Darthnikolas: Πλάκα αστεία έχει παρατραβήξει το θέμα,απλά γράφουν οι haters,μετά οι fans,και προσπαθεί ο ένας να βουλώσει τον άλλο,κάτι που όσο και να προσπαθείτε δεν γίνεται εκτός αν κάποιος από τους 2 βαρεθεί να ασχολείται.
Roroconfan: Πράγματι! (που θα πάει, εγώ θα είμαι αυτός που θα απομείνει με το τελευταίο ποστ, αρά θα κερδίσω! Μουχαχαχα!)
Darthnikolas: Και στην τελική γράφεις υπερβολικά πολλά,δεν ζήτησε κανένας διατριβή πάνω στο Elfen Lied(ή τουλάχιστον δεν είδα κάποιον να ζητάει).
Roroconfan: Μα τι λες, εγώ ζήτησα.
Roroconfan: Σοβαρά;
Roroconfan: Βεβαίως, μου αρέσουνε πολύ οι διατριβές. Μη τους ακούς, συνέχισε.
Roroconfan: Εντάξει φίλε μου, αφού έστω και ένας ενδιαφέρεται, θα συνεχίσω.
Roroconfan: Έτσι μπράβο!
Darthnikolas: Προφανώς δεν πρόκειται να ησυχάσει μέχρι όλοι εδώ μέσα να πουν πως μισούν το elfen lied...
Roroconfan: Μα όχι, θα ησυχάσω αν πείτε ότι έχω δίκιο…
Darthnikolas: Τέσπα,στην τελική,με ότι τη βρίσκει ο καθένας.
Roroconfan: Το ElfenLied είναι βλακεία … ΑΑΑΧ! Ηδονή! Ξανά, το ElfenLied είναι βλακεία … ΑΑΑΧ!
Kαταρχην να επισημανω οτι εμενα δεν με ειχες roriconfan,αρα υποθετω οτι οι διαφορες μας ητανε μικρες ή ανυπαρκτες('Cause You Don't Wanna Mess with Roriconfan!Ahahahahaha!)...
Μετα να σε ρωτησω,μπας και ξαναλλαξες ονομα σε roroconfan?το λεω γιατι ετσι εγραψες το ονομα σου σε ολο το post σου...

Τελος,(χωρις προσβολη,ειναι απλα οτι εχεις ταλεντο σ'αυτο)οι απαντησεις σου που χω επισημανει πανω ειναι πραγματικα μαργαριταρια και θα πρεπε να μπουν στο hall of fame...το να μην τα βαζει κανεις ειναι αδικημα

bye:bye: και ως την επομενη απαντηση σου,η οποια θα ερθει σιγουρα οταν οι (οργισμενοι!

)posters δουν το comment σου...