Κοιτάξτε παίδες, δεν είπα πως σε ένα thread πρέπει να ακούγονται μόνο θετικές απόψεις ή να μιλάνε μόνο fans της σειράς.
Εννοείται πως όλες οι γνώμες πρέπει να ακούγονται, υπάρχουν όμως και όρια. Ο roriconfan επί ~20 σελίδες μας αναλύει τις απόψεις του. Αυτό δεν είναι κακό, όμως από ένα σημείο και πέρα καταντάει κουραστικό. Υπάρχουν τρόποι να πεις την άποψή σου χωρίς να φανείς ερειστικός ούτε ειρωνικός.
Για αυτό λίγο ηρεμία και από τις δύο πλευρές.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Elfen lied
Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2008 - 14:50
Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2008 - 14:56
στο GRANDE κατεβατο πριν απο λιγες σελιδες...Ποτε ανεφερε κατι με την ηλικια ο roriconfan??
Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2008 - 15:07
στο GRANDE κατεβατο πριν απο λιγες σελιδες...
Α αυτο εννοεις(σκεφτομουνα κατι ακυρα

Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2008 - 15:32
Ρε ντουντουβάκιδες, ακόμα δεν καταλάβατε ότι γράφω εριστικά για να σας σπιρουνίζω να απαντάτε; Κάνω ότι και το Elfen, χωρίς να είναι τόσο σπουδαίο αυτό που θέλει να πει, σε ωθεί να ασχοληθείς μαζί του γιατί το κάνει με υπερβολικό τρόπο. Αν θέλετε πραγματικά να δείξετε την δυσαρέσκεια σας για τα σχόλια μου, απλά μην τα σχολιάζετε. Αφού βλέπετε ότι δεν αφήνω ποστ ασχολίαστο.
Είπε κανείς ότι εδώ γίνετε κουβέντα? (δλδ βλέπει κανείς άτομο με διάθεση να συζητήσει?)
Όπότε, σταματήστε να μιλάτε για την σειρά … Αφήστε με να μιλάω μόνος μου … Ώστε το τελευταίο ποστ να είναι το δικό μου… ΜΟΥΧΑΧΑΧΑ!
Η εδώ?
Kienzan: Και εδώ είναι αυτο που δε καταλεβάινω ρε roricon. Απο τη μία παρουσιάζεις το EL σαν ενα προβληματικο μεν αλλα διασκεδαστικο δε anime και απο την αλλή το κρίνεις άξιο μόνο για να ξεκολάν οι ανόριμοι απο τα naruto. Είναι σαν να δηλώνεις οτι για έναν ώριμο είναι μονόδρομος να μην βλέπει anime για τη πλάκα του και τη διασκέδαση του, και αυτό είναι λάθος.
Roriconfan: Μα όχι, αντιθέτως, το EL είναι απαραίτητο για να πειστούνε κάποιοι ότι τα κινούμενα σχέδια δεν είναι μόνο του στυλ Στρουμφάκια ή Η Λεγεώνα των Ηπερηρώων ή Ντράγκονμπολ.
Αυτό που με ενοχλεί αφάνταστα είναι που το βάζουνε πολλοί στο τοπ 5 τους. Υπάρχουνε τόσο ΜΑ ΤΟΣΟ καλύτερες σειρές που με τα σχόλια μου απλά τους βριζ… κοροϊδ… προτρέπω να μη παραμείνουνε εκεί. Γιατί οι περισσότεροι μου φαίνεται ότι λένε «α, να, μια σειρά με περισσότερο ενδιαφέρον από τον Γκούφυ» και παραμένουνε εκεί αντί να ψάξουνε για κάτι ακόμα καλύτερο.
ΚΑΛΟ ΤΟ EL ΓΙΑ ΞΕΚΟΛΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΘΕΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΤΣΙ! ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!
Τόσο μα τόσο καλύτερες σειρές με βάση τα δικά σου γούστα και δεδομένα. Για εμένα δεν υπάρχουν και πολλές, είτε απο anime είτε και εκτός. Σε ενοχλεί που κάποιοι το έχουν στο τοπ5 τους? Έλεος, αν για κάποιον σήμαινε αρκετά η σειρά για να τη γουστάρει τόσο καλά έκανε. Και αν θέλει να παραμείνει κάποιος εκεί καλά κάνει. Τα anime δεν τα βλέπουμε σε μορφή καταναγκαστικής εργασίας, αλλά επειδή τα γουστάρουμε. Τουλάχιστον οι περρισσότεροι.
Το 5 centimeters per second το βρήκα βαρετό και αδιάφορο. Πιθανώς να έκανα λάθος, το έχω γράψει και στο ανάλογο τόπικ. Απο που κι ως πού συγκρίνει όμως κάποιος ένα splatter με ένα OVA αυτού του στύλ? Με διαφορετικό τρόπο σε συγκρινούν και σε άλλα πράγματα βασίζονται. Άκυρο.Pershs: Με βάση ποιο μέτρο σύγρισης (δράμα)
Roroconfan: Hoshi no Koe, 5 centimeters per second.
Το Elfen Lied ΔΕΝ αποθεώθηκε για την προτοτυπία του. Ούτε είναι ανάγκη κάθε σειρά δα να είναι και πρωτότυπη. Ακόμη και οι σειρές που ανέφερες αποκλείεται να είναι 100% αυθεντικές καθότι τα πάντα βασίζονται σε κάτι άλλο για να αναπτυχθούν, αυτό που λέμε ''επιρροές''.Pershs: Δείξε μου ένα όπποιο δίποτε anime που να το πετυχένει αυτό τα τελευτέα 10 χρόνια (πρωτότυποι χαρακτήρες)
Roroconfan: Gilgamesh
Pershs: και πάλι Δείξε μου ένα όπποιο δίποτε anime που να το πετυχένει αυτό τα τελευτέα 10 χρόνια (πρωτότυπο σενάριο)
Roroconfan: hack//SIGN
Καθότι ως γνωστόν το νιαούρισμα είναι τρομερό επιχήρημα για να μειώσεις ένα χαρακτήρα. Ο Shinji βυζιά δεν είχε για να δείξει. Αρκούσε η γκρίνια για αυτό. Και πάλι άκυρη σύγκριση καθότι διαφορετικού είδους σειρές.Pershs: θέλεις να μους πείς ότι ο κλαψω^&*&νης μούλος του NGE έχει μεγαλύτερο βάθος σαν χαρακλτήρας από την Lucy
Roroconfan: Χαλαρά έχει. Ποτέ του δεν νιαούριζε ή έδειχνε βύζο για να τραβάει την προσοχή… Αυτό το έκανε η Άσουκα… Που πάλι δεν νιαούριζε.
Επιχήρημα? Καλά σου λέει ο pershs, απο τη στιγμή που σκότωσε ο παιδί, για τον όποιο λόγο κι αν έγινε αυτό, σκότωσε ως παιδί αρκετό κόσμο για να εκδικηθεί. Αργότερα ως Lucy όταν είχε πια μεγαλώσει σκότωσε και για να επιβιώσειPershs: η lucy ξεκήνησε να σκωτώνει κάτω από την δικαιολογία της επιβίωσης επωμένως ναι δικαιολογήται
Roroconfan: Της ποίας δικαιολογίας;;; Εκεί που ήθελε να τσιμπήσει κάτι από το ψυγείο για παράδειγμα;
-σκηνικό με τους στρατιώτες στη παραλία
-επίθεση της Nana
κτλ
Ούτε η Lucy είναι ρηχός χαρακτήρας. Κακοποιημένη ως παιδί για το πως έδειχνε και το πόσο διαφορετική ήταν απ' τους άλλους, είχε την δύναμη και κατάφερε να σκοτώσει αυτούς που μισούσε και την προδόσανε. Τον μόνο που αφήνει ζωντανό είναι τον άνθρωπο που εμπιστεύοτανε πιο πολύ απ' όλους, τον Kouota. Όταν τελικά την πιάνουν (όποιος έχει δεί το OVA ξέρει πώς) μένει μόνη της με τον εαυτό της, χωρίς την δυνατότητα να κινηθεί ή να δεί για τόσα χρόνια που πια το μόνο που της έχει απομείνει είναι ξαναδεί τον άνθρωπο που γύρναγε στις σκέψεις της όλα αυτά τα χρόνια.Roroconfan: Εννοώ άτομο που το παρελθόν του και ο σκοπός του στην ζωή δεν είναι μόνο δύο γραμμές. Π.χ. Naruto: Ένα παιδάκι που έχει μέσα του το Kyuubi και θέλει να γίνει Hokage για να πάψουνε να το χλευάζουνε γι’αυτό. Αν πας να κάνεις το ίδιο με κάποιον βασικό χαρακτήρα στο LegendoftheGalacticHeroes, δύο σελίδες δεν φτάνουν.
Και θα μπορούσαν να γραφτούν αρκετά ακόμη.
Ακόμη και αν δεν το πάρουμε έτσι, ακόμη και αν λέγαμε ότι οι χαρακτήρες είναι ρηχοί, που δεν είναι, υπάρχουν σειρές που βασίζονται καθαρά σε άλλα πράγματα απο τους χαρακτήρες ή το σενάριο για να σου προκαλέσουν το ενδιαφέρον, είτε είναι η αισθητική τους, είτε είναι η σκηνοθεσία, είτε οτιδήποτε. Το Elfen Lied βασίζεται αρκετά στο πρώτο. Απο πότε αποτελεί αυτό μειωτικό στοιχείο για μια σειρά, ειδικά μία που καταφέρνει να σε συγκινήσει για με την εξέλιξη της ιστορίας της (δλδ έχει και το στοιχείο του σενάριου μέσα)?
Υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι. Όχι δα και τραβηγμένο. Ειδικά αν σκεφτείς ότι αυτό έγινε άθελα του και ότι για την Lucy αυτός ο άνθρωπος σήμαινε πάρα πολλά, δεν είναι τραβηγμένο.Για τα σχόλια περί Κούτα: Ο τύπος ήταν τέρας συγχώρεσης και καλοσύνης και μέσα σε μερικές συναντήσεις, άλλαξε την Λούσι τόσο προς το καλό όσο 10 χρόνια κακομεταχείρισης από άλλους προς το κακό. Τραβηγμένοοοοοο
Οκ, your way of doin things. Απο την καθημερινότητα του καθενός γνωρίζουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που λειτουργούν αλλιώς. Η Lucy ήταν ένας χαρακτήρας που έκανε ΧΟΝΤΡΑ σφάλματα στη ζωή της σε μια ηλικία που δεν μπορούσε να καταλάβει πόσο σημαντικά ήταν αυτά. Τέτοια πράγματα σε κυνηγάνε μια ζωή ολόκληρη και θα ήταν μη ρεαλιστικό, ή αν το θές αλλιώς άκυρο να περιμένεις απο την Lucy να φέρετε σαν να μην έγινε τίποτα, να μην έχει ενοχές ή να μην έχει μετανοήσει.HelLRaiDeR: το λες τοσο απλα λες και εισαι ο ΤΕΛΕΙΟΣ ανθρωπος και δεν εχεις μετανιωσει ποτε σου για τιποτα.Μιλας τοσο ευκολα για καποιους αλλους.Να σε δω με τον εαυτο σου.
Roroconfan: Προσωπικά μιλώντας, ΟΧΙ, πλέον δεν νοιώθω μεταμέλεια για ότι κι αν κάνω. Γιατί ότι κάνω, το κάνω πλέον ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΜΟΥ. Δεν ζητάω συγχώρεση από κανέναν αν κάνω λάθος ή κουτσουκέλα και με πιάσουνε. Μόνο τρόπο για να επανορθώσω ή να τιμωρηθώ επάξια ώστε να μην υπάρχει χρόνια έχθρα αναμεταξύ μας.
Ένα σημείο αυτού που ήταν έτσι να μας αναφέρεις?Από άποψη αληθοφάνειας της πλοκής, η σειρά ήταν μάπα. Κάθε γεγονός γινότανε πολύ βολικά και στημένα. Ούτε προγραμματισμένη να την είχαν κάθε συνάντηση ή μάχη δεν θα γινότανε τόσο καλά.
Δεν χρειάζεται παρά να κοιτάξεις στο πόσο εύκολα κατηγοροιοποιούμε τους ανθρώπους γύρω μας για να δείς ότι έχεις λάθος. Κανείς? Όλοι μας το κάνουμε αυτό, χωρίς εξαίρεση.Το να γίνονται δολοφόνοι επειδή τα κακομεταχειρίζονταν και κρατάνε γι’αυτό κακία για τους ανθρώπους, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ! Κανείς λογικός άνθρωπος με δείκτη νοημοσύνης 90+ δεν θα βάζει όλους τους ανθρώπους στο ίδιο σακί, για οποιοδήποτε λόγο.
Ζήλια προς τον Κουότα? Δεν υγραίνονταν ούτε ήταν το σαρκικό που λέμε που ενδιέφερε τόσο, πιο πολύ το γεγονός ότι με τη συμπεριφορά του έδειχνε υπέρβολικό ενδιαφέρον για τους γύρω του ήταν. Και οι 2 κοπέλες που νοιαζόντουσαν για αυτόν πάντως είχαν δεθεί μαζί του απο μικρές. Οπότε ποιο fail?Το να έχει η Λούσι τύψεις για ότι έκανε στον Κούτα, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ! Πάει κόντρα σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις. Και σιγά τον Κούτα δηλαδή! Τι το σπουδαίο είχε και όλες υγραίνονταν μπροστά του; FAIL!
Χαριτωμένη συμπεριφορά? Κάτσε, ήταν ήσυχη, όχι ομιλιτική, προσπαθούσε να μην δεθεί με κάποιον. Χαριτωμένη απο που κι ως πού?Το να έχει εκείνο το κοριτσάκι που το βίαζε ο μπαμπάς του (πως το λέγανε) τόσο χαριτωμένη συμπεριφορά, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ! Πάει κόντρα σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις. Τι ήταν, η Μαρία η Τερέζα; FAIL!
Ως θεατής συμπόνεσα και λυπήθηκα τα diclonius. Κυρίως για το τι τραβήξανε. Και δεν ήταν λίγα. Το έχουμε δεί και το έχουμε νιώσει και σε άλλες ιστορίες.Το να συμπονούμε και να συγχωρούμε εμείς οι θεατές την Λούσι και τα diclonius, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ! Ή θα μας σφάξουνε αλύπητα, όσο κι αν τα αγαπάμε ή θα τα αθωώσουμε για τον φόνο χιλιάδων αθώων. Όσο κι αν μετανιώνει κάποιος για ότι έκανε, πρέπει πάραυτα να τιμωρηθεί.
Αλήθεια, χιλιάδες φόνοι πότε έγιναν?
Η Lucy όπως είδες μια χαρά πλήρωσε για ότι έκανε. Το ίδιο και τα υπόλοιπα diclonius, εκτός της Nana που δεν έκανε κάτι εγληματικό. Απο πότε πάντως η συμπόνια σημαίνει και έλλειψη τιμωρίας?

Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2008 - 18:40
Μολις ορισες με μια αρκετα μεγαλη ακριβεια θα ελεγα τον ορο "trolling", μια τακτικη που σε πολλα forum ειναι κατακριτεα και μπορει να φτασει και σε ban. Θα συμφωνησω οτι τα ορια μεταξυ ελευθεριας του λογου, του "εγω θα πω την τελευταια λεξη" και του "η συζητηση κανει κυκλους χωρις να βγαινει καποιο νοημα" ειναι μερικες φορες δυσδιακριτα. Πιστευοντας ομως στην ελευθερια του λογου θα ηθελα να κανω μια παρακληση (ουτε καν συσταση) οτι οταν σε μια συζητηση εχουμε επαναληψη των ιδιων επιχειρηματων με το προηγουμενο να ειναι αποδεκτο απο αρκετα μελη, τοτε καλο ειναι να κλεινουμε με την φραση "πρεπει να συμφωνησουμε οτι δισφωνουμε" δειχνοντας οτι οτι ηταν να πουμε το ειπαμε και περναμε παρακατω.
Τωρα στο θεμα θα συμφωνησω μαζι σου. Δεν μου αρεσει η σειρα για αρκετους λογους ενας απο τους οποιους ειναι η τακτικη του ενα στο καρφι (κουβαδες με αιμα) μια στο πεταλο (nyo?) που μου φανηκε οτι το παρακανανε. Παρ΄ολα αυτα δεν σημαινει οτι τα ατομα που τους αρεσε ειναι κατακριτεα. Ο καθενας απο εμας ειναι διαφορετικος και αναλογα με την "φαση" που περναει, ειναι και πιο επιρρεπης σε διαφορετικες σειρες. Να τονισω ομως για αλλη μια φορα οτι οποιαδηποτε ΝΕΑ επιχειρηματολογια ειναι καλοδεχουμενη.
You want the last post? Be my guest.
CSP
Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2008 - 19:00
Τωρα στο θεμα θα συμφωνησω μαζι σου. Παρ΄ολα αυτα δεν σημαινει οτι τα ατομα που τους αρεσε ειναι κατακριτεα. Ο καθενας απο εμας ειναι διαφορετικος και αναλογα με την "φαση" που περναει, ειναι και πιο επιρρεπης σε διαφορετικες σειρες. Να τονισω ομως για αλλη μια φορα οτι οποιαδηποτε ΝΕΑ επιχειρηματολογια ειναι καλοδεχουμενη.
exactly right!!!!!!!!!

επανερχομαι και εγω
εμενα μου αρεσε. για τους λογους μου.
@roriconfan συγνωμη κιολας αλλα παρολο που καταλαβαινω οτι αστειευεσαι ( τουλαχιστον το ελπιζω ) αυτο περι "σας τσιγκλιζω επιτηδες γτ εσεις τσιμπατε" μου φαινεται λιγο παιδιαστικο
@ red pyramid γενικοτερα συμφωνω μαζι σου. but give it a rest mate, please.
στην τελικη, εχουν δικιο ο Dante & o Kenny ( και οποιος αλλος το ελεγε ). δειτε κανενα αλλο ανιμε ( γτ υπαρχουν πολλα εξαιρετικα ) και σταματηστε να σπαταλατε τον χρονο σας γραφοντας σεντονια για τα ιδια και τα ιδια ανιμε που ειδαμε πολυ καιρο πριν ( οσο και αν ακομα τα θυμομαστε γτ μας διασκεδασαν κα ιμας ψυχαγωγησαν ).
ορκιζομαι οπου θελετε, πιστευω ολοι εχουν εμπεδωσει τις αποψεις των δυο πλευρων και εδω και 20 σελιδες δεν εχω δει τιποτα να αλλαζει
Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2008 - 19:11
Αργήσαμε λίγο (31 σελίδες), αλλά το βρήκαμε το δίδαγμα.δειτε κανενα αλλο ανιμε ( γτ υπαρχουν πολλα εξαιρετικα ) και σταματηστε να σπαταλατε τον χρονο σας γραφοντας σεντονια για τα ιδια και τα ιδια ανιμε που ειδαμε πολυ καιρο πριν ( οσο και αν ακομα τα θυμομαστε γτ μας διασκεδασαν κα ιμας ψυχαγωγησαν ).

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2008 - 19:13
Εδω διαφωνω. Αν εχεουμε κατι καινουριο να προσθεσουμε στη συζητηση, ας το προσθεσουμε ελευθερα. Για να συζητησουμε τα ανιμε ερχομαστε εδω περα, αρκει να μην κανουμε κυκλους ή παιδιαστικες λογομαχιες που ο μονος σκοπος τους ειναι η ιδια η λογομαχια.στην τελικη, εχουν δικιο ο Dante & o Kenny ( και οποιος αλλος το ελεγε ). δειτε κανενα αλλο ανιμε ( γτ υπαρχουν πολλα εξαιρετικα ) και σταματηστε να σπαταλατε τον χρονο σας γραφοντας σεντονια για τα ιδια και τα ιδια ανιμε που ειδαμε πολυ καιρο πριν ( οσο και αν ακομα τα θυμομαστε γτ μας διασκεδασαν κα ιμας ψυχαγωγησαν ).
Οπως τα ειπαν οι προηγουμενοι, εχουμε μαθει απ'εξω πια τις θεσεις μερικων μελων σε βαθμο που ξερουμε απο τωρα τι θα απαντησουν σε καθε ατακα που διαβαζουμε. Αυτο ειναι καιρο να λαβει τελος και να παρει η συζητηση μια φρεσκια κατευθυνση.
Βλεπω οτι σχεδον ολοι μοιραζονται αυτην την αποψη οποτε ας δεχτουμε τις μεχρι τωρα διαφωνιες μας και ας συζητησουμε για κατι αλλο που αφορα το Elfen Lied στη συνεχεια.

Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2008 - 19:32
(αντε να δουμε αν θα χουμε κι αλλη απαντηση απο τον φιλο μας,μετα απο τα οσα γραφτηκαν

Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2008 - 19:35
Αν και δεν ξερω ποια μερια θα υπερισχυσει(μιλωντας μεταφορικα):ο Roriconfan and followers ή ο "λαος"...απλα θα πω οτι τασσομαι κι εγω με το μερος του roricon για τις περισσοτερες απο τις αποψεις του περι EL...
(αντε να δουμε αν θα χουμε κι αλλη απαντηση απο τον φιλο μας,μετα απο τα οσα γραφτηκαν)
Εκει που παμε να ηρεμησουμε τσουπ σου πεταγεται ενας Zoro:wooi2:.Παντως εγω πλεον ειμαι ανεξαρτητος
Edit:Και εγκαινια βλεπω στην 32
Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2008 - 20:04
ελα Kenny ανκους? ναι καταλαβαινω την αποψη σου για τη Lucy και οσον αφορα την Asuka πιστεψε με δεν ειμαι αυτης της αποψης που εγραψα στην Τρυπα απο επιλογη, απλα με το που την ειδα στο ανιμε, ηταν σαν κεραυνοβολο μισος ( αβυσσαλεο ). δεν μπορω να το δικαιολογησω και δεν υπαρχει περιπτωση να μου αλλαξεις γνωμη. οποτε σε κατανοω απολυτα και τωρα μπορουμε να τραβηξουμε προς τα εκει που δυει ο ηλιος ( ξεχωριστα )
ειναι κατι σαν τον Μπαγεβιτς. ετσι και αυτος, με το που θα δει κοσμο και καμερες ξεσπαει σε χαχανητα και αρχιζει να λεει ανεκδοτα
Adventurer, συμφωνω οτι οσο υπαρχουν αποψεις πρεπει να γινετια συζητηση, αλλα ποτε ηταν η τελευταια φορα που μπηκε "νεο αιμα" στο παρον τοπικ?
Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2008 - 20:08
@ red pyramid γενικοτερα συμφωνω μαζι σου. but give it a rest mate, please.
Οκ οκ, I will:wooi2: το πρόβλημα μου δεν είναι με τις απόψεις ή με το να μην αρέσει σε κάποιον η σειρά. Υπάρχουν άλλωστε άτομα που μια χαρά δεν τους άρεσε και καλή συζήτηση κάνανε. Για αυτό υπάρχει το τόπικ.

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2008 - 09:55
-Μου άρεσε το EL.
-Κι εμένα μου άρεσε.
-Me too.
-Me three.
-Πολύ ωραία σειρά.
-Ναι, πολύ ωραία σειρά.
-Πράγματι, πολύ ωραία σειρά.
- +1
- +2
- +1000
- Όπως έλεγα πολύ ωραία σειρά. Γεμάτη ωραία μηνύματα.
- Και ωραία σπλατεριά.
- Και ωραίο ψυχοπλάκωμα.
-Μου άρεσε το EL.
-Κι εμένα μου άρεσε.
-Me too.
-Me three.
-Εμένα δεν μου άρεσε…
-Ου! Κόκκινηκάρτα!
-Ουσταποδώ! Roriconfan-lover!
- We don’t want your kind here!
- Όπως έλεγα πολύ ωραία σειρά…
Φυσικά, όλα τα παραπάνω ισχύουνε αν καν μπείτε στον κόπο να επαναλαμβάνεστε και το topic δεν πιάσει σκόνη λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος. Τεσπά, πάω να βρω κάποιο άλλο topic για να χύνω το δηλητήριο μου. Κάπου πέτυχε το μάτι μου το OuranHostClub… Θα φάνε καλά!!!
Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2008 - 10:59
Δηλαδή μέχρι και στο αποχαιρετιστήριο post είσαι μέσα στην ειρωνία...Λες και μόνο εσύ ήσουν εναντίον της σειράς...
Αν δεν έχεις ιδέες για το τι να κράξεις,πήγαινε εδώ--> Νaruto

Tουλάχιστον σε αυτήν την περίπτωση θα είμαι υπέρ σου

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2008 - 11:22
Καμία σχέση-Μου άρεσε το EL.
-Κι εμένα μου άρεσε.
-Me too.
-Me three.
-Πολύ ωραία σειρά.
-Ναι, πολύ ωραία σειρά.
-Πράγματι, πολύ ωραία σειρά.
- +1
- +2
- +1000
- Όπως έλεγα πολύ ωραία σειρά. Γεμάτη ωραία μηνύματα.
- Και ωραία σπλατεριά.
- Και ωραίο ψυχοπλάκωμα.
-Μου άρεσε το EL.
-Κι εμένα μου άρεσε.
-Me too.
-Me three.
-Εμένα δεν μου άρεσε…
-Ου! Κόκκινηκάρτα!
-Ουσταποδώ! Roriconfan-lover!
- We don’t want your kind here!
- Όπως έλεγα πολύ ωραία σειρά…

Εσυ (οπώς εγραψες και στο προϊγούμενο πόστ σου) ήσουν λίγο ερειστικος.
Αυτος ηταν ο βασικός λογος της αντίδρασης εναντίων σου και οχι οι απόψεις σου που είναι λογικές και κοινες με πολλά αλλα μελη του forum.