Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Elfen lied

• Please log in to reply
697 replies to this topic

#511 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 posts

Posted 11 July 2008 - 15:58

Το συγκεκριμενο thread δεν το ειχα κοιταξει να σου πω την αληθεια.Κοιτα για τα γουστα μυ δεν ηταν αρκετα αιματοβαμμενο γιατι ηταν ασκοπο πολλες φορες,δλδ καπου αρχισε να γινεται κουραστικο το ολο σκηνικο με το αιμα.Οσο για το αν ειναι κραχτης τι να πω για να το λενε τοσα ατομα μαλλον πρεπει να το ξανασκεφτω...

#512 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 11 July 2008 - 19:37

Elfen Lied Manga - Read Elfen Lied manga scans online | One Manga
Go nuts...Manga>>>>>>>>>>>anime
Και πέρνα κι από το group άμα θες αν και έχει "πεθάνει"...
Μένουν καμιά 11 chapters να γίνουν scanlate και μετά τελειώνει :zetsubou:
Η ιστορία είναι διαφορετική και το σχέδιο στην αρχή είναι κάπως παιδικό αλλά π.χ. έκαψα 5 συνεχόμενες ώρες της ζωής μου διαβάζοντας τα πρώτα 60 chapters...That good.

Ειναι σιγουρο οτι τελιωνει σε 11chapter???
Εχουμε μαθει τπτ για νεα animetion η πολα ζυταω???
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#513 retsudo

retsudo

Anime Freak

• Members
  • 369 posts

Posted 11 July 2008 - 19:50

Ειναι σιγουρο οτι τελιωνει σε 11chapter???
Εχουμε μαθει τπτ για νεα animetion η πολα ζυταω???

ειμαστε στο cp97 και το manga εχει 107 chapters σε 12 volumes
και εχει τελειωσει απο το 2005
δεν υπαρχουν νεα για καινουργια anime του EL
Posted Image

#514 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 July 2008 - 20:26

Το φιναλε στο manga εχει γινει ευρεως γνωστο????? Somebody please spoil me.....
Και για να επανελθω στο anme καπου ακουσα οτι εχει γυριστει ενα OVA Που δειχνει το πως πιαστηκε η Lucy καi γιατι δε μπορει να βλαψει αυτον που την επιτηρουσε..... Εχει κανεις κανα λινκ? Η πιο σωστα ισχυει οντως κατι τετοιο?

#515 retsudo

retsudo

Anime Freak

• Members
  • 369 posts

Posted 11 July 2008 - 20:44

Μιλας για το s1 (In the Passing Rain - Regenschauer) γνωστο και σαν επ 10.5 (εκει τοποθετείται χρονικα)....εχει βγει μονο σε DVD....εχει γινει subbed απο τα πιο πολλα group που εχουν κανει και την κυριως σειρα , μεταξυ αλλων και απο τους AnimeClipse στα ελληνικα! (δεν ειναι δυσκολο να βρεις καποιο λινκ)
Posted Image

#516 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 July 2008 - 20:52

ευχαριστω πολυ!!!!!!

#517 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 12 July 2008 - 20:46

Ενα απο τα καλητερα ανιμε που εχω δει αλλα εχω ενα παραπονο.Πολυ αιμα και γυμνο ρε παιδια...Δηλαδη ξεπερνα τα ορια.Οσοι ειναι κατω τον 17(αντε 16) δεν πρεπει να το δουνε με τπτ...

#518 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 14 July 2008 - 19:57

Ενα απο τα καλητερα ανιμε που εχω δει αλλα εχω ενα παραπονο.Πολυ αιμα και γυμνο ρε παιδια...Δηλαδη ξεπερνα τα ορια.Οσοι ειναι κατω τον 17(αντε 16) δεν πρεπει να το δουνε με τπτ...

Τότε εσύ που είσαι 15 γιατί το είδες;:knock-knock:

Posted Image

#519 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 14 July 2008 - 20:18

Τότε εσύ που είσαι 15 γιατί το είδες;:knock-knock:

Aυτοι οι κανονες ειναι για τα ματια του κοσμου;):canthelp:

Posted ImagePosted Image

#520 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 14 July 2008 - 20:36

Σόρρυ κιόλας αλλά γιατί παράπονο πάνω σ'αυτό το θέμα..?Αν ήταν όλα τα anime έτσι θα ήμουν πανευτυχής...Τουλάχιστον στο θέμα του αίματος,γυμνό δεν είναι και τόσο σπάνιο(ακόμα και σε non-h)

#521 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 14 July 2008 - 21:16

Ας το δείξουμε σε όλες τις μανάδες και τα μωρά του κόσμου. Κι ας ξεκινήσουνε να καίγονται και άλλα πράγματα πέρα από τα δάση, καλοκαιρινή περίοδος.

#522 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 15 July 2008 - 00:53

Καλα ρε διαβολε και τοοοσο καιρο ενα animetion δεν μπορουν να κανουν να βγαλουν ολο το μανγκα και στην Tv???
Ωχ τη λ@λ@κες θεε μου:(
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#523 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 15 July 2008 - 03:06

Το συγκεκριμενο thread δεν το ειχα κοιταξει να σου πω την αληθεια.Κοιτα για τα γουστα μυ δεν ηταν αρκετα αιματοβαμμενο γιατι ηταν ασκοπο πολλες φορες,δλδ καπου αρχισε να γινεται κουραστικο το ολο σκηνικο με το αιμα.Οσο για το αν ειναι κραχτης τι να πω για να το λενε τοσα ατομα μαλλον πρεπει να το ξανασκεφτω...

Σε καταλαβαίνω απόλυτα περί του σκόπου της υπόθεσης επειδή πολλά στοιχεία που αφορούν εξολοκλήρου την anime σειρά το καθιστούν άσκοπο και απλά weird...Να μην πω unreal...
Spoiler:

Παρολ αυτά για να δεις το τι πραγματικά θα μπορούσε να δώσει αυτή η σειρά πιστεύω ότι πρέπει να διαβάσεις το manga.Επαναλαμβάνω όπως και άλλοι,η ιστορία είναι διαφορετική και έχει περισσότερο νόημα.Όσο για το αν είναι κράχτης σκέψου το πολύ απλά και...κανιβαλιστικά(τι διάολο πρόεδρος θα ήμουνα αν δεν έλεγα για κανιβαλους πάλι :kakaka:):Το βλέπεις να έχει σχεδόν άσκοπη βία.Άρα τι?Ταΐσμα!Ταΐζει τον κόσμο στην ουσία που πεινάει για τέτοια...Στην τελική ένα πολύ μεγάλο κοινό είναι αυτό των bloodbath και πολλοί απο αυτους ξεκινούν με αυτή τη σειρά.Anyway,να μη σε κουράζω κιόλας τσέκαρε το manga αν ενδιαφέρεσαι και πες μας τις εντυπώσεις σου.

Καλα ρε διαβολε και τοοοσο καιρο ενα animetion δεν μπορουν να κανουν να βγαλουν ολο το μανγκα και στην Tv???
Ωχ τη λ@λ@κες θεε μου:( Yesterday 22:16

Είτε το πιστεύεις είτε όχι δεν δώσαν ούτε πολλά λεφτά ούτε πολύ χρόνο σε αυτή τη σειρά στην Ιαπωνία και είναι μάλλον παρόμοια κατάσταση με το Claymore(δλδ δεν είχε επιτυχία εκεί:oo:) οπότε ακόμα και άλλα ova (εκτός από την π@@@ρια που κυκλοφορεί ήδη) δεν παίζει να δούμε.
Και δεν τους κατηγορώ...Όσοι το κοίταξαν πραγματικά με κριτική σκέψη και δεν είχαν δει το manga πιστεύω θα έμειναν ανικανοποιητοι(και δν εννοώ με την έννοια του encore αλλά με την έννοια του "ε,δεν ήταν και τπτ σπουδαίο")
Posted Image

#524 Daf_Chan

Daf_Chan

Fumoffu!

• Members
  • 63 posts

Posted 23 July 2008 - 18:32

Οταν το πρωτοείδα μου άρεσε πολύ.Αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι μετά από τοσο καιρό δε μου λέει σχεδόν τπτ.:|
Posted Image Konata rulez.:hero:

#525 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 23 July 2008 - 21:18

Οταν το πρωτοείδα μου άρεσε πολύ.Αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι μετά από τοσο καιρό δε μου λέει σχεδόν τπτ.:|

Αφού μόνο για τα σοκαριστικά άρεσε. Μόλις τα ξεπεράσεις και δεις μερικές "πραγματικά" καλές σειρές, τον πούλο παίρνει από τις προτιμήσεις σου.