Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Elfen lied

• Please log in to reply
697 replies to this topic

#421 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2008 - 22:51

Επομενο Θεμα:

Roriconfan Vs. The World!

Περα απο την πλακα,αν εξαιρεσουμε ολα τα comments του roriconfan για τα βρακακια,hentai και το ποιος ειναι ψυχοπαθης και ανωριμος εγω μπορω να πω οτι συμφωνω μαζι του για το πως βλεπω την σειρα...

:thumbup:

ΥΓ:

Με κάλυψαν οι pershs και heliraider, ασχέτως του ότι όλα αυτά έχουν ξαναειπωθεί

Ρε παιδια γιατι τον φωναζουν ολοι HeliRaider το παιδι:lol:?

#422 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2008 - 22:58

Επομενο Θεμα:

Roriconfan Vs. The World!

Περα απο την πλακα,αν εξαιρεσουμε ολα τα comments του roriconfan για τα βρακακια,hentai και το ποιος ειναι ψυχοπαθης και ανωριμος εγω μπορω να πω οτι συμφωνω μαζι του για το πως βλεπω την σειρα...(μη,μην με σκωτοσετε ενταξει?:D)

:thumbup:

Γιατι να σε σκοτωσει κανεις?:hahaha::hahaha:

Το θεμα που δημιουργηθηκε ηταν για αλλο λογο,
Σε αλλους αρεσει,μερικοι ευχονται να μην ειχαν χαλασει ουτε δευτερολεπτο για αυτη την σειρα
Για μενα ειναι απολυτα φυσιολογικα αυτα τα πραγματα
πχ καποιος απορει πως σου αρεσει το One piece η απορει πως εγω βλεπω το Ναρουτο που το θεωρει χειροτερο και απο σκουπιδι.Δεν υπαρχει θεμα ολοι εχουν τις προτιμησεις τους και καλα κανουν.

#423 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2008 - 23:20

Yare, yare...

Χωρίς να παίρνω το μέρος του roriconfan στο πάθος με το οποίο θάβει το Elfen... θα πρέπει να σημειώσω το εξής: ο roriconfan θάβει, βρίζει, φτύνει κτλ αυτή τη σειρά. Η αντίδρασή σας είναι σαν να θάβει, βρίζει, φτύνει κτλ εσάς τους ίδιους.

Μήπως να ηρεμούσατε λίγο;

Άντε μπράβο. Quarreling over the internet. Serious business. >.>

Α, και:

Δείξε μου ένα όπποιο δίποτε anime που να το πετυχένει αυτό τα τελευτέα 10 χρόνια

Fantastic Children.-

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#424 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2008 - 23:29

Spam post αλλα δεν κρατιεμαι...

Posted Image

Μηπως εχει γινει λιγο αηδια το θεμα με την αναλυση, της αναλυσης, της αναλυσης?

Αμα μπει καποιος που δεν εχει δει την σειρα για να δει τι παιζει περιπου θα φυγει τρεχοντας... (και μην ακουσω σχολιο του τυπου "καλα θα κανει") :uhh:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#425 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2008 - 23:38

Ρε παιδια γιατι τον φωναζουν ολοι HeliRaider το παιδι:lol:?

Και εγω αυτην την απορια εχω:nosey:

Παντως γενικα πολυ παθιαστικαμε και καιρος να ληγει το θεμα γιατι ακρη δεν βγαζουμε(αν και ηθελα μια απαντηση ακομα απο τον roriconfan:wis:)

Εσενα Kenny ολο σε βλεπω και αγανακτεις και ολο εδω μου εισαι:wooi2:
Παντως μου φαινεσαι λιγο υπερβολικος.Δεν ξερεις τι θα γινοτανε αμα εβριζε,εθαβε κτλπ εμας :kill4u:

Εγω προτεινω να παμε να θαψουμε κανα αλλο ακουω προτασεις:drink:

Α και roriconfan ελπιζω να μην εχεις παρεξηγηθει ολοι μια παρεα ειμαστε:congrats: και sorry αν σε καποια σημεια φανηκα λιγο επιθετικος:riiight:

#426 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2008 - 23:49

Πλάκα αστεία έχει παρατραβήξει το θέμα,απλά γράφουν οι haters,μετά οι fans,και προσπαθεί ο ένας να βουλώσει τον άλλο,κάτι που όσο και να προσπαθείτε δεν γίνεται εκτός αν κάποιος από τους 2 βαρεθεί να ασχολείται.

Όσοι ταυτίζεστε με την Λούσι και τα αιθέρια φονικά χέρια της ή με τον Γιαγκάμι και το DeathNote του ή τον Λουλού και το Geass του, να γυρέψετε αμέσως ψυχολογική υποστήριξη.

Με τη Lucy δεν ταυτίζομαι,αλλά η ίδια δεν έχει καμία σχέση με Lulu και Light.
Με τους άλλους 2 ταυτίζομαι απόλυτα(πιο πολύ με Lelouch,ταιριάζει πιο πολύ στην προσωπικότητα μου),οπότε πρότεινε κάναν καλό τρελογιατρό όσο είναι καιρός :nosey:

Και στην τελική γράφεις υπερβολικά πολλά,δεν ζήτησε κανένας διατριβή πάνω στο Elfen Lied(ή τουλάχιστον δεν είδα κάποιον να ζητάει).

#427 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2008 - 23:58

(και μην ακουσω σχολιο του τυπου "καλα θα κανει")

ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ!!!!!!!

(sorry παρασυρθηκα λιγο!)

οχι,κανενας δεν μπορει να ειναι σιγουρος πριν δει την σειρα με τα ματια του...ολα ειναι πιθανα μετα...(εμενα για να φερω ενα παραδειγμα,μου ειχε πει ενας φιλος μου να μην δω το The Butterfly Effect γιατι ηταν βλακεια...εγω τελικα το ειδα και την λατρεψα την ταινια...την συστηνω κ σε ολους σας...[τι ειμαστε χωρις λιγο διαφημιση?!?]:lol:)

(αν και ηθελα μια απαντηση ακομα απο τον roriconfan:wis:)

Lets' Get Ready To Rumbleee!Round 2!:D

Α και roriconfan ελπιζω να μην εχεις παρεξηγηθει ολοι μια παρεα ειμαστε και sorry αν σε καποια σημεια φανηκα λιγο επιθετικος:riiight:

Το ιδιο κι εγω αν κ οπως ειπα συμφωνω με τις "rated" αποψεις σου:)

επισης ξεχασα να πω οτι στο comment περι bando(του "λαλακα" που σταλθηκε να κυνηγησει την lucy)δινω +1:thumbup:

Τελος:

Και στην τελική γράφεις υπερβολικά πολλά,δεν ζήτησε κανένας διατριβή πάνω στο Elfen Lied(ή τουλάχιστον δεν είδα κάποιον να ζητάει).

Ναι,ειχα κι εγω περιεργεια περι αυτου και αν το ψαξετε κι εσεις λιγο θα δειτε οτι ολα ξεκινησαν πριν απο μερικες μερες στην σελιδα 23 απο τους κυριους: Zoro(who?),Retsudo,LaRocca,Darthnicolas,Red Pyramid,Heliraider(:D) και.....Roriconfan!!!εμεις μαλλον ειμαστε οι υπαιτιοι(αν κ οχι ολοι στο ιδιο επιπεδο-Οι Darthnicolas και Retsuso απλως ηταν παροντες στο τραγικο αυτο...συμβαν)και απ οσο βλεπω εμεις οι ιδιοι ειμαστε που το συνεχιζουμε!:lol:

#428 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2008 - 01:39

Ναι,ειχα κι εγω περιεργεια περι αυτου και αν το ψαξετε κι εσεις λιγο θα δειτε οτι ολα ξεκινησαν πριν απο μερικες μερες στην σελιδα 23 απο τους κυριους: Zoro(who?),Retsudo,LaRocca,Darthnicolas,Red Pyramid,Heliraider(:D) και.....Roriconfan!!!εμεις μαλλον ειμαστε οι υπαιτιοι(αν κ οχι ολοι στο ιδιο επιπεδο-Οι Darthnicolas και Retsuso απλως ηταν παροντες στο τραγικο αυτο...συμβαν)και απ οσο βλεπω εμεις οι ιδιοι ειμαστε που το συνεχιζουμε!:lol:

Αυτό που λες δεν ήταν καν η αρχή...
Πάρε ένα quote μου από σελίδα 11

Φίλε roriconfan νομίζω το παρακάνεις...Όπως είπα και άλλοι πριν από μένα ο καθένας έχει τα γούστα του...
Και γω έχω ακούσει τα 1002 άσχημνα για το Fate/Stay π.χ. αλλά συνεχίζει να είναι το no 1 στη λίστα μου(ντάξει ίσως όχι no 1 γιατί τα κατατάσσω ανά πεντάδες)
Αλλά αυτό που λες για επειχηρήματα ντάξει έλεος...Λες και πρέπει να δικαιολογήθουμε ξέρω γω...

Τεσπα δεν νομίζω να έχει όρεξη να γράψει ο καθένας από μας "Σκέφτομαι και γράφω:Το Elfen Lied και το φαινόμενο της βίας στα anime"
Οπότε αντί να ζήτας εξηγήσεις σεβάσου τη διαφορετικότητα του άλλου και μην δίνεις τόση έκταση στο θέμα...

Και τότε είχε κάνει ένα post με το τάδε review και προσπαθούσε να επιβληθεί,και το ξανακάνει...

Προφανώς δεν πρόκειται να ησυχάσει μέχρι όλοι εδώ μέσα να πουν πως μισούν το elfen lied...Τέσπα,στην τελική,με ότι τη βρίσκει ο καθένας.

#429 mAs_81

mAs_81

Anta baka?

• Members
  • 150 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2008 - 13:45

Να πω κ εγω τη γνωμη μου:
Το EL ηταν το πρωτο anime που ειδα(γνωριζοντας πλεον το τι εστι anime)κ μπορω να πω οτι μου αρεσε..Νταξ μπορει να μην ειναι το top του ειδους,αλλα σαν Splatter ηταν αρκετα καλο..Μου αρεσε επισης πολυ το τραγουδι της εισαγωγης κ το OST γενικοτερα..
Ενταξει,ισως να μην ειναι το καλυτερο που παιζει(απο αποψη σεναριου,εξελιξη της υποθεσης κ.α.),αλλα το γεγονος οτι το ειδα πρωτο κ οτι εξακολουθω να βλεπω anime που με κατατασει κατα τη γνωμη σας?Σ'αυτους που πρεπει να ψαξουν για γιατρο η στους ανωριμους??Σε καμμια περιπτωση το παραπανω σχολιο δεν εγινε για να τη πω σε καποιον απλως θελω να πω οτι ο καθενας απο εμας εδω μεσα παρακολουθει anime για τους δικους του λογους κ συμφωνα με τα δικα του γουστα κ μετρα..Τα anime-manga ΕΙΝΑΙ μια μορφη τεχνης κ ο καθενας αποκομιζει απο αυτη οτι νιωθει οτι τον εκφραζει..Εμενα ας πουμε μου αρεσουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τα animations κ ο τροπος σχεδιασμου των χαρακτηρων(μετα την επαφη μου με αυτα ξαναρχισα σιγα σιγα να ζωγραφιζω κ αυτο για εμενα λεει πολλα)..Αλλοι γουσταρουν βια,αλλοι θελουν υποθεση κ αλλοι απλως γουσταρουν γενικοτερα χωρις καποια ιδιαιτερη προτιμιση..Καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος ως προς τον τροπο σκεψης του κ τα γουστα του..Κ γι'αυτο πιστευω οτι να τα αλλαξει αυτα ειναι ενα πραγμα ανεφικτο..Σεβαζομαι ολες τις αποψεις που διατυπωνονται αλλα τιποτα δεν θα με κανει να αναθεωρησω τις δικες μου κ αυτο πιστευω οτι ισχυει κ για ολους..To να κρινεις τον αλλον μεσω των γουστων του κ μονο, ειναι ενα πολυ ευκολο πραγμα κ γι'αυτο το βρισκω γενικοτερα ρηχο ως πραξη...
Παντως οπως κ να'χει το πραγμα το γεγονος οτι φτασαμε αισιως στην 29η σελιδα λεει πολλα για το EL..................Οπως το παρει κανεις.........
Δημοσιευμένη  εικόνα

#430 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2008 - 14:05

Ρε πλάκα με το EL! Όλοι κάτι έχουνε να πούνε! Άντε να πω άλλη μια γνώμη μου για αυτήν την τόσο πολυλεγάμενη σειρά. Θα το χωρίσω σε κατηγορίες.

Από άποψη animation και ήχου, η σειρά ήτανε χλιαρότατη. Πέρα από το εκπληκτικό opening, όλα τα υπόλοιπα ήταν κοινά σχεδιασμένα σπίτια, σχολεία, άτομα και κλασικά σπαστικές ψιλές τσιριχτές φωνές. Το μόνο χαρακτηριστικό που θυμάμαι όταν το ανατρέχω στην μνήμη μου, είναι η Λούσι να νιαουρίζει γυμνή. FAIL!

Από άποψη αληθοφάνειας της πλοκής, η σειρά ήταν μάπα. Κάθε γεγονός γινότανε πολύ βολικά και στημένα. Ούτε προγραμματισμένη να την είχαν κάθε συνάντηση ή μάχη δεν θα γινότανε τόσο καλά. FAIL!

Από άποψη πρωτότυπων χαρακτήρων, δεν υπήρχαν πρωτότυποι χαρακτήρες. Αντικαταστήστε τον Κούτα, την Λούσι και τους λοιπούς με τους χαρακτήρες οποιουδήποτε άλλου harem και δεν θα καταλάβετε την διαφορά. FAIL!

Από άποψη πρωτοτυπίας της ιστορίας, δεν ήταν πρωτότυπη. Το έχουμε ξαναδεί το βασικό στόρι. FAIL!

Από άποψη πρωτοτυπίας του πως παρουσιάζει την κατά τα άλλα γνωστή ιστορία, ήταν πρωτότυπη. Ούτε μόνο χαζοχαρούμενη σαν τα περισσότερα ανιμέ ήτανε ούτε φοβερά ατμοσφαιρική σαν άλλες διάσημες σειρές θρίλερ (Monster, JigokuShoujo, Higurashi, DeathNote). Στέκεται μόνο του στην μέση των δύο άκρων και έτσι φαντάζει ξεχωριστό. PASS!

Από άποψη ποιότητας και ποσότητας ecchi στοιχείου, η σειρά ήταν μέτρια προς καλή. Αν και γενικώς προτιμώ τα hentai, για όλα τα ανώριμα αγοράκια και κοριτσάκια που ακόμα κοκκινίζουνε με βρακάκια, ήταν καλό. PASS!

Από άποψη οικειότητας με τους χαρακτήρες, ήτανε συμπαθητικοί με έναν αποβλακωτικό τρόπο. Τα νιουρίσματα της Λούσι, η αγαρμποσύνη του Κούτα και το ξυλίκι της ξαδέρφης του ήταν βλακωδώς ευχάριστα. Όχι ότι ήταν καν κατά διάνοια καλοί, αλλά για όλα τα ανώριμα αγοράκια και κοριτσάκια που ακόμα θεωρούνε τύπους σαν τον Ναρούτο και τον Λούφι ως άτομα με βάθος, τότε ήταν καλοί για να ξεκολλήσουνε από αυτό το σκεπτικό. PASS!

Από άποψη σπλατεριάς, μόνο το Berserk και το Urotsukidoji να είχαν περισσότερο. PASS!

Από άποψη δράματος, υπήρχε χλιαρό δράμα αλλά η σπλατεριά το έκανε να φαντάζει καλύτερο. PASS!

Από άποψη για το αν οι φόνοι της Λούσι δικαιολογούνται, άποψη μου είναι ότι ΝΑΙ, δικαιολογούνται. Αν τα diclonius δεν πιάνουν για άνθρωποι αλλά για ξεχωριστό είδος, τότε είναι φυσικό να σκοτώνουνε τους ανθρώπους σαν φυσικούς εχθρούς τους. Αν πάλι πιάνουνε για ανώτεροι άνθρωποι, σκοτώνανε τους φυσιολογικούς σαν περιττούς ή παρεμποδιστικούς. Αν πιάνουνε σαν κανονικοί άνθρωποι με ένα χάρισμα, το να ψωνίζονται λόγο της δύναμης τους και να σκοτώνουνε με το παραμικρό, δικαιολογείται. Το να μη έχουνε έλεγχο των δυνάμεων τους όταν είναι συναισθηματικά φορτισμένοι και να σκοτώνουνε, δικαιολογείται. Το να έχουνε παρανοϊκές σκέψεις, σύνδρομο καταδίωξης ή συσσωρευμένο μένος λόγω παιδικών τραυμάτων σαν αιτία που σκοτώνουνε, δικαιολογείται. PASS!

Το να γίνονται δολοφόνοι επειδή τα κακομεταχειρίζονταν και κρατάνε γι’αυτό κακία για τους ανθρώπους, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ! Κανείς λογικός άνθρωπος με δείκτη νοημοσύνης 90+ δεν θα βάζει όλους τους ανθρώπους στο ίδιο σακί, για οποιοδήποτε λόγο. FAIL!

Το να έχει η Λούσι τύψεις για ότι έκανε στον Κούτα, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ! Πάει κόντρα σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις. Και σιγά τον Κούτα δηλαδή! Τι το σπουδαίο είχε και όλες υγραίνονταν μπροστά του; FAIL!

Το να συγχωρεί ο Κούτα τόσο εύκολα την Λούσι, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ! Πάει κόντρα σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις. Τι ήταν, ο Χριστός; FAIL!

Το να στέλνουνε έναν λαλάκα σαν εκείνον τον ψυχοπαθή στρατιωτικό να ξεκάνει την Λούσι, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ! Πόσες φορές έχασκε αντί να την σκοτώσει και πόσες φορές γκάριζε στον κόσμο για την κατά τα άλλα μυστική αποστολή του; Ο τύπος ήταν για πυροβολισμό, όχι για άκρως σπουδαίες αποστολές που θα κρίνουν το μέλλον της ανθρωπότητας. FAIL!

Το να έχει εκείνο το κοριτσάκι που το βίαζε ο μπαμπάς του (πως το λέγανε) τόσο χαριτωμένη συμπεριφορά, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ! Πάει κόντρα σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις. Τι ήταν, η Μαρία η Τερέζα; FAIL!

Το να συμπονούμε και να συγχωρούμε εμείς οι θεατές την Λούσι και τα diclonius, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ! Ή θα μας σφάξουνε αλύπητα, όσο κι αν τα αγαπάμε ή θα τα αθωώσουμε για τον φόνο χιλιάδων αθώων. Όσο κι αν μετανιώνει κάποιος για ότι έκανε, πρέπει πάραυτα να τιμωρηθεί. FAIL!

Σε όσους άρεσε η σειρά, είναι γιατί προσέχανε τα θετικά στοιχεία της. Σε όσους δεν άρεσε, είναι γιατί προσέχανε τα αρνητικά. Προσωπικά, δεν μου άρεσε. Έχω δει 1.500 σειρές ανιμέ ως τώρα και πλέον κάτι τέτοια μου φαντάζουνε χλιαρότατα μπροστά στους αληθοφανείς χαρακτήρες του GalacticHeroes ή τα ψυχολογικά του NeonGenesis. Θα παραδεχτώ όμως ότι είναι καλή σειρά για να ξεκολλήσουνε μερικοί από το να βάζουνε όλα τα κινούμενα σχέδια στο ίδιο τσουβάλι ή για να σταματήσουνε τα ανώριμα αγοράκια και κοριτσάκια να έχουνε ρηχά shonen στα ΤΟΠ 10 τους.

Όσοι ταυτίζεστε με την Λούσι και τα αιθέρια φονικά χέρια της ή με τον Γιαγκάμι και το DeathNote του ή τον Λουλού και το Geass του, να γυρέψετε αμέσως ψυχολογική υποστήριξη.

Αν ημουν ανωριμο αγορακι η κοριτσακι θα σε Flamara μεχρι να σβησει ο ηλιος..
Signature Removed

#431 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2008 - 14:34

Λοιπον,παιδια...Το υφος του roriconfan πιστευω το εχουμε καταλαβει διαβαζοντας post του...
Καλο θα ηταν βεβαια να μην ειναι τοσο προκλητικος με τα post αλλα αυτο διχνει κυνισμο πραγμα που μερικες φορες ειναι καλο
Spoiler:
Βεβαια κατα την γνωμη μου την εκμιδενισες την σειρα αλλα Τελος παντον....
Πανω στην Σειρα τωρα:Δεν μπορω να πω και πολα πραγματα...Χτες την Ξεκινησα Επειδη Βαριομουν και αφου ειναι και 13 Episodes πφφφ θα την βγαλω γρηγορα...(Το γρηγορα ειναι σχετικο αφου την Βλεπω μονο απο net club αφου δεν εχω pc σπιτι μου...)
Mεχρι στιγμης οκ εχει καποιο ενδιαφερον,αλλα περιμενω πολλα περισσοτερα στην Συνεχεια:nosey:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#432 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2008 - 16:37

Κι εγω τα ιδια ελεγα στην αρχη:"Καλα ηταν τα 2 πρωτα επεισοδια...οχι κι ασχημα για αρχη"κτλ...

Αλλα οσο προχωρουσε,τοσο περισσοτερο αρχισαν να φαινονται τα "κενα" στην υποθεση...

βεβαια οπως εχουν πει ολοι,αυτο ειναι θεμα γουστου κ στην τελικη μπορει κ να σ'αρεσει εσενα:)

Οσο για τις διαμαχες με τον roriconfan,πιστευα οτι ξεκινησαν στην σελιδα 23,ενω βλεπω οτι ειναι αρχαιες:D

#433 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2008 - 16:41

Στην 23 εμφανιστικηκα εγω για αυτο :bleh:
Οπως ειπε και ο Ζοro δες το και προσεχε ποιο "στρατοπεδο" θα διαλεξεις:kill4u:(kidding ofc:joyful:)

Μηπως το Heliraider μου παει καλυτερα?:hero:

#434 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2008 - 20:53

Κουκουτζα! Να’μια πάλι!!! Ότι προλαβαίνω σχολιάζω…

HelLRaiDeR: Και πες μου τι ακριβως εννοεις λεγοντας ατομο με βαθος.

Pershs: Με χαζοχαρούμενο τρόπο για παιδάκια .... χμμμμμμμμμ με βάση τι κριτίρια λές αυτά που λές)?

Roroconfan: Εννοώ άτομο που το παρελθόν του και ο σκοπός του στην ζωή δεν είναι μόνο δύο γραμμές. Π.χ. Naruto: Ένα παιδάκι που έχει μέσα του το Kyuubi και θέλει να γίνει Hokage για να πάψουνε να το χλευάζουνε γι’αυτό. Αν πας να κάνεις το ίδιο με κάποιον βασικό χαρακτήρα στο LegendoftheGalacticHeroes, δύο σελίδες δεν φτάνουν.

Για τα σχόλια περί Κούτα: Ο τύπος ήταν τέρας συγχώρεσης και καλοσύνης και μέσα σε μερικές συναντήσεις, άλλαξε την Λούσι τόσο προς το καλό όσο 10 χρόνια κακομεταχείρισης από άλλους προς το κακό. Τραβηγμένοοοοοο.

HelLRaiDeR: το λες τοσο απλα λες και εισαι ο ΤΕΛΕΙΟΣ ανθρωπος και δεν εχεις μετανιωσει ποτε σου για τιποτα.Μιλας τοσο ευκολα για καποιους αλλους.Να σε δω με τον εαυτο σου.

Roroconfan: Προσωπικά μιλώντας, ΟΧΙ, πλέον δεν νοιώθω μεταμέλεια για ότι κι αν κάνω. Γιατί ότι κάνω, το κάνω πλέον ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΜΟΥ. Δεν ζητάω συγχώρεση από κανέναν αν κάνω λάθος ή κουτσουκέλα και με πιάσουνε. Μόνο τρόπο για να επανορθώσω ή να τιμωρηθώ επάξια ώστε να μην υπάρχει χρόνια έχθρα αναμεταξύ μας.

HelLRaiDeR: Το οτι εχεις δει 1500 σειρες δεν συνεπαγεται με το οτι λεω ειναι νομος.Κριμα που δεν εχω δει τις σειρες για να σου απαντησω.Λες κατι για ανωριμα αγορακια/κοριτσακια.Δηλαδη σε οποιον αρεσει κατι που δεν σου αρεσει εσενα ειναι ανωριμος?Ολοι εχουμε διαφορετικα γουστα.Στην συγκεκριμενη συζητηση απλα λεμε την γνωμη μας και δεν ειρωνευομαστε το να εχει καποιος αλλος διαφορετικη γνωμη.Οπως εσενα δεν σου αρεσε το EL αλλο τοσο εμενα μου αρεσε.Τι να κανουμε.Εγω σου εξηγησα γιατι μου αρεσε εσυ μου εξηγησες γιατι και απο εκει και περα με διαφορα επιχειρηματα προσπαθουμε να δικαιολογησουμε το τι πιστευουμε.Sorry αλλα ειναι ανωριμο εκ μερος σου να αναφερεσε ετσι σε καποια πραγματα.

Pershs: σε παρακαλώ την επώμενη φορά να είσε λιγότερο επιθετικός απέναντι στους συνομηλητές σου για ότι αφορά για τις προριμήσεις τους

HatakeKakashi: Καταλαβα επιτελους οτι παρα τα 23 μου χρονια ειμαι ενα ανωριμο παιδακι 12 χρονων,
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ωριμε κυριε παω να γραφτω στο γυμνασιο ξανα

Roroconfan: Βάλατε από μόνοι σας τον εαυτό σας στα ανώριμα αγοράκια. Γιατί ποτέ δεν είπα «Όλοι εσείς που το βλέπετε, είστε ανώριμα αγοράκια! ΝΙΑΝΙΑΝΙΑ! Φλούφληδες!». Σοβαρά τώρα, αυθυποβολή κάνατε.

Pershs: είναι Anime

Roroconfan: Δεν είναι δικαιολογία.

Pershs: Δείξε μου ένα όπποιο δίποτε anime που να το πετυχένει αυτό τα τελευτέα 10 χρόνια (πρωτότυποι χαρακτήρες)

Roroconfan: Gilgamesh

Pershs: και πάλι Δείξε μου ένα όπποιο δίποτε anime που να το πετυχένει αυτό τα τελευτέα 10 χρόνια (πρωτότυπο σενάριο)

Roroconfan: hack//SIGN

Pershs: Με βάση ποιο μέτρο σύγρισης (δράμα)

Roroconfan: Hoshi no Koe, 5 centimeters per second.

Pershs: Ειδήσεις έχεις δεί ποτέ σην ζωή σου ? (βια)

Roroconfan: Διάβασες καν τι έγραψα; Κανείς ΛΟΓΙΚΟΣ!!!

Pershs: η lucy ξεκήνησε να σκωτώνει κάτω από την δικαιολογία της επιβίωσης επωμένως ναι δικαιολογήται

Roroconfan: Της ποίας δικαιολογίας;;; Εκεί που ήθελε να τσιμπήσει κάτι από το ψυγείο για παράδειγμα;

Pershs: Δικαιολογήτε στίλανε το κρέας να σφάξει το άλλο κρέας αναλώσιμος και αν θυμάσε δεν του δώσανε καν ηγετικό ρόλο στην αποστολή (για τον τρελαμένο στρατιωτικό).

Roroconfan: Βέβαια! Αντί να τον ξεπαστρέψουνε με μια σφαίρα στα κρυφά, τον στείλανε ΠΙΘΑΝΩΣ να σκοτωθεί σε μια αποστολή που θα κρίνει το μέλλον της ανθρωπότητας.

Pershs: θέλεις να μους πείς ότι ο κλαψω^&*&νης μούλος του NGE έχει μεγαλύτερο βάθος σαν χαρακλτήρας από την Lucy

Roroconfan: Χαλαρά έχει. Ποτέ του δεν νιαούριζε ή έδειχνε βύζο για να τραβάει την προσοχή… Αυτό το έκανε η Άσουκα… Που πάλι δεν νιαούριζε.

RedPyramid: Τις μετράς μία-μία αλήθεια? (τις σειρές)

Roroconfan: Ναι, σε λίστα, με προσωπικό τρόπο αξιολόγησης, σύγκρισης και κατάταξης.

Darthnikolas: Πλάκα αστεία έχει παρατραβήξει το θέμα,απλά γράφουν οι haters,μετά οι fans,και προσπαθεί ο ένας να βουλώσει τον άλλο,κάτι που όσο και να προσπαθείτε δεν γίνεται εκτός αν κάποιος από τους 2 βαρεθεί να ασχολείται.

Roroconfan: Πράγματι! (που θα πάει, εγώ θα είμαι αυτός που θα απομείνει με το τελευταίο ποστ, αρά θα κερδίσω! Μουχαχαχα!)

Darthnikolas: Και στην τελική γράφεις υπερβολικά πολλά,δεν ζήτησε κανένας διατριβή πάνω στο Elfen Lied(ή τουλάχιστον δεν είδα κάποιον να ζητάει).

Roroconfan: Μα τι λες, εγώ ζήτησα.

Roroconfan: Σοβαρά;

Roroconfan: Βεβαίως, μου αρέσουνε πολύ οι διατριβές. Μη τους ακούς, συνέχισε.

Roroconfan: Εντάξει φίλε μου, αφού έστω και ένας ενδιαφέρεται, θα συνεχίσω.

Roroconfan: Έτσι μπράβο!

Darthnikolas: Προφανώς δεν πρόκειται να ησυχάσει μέχρι όλοι εδώ μέσα να πουν πως μισούν το elfen lied...

Roroconfan: Μα όχι, θα ησυχάσω αν πείτε ότι έχω δίκιο…

Darthnikolas: Τέσπα,στην τελική,με ότι τη βρίσκει ο καθένας.

Roroconfan: Το ElfenLied είναι βλακεία … ΑΑΑΧ! Ηδονή! Ξανά, το ElfenLied είναι βλακεία … ΑΑΑΧ!

#435 retsudo

retsudo

Anime Freak

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2008 - 21:19

Ειναι πολυ κωμικο, ενα ατομο που περιφρονει ενα anime,να γυρνα ξανα και ξανα να ποσταρει γι αυτο. Καθε φορα με πιο μακροσκελεις διατρηβες και καθε φορα με πιο προσβλητικο λογο για αυτους που δεν σκεφτονται οπως εκεινος.
Αυτο που δεν μπορεις να καταλαβεις ειναι οτι τα γουστα ειναι υποκειμενικα και οσο και να παραθετεις επιχειρηματα ή προσβαλλεις, καποιον που εχει ηδη μια γνωμη βλεποντας ενα anime δεν του αλλαζεις μυαλα.
Τελοσπαντων Roriconfan θα τα πουμε ξανα στην αλλη πολυσελιδη αναληση που θα κανεις για το Elfen Lied και θα θυσιασεις ξανα την χρονο σου για μας πεισεις να μην βλεπουμε το anime που εχεις πιξει στα post!

edit:συμφωνω με τον Hellraider πιο κατω, δεν ξανασχολουμε ουτε εγω
Δημοσιευμένη  εικόνα