Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Bleach, naruto or one piece

• Please log in to reply
733 replies to this topic

Poll: 3 Shounen giants (574 member(s) have cast votes)

3 Shounen giants

1. Bleach (120 votes [20.91%])

Percentage of vote: 20.91%

2. Naruto (153 votes [26.66%])

Percentage of vote: 26.66%

3. One Piece (301 votes [52.44%])

Percentage of vote: 52.44%

Vote Guests cannot vote

#601 Guest-34395

Guest-34395

Anime Amateur

• Members
  • 111 posts

Posted 07 November 2010 - 17:40

Εννοείται το One Piece γιατί σε σύγκριση με τα υπόλοιπα δύο anime, είναι κλάσεις ανώτερο. Έχω δει μερικά ακόμα βέβαια, δεν είναι ότι είμαι κολλημένος απλώς το One Piece έχει μια ιστορία που θα σε συγκινήσει, θα σε κάνει να σκεφτείς και φυσικά να γελάσεις. Ο Oda έχει "δέσει" τόσο καλά αυτά τα τρία στοιχεία μεταξύ τους και ουσιαστικά εκεί οφείλεται και η επιτυχία του! Ελπίζω να συμφωνείται και προπάντων ελπίζω να μην έθιξα κανέναν με το σχόλιό μου. Ευχαριστώ :D

#602 Blackcut

Blackcut

Anime Amateur

• Members
  • 118 posts

Posted 07 November 2010 - 21:01

Το One Piece βεβαία γιατί ειναι το καλύτερο απο όλα τα ανιμε που έχω δει .

#603 Naruto Monkey

Naruto Monkey

Starting...

• Members
  • 32 posts

Posted 24 November 2010 - 21:28

Εγω naruto..Μου αρεσει ο Rock Lee,ο Naruto, και τo style του kakashi:awww:
Posted Image
I am not Kyuubi,I am Uzumaki Naruto

#604 Sonick

Sonick

Boiled Frogs

• Members
  • 17 posts

Posted 01 December 2010 - 00:19

Με την σειρά μου κ εγώ διαλέγω το Naruto.Αν κ με αυτά τα fillers που έχει ,μου την δίνει στα νεύρα τελευταία...

Το ΟΡ θα το βάλω 2ο,το βλέπω αυτήν την στιγμή,συνήθως όταν θέλω να δω κάτι 'ανάλαφρο'.

Τέλος για το Bleach να αναφέρω ότι είναι το μόνο ανιμε που έχω droparei εδώ κ 8 χρόνια που βλέπω συστηματικά.Ας με συγχωρέσουν οι απανταχού φίλοι του,αλλά δεν άντεξα να δω παραπάνω απο 25 επεισόδια.Και δεν με βλέπω να το δίνω κ 2η ευκαιρία...
anger is a gift...

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#605 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 posts

Posted 23 March 2011 - 22:59

Βασικά One Piece..έχει γέλιο..έχει τέλειους πρωταγωνιστές...Το Naruto είναι copia...To Bleach καταντάει βαρετό..
"Love the Life you Live, Live the Life you Love"

#606 redgar

redgar

Anime Newbie

• Members
  • 63 posts

Posted 23 March 2011 - 23:07

Op and no second thought :P

#607 kalidor

kalidor

Anime Amateur

• Members
  • 150 posts

Posted 23 March 2011 - 23:29

Το ολο σκηνικο του Bleach οσο και οι σκηνες μαχης και η κουλτουρα του με εντυπωσιασαν απο ενα ξεκαρφωτο επεισοδιο...
οποτε διαλεγω BLEACH.
Posted Image

#608 monesias

monesias

Get the Varisteis ready..

• Members
  • 56 posts

Posted 23 March 2011 - 23:32

μακραν καλυτερο το ONE PIECE.. πολυ ωραια πλοκη και ηρωες! vote for sanji, marco

#609 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 posts

Posted 25 March 2011 - 16:27

για μένα 1. Bleach 2. Naruto 3. One Piece

One Piece είμαι στο επεισόδιο 243, εντάξει έχει πολύ γέλιο και περνάει ωραία μηνύματα, αλλά απο τις μάχες μέχρι στιγμής έχω απογοητευτεί αν και πιστεύω βελτιώνεται στην πορεία.

Ναρούτο διαβάζω το μάνγκα και μου αρέσει πολύ, έχω τις ενστάσεις μου στο πώς εξελίσσεται η σχέση του πρωταγωνιστή με Σασούκε.

Bleach πορωτικό φοβερές μάχες, ο δυνατότερος νικάει με πολλές αναφορές που μας ξεφεύγουν, πολύ της θεολογίας και του μεταφυσικού ο Tite Kubo.

#610 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 posts

Posted 15 April 2011 - 01:31

One Piece για πολλους λογους που ειπωθηκαν πιο πριν.

Edited by KamenoC, 15 April 2011 - 01:43.

#611 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 15 April 2011 - 18:24

εχοντας επιτελους δει και τα 3,θα τα καταταξω one piece>naruto>>>bleach οι λογοι εχουν προαναφερθει.....

Bleach πορωτικό φοβερές μάχες, ο δυνατότερος νικάει με πολλές αναφορές που μας ξεφεύγουν, πολύ της θεολογίας και του μεταφυσικού ο Tite Kubo.

παιζει το bleach να το γραφει και ο chuck norris o ιδιος....

#612 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 posts

Posted 15 April 2011 - 18:45

εχοντας επιτελους δει και τα 3,θα τα καταταξω one piece>naruto>>>bleach οι λογοι εχουν προαναφερθει.....

παιζει το bleach να το γραφει και ο chuck norris o ιδιος....

ναι μάλλον τον kubo τον έχει για μαριονέτα του.

#613 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 posts

Posted 15 April 2011 - 18:50

One Piece :)

#614 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 15 April 2011 - 19:24

αυτα τα 3 ειναι τα αγαπημενα μου ανιμε!!!η αληθεια ειναι οτι το bleach μου αρεσει περισσοτερο λογο των χαρακτηρων,καλυτερου σχεδιου,osts,καλες μαχες(για μενα που ειμαι σονεν φαν οι μαχες παιζουν εναν πολυ μεγαλο ρολο σε τετοια ανιμε),το one piece θα το εβαζα 2ο γτ ειναι αρκετα αστειο,εχει ενα ιδιαιτερο σχεδιο(που καποιες φορες ισως να μην ειναι τοσο ''καλο''),απο μαχες δεν μπορω να πω πως με τραβαει τοσο,αλλα το οτι δεν ειναι μονοτονο το ανιμε ειναι ενα ακομη θετικο στοιχειο,το naruto απο την αλλη ειναι αστειο και αυτο ομως το βαζω 3ο γτ το 1ο μερος το βρηκα καπως παιδικο(αν και ειχε κατι ωραιους θανατους και μια πολυ καλη μαχη),αλλα στο 2ο μερος χανετε το main story κατα καποιο μεγαλο ποσοστο και εχουμε το κυνηγι του sasuke(die bitch :P)ειχε καλες μαχες αλλα παρατηρησα πως σε καποια σημεια το σχεδιο εχανε λιγο(πολυ στην μαχη pain vs naruto :@) και επισης μου την σπανε τα fillers(bleach has better fillers :P) βεβαιο το 2ο μερος με εκανε να αγαπησω το ναρουτο πιο πολυ γτ μου εβγαλε ενα ωραιο συναισθημα(να το πω....) και ειχε ωραια γεγονοτα!!! bleach>op>naruto for me

#615 Hiken no Angeru

Hiken no Angeru

Anime Amateur

• Members
  • 79 posts

Posted 24 April 2011 - 18:46

One Piece

Posted Image