(και μην ακουσω σχολιο του τυπου "καλα θα κανει")
ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ!!!!!!!
(sorry παρασυρθηκα λιγο!)
οχι,κανενας δεν μπορει να ειναι σιγουρος πριν δει την σειρα με τα ματια του...ολα ειναι πιθανα μετα...(εμενα για να φερω ενα παραδειγμα,μου ειχε πει ενας φιλος μου να μην δω το The Butterfly Effect γιατι ηταν βλακεια...εγω τελικα το ειδα και την λατρεψα την ταινια...την συστηνω κ σε ολους σας...[τι ειμαστε χωρις λιγο διαφημιση?!?]

)
(αν και ηθελα μια απαντηση ακομα απο τον roriconfan:wis:)
Lets' Get Ready To Rumbleee!Round 2!

Α και roriconfan ελπιζω να μην εχεις παρεξηγηθει ολοι μια παρεα ειμαστε και sorry αν σε καποια σημεια φανηκα λιγο επιθετικος
Το ιδιο κι εγω αν κ οπως ειπα συμφωνω με τις "rated" αποψεις σου

επισης ξεχασα να πω οτι στο comment περι bando(του "λαλακα" που σταλθηκε να κυνηγησει την lucy)δινω +1:thumbup:
Τελος:
Και στην τελική γράφεις υπερβολικά πολλά,δεν ζήτησε κανένας διατριβή πάνω στο Elfen Lied(ή τουλάχιστον δεν είδα κάποιον να ζητάει).
Ναι,ειχα κι εγω περιεργεια περι αυτου και αν το ψαξετε κι εσεις λιγο θα δειτε οτι ολα ξεκινησαν πριν απο μερικες μερες στην σελιδα 23 απο τους κυριους: Zoro(who?),Retsudo,LaRocca,Darthnicolas,Red Pyramid,Heliraider(

) και.....Roriconfan!!!εμεις μαλλον ειμαστε οι υπαιτιοι(αν κ οχι ολοι στο ιδιο επιπεδο-Οι Darthnicolas και Retsuso απλως ηταν παροντες στο τραγικο αυτο...συμβαν)και απ οσο βλεπω εμεις οι ιδιοι ειμαστε που το συνεχιζουμε!