Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Elfen lied

• Please log in to reply
697 replies to this topic

#436 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1,251 posts

Posted 22 March 2008 - 22:03

Πάντως παιδια νομίζω πώς αν ξεκόλίσετε απο την (αχρείαστη) μπιχτή και την αυτοπροβολή που έχει γράψει με μπλε στα τέλος του κειμενου ο roricon η ανάλυση που περιέχει για το elfen lied είναι αρκετά ευστοχη.

Και εδώ είναι αυτο που δε καταλεβάινω ρε roricon.
Απο τη μία παρουσιάζεις το EL σαν ενα προβληματικο μεν αλλα διασκεδαστικο δε anime και απο την αλλή το κρίνεις άξιο μόνο για να ξεκολάν οι ανόριμοι απο τα naruto.

Είναι σαν να δηλώνεις οτι για έναν ώριμο είναι μονόδρομος να μην βλέπει anime για τη πλάκα του και τη διασκέδαση του, και αυτό είναι λάθος.:emptyonexg1:
Posted Image

#437 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 22 March 2008 - 23:28

Τα γουστα οπως και να το κανουμε ειναι υποκειμενικα.Ολοι καταλαβαμε οτι ο roriconfan ειδε μια σαβουρα το εμπεδωσαμε.Το θεμα ειναι οτι εσυ κολας στο να μας πεισεις μιλωντας με προσβλητικο τροπο προς εμας πλεον και οχι το anime.Δεν εχω τιποτα με εσενα αλλα φλερταρεις με καποιο warning.Οκ σε αλλους αρεσε σε αλλους οχι.Ολοι ειπαμε τη γνωμη μας και σταματησαμε εκει.Εσυ γιατι επιμενεις δεν μπορω να καταλαβω.Οσο δικιο και να εχεις το χανεις με τον τροπο σου.Μηπως να φτιαξουμε Poll "ποσο σας αρεσε το EL"?(last post ητανε δεν θα ξανα ασχοληθω με καποια απαντηση του roriconfan)

#438 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 23 March 2008 - 06:08

Darthnikolas: Πλάκα αστεία έχει παρατραβήξει το θέμα,απλά γράφουν οι haters,μετά οι fans,και προσπαθεί ο ένας να βουλώσει τον άλλο,κάτι που όσο και να προσπαθείτε δεν γίνεται εκτός αν κάποιος από τους 2 βαρεθεί να ασχολείται.

Roroconfan: Πράγματι! (που θα πάει, εγώ θα είμαι αυτός που θα απομείνει με το τελευταίο ποστ, αρά θα κερδίσω! Μουχαχαχα!)

Darthnikolas: Και στην τελική γράφεις υπερβολικά πολλά,δεν ζήτησε κανένας διατριβή πάνω στο Elfen Lied(ή τουλάχιστον δεν είδα κάποιον να ζητάει).

Roroconfan: Μα τι λες, εγώ ζήτησα.

Roroconfan: Σοβαρά;

Roroconfan: Βεβαίως, μου αρέσουνε πολύ οι διατριβές. Μη τους ακούς, συνέχισε.

Roroconfan: Εντάξει φίλε μου, αφού έστω και ένας ενδιαφέρεται, θα συνεχίσω.

Roroconfan: Έτσι μπράβο!

Darthnikolas: Προφανώς δεν πρόκειται να ησυχάσει μέχρι όλοι εδώ μέσα να πουν πως μισούν το elfen lied...

Roroconfan: Μα όχι, θα ησυχάσω αν πείτε ότι έχω δίκιο…

Darthnikolas: Τέσπα,στην τελική,με ότι τη βρίσκει ο καθένας.

Roroconfan: Το ElfenLied είναι βλακεία … ΑΑΑΧ! Ηδονή! Ξανά, το ElfenLied είναι βλακεία … ΑΑΑΧ!

Kαταρχην να επισημανω οτι εμενα δεν με ειχες roriconfan,αρα υποθετω οτι οι διαφορες μας ητανε μικρες ή ανυπαρκτες('Cause You Don't Wanna Mess with Roriconfan!Ahahahahaha!)...

Μετα να σε ρωτησω,μπας και ξαναλλαξες ονομα σε roroconfan?το λεω γιατι ετσι εγραψες το ονομα σου σε ολο το post σου...:D

Τελος,(χωρις προσβολη,ειναι απλα οτι εχεις ταλεντο σ'αυτο)οι απαντησεις σου που χω επισημανει πανω ειναι πραγματικα μαργαριταρια και θα πρεπε να μπουν στο hall of fame...το να μην τα βαζει κανεις ειναι αδικημα:lol:

bye:bye: και ως την επομενη απαντηση σου,η οποια θα ερθει σιγουρα οταν οι (οργισμενοι!:mador2:)posters δουν το comment σου...:rofl:

#439 Quessir

Quessir

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 24 March 2008 - 06:59

Γεια οσους εδιαφερονται η lucy φτανει τα vector 40cm απο 2μ που τα ειχε xD
απλα γινεναι πολυ impah

#440 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 24 March 2008 - 13:14

Retsudo: Τελοσπαντων Roriconfan θα τα πουμε ξανα στην αλλη πολυσελιδη αναληση που θα κανεις για το Elfen Lied και θα θυσιασεις ξανα την χρονο σου για μας πεισεις να μην βλεπουμε το anime που εχεις πιξει στα post!

Roriconfan: What is that?! … Is it a bird?! … Is it a plane?! … No, it’s … another one of those irritating Roriconfan’s posts!!! ΑΑΑ!!!

BZZZ! BZZZ! BATTLE STATIONS!!! RED ALERT!!! IUIUIUIU! HIDE THE WOMEN AND CHILDREN!!!

Ρε ντουντουβάκιδες, ακόμα δεν καταλάβατε ότι γράφω εριστικά για να σας σπιρουνίζω να απαντάτε; Κάνω ότι και το Elfen, χωρίς να είναι τόσο σπουδαίο αυτό που θέλει να πει, σε ωθεί να ασχοληθείς μαζί του γιατί το κάνει με υπερβολικό τρόπο. Αν θέλετε πραγματικά να δείξετε την δυσαρέσκεια σας για τα σχόλια μου, απλά μην τα σχολιάζετε. Αφού βλέπετε ότι δεν αφήνω ποστ ασχολίαστο.

Όπότε, σταματήστε να μιλάτε για την σειρά … Αφήστε με να μιλάω μόνος μου … Ώστε το τελευταίο ποστ να είναι το δικό μου… ΜΟΥΧΑΧΑΧΑ!

Retsudo: οσο και να παραθετεις επιχειρηματα ή προσβαλλεις, καποιον που εχει ηδη μια γνωμη βλεποντας ενα anime δεν του αλλαζεις μυαλα.

Roriconfan: That’s not how I see it… Μήπως και τα δεκάδες εκατομμύρια κοριτσάκια που κλάψανε πριν πόσα χρόνια με τον Ντι Κάπριο στον Τιτανικό, ακόμα θεωρούνε την ταινία να άξιζε την φήμη της; Τρισχειρότερος ο Τιτανικός από το Elfen!

Kienzan: Και εδώ είναι αυτο που δε καταλεβάινω ρε roricon. Απο τη μία παρουσιάζεις το EL σαν ενα προβληματικο μεν αλλα διασκεδαστικο δε anime και απο την αλλή το κρίνεις άξιο μόνο για να ξεκολάν οι ανόριμοι απο τα naruto. Είναι σαν να δηλώνεις οτι για έναν ώριμο είναι μονόδρομος να μην βλέπει anime για τη πλάκα του και τη διασκέδαση του, και αυτό είναι λάθος.

Roriconfan: Μα όχι, αντιθέτως, το EL είναι απαραίτητο για να πειστούνε κάποιοι ότι τα κινούμενα σχέδια δεν είναι μόνο του στυλ Στρουμφάκια ή Η Λεγεώνα των Ηπερηρώων ή Ντράγκονμπολ.

Αυτό που με ενοχλεί αφάνταστα είναι που το βάζουνε πολλοί στο τοπ 5 τους. Υπάρχουνε τόσο ΜΑ ΤΟΣΟ καλύτερες σειρές που με τα σχόλια μου απλά τους βριζ… κοροϊδ… προτρέπω να μη παραμείνουνε εκεί. Γιατί οι περισσότεροι μου φαίνεται ότι λένε «α, να, μια σειρά με περισσότερο ενδιαφέρον από τον Γκούφυ» και παραμένουνε εκεί αντί να ψάξουνε για κάτι ακόμα καλύτερο.

Και να μιλήσω προσωπικά, δεν είχα αφήσει κινούμενο για κινούμενο όταν ήμουνα παιδί. Και όλα τότε μου αρέσανε. Όταν όμως ξεκίνησα να βλέπω ανιμέ σε CD (πέτρινα χρόνια) άρχισαν τα γούστα μου να συγκεκριμενοποιούνται. Μετά από 1.000 καρτούν και 1.500 ανιμέ (ΨΩΝΙΟ!!!!!!!!!!) οι εντυπώσεις μου για το EL ήταν σαφέστατα πολύ πιο χλιαρές από όλους τους νεότερους που είδαν μόλις 10 πρόσφατα καρτούν (που είναι πολύ κατώτερα των παλιότερων) και που το EL ήταν το πρώτο τους ανιμέ. Πέρασαν απότομα από τα ρηχά στα βαθιά και πάθανε σοκ ενώ εγώ ούτε που το κατάλαβα. Εδώ μιλάμε ότι μεγάλωσα με ΛΟΚ και WINDARIA και PLANETSAVAGE, τι να μου πει το EL;

ΚΑΛΟ ΤΟ EL ΓΙΑ ΞΕΚΟΛΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΘΕΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΤΣΙ! ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!

Zoro: Μετα να σε ρωτησω,μπας και ξαναλλαξες ονομα σε roroconfan?το λεω γιατι ετσι εγραψες το ονομα σου σε ολο το post σου...

Roriconfan: ΟΥΠΣ! Ο δαίμων της τυπογραφίας ξαναχτύπησε… ή μήπως φταίνε εκείνα τα επεισόδια με τον Roronoa που είδα προχθες; …

Πάλι καλά να λες που δεν με έγραψα Riricafan

Έχω και μια υπόληψη να κρατήσω με το username μου. RORICON FOREVAAA!

#441 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 24 March 2008 - 13:20

I made a promise και το μετανοιωνω:stubborn:

#442 retsudo

retsudo

Anime Freak

• Members
  • 369 posts

Posted 24 March 2008 - 14:03

I made a promise και το μετανοιωνω:stubborn:

HeLi υπαρχει και το ignore list
Posted Image

#443 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 24 March 2008 - 14:07

HeLι υπαρχει και το ignore list

Δεν υπαρχει λογος.Στα υπολοιπα θεματα δεν εχω καποιο προβλημα με το παιδι.Εδω τι τον εχει πιασει δεν ξερω:nosey:

ΥΓ:Ρε παιδια HELL οχι HeLi:emptyonexg1:

#444 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 24 March 2008 - 14:20

Roriconfan, όπως είπα και πολλέεεεες σελίδες πιο πίσω τις είπες τις απόψεις σου και τις καταλάβαμε. Τις εμπεδώσαμε όσο δεν πάει άλλο. Πλέον καταντάς ενοχλητικός και επαναλαμβανόμενος.

Αν δεν σου αρέσει η σειρά, πλέον σταμάτα να παρακολουθείς το thread, άσε τους υπόλοιπους να εξυψώνουν αυτό το "κατώτερο" anime και ασχολήσου με κάποια καλύτερη σειρά που αξίζει να ξοδέψεις τον χρόνο σου.

Αν ο καθένας έμπαινε στο κάθε thread κάθε σειράς που μισεί και άρχιζε το ανελέητο θάψιμο, θα το είχαμε κλείσει το μαγαζί.

E5VV38U.jpg

#445 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 24 March 2008 - 14:26

Αν δεν σου αρέσει η σειρά, πλέον σταμάτα να παρακολουθείς το thread, άσε τους υπόλοιπους να εξυψώνουν αυτό το "κατώτερο" anime και ασχολήσου με κάποια καλύτερη σειρά που αξίζει να ξοδέψεις τον χρόνο σου.

Αν ο καθένας έμπαινε στο κάθε thread κάθε σειράς που μισεί και άρχιζε το ανελέητο θάψιμο, θα το είχαμε κλείσει το μαγαζί.

Διαφωνώ. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να συντηρούμε ένα positive point of view σε ένα thread. Ούτε καν neutral point of view. Δεν είμαστε άρθρο της Wikipedia, forum είμαστε. Αμα αρχίζουμε να αποθαρρύνουμε τις αρνητικές γνώμες, αυτό που θα καταφέρουμε είναι να έχουμε ένα γλυκανάλατο forum.

Προσωπικά θεωρώ αυτό το thread ως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα για να διαβάσεις από την αρχή μέχρι το τέλος.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#446 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 24 March 2008 - 14:29

Διαφωνώ. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να συντηρούμε ένα positive point of view σε ένα thread. Ούτε καν neutral point of view. Δεν είμαστε άρθρο της Wikipedia, forum είμαστε. Αμα αρχίζουμε να αποθαρρύνουμε τις αρνητικές γνώμες, αυτό που θα καταφέρουμε είναι να έχουμε ένα γλυκανάλατο forum.

Προσωπικά θεωρώ αυτό το thread ως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα για να διαβάσεις από την αρχή μέχρι το τέλος.

Α ωστε ετσι εξηγειται που ασχολησε και εσυ:kakaka:

Παντως ενταξει μεχρι τα πρωτα 2 posts του ακουσαμε την γνωμη του.Μετα πολυ απλα επαναλαμβανε τα ιδια(και με οχι και τοσο ευγενικο τροπο καποιες φορες)

#447 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 24 March 2008 - 14:32

Ότι έχει πεί ο roriconfan έχει απαντηθεί πολλές φορές. Πια συζήτηση βλέπεις να γίνετε? Όχι δεν είναι ανάγκη να υπάρχει θετική και μόνο γνώμη για μια σειρά, απο αυτό όμως μέχρι το τι γίνετε με εδώ έχει μεγάλη διαφορά. Το ότι εσένα δεν σου άρεσε η σειρά μάλλον σε κάνει και αρκετά πιο φιλικό προς το τρόπο του roriconfan, αλλά όχι thx, δεν νομίζω ότι αποτελεί συζήτηση να π.χ. αυτό

Ρε ντουντουβάκιδες, ακόμα δεν καταλάβατε ότι γράφω εριστικά για να σας σπιρουνίζω να απαντάτε; Κάνω ότι και το Elfen, χωρίς να είναι τόσο σπουδαίο αυτό που θέλει να πει, σε ωθεί να ασχοληθείς μαζί του γιατί το κάνει με υπερβολικό τρόπο. Αν θέλετε πραγματικά να δείξετε την δυσαρέσκεια σας για τα σχόλια μου, απλά μην τα σχολιάζετε. Αφού βλέπετε ότι δεν αφήνω ποστ ασχολίαστο.

Όπότε, σταματήστε να μιλάτε για την σειρά … Αφήστε με να μιλάω μόνος μου … Ώστε το τελευταίο ποστ να είναι το δικό μου… ΜΟΥΧΑΧΑΧΑ!

Posted Image

#448 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 24 March 2008 - 14:33

εσεις δε μ λεγατε οτι δεν ειναι σωστο στο φορουμ να προσβαλει καποιος τους μικροτερης ηλικιας users? ~
Οχι για καποιον αλλο Ε - Λ λογο αλλα γιαυτο εχουνε πιαστει ολοι με τον ρορι..
Signature Removed

#449 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 24 March 2008 - 14:37

Όσον αφορά τις ειρωνίες, καλά θα κάνετε να τις κόψετε ΚΑΙ εσείς (you know who you are), ΚΑΙ αυτός.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#450 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 24 March 2008 - 14:39

εσεις δε μ λεγατε οτι δεν ειναι σωστο στο φορουμ να προσβαλει καποιος τους μικροτερης ηλικιας users? ~
Οχι για καποιον αλλο Ε - Λ λογο αλλα γιαυτο εχουνε πιαστει ολοι με τον ρορι..

Ποτε ανεφερε κατι με την ηλικια ο roriconfan??:blurah5: