Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 3 Ψήφοι

Bleach, naruto or one piece

• Please log in to reply
733 replies to this topic

Δημοσκόπηση: 3 Shounen giants (574 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

3 Shounen giants

1. Bleach (120 ψήφοι [20.91%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 20.91%

2. Naruto (153 ψήφοι [26.66%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 26.66%

3. One Piece (301 ψήφοι [52.44%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 52.44%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#631 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2011 - 13:27

Και εγω bleach με διαφορά από τα άλλα δυο.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#632 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2011 - 14:12

αν και το naruto ειναι το αγαπημενο μου, μου αρεσουν και τα 3 :)

#633 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2011 - 10:51

Τα universe των 3 που αντικατοπτρίζουν για μένα την διαφορά της ποιότητας μεταξύ τους...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#634 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2011 - 11:15

Στο Bleach ξέχασες να βάλεις το Hueco Mundo και την Soul Society. Αλλά μάλλον δεν θα χωρούσαν στο thread.

#635 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2011 - 11:46

^Μπαα,κατι παρομοιο με το νησακι που δειχνει θα ειναι.... :)

image.jpg

#636 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2011 - 11:49

^Μπαα,κατι παρομοιο με το νησακι που δειχνει θα ειναι.... :)

Αν ίσχυε αυτό, θα είχε λίγο στριμωξίδι γιά τους κόσμους που καταλήγουν όλοι όσοι έχουν πεθανει από καταβολής του κόσμου, δεν θα είχε? :P

#637 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2011 - 11:56

^Πιστευεις οτι θα κολαγε εκει ο Kubo;
Και παλι θεωρητικο ειναι αυτο που λες.Αυτο που θελει να σου δειξει ο Dragon ειναι το μεγεθος και η πολυπλοκοτητα του κοσμου του OP,σε συγκριση με τα αλλα δυο...

image.jpg

#638 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2011 - 12:00

^Πιστευεις οτι θα κολαγε εκει ο Kubo;
Και παλι θεωρητικο ειναι αυτο που λες.Αυτο που θελει να σου δειξει ο Dragon ειναι το μεγεθος και η πολυπλοκοτητα του κοσμου του OP,σε συγκριση με τα αλλα δυο...

Μια χαρά κατάλαβα τι θέλει να πει. Αυτό που θέλω να τονίσω εγώ είναι πως μπορεί κάποιος να παρουσιάζει ένα πράγμα με τον τρόπο που τον συμφέρει και μόνο.

(BTW η διαμόρφωση της στεριάς στην υδρόγειο του OP είναι για γέλια.)

#639 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2011 - 12:06

Μια χαρά κατάλαβα τι θέλει να πει. Αυτό που θέλω να τονίσω εγώ είναι πως μπορεί κάποιος να παρουσιάζει ένα πράγμα με τον τρόπο που τον συμφέρει και μόνο.

(BTW η διαμόρφωση της στεριάς στην υδρόγειο του OP είναι για γέλια.)

Btw,δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να συγκρινουμε τα αυτονοητα.Ο τροπος που συμφερει τον Dragon ειναι περα για περα σοβαρος.Πιστευω οτι ανοιγουμε ενα θεμα που δεν χωραει αμφισβητηση και συγκριση...Αν φημιζεται για κατι το OP ειναι αυτο που ανεφερα στο προηγουμενο ποστ.Ακομα και ενας hater θα το καταλαβαινε...

image.jpg

#640 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2011 - 12:12

Btw,δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να συγκρινουμε τα αυτονοητα.Ο τροπος που συμφερει τον Dragon ειναι περα για περα σοβαρος.Πιστευω οτι ανοιγουμε ενα θεμα που δεν χωραει αμφισβητηση και συγκριση...Αν φημιζεται για κατι το OP ειναι αυτο που ανεφερα στο προηγουμενο ποστ. Ακομα και ενας hater θα το καταλαβαινε...

Ναι, φίλε -ΟnePiece- .

#641 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2011 - 12:19

Διαβασε και τι εγραψα στην επομενη προταση,μην διαβαζεις αυτο που σε συμφερει...

Κριμα που συγκρινε κατι το αυτονοητο ο Dragon.Ειμουν σιγουρος οτι θα βρεθει καποιος hater να το αμφισβητησει.OP world>>>Naruto world>>>>>>>>>>Bleach world.Δεν το λεω εγω,το λεει ο χαρτης.Αν εχεις ματια δες το :)
Τουλαχιστον δες τον αριθμο των νησιων και των περιοχων που προβαλει ο χαρτης.

image.jpg

#642 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2011 - 12:32

Διαβασε και τι εγραψα στην επομενη προταση,μην διαβαζεις αυτο που σε συμφερει...

Κριμα που συγκρινε κατι το αυτονοητο ο Dragon.Ειμουν σιγουρος οτι θα βρεθει καποιος hater να το αμφισβητησει.OP world>>>Naruto world>>>>>>>>>>Bleach world.Δεν το λεω εγω,το λεει ο χαρτης.Αν εχεις ματια δες το :)
Τουλαχιστον δες τον αριθμο των νησιων και των περιοχων που προβαλει ο χαρτης.

Δηλαδή το ότι "έκοψε" το Soul Society/Hueco Mundo από το Bleach και αγνοεί πως ο χάρτης του Naruto παίζει να περιγράφει και εκείνος μια υδρόγειο ( ή σίγουρα το μεγαλύτερο μέρος της) απλά σε 2D μορφή δεν παίζε κανένα ρόλο σε μια σύγκριση?

Αυτό που θέλω να τονίσω εγώ είναι πως μπορεί κάποιος να παρουσιάζει ένα πράγμα με τον τρόπο που τον συμφέρει και μόνο.

#643 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2011 - 12:40

Απο την στιγμη που η ιστορια του OP ξετυλιγεται σε ολη την υδρογειο που δειχνει,χωρις αυτο να σημαινει οτι οι βασικοι ηρωες θα πανε σε ολα αυτα τα μερη(μπορει αλλοι χαρακτηρες να φτασουν σε διαφορετικα νησια απο του SH),και το Naruto ,Bleach βασιζεται σε αυτες τις σιγκεκριμενες περιοχες,ακομι και ολη την υδρογειο να δειξουν τα 2 τελευταια,δεν θα εχει απολυτως καμια σημασια,αφου δεν θα πανε ουτε στο 1/4 των περιοχων αυτων.

image.jpg

#644 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2011 - 12:42

Εντάξει ο Kaizer έχει ένα δίκιο γιατί ο κόσμος του Bleach έχει πολλαπλές διαστάσεις ουσιαστικά.
Αυτό όμως και πάλι δεν αναιρεί το γεγονός ότι το build up και η πολυπλοκότητα του OPVerse δεν συγκρίνεται με των άλλων 2.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#645 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2011 - 13:33

^This.
Δεν ειπα οτι το OP ειναι το απρο και τα αλλα δυο το μαυρο.Απλως λεω πως τουλαχιστον το OP σε αυτο το κομματι ειναι σαφως καλυτερο.

image.jpg