότερα δεν είχε νόημα να την ντύνουν έτσι. (δηλαδή έχει, αφού έτσι ικανοποιούν τους
ανίκανους οτάκους)

#560 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 posts

Posted 23 February 2009 - 17:48

Μολις το τελειωσα,μου αρεσε πολυ,ισως φταιει το γεγονος οτι το ειδα με ενα φιλο μονοκοπανια,οποτε ειχε ολα τα στοιχεια για μια "αγοριστικη" προβολη (βασικα βυζακια και αιμα ;-p) ωστοσο το ωραιο ειναι οτι δεν εστιαζει σε αυτα (παρα τη σεβαστη ποσοτητα που προσφερει) αλλα εχει και παρα πολυ καλο story (κατ'εμε, τελευταια παρενθεση i swear) και θα συμφωνησω με την iristella οτι περναει αρκετα μηνυματα πανω στο ρατσισμο και τη σκοτεινη πλευρα της ανθρωπινης ψυχης. Αν ηταν απλα ενα fanservice ανιμε δεν βλεπω καποιο νοημα για σκηνες οπως στο σκοτωμα του σκυλιου αλα irreversible.

Αυτο που δεν μου αρεσε καθολου ηταν η μη αναπτυξη του ρολου της οργανωσης και των διαφορων ατομων της,ειδικα του διευθυντη.Πολυ classic villain ρε παιδι μου.Δωστε λιγο νοημα!

Αν και δεν ξερω αν ειναι το σωστο forum για να ρωτησω,το manga διαβασα οτι ειναι καλυτερο,να το αρχισω απο την αρχη ή φτανει σε καποιο σημειο μαζι με το ανιμε και μετα παιρνει το δρομο του (call me claymore)?

#561 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 23 February 2009 - 18:38

Το μάνγκα ξεκινάει ίδια και εκεί που γίνεται η τελευταία μάχη με το ξανθό κορίτσι στο αναπηρικό καρότσι, αλλάζει. Μετά έχει γεγονότα που δεν υπάρχουν στο ανιμέ.
Προσωπικά που το διάβασα όλο το μάνγκα, απλά θα σου πω ότι προχωράει με το ίδιο ακριβώς ύφος και γίνεται πιο μεγαλεπίβολο αφού παίρνει κοσμικές διαστάσεις.
Αλλά στην τελική, μπα, πάλι ανούσιο σφαξίδι με ψιλο-πορνό ήταν.
Το μάνγκα Akira θέτει ακριβώς τους ίδιους προβληματισμούς και σχεδόν έχει τις ίδιες καταστάσεις αλλά είναι σοβαρό και λογικό. Τούτο το παραβιάσανε και ψόφησε.

#562 Konart

Konart

Ramen.. ramen..miam!

• Members
  • 74 posts

Posted 11 March 2009 - 01:27

Συμφωνω robostav στο θεμα του ρολου της οργανωσης και των διαφορων ατομων της..
Γενικα,
Ωραιο.... πολυ κ ολας το ολο story alla... Πολυ αιμα ομως βρε παιδι μου ωρες-ωρες....
και ειδικα αυτος ο εκτελεστης πια.. 7 ψυχος ηταν???? :terror2:
Κατ'αλλα μια χαρα!!!

#563 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 14 March 2009 - 00:08

μολις το τελειωσα. και δηλωνω:
το ανιμε ηταν σχετικα μετριο. η πλοκη δεν ελεγε πολλα. τα μηνυματα ομως που περναγε ηταν σωστα. σπαστικο ηταν σε καποιο σημειο το fanservice. ειπαμε δειξτε αλλα μην το παρακανετε. η lucy μου αρεσε γιατι ηταν ενας "σκοτεινος" χαρακτηρας και μου την εδωσε που στο τελευταιο επεισοδιο μαλακωνει τοσο πολυ.
και το κορυφαιο απο ολο το ανιμε
Spoiler:

και το πιο αστειο σε ολο το ανιμε:
Spoiler:

απορω ομως ποια να ηταν η καταληξη της Lucy. ισως
Spoiler:
ή
Spoiler:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#564 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 15 March 2009 - 03:48

το τελευταίο σποιλερ δεν το κατάλαβα αλλά το πιο λογικό είναι
Spoiler:

για περισσότερες πληροφορίες διάβασε το μανγκα

#565 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 16 March 2009 - 00:05

Οταν το πρωτοδα εμεινα ετσι:oo: αφου μεχρι τοτε τα μονα ανιμε που ειχα δει ηταν απο την τηλεοραση και το Love hina μολις ειχα αρχισει να κατεβαζω οποτε αυτο το ανιμε με εχει συμαδεψει αν και στην αρχη ηταν το σοκ λογω γυμνου και βιας αλλα απο το 7 επεισοδειο και μετα πραγματικα εμεινα αφωνος μετα απο αυτο αρχισα να βλεπω συστιματικα οποτε για μενα ειναι :nod:παρολο που απο τοτε εχω δει και καλυτερα

#566 Stein3x

Stein3x

Starting...

• Members
  • 23 posts

Posted 16 March 2009 - 00:54

Και γω μία από τα ίδια......
Ήταν το δεύτερο anime που είδα αφότου ξεκίνησα πριν 1 μήνα και είχα μείνει και γω ετσι :dazed:
με την τόσο αληθινή και γυμνή βία του καθότει δεν ειχα ξαναδεί τέτοιο στύλ:)
Μετά όμως πραγμάτικα με καθήλωσε το story και γενικά τα πράγματα που έθιγε..
Από τα top για μένα.. :wooi2:
Posted Image

#567 LucysVectors

LucysVectors

Starting...

• Members
  • 26 posts

Posted 07 April 2009 - 00:12

Την καλησπέρα μου. Δεν μπαίνω σε διαδικασίες σχολιασμού της σειράς. Οι πάνω από 30 σελίδες μιλάνε μόνες τους;) Μια χάρη θέλω. Ψάχνω σε ικανοποιητική ανάλυση το εξώφυλλο του πρώτου Volume (vector 1), το οποίο και απεικονίζει τη Lucy ολόσωμη. Προσθέτω μια φώτο που βρήκα online σε κάκιστη ανάλυση. Αν το έχει κάποιος σε original και μπορεί να ανεβάσει κάπου ένα σκανάρισμα θα ήμουν ευγνώμων!

Attached Files

#568 Konart

Konart

Ramen.. ramen..miam!

• Members
  • 74 posts

Posted 07 April 2009 - 23:05

Βρηκα αυτην την φώτο... δεν ξερω αν ειναι οικανοποιητική αλλα ειναι αρκετα μεγαλη πιστευω...:tensai:

δες μια αυτη αν σου κανει...
Posted Image ειναι: 1024 x 682 (237k)

http://i186.photobucket.com/albums/x206/Niwa-Kun_2007/Elfen_Lied_Vector_1-cdcovers_cc-fro.jpg

Edited by Konart, 07 April 2009 - 23:17.

#569 LucysVectors

LucysVectors

Starting...

• Members
  • 26 posts

Posted 08 April 2009 - 10:13

Σε ευχαριστώ, αλλά δυστυχώς, δεν είναι η φώτο που ψάχνω. Αν προσέξεις αυτή που έχω βάλει attachment έχει μια ολόσωμη φιγούρα της Lucy. Μάλλον πρόκειται για άλλη έκδοση

#570 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 08 April 2009 - 13:10

Δεν κατάφερα να βρω το αρχικό scan αλλά αν σε ενδιαφέρει μόνο η lucy τότε ίσως σε βοηθήσει αυτό:

elfen lied - Konachan.com: Anime, Manga and Japanese Games Wallpapers Imageboard.
phmava.php