Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach, naruto or one piece
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2011 - 13:27
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2011 - 14:12

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2011 - 11:15
Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2011 - 11:46

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2011 - 11:49
^Μπαα,κατι παρομοιο με το νησακι που δειχνει θα ειναι....
Αν ίσχυε αυτό, θα είχε λίγο στριμωξίδι γιά τους κόσμους που καταλήγουν όλοι όσοι έχουν πεθανει από καταβολής του κόσμου, δεν θα είχε?

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2011 - 11:56
Και παλι θεωρητικο ειναι αυτο που λες.Αυτο που θελει να σου δειξει ο Dragon ειναι το μεγεθος και η πολυπλοκοτητα του κοσμου του OP,σε συγκριση με τα αλλα δυο...
Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2011 - 12:00
^Πιστευεις οτι θα κολαγε εκει ο Kubo;
Και παλι θεωρητικο ειναι αυτο που λες.Αυτο που θελει να σου δειξει ο Dragon ειναι το μεγεθος και η πολυπλοκοτητα του κοσμου του OP,σε συγκριση με τα αλλα δυο...
Μια χαρά κατάλαβα τι θέλει να πει. Αυτό που θέλω να τονίσω εγώ είναι πως μπορεί κάποιος να παρουσιάζει ένα πράγμα με τον τρόπο που τον συμφέρει και μόνο.
(BTW η διαμόρφωση της στεριάς στην υδρόγειο του OP είναι για γέλια.)
Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2011 - 12:06
Btw,δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να συγκρινουμε τα αυτονοητα.Ο τροπος που συμφερει τον Dragon ειναι περα για περα σοβαρος.Πιστευω οτι ανοιγουμε ενα θεμα που δεν χωραει αμφισβητηση και συγκριση...Αν φημιζεται για κατι το OP ειναι αυτο που ανεφερα στο προηγουμενο ποστ.Ακομα και ενας hater θα το καταλαβαινε...Μια χαρά κατάλαβα τι θέλει να πει. Αυτό που θέλω να τονίσω εγώ είναι πως μπορεί κάποιος να παρουσιάζει ένα πράγμα με τον τρόπο που τον συμφέρει και μόνο.
(BTW η διαμόρφωση της στεριάς στην υδρόγειο του OP είναι για γέλια.)
Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2011 - 12:12
Btw,δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να συγκρινουμε τα αυτονοητα.Ο τροπος που συμφερει τον Dragon ειναι περα για περα σοβαρος.Πιστευω οτι ανοιγουμε ενα θεμα που δεν χωραει αμφισβητηση και συγκριση...Αν φημιζεται για κατι το OP ειναι αυτο που ανεφερα στο προηγουμενο ποστ. Ακομα και ενας hater θα το καταλαβαινε...
Ναι, φίλε -ΟnePiece- .
Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2011 - 12:19
Κριμα που συγκρινε κατι το αυτονοητο ο Dragon.Ειμουν σιγουρος οτι θα βρεθει καποιος hater να το αμφισβητησει.OP world>>>Naruto world>>>>>>>>>>Bleach world.Δεν το λεω εγω,το λεει ο χαρτης.Αν εχεις ματια δες το

Τουλαχιστον δες τον αριθμο των νησιων και των περιοχων που προβαλει ο χαρτης.
Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2011 - 12:32
Διαβασε και τι εγραψα στην επομενη προταση,μην διαβαζεις αυτο που σε συμφερει...
Κριμα που συγκρινε κατι το αυτονοητο ο Dragon.Ειμουν σιγουρος οτι θα βρεθει καποιος hater να το αμφισβητησει.OP world>>>Naruto world>>>>>>>>>>Bleach world.Δεν το λεω εγω,το λεει ο χαρτης.Αν εχεις ματια δες το
Τουλαχιστον δες τον αριθμο των νησιων και των περιοχων που προβαλει ο χαρτης.
Δηλαδή το ότι "έκοψε" το Soul Society/Hueco Mundo από το Bleach και αγνοεί πως ο χάρτης του Naruto παίζει να περιγράφει και εκείνος μια υδρόγειο ( ή σίγουρα το μεγαλύτερο μέρος της) απλά σε 2D μορφή δεν παίζε κανένα ρόλο σε μια σύγκριση?
Αυτό που θέλω να τονίσω εγώ είναι πως μπορεί κάποιος να παρουσιάζει ένα πράγμα με τον τρόπο που τον συμφέρει και μόνο.
Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2011 - 12:40
Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2011 - 13:33
Δεν ειπα οτι το OP ειναι το απρο και τα αλλα δυο το μαυρο.Απλως λεω πως τουλαχιστον το OP σε αυτο το κομματι ειναι σαφως καλυτερο.