και επειδη ειναι δικη σου αγαπημενη ,τι εχει να λεει?δεν αλλαζει οτι ειναι μετρια και οτιναναι.Για σεμνά, μιλάτε για μια από τις αγαπημένες μου σειρές..
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Elfen lied
Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 16:21
Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 16:26
Μικρέ κι αθώε red pyramid...Τέλος,σχετικά με το fanservice (όταν ξεκίνησα να βλέπω anime έμαθα τον όρο) δεν πιστεύω ότι ταιριάζει στη σειρά.Για να 'ανάψει' ή να δεί κανείς ερωτικά π.χ.
Spoiler:
ή γενικά το γυμνό στη σειρά πρέπει να έχει χάσει όχι 1 αλλά πολλές βίδες.Ακόμη και οι σκηνές που η Nyu κόλλαγε στον Kouta είχαν κάτι το αθώο μέσα τους και πιο πολύ τόνιζαν το τι ένιωθε η Nyu παρά στόχευαν ως fanservice.Τώρα,το ότι υπάρχουν και άνθρωποι που ανάβουν με αυτό.....

Και δεν ξέρω που την είδες την αθωότητα στο ότι η Lucy/Nyu/whatever κωλοτριβόταν στον Kouta σαν γάτα το Γενάρη (random ναι, αθώο με τίποτα), παντως η σειρά διακρίθηκε το 2004 ΚΑΙ ως Best Fanservice. Speaks volumes.
Edit: Κι εσύ τέκνον, MoRm;

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 22:10
και επειδη ειναι δικη σου αγαπημενη ,τι εχει να λεει?δεν αλλαζει οτι ειναι μετρια και οτιναναι.
Μιλάει κάποιος που γουστάρει Kaori Yuki:tongue:
Μικρέ κι αθώε red pyramid...
Να 'ξερες πόσοι anime freaks ονειρεύονται S&M καταστάσεις με diclonius...
Και δεν ξέρω που την είδες την αθωότητα στο ότι η Lucy/Nyu/whatever κωλοτριβόταν στον Kouta σαν γάτα το Γενάρη (random ναι, αθώο με τίποτα), παντως η σειρά διακρίθηκε το 2004 ΚΑΙ ως Best Fanservice. Speaks volumes.
Edit: Κι εσύ τέκνον, MoRm;
Japanese people are sick....
Και πάλι επιμένω ότι όσο κι αν τριβόταν το όλο θέαμα θύμιζε περρισσότερο παιδάκι που τρίβεται σε κάποιον που αγαπά παρά κάτι το σεξουαλικό.Personal view.Τώρα για το βραβείο....jesus.....

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 22:31
σε εμενα παντως η σειρα αρεσε πολυ. η ισορροπια της ειναι τελια και ειδικα η μουσικη της
. και fanservice εχει και δραμα, και αγαπες και αιματα κια απολα
και ολα αυτα στις καταλληλες ποσοστητες. στον κεννυ δεν αρεσε. και τι να κανουμε δηλαδη? ουτε εμεις να προσπαθουμε να τον πεισουμε για το αντιθετο εχει νοημα κα ικυριως μαι και ειμαστε περισσοτεροι αυτοι που τους αρεσε , ουτε να προσπαθει ο κεννυ ναμας πεισει εχει νοημα. σταματηστε κα ισοβαρευτειτε λιγο
Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 22:45
1)Η βια που εχει ειναι υπερβολικη (btw,δεν με ενοχλει η πολλη βια,με ενοχλει η πολλη βια χωρις λογο) ανεξαρτητα απο τα ερεθισματα που εχει λαβει ο καθενας.Σκοπος αυτης της βιας ειναι μονο να 'σοκαρει' τον τηλεθεατη για να νομιζει οτι εντυπωσιαστηκε και του μεινει κατι κατα την ταπεινη μου γνωμη.
2)Η σειρα εχει fanservice.Το fanservice δεν ειναι κατι το αθωο,συμπεριλαμβανεται στην οποιαδηποτε σειρα για ενα συγκεκριμενο λογο και αυτος ο λογος ειναι να γουσταρουν οι τηλεθεατες (ναι,ξερω οτι μπορει να ακουγεται περιεργο αλλα πολυς κοσμος γουσταρει).
3)Ενα anime που προσπαθει να μεινει στην μνημη του θεατη με τροπους που περιγραφονται στα 1)+2) δεν λεει και πολλα.Προφανως δεν εχει κατι καλυτερο για να εντυπωσιασει τον θεατη και προσπαθει με αυτα τα 'κολπα'.
4)Οι οθονες κοστιζουν ακριβα,δεν τις βαραμε επειδη ενας ακυρος τυπος επιασε το βυζι μιας καθυστερημενης.
5)Το υφος ''ειμαι πολυ ζορικη γκομενα και σκαστε ολοι μη σας πετσοκοψω'' δεν εινια kawai (btw,kawai σημαινει χαριτωμενος).
ΥΓ.
Για το συγκεκριμενο βραβειο δεν ξερω,αλλα το οτι πηρε το βραβειο καλυτερου Thriller/Mystery/Horror(!) και το αντιστοιχο για best female character ηταν τραγικοΤώρα για το βραβείο....jesus.....

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 22:55
1)Η βια που εχει ειναι υπερβολικη (btw,δεν με ενοχλει η πολλη βια,με ενοχλει η πολλη βια χωρις λογο) ανεξαρτητα απο τα ερεθισματα που εχει λαβει ο καθενας.Σκοπος αυτης της βιας ειναι μονο να 'σοκαρει' τον τηλεθεατη για να νομιζει οτι εντυπωσιαστηκε και του μεινει κατι κατα την ταπεινη μου γνωμη.
Πάντοτε σκοπό η βία είχε το σοκ.Το θέμα είναι ότι η σειρά έχει βάθος σεναριακό και συναισθηματικό μα κυρίως αισθητικό,πράγμα στο οποίο βοηθάει και η βία και τα στοιχεία που ανέφερες πρτοηγουμένος.
3)Ενα anime που προσπαθει να μεινει στην μνημη του θεατη με τροπους που περιγραφονται στα 1)+2) δεν λεει και πολλα.Προφανως δεν εχει κατι καλυτερο για να εντυπωσιασει τον θεατη και προσπαθει με αυτα τα 'κολπα'.
Ένα anime τέτοιου στυλ θα μείνει στη μνήμη του θεατή ΚΑΙ για αυτούς τους λόγους.Δεν είναι μόνο αυτοί αλλά σίγουρα βοηθάνε.Δεν βρίσκω το κακό με αυτό και δεν βλέπω που είναι το αρνητικό.
Εδώ γυρνάμε στο θέμα αισθητική:αυτά που αναφέρεις εσύ ως 'καλύτερο' για εμένα μπορεί να είναιτο χειρότερο όπως για εσένα τα καλύτερα του Elfen Lied δεν είναι αυτό που ήθελες.
ΥΓ.
Για το συγκεκριμενο βραβειο δεν ξερω,αλλα το οτι πηρε το βραβειο καλυτερου Thriller/Mystery/Horror(!) και το αντιστοιχο για best female character ηταν τραγικο
Πάλι καλά που βραβεύτικε,πίστευα ότι μόνο βλακίες βραβεύονται συνήθως.

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 22:56
Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 23:20
Μη μου λέτε λοιπόν για λεπτομερές animation, γιατί εκεί που υποτίθεται ότι πρέπει να λάμψει, αποτυγχάνει. Το καλύτερο animation της σειράς το βλέπεις στα βυζιά του καθυστερημένου.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 23:24
Ακόμη και έτσι δεν είναι κακό το σκίτσο του,όχι τουλάχιστον σε σημείο να ενοχλήσει κάποιον
Τέλος....Kenny,την επόμενη φορά που θα πείς 'καθυστεριμένο' τη Lucy θα ανηφορίσω βόρεια με βαρύ οπλισμό για να σε αναζητήσω.....δαγκώνω,πυροβολώ και έχω και αόρατα χέρια για να πετσοκόβω.
Φιλικά.....
Lucy:Ok,I take back what I said about Kaori

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 23:49

Εν τω μεταξύ κάποιος ή θα είναι τελείως υπέρ ή τελείως εναντίον...
Btw Kenny m@n,fcs, τι σου φταίει η Lucy και τη βρίζεις?
Φταίω εγώ να βρίσω το ανύπαρκτο που έχεις στο avy?

No moar flame,ur ruining teh thread...Λες και θα πει κάποια από τις 2 πλευρές "Ναι,παιδιά,έχετε δίκιο"
Και τέλος odin
Το υφος ''ειμαι πολυ ζορικη γκομενα και σκαστε ολοι μη σας πετσοκοψω'' δεν ειναι kawai
Προφανώς όχι...
Εκτός αν κάποιος τη βρίσκει με τέτοιες τύπισσες(ναι υπάρχουν πολλοί τέτοιοι στον κόσμο,τους έχω δει και σε ταινίες

Αλλά η Nyu όχι απλά καλύπτει τον εαυτό της με τη χαριτωμενιά της,αλλά καλύπτει και τη Lucy μαζί.
Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 23:59
μπορει να εχεις δει 10000 ανιμε και μπορει να εχεις δει μονο ενα.σημασια εχει το πως ολα αυτα περνανε μεσα σου...και αν πραγματικα μπορεις να τα νιωσεις και να τα καταλαβεις στο 100% του νοηματος.περα απο κει ειναι και θεμα γουστου και καθε αποψη ειναι σεβαστη οταν υπαρχουν σοβαρα επιχειρηματα που τη στηριζουν.
παντος δεν ειναι αναγκη να σκευτομαστε παντα τοσο πολυπλοκα γτι ακομα και κατι τελειο ναειναι παντα θα βρισκουμε εναν τουλαχιστον λογο να το κατακρινουμε επειδη παντα θα υπαρχουν περιθορια βελτιωσεις.
Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2008 - 00:03
κατι που εχει χαθει ομως σε ολη αυτη την αντιπαραθεση ειναι το οτι, βρε παιδια, πρεπει κατι να ειναι αισθητικα τελειο για να αγγιξει καποιον?
η σειρα μου αρεσει. και παραδεχομαι οτι δεν εχει ουτε το καλυτερο animation, ουτε το καλυτερο character creation, ουτε την καλυτερη πλοκη, ουτε την πιο δεμενη συνοχη στην ιστορια, εχει αρκετο fanservice and so on...
σου αφηνει πραγματα ομως.. μεσα σε ολο αυτο τον "αχταρμα" οπως λετε κρυβονται πραγματα που μπορουν να αγγιξουν τον θεατη.. η lucy δεν ειναι μονο "γατουλα" ή "ολα-τα-σφαζω-ολα-τα-μαχαιρωνω"... ειναι ετσι λογω καποιων καταστασεων που την οδηγησαν εκει.. και αυτο ισχυει για ολους τους χαρακτηρες της σειρας..
τωρα απο κει και περα ας μη γελιομαστε, ολα ειναι και θεμα προσωπικης αποψης..
αν καποιοι φτιαχνονται βλεποντας αντιστοιχες σκηνες οπως αυτη της Νana που ποσταρε παραπανω ο red pyramid με γεια τους με χαρα τους. και προφανως αυτο γινεται επειδη οι ιδιοι εχουν υιοθετησει τη συγκεκριμενη "σταση" και οχι επειδη η ιδια η σειρα απο μονη της στοχευει αυτοματως και αποκλειστικα να τους φυτεψει τετοιες σκεψεις στον εγκεφαλο..
αν δεν αρεσει σε καποιον οκ απολυτα λογικο και φυσιολογικο.. στην τελικη ολα ειναι θεμα γουστου.. σιγουρα υπαρχουν και αλλα πραγματα, πολυ καλυτερα ενδεχομενως να δει κανεις στο καθε ειδος που συγκεντρωνει αυτη η σειρα αλλα σε πολλα πραγματα και κυριως ετσι συνολικα δοσμενα it's more than meets the eye...
red pyramid: ευχαριστω που ανακαλεσες για τη Yuki!

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2008 - 00:12
Καταρχήν και πάνω απ' όλα:Btw Kenny m@n,fcs, τι σου φταίει η Lucy και τη βρίζεις?
Φταίω εγώ να βρίσω το ανύπαρκτο που έχεις στο avy?
No moar flame,ur ruining teh thread...Λες και θα πει κάποια από τις 2 πλευρές "Ναι,παιδιά,έχετε δίκιο"
Hating me makes me all warm inside. ^^
Πάμε παρακάτω τώρα.
Δεν μου "φταίει" η ίδια που είναι καθυστερημένο (λες και θα μπορούσε ποτέ να "φταίει" ένας χαρακτήρας έργου για κάτι). Μου φταίει ο σεναριογράφος που την έκανε τόσο ρηχή και ηλίθια.
Το ανύπαρκτο που έχω στην sig δεν έχω δεθεί συναισθηματικά μαζί του. I'm invulnerable.

Τέλος, γιατί χαλάμε το thread, παρακαλώ; Κριτική κάνουμε, κι αυτό πυροδοτεί συζήτηση. Αν δεν κάναμε κριτική, αυτή τη στιγμή αυτό το thread θα ήταν α) μισό στο μέγεθος, και β) θαμμένο στην 7η-8η σελίδα από threads. Επίσης εξηγούμε επακριβώς γιατί την θεωρούμε μέτρια σειρά, οπότε ούτε flaming κάνουμε. Το thread βγαίνει κερδισμένο, το forum βγαίνει κερδισμένο. Quit nagging.
Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2008 - 00:21
Τέλος, γιατί χαλάμε το thread, παρακαλώ; Κριτική κάνουμε, κι αυτό πυροδοτεί συζήτηση. Αν δεν κάναμε κριτική, αυτή τη στιγμή αυτό το thread θα ήταν α) μισό στο μέγεθος, και β) θαμμένο στην 7η-8η σελίδα από threads. Επίσης εξηγούμε επακριβώς γιατί την θεωρούμε μέτρια σειρά, οπότε ούτε flaming κάνουμε. Το thread βγαίνει κερδισμένο, το forum βγαίνει κερδισμένο. Quit nagging.
Τα παράπονα έχουν ακουστεί ή μάλλον γραφτεί για 2 απλούς λόγους:
-Υπάρχουν άτομα που απλά δεν το έχουν σκοπό να το αφήσουν ήσυχο το τόπικ αν δεν μας πείσουν ότι η σειρά δεν αξίζει.
-Προσπαθείτε να πείσετε ότι αντικειμενικά η σειρά δεν αξίζει.Κουβέντα ναι γίνετε ώστε να δούνε και οι 2 πλευρές σκέψεις πάνω στη σειρά που πιθανώς να μην είχανε αλλά αυτό είναι εντελώς άλλο πράγμα.