το οτι θα πηγαινε 19 ολοκληρες σελιδες ποιο...?το Elfen Lied δεν το περιμενα....
Μωρέ και στο anidb κατέχει τα πρωτεία με 50 review.
Posted 20 February 2008 - 22:38
το οτι θα πηγαινε 19 ολοκληρες σελιδες ποιο...?το Elfen Lied δεν το περιμενα....
Posted 20 February 2008 - 23:01
Posted 20 February 2008 - 23:11
Posted 26 February 2008 - 01:08
Posted 27 February 2008 - 00:26
Posted 28 February 2008 - 11:08
Posted 28 February 2008 - 13:24
Posted 28 February 2008 - 13:38
Posted 28 February 2008 - 16:11
To οτι ενα ανιμε δεν ειναι το καλυτερο αριστουργημα των τελευταιων 5000 χρονων σε εναν συγκεκριμενο τομεα, δε σημαινει οτι δεν ειναι και καλο...
Και μονο που εχει αρκετα καλους χαρακτηρες, καλο στορυ, καλα γραφικα&animation και (για οποιον ενδιαφερεται) ιδιαιτερα καλο splatter, και ολα αυτα τα παρουσιαζει με αρκετα πρωτοτυπο τροπο, αρκει για να το κανει μια καλη σειρα, κι ας μην ειναι 100% αψεγαδιαστη σε κανεναν απο τους παραπανω τομεις.
Στο κατω-κατω, τα τελεια ανιμε ειναι λιγα.
Posted 28 February 2008 - 16:48
Και μονο που εχει αρκετα καλους χαρακτηρες, καλο στορυ, καλα γραφικα&animation και (για οποιον ενδιαφερεται) ιδιαιτερα καλο splatter, και ολα αυτα τα παρουσιαζει με αρκετα πρωτοτυπο τροπο, αρκει για να το κανει μια καλη σειρα, κι ας μην ειναι 100% αψεγαδιαστη σε κανεναν απο τους παραπανω τομεις.
.
Posted 29 February 2008 - 13:12
Κάπως έτσι.Άλλωστε τέτοιες σειρές βασίζονται πιο πολύ σε θέματα αισθητικής,δλδ λειτουργούν καθαρά με βάση το συναίσθημα που θα σου δώσουν οι σκηνές και βίας και δράματος,και όχι τόσο για τη πληρότητα του σεναρίου.Με την ίδια λογική έχουν γραφτεί ένα σωρό αριστουργήματα του είδους.
Βασικά αμφιβάλω αν έστω ένας απο όσους το θάβουν (απο αυτούς που το θάβουν,όχι αυτούς που δεν τους αρέσει) έκατσε έστω και για λίγο για να δεί τη σειρά όπως είναι.Απο την άλλη,αν σε κάποιον δεν αρέσει η βία ή το γυμνό,είτε σε anime είτε σε real action,τότε λογικό είναι να μη του άρεσε η σειρά.
Glanstenen,μιλώντας για εμένα,νομίζω κάτι έχω δεί απο βία και απο χάρεμ(καλά απο αυτό όχι και τόσο) για να έχει μια βάση η αποψή μου
Posted 29 February 2008 - 13:29
Posted 29 February 2008 - 14:43
Τοσες σελιδες αναλυση για μια γκομενα που κυκλοφορει γυμνη και σκοτωνει κοσμο.
Βεβαια απο την αλλη εχουμε και τον μ@κ@κ@ που θελει να τα φτιαξει με την ξαδερφη του.
Ρε παιδια για το ιδιο anime μιλαμε?
Posted 29 February 2008 - 15:01
Πραγματικα πετυχημενη περιγραφη.Και μετα απορρειτε γιατι δεν αρεσε σε μερικους...ο μαλάκας απλά γούσταρε να τραβάει το πουλί οτυ και η ξαδέρφη του προσπαθούσε να τον βιάσει
Spoiler:
Posted 29 February 2008 - 15:06
1ον) η θεά και όχι γκόμενα κυκλοφορούσε ντυμένη και σκώτωνε κόσμο κυρίος ντυμένη διλαδι
2οω) ο μαλάκας απλά γούσταρε να τραβάει το πουλί οτυ και η ξαδέρφη του προσπαθούσε να τον βιάσειSpoiler:
με βάση αυτά τα 2 μάλλον από το anime δεν έχεις δεί πέρα του 2ο επισοδίου