Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Elfen lied

• Please log in to reply
697 replies to this topic

#526 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 24 July 2008 - 00:52

Αφού μόνο για τα σοκαριστικά άρεσε. Μόλις τα ξεπεράσεις και δεις μερικές "πραγματικά" καλές σειρές, τον πούλο παίρνει από τις προτιμήσεις σου.

Ας μην επαναλαμβανόμαστε ad nauseam παρακαλώ. Το συγκεκριμένο ζήτημα το έχουμε συζητήσει πιο πολλές φορές κι από τα fillers του Naruto. :colddd:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#527 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 posts

Posted 25 July 2008 - 08:25

@Me Loves Neliel
Η αληθεια ειναι αυτη.Ειναι μες στο fanservice και η αληθεια ειναι οτι και για μενα ηταν απο τα πρωτα ανιμε που ξεκινησα να βλεπω.Μαλλον μου δημιουργηθηκε η εντυπωση οτι δεν κανει για κραχτης γιατι εχω δει και αλλες σειρες απο τοτε και τωρα πια το Elfen Lied μου φαινεται λιγο πατατα(εκτος απο κανα δυο σημεια που ακομη και σημερα τα θυμαμαι και με ανατριχιαζουν,ομως ενα σπουργιτι δεν φαιρνει την ανοιξη),οποτε μαλλον εχετε δικιο.Οσο για το μανγκα,δυστυχως θελω να ακουω την στιγμη που βλεπω κατι και δεν ειμαι τυπος οπου μπορω να φανταστω μια ολοκληρη σκηνη απο μια εικονα,αρα δεν μπορω να εκτιμησω αρκετα το μανγκα (παρολα αυτα συνεχιζω να πιστευω οτι σε ολες τις περιπτωσεις το μανγκα ειναι ανωτερο).Δοκιμασα μια φορα με Bleach και τα παρατησα.

#528 lightshadow

lightshadow

*Don't be like me*

• Banned
  • 36 posts

Posted 25 July 2008 - 20:24

..................

Edited by lightshadow, 09 December 2008 - 02:24.

#529 lightshadow

lightshadow

*Don't be like me*

• Banned
  • 36 posts

Posted 04 August 2008 - 01:31

......................

Edited by lightshadow, 09 December 2008 - 01:56.

#530 blade.ss4

blade.ss4

Starting...

• Members
  • 21 posts

Posted 05 August 2008 - 10:48

Βία? Θέλω Vol 2. Ξέρετε αν θα βγει? Άκουσα οτι δεν θα βγει. ΘΕΛΩ vol 2:(
(Παιδιά η κοπέλα τα σπάει και καλα κάνει.)

#531 Sol_Ballads

Sol_Ballads

Love and Peace!

• Members
  • 37 posts

Posted 05 August 2008 - 11:30

Ειναι απλα καταπληκτικο anime!!!

Μακαρι να βγει και δευτερη season...

niou....

#532 Raine1712

Raine1712

~The almighty Onigiri~

• Members
  • 64 posts

Posted 05 August 2008 - 12:12

Ειναι φανταστικο anime, το ειδα πριν παρα πολυ καιρο βεβαια (lol) αλλα ακομα το 8υμαμαι piece-by-piece.
Δεν λεω, εχει αρκετο fanservice μεσα, αλλα και τρομερη ιστορια!!:congrats:
Posted Image
:drink:...Take it easy!

#533 Dominator

Dominator

Starting...

• Members
  • 26 posts

Posted 07 August 2008 - 12:51

Βασικά κατά την γνώμη μου μας σερβίρουν σε μεγάλες ποσότητες αυτό που θέλει το κοινό, δηλαδή βία k γυμνότητα...
Ok είναι ένα anime που ξεχωρίζω αλλα πιστεύω ότι θα μπορούσαν να βγάλουν καλύτερο σενάριο...
Την μουσική δεν την βρήκα k τόσο καταπληκτική αν k μπορώ να πω ότι δένει καλά με την ατμόσφαιρα που θέλει να βγάλει το anime.
θα μου άρεσε ένας δεύτερος κύκλος αν k είναι μεγάλες οι πιθανότητες να καταστρέ4ει το anime...

Posted Image

#534 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 07 August 2008 - 13:53

Βασικά κατά την γνώμη μου μας σερβίρουν σε μεγάλες ποσότητες αυτό που θέλει το κοινό, δηλαδή βία k γυμνότητα...
Ok είναι ένα anime που ξεχωρίζω αλλα πιστεύω ότι θα μπορούσαν να βγάλουν καλύτερο σενάριο...
Την μουσική δεν την βρήκα k τόσο καταπληκτική αν k μπορώ να πω ότι δένει καλά με την ατμόσφαιρα που θέλει να βγάλει το anime.
θα μου άρεσε ένας δεύτερος κύκλος αν k είναι μεγάλες οι πιθανότητες να καταστρέ4ει το anime...

The only thing left to do is to read the manga:drink:

#535 Dominator

Dominator

Starting...

• Members
  • 26 posts

Posted 07 August 2008 - 15:41

hmm λες?
Βασικά δεν διαβάζω manga μονο κάτι κόμιξ του Ντόναλντ, του Ten Ten k του Asterix :P
Είναι έγχρωμα τουλάχιστον?!:hmmm:

Posted Image

#536 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 August 2008 - 15:54

Οχι ειναι ασπρομαυρα αν και ορισμενα εχουν καποιες εγχρωμες σελιδες..... Σχετικα με αυτο που ελεγες παραπανω ναι εχει γυμνο και βια και fanservice αλλα παραλληλα πραγματευεται και ορισμενα πολυ σωστα ερωτηματα οπως για παραδειγμα μεχρι ποιο σημειο δικαιολογουνται οι πραξεις ενος ατομου το οποιο ειχε τραυματικο παρελθον? Σιγουρα εχει πολλα σεναριακα κενα και το φιναλε μου φανηκε πολυ βεβιασμενο. Το manga αξιζει να το διαβασεις αν και ειναι πολυ πιο αιματηρο απο το anime. Παρολαυτα η ιστορια ειναι πολυ πιο πληρης καιμε περισσοτερους χαρακτηρες.

Συνοψιζοντας θα ελεγα οτι το Elfen Lied ειναι ενα πολυ καλο ξεκινημα για καποιον στον κοσμο των anime (ηταν το 3ο που ειδα).... Ειναι ενα anime καπου στην μεση της κλιμακας με προοπτικες αλλα καθως καποιος προχωραει και διευρυνει τους οριζοντες του σε καποια εργα τα οποια πραγματικα ειναι αριστουργηματα λογικο ειναι να μην του προκαλει τοση αισθηση οση στην αρχη,,,

#537 Dominator

Dominator

Starting...

• Members
  • 26 posts

Posted 07 August 2008 - 16:02

Συμφωνώ k εγώ μαζί σου καθώς k εμενα ήταν από τα πρώτα animes που είδα (έχτος αυτά που έβλεπα στην tv κατά καιρούς).
hehe αφού μου το προτείνεται k οι 2 σας θα του ρίξω μια ματια... :P

Posted Image

#538 pointman-aka-thenewguy

pointman-aka-thenewguy

*Don't be like me*

• Banned
  • 62 posts

Posted 22 September 2008 - 18:13

...................

Edited by pointman-aka-thenewguy, 11 December 2008 - 00:30.

#539 charger

charger

οr recharger?

• Members
  • 87 posts

Posted 22 September 2008 - 20:10

Aσε τι μας εκανε δεν λες τιποτα...!!!:if::nanana:

#540 pointman-aka-thenewguy

pointman-aka-thenewguy

*Don't be like me*

• Banned
  • 62 posts

Posted 29 September 2008 - 17:01

..........................

Edited by pointman-aka-thenewguy, 11 December 2008 - 00:31.