Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Elfen lied

• Please log in to reply
697 replies to this topic

#286 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 20 February 2008 - 22:38

το οτι θα πηγαινε 19 ολοκληρες σελιδες ποιο...?το Elfen Lied δεν το περιμενα....

Μωρέ και στο anidb κατέχει τα πρωτεία με 50 review.

#287 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 posts

Posted 20 February 2008 - 23:01

το elfen lied ειναι απλά τέλειο!!!!!!! αν κ τώρα που το σκέφτομαι άρχισα να το βλέπω απο το 2ο επεισόδιο (ιδέα δεν έχω γιατί) και ακόμα να δω το πρώτο!!!!! ελεος!!

όμως η σειρά είναι complete! τα έχει όλα! 10/10 παίρνει!!! και η μουσική φοβερή και το τέλος όλα τα λεφτά η δράση δε μπόλικη.
Posted Image

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#288 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 20 February 2008 - 23:11

Όχι,ο απο πάνω χρήστης δεν είναι δεύτερο account μου

υ.γ.εγώ έχω δεί το πρώτο επισόδειο,ηδού η απόδειξη
Posted Image

#289 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 26 February 2008 - 01:08

Κλασικο love or hated.Εμενα μου αρεσε αρκετα παντως.Πολλοι λετε οτι με τ ecchi του στοιχεια σ εκοβε τ δραμα.θα διαφωνησω.Ειχε απο ολα κ ολα ηταν εξισου καλα.Λιγο υπερβολικο splatter αλλα κανεις δεν ειναι τελειος :hihi2: (και ωραια μουσικουλα :wooi2:)

#290 Quessir

Quessir

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 27 February 2008 - 00:26

Απο τα πρωτα anime που ειδα και τα αγαπημενα μου!! αυτο που θελω να πω ειναι οτι βιαστικαν πολυ για το anime με αποτελεσμα να ξεπεραση τα manga και να αλαξει το τελος και γενικα...συνεχιζω να διαβαζω τα manga αν και σταματισαν τωρα να τα κανουν release :(
απο OST μαρεσε πολυ και αν βγει ποτε 2ο κυκλος δεν θα τον δω ποτε. ειμαι 100% συγουρος οτι θα ειναι αποτυχια θελω να μινο με καλες αναμνισης χεχε

#291 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 28 February 2008 - 11:08

έχουμε δει καλύτερα χάρεμ
έχουμε δει καλύτερα σπλάτερ
έχουμε δει καλύτερους χαρακτήρες
έχουμε ακούσει καλύτερη μουσική
και ο συνδυασμός πολλών (παράταιρων ωστόσο δημοφιλών) μετριοτήτων οδηγεί ξανά στη μετριότητα (και πιο κάτω).

όταν βέβαια τα μόνα άνιμε που έχεις δει είναι χάρεμ (ή δεν έχεις δει κανένα χάρεμ), μόνο σπλάτερ (ή κανένα σπλάτερ) και οι χαρακτήρες που έχεις γνωρίσει περιορίζονται στο απύθμενο βάθος (ηλιθιότητας) των ναρούτο και λούφη, συγγνώμη κιόλας, το έλφεν θα σου φανεί η Καλεβάλα.

για να μην πω για τη μουσική.

Posted Image

#292 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 28 February 2008 - 13:24

Πες τα, πες τα! Δείτε Legend of Galactic Heroes και μετά κάψτε ζωντανούς κάτι "αληθοφανεις" χαρακτήρες σαν την Nyu.

#293 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 28 February 2008 - 13:38

To οτι ενα ανιμε δεν ειναι το καλυτερο αριστουργημα των τελευταιων 5000 χρονων σε εναν συγκεκριμενο τομεα, δε σημαινει οτι δεν ειναι και καλο...

Και μονο που εχει αρκετα καλους χαρακτηρες, καλο στορυ, καλα γραφικα&animation και (για οποιον ενδιαφερεται) ιδιαιτερα καλο splatter, και ολα αυτα τα παρουσιαζει με αρκετα πρωτοτυπο τροπο, αρκει για να το κανει μια καλη σειρα, κι ας μην ειναι 100% αψεγαδιαστη σε κανεναν απο τους παραπανω τομεις.

Στο κατω-κατω, τα τελεια ανιμε ειναι λιγα.
Posted Image

#294 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 28 February 2008 - 16:11

To οτι ενα ανιμε δεν ειναι το καλυτερο αριστουργημα των τελευταιων 5000 χρονων σε εναν συγκεκριμενο τομεα, δε σημαινει οτι δεν ειναι και καλο...

Και μονο που εχει αρκετα καλους χαρακτηρες, καλο στορυ, καλα γραφικα&animation και (για οποιον ενδιαφερεται) ιδιαιτερα καλο splatter, και ολα αυτα τα παρουσιαζει με αρκετα πρωτοτυπο τροπο, αρκει για να το κανει μια καλη σειρα, κι ας μην ειναι 100% αψεγαδιαστη σε κανεναν απο τους παραπανω τομεις.

Στο κατω-κατω, τα τελεια ανιμε ειναι λιγα.

δεν υπάρχουν τέλεια άνιμε.
αν σε κάποιον αρέσει για όλους τους παραπάνω λόγους (αν και διαφωνώ με όλους ανεξαιρέτως), οκ, πάσο, είναι άποψή του. αλλά όχι και απ'τα πιο βαμηστερά άνιμε έβερ. σιγά τον μπακλαβά δηλαδή.

Posted Image

#295 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 28 February 2008 - 16:48

.

Κάπως έτσι.Άλλωστε τέτοιες σειρές βασίζονται πιο πολύ σε θέματα αισθητικής,δλδ λειτουργούν καθαρά με βάση το συναίσθημα που θα σου δώσουν οι σκηνές και βίας και δράματος,και όχι τόσο για τη πληρότητα του σεναρίου.Με την ίδια λογική έχουν γραφτεί ένα σωρό αριστουργήματα του είδους.

Βασικά αμφιβάλω αν έστω ένας απο όσους το θάβουν (απο αυτούς που το θάβουν,όχι αυτούς που δεν τους αρέσει) έκατσε έστω και για λίγο για να δεί τη σειρά όπως είναι.Απο την άλλη,αν σε κάποιον δεν αρέσει η βία ή το γυμνό,είτε σε anime είτε σε real action,τότε λογικό είναι να μη του άρεσε η σειρά.

Glanstenen,μιλώντας για εμένα,νομίζω κάτι έχω δεί απο βία και απο χάρεμ(καλά απο αυτό όχι και τόσο) για να έχει μια βάση η αποψή μου:drink:
Posted Image

#296 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 29 February 2008 - 13:12

Κάπως έτσι.Άλλωστε τέτοιες σειρές βασίζονται πιο πολύ σε θέματα αισθητικής,δλδ λειτουργούν καθαρά με βάση το συναίσθημα που θα σου δώσουν οι σκηνές και βίας και δράματος,και όχι τόσο για τη πληρότητα του σεναρίου.Με την ίδια λογική έχουν γραφτεί ένα σωρό αριστουργήματα του είδους.

Βασικά αμφιβάλω αν έστω ένας απο όσους το θάβουν (απο αυτούς που το θάβουν,όχι αυτούς που δεν τους αρέσει) έκατσε έστω και για λίγο για να δεί τη σειρά όπως είναι.Απο την άλλη,αν σε κάποιον δεν αρέσει η βία ή το γυμνό,είτε σε anime είτε σε real action,τότε λογικό είναι να μη του άρεσε η σειρά.

Glanstenen,μιλώντας για εμένα,νομίζω κάτι έχω δεί απο βία και απο χάρεμ(καλά απο αυτό όχι και τόσο) για να έχει μια βάση η αποψή μου:drink:

Κι εγώ έχω δει έναν τόνο βία και χάρεμ ανιμέ και συνεχίζω να το βρίσκω κακογουστότατο. Για τους ίδιους λόγους που δεν μου άρεσε το Kannazuki no Miko και το School Days.

#297 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 29 February 2008 - 13:29

Τοσες σελιδες αναλυση για μια γκομενα που κυκλοφορει γυμνη και σκοτωνει κοσμο.
Βεβαια απο την αλλη εχουμε και τον μ@κ@κ@ που θελει να τα φτιαξει με την ξαδερφη του.
Ρε παιδια για το ιδιο anime μιλαμε?

Posted Image

#298 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 29 February 2008 - 14:43

Τοσες σελιδες αναλυση για μια γκομενα που κυκλοφορει γυμνη και σκοτωνει κοσμο.
Βεβαια απο την αλλη εχουμε και τον μ@κ@κ@ που θελει να τα φτιαξει με την ξαδερφη του.
Ρε παιδια για το ιδιο anime μιλαμε?

1ον) η θεά και όχι γκόμενα κυκλοφορούσε ντυμένη και σκώτωνε κόσμο κυρίος ντυμένη διλαδι

2οω) ο μαλάκας απλά γούσταρε να τραβάει το πουλί οτυ και η ξαδέρφη του προσπαθούσε να τον βιάσει
Spoiler:

με βάση αυτά τα 2 μάλλον από το anime δεν έχεις δεί πέρα του 2ο επισοδίου
"[FONT="]Αφού η μ@λακια πάει σύννεφο ας μοιραστούμε ομπρέλες" [/FONT]
[FONT=Arial Black]ΚΑΡΙ0ΛΗΣ[/FONT]
Posted Image

#299 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 29 February 2008 - 15:01

ο μαλάκας απλά γούσταρε να τραβάει το πουλί οτυ και η ξαδέρφη του προσπαθούσε να τον βιάσει

Spoiler:

Πραγματικα πετυχημενη περιγραφη.Και μετα απορρειτε γιατι δεν αρεσε σε μερικους...
Επισης,ας μου πει καποιος εναν λογο,εστω και υποκειμενικο για τον οποιο η Lucy/Nyu/whatever ειναι θεα.Επειδη σκοτωνει κοσμο με βιαιο τροπο?Επειδη νιαουριζει?Επειδη εχει δειξει το στηθος της στην εικονα που παρεθεσε ο Kenny σε προηγουμενη σελιδα?

#300 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 29 February 2008 - 15:06

1ον) η θεά και όχι γκόμενα κυκλοφορούσε ντυμένη και σκώτωνε κόσμο κυρίος ντυμένη διλαδι

2οω) ο μαλάκας απλά γούσταρε να τραβάει το πουλί οτυ και η ξαδέρφη του προσπαθούσε να τον βιάσει

Spoiler:

με βάση αυτά τα 2 μάλλον από το anime δεν έχεις δεί πέρα του 2ο επισοδίου

Ολο το ειδα (εχω δει και χειροτερες πατατες-personal opinion) απλα αυτα θυμαμαι
να το χαρακτηριζουν κυριως.
1. Γυμνη-ντυμενη θεα να σκοτωνει κοσμο.
2. Μια αιμομεικτικη διαθεση απο την ξαδερφη.

Posted Image