Fixed!Λοιπόν...
1ον το One Piece κάνει όσες πωλήσεις κάνουν τα άλλα 5 που βρισκονται στο top 5 μαζί όσο αφορά τα υπάρχοντα volumes, και δεν κολλάει πουθενά η διαφορά των 2 χρόνων. Στις πωλήσεις απλά αντικατοπτρίζεται η ποιοτική διαφορά των 3 manga. Και το πολ στο σάιτ εδώ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, σου βρίσκω από το Narutofan δημοσκόπηση που το One Piece χτυπάει σχεδόν 80% απέναντι στα άλλα 2.
2ον υπήρξε το πετσόκομα των 4kids, αλλά η τάξη έχει αρχίσει να αποκαθίστται στις ΗΠΑ, θα τα πούμε σε 2 χρόνια
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach, naruto or one piece
Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2010 - 23:37
Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2010 - 23:49
Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2010 - 23:57
Όχι τις αμφισβήτησε ο Kenny, και ναι είναι ένα κριτήριο ανωτερώτητας.
Όχι δεν είναι

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2010 - 00:04
Όχι τις αμφισβήτησε ο Kenny, και ναι είναι ένα κριτήριο ανωτερώτητας.
Twilight:$392,563,465
The Godfather: $245,066,411
Citizen Kane: $1,585,634
TWILIGHT: ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ GODFATHER ΚΑΙ CITIZEN KANE MAZI
Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2010 - 00:13
τωρα για την συγκριση των 3 ο καθένας παραθέτει οτι μπορεί,ratings, copies sold , etc
ο fanboismos είναι το αντιστιχο του οπαδισμού, δεν υπαρχει λογικη γιατι το κάνεις αλλα οτι πρεπει να επιβληθεις. Δεν γινεται να υποστηριζω για καλυτερο κατι που ειναι χειροτερο για αλλον..Πρεπει λοιπον να μειωσω την ομάδα του άλλου..
και πάμε ρε Βleach..μπορουμε 2οι.
Προτιμω bleach λογο καλυτερου fanservice σε περιπτωση που δεν εχω εξηγηση γιατι προτιμω αυτο απο τα 3
απορω mono πως εμπλεξες εδω μεσα. ^^
Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2010 - 00:16
το fma είναι μια κατηγορία μόνο τουOne Piece > FMA
Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2010 - 00:17
εκτος αν παιζει κανα Yuri με Yoruichi και Hinata οπότε αναθεωρώ.
Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2010 - 00:23
... που πάει να πει ότι αναγνωρίζεις πως οι αριθμοί πωλήσεων ΔΕΝ είναι αξιόπιστος δείκτης του τι είναι καλύτερο από τι. Παρ' όλα αυτά, εξακολουθείς να χρησιμοποιείς αυτό το γελοίο επιχείρημα κατά το δοκούν όπου και όπως σε βολεύει.Και bleach > 20th centurty boys σε πωλήσεις, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις αντικατοπτρίζεται η διαφορά
Αφήνω τα συμπεράσματα σε όσους μας διαβάζουν. Με εσένα τον ίδιο έχω πάψει να ελπίζω εδώ και καιρό ότι θα βγάλω ποτέ άκρη.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2010 - 00:32

του καθενός αρέσει αυτό που του αρέσει. Τέλος.

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2010 - 01:11
Ακόμα η συζήτηση μοιάζει με το να προσπαθείτε να αποδείξετε ποιο είναι καλύτερο?το ποδόσφαιρο ή το μπάσκτ?2 αθλήματα μεν διαφορετικά δε
Θα ήθελα να γυρίσω και να θίξω αυτό λίγο παραπάνω.
Σύμφωνοι, οι σειρές δεν είναι ένα και το αυτό, διαφέρουν σε αρκετά σημεία και πέρα από το αντικείμενο που πραγματεύονται (που είχα αναφέρει νωρίτερα). Παρόλα αυτά έχουν αρκετά κοινά ώστε να μπορούμε να τα συγκρίνουμε και να έχει ένα νόημα να τα συζητάμε. Όπως είπες είναι και τα 2 αθλήματα, μπορούμε συσχετίσουμε τα χαρακτηριστικά τους.

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2010 - 01:55
οn topic τώρα
και τα 3 είναι shounen πράγμα που σημαίνει ότι όντως έχουν κάτι κοίνο και όντως μπορούν να γίνουν κάποιες συγκρίσεις στο σχέδιο,στη πλόκη και στη δράσηκλπ αλλά οι ίδιοι οι mangaka αποφάσισεan ο καθένας να επικεντρωθεί σε καποιό κριτήριο.Για παράδειγμα οι χαρακτήρες.Ο Kubo προσέχει περισσότερο το σχέδιο(από ότι έχω δει μέχρι στιγμης) ο Oda φτιάχνει πιο μοναδικούς εμφανισιακά χαρακτήρες ένω ο kishi κοιτάζει οι χαρακτήρες να ταιριάζουν μεταξύ τουσ(βλέπε akatsuki) και εστιάζει στην προσωπικότητα και το βαckground τους.Είναι ανούσιο λοιπόν να προσπαθοόυμε να ανδείξουμε πιο είναι καλύτερο από αυτά τα 3.Για αυτό θα ήταν καλύτερο να βρούμε τι κοινο έχουν τα 3 και να πούμε τα θετικά του καθενός από το να μειώνουμε το άλλο και να λέμε παραλλήλα και τις προτιμήσεις μας (μάχη,πλοκήκλπ) όπως έκανα ας πούμε ο lord leoνn και ο lexus
YΓ:προτείνω αλλαγή τίτλου γιατί μόνο ξύλο δεν έχει πέσει εδώ μέσα
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2010 - 23:34
@iristella:Πέρα από τους Strawhats πότε είδαμε κάποιον από τους πειρατές που λες ότι "ωραιοποιούνται" Shanks, Whitebeard, Gol. D Roger να σκοτώνουν και να ληστεύουν; (διορθώστε με αν κάνω λάθος) Φυσικά και κάποτε θα σκότωσαν αλλά δε νομίζω ότι θα σκότωσαν αθώα παιδάκια, γυναίκες ή τους άντρες που τους προστάτευαν. Αυτοί παρουσιάζονται ως ένα είδος Ρομπέν των Δασών στον κόσμο του One Piece. Αλλιώς ο Luffy δεν θα τους θαύμαζε. Για μένα αυτό είναι αρκετό για να πάψει να με ενοχλεί η "αντίθεση" αυτή. Η σύγκριση με το Pico είναι άκυρη νομίζω, γιατί στο Odaverse η σφαγή ποτέ δεν παρουσιάζεται ως κάτι το καλό και θετικό, oύτε παρουσιάζεται τόσο λεπτομερώς όσο η παιδεραστία στο Boku no Pico. Δεν το έχω δει αλλά νομίζω ότι 18+ στο anidb δικαιολογεί το δεύτερο επιχείρημά μου.
O Luffy δεν έχει τη λογική του Kenshiro απέναντι στους αντιπάλους του. Το OP κάνει σαφή διάκριση ανάμεσα στους καλούς και στους κακούς πειρατές.
Kάπως καθυστερημένα αλλά το net με εγκατέλειψε άσπλαχνα αυτές τις μέρες. Λαμβάνω το post του aboumonkey ως βάση αλλά κάποια από αυτά που λέω πάνε και σε άλλα post Που διάβασα επί του θέματος (willoftheD, Lexus, και αν ξεχασα κάποιον σχωράτε με).
Αρχικά για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Στον πραγματικό κόσμο ως πειρατεία αναγνωρίζεται το εξής
Κατά τον επίσημο ορισμό του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, όπως περιλαμβάνεται στο άρθρο 100, 101, της Σύμβασης των Η.Ε. (1982), ("Περί ανοικτών θαλασσών"), πειρατεία ονομάζεται κάθε πράξη βίας ή αιχμαλώτισης ή απόσπασης, η οποία διαπράττεται στην ανοιχτή θάλασσα ή τα διεθνή ύδατα από το πλήρωμα ή τους επιβάτες ενός ιδιωτικού πλοίου ή αεροσκάφους, και στρέφεται εναντίον προσώπων ή ιδιοκτησίας που μεταφέρονται με ένα άλλο σκάφος.
Πιστεύω οι περισσότεροι από εδώ πέρα θα συμφωνήσουμε ότι πρόκειται για κάτι το ξεκάθαρα αρνητικό. Eπίσης όπως λεπτομερέστατα δείξατε πολλοί ο ορισμός αυτός καμία σχέση δεν έχει με αυτόν τον οποίο δίνει ο Oda. Για εμένα τουλάχιστον το συγκεκριμένο σημείο θέτει το manga σε ηθικά λάθος βάση. Kαι aboumonkey μπορεί να απευθύνονται σε τελείως διαφορετικό ηλικιακό αλλά και γενικότερο κοινό αλλά ο τρόπος με τον οποίο περνάνε ένα συγκεκριμένο αρνητικό μήνυμα είναι ακριβώς ο ίδιος. Και είναι τελείως διαφορετικό από τους πορτοκαλί ninja στο naruto, ή για το λόγο για τον οποίο υπάρχει νησί και μηχανή στο στομάχι μιας φάλαινας. Πιο παραστατικά και με άλλο παράδειγμα το Twilight δεν είναι άθλιο γιατί δείχνει βρυκόλακες που λαμπυρίζουν αλλά επειδή προάγει το stalking, την χειραγώγηση και την νοοτροπία του "τα παρατάω όλα για χάρη του γκόμενου" ως ιδανικές εκφράσεις της αγνής ρομαντικής αγάπης.
Το γεγονός ότι πχ αναφέρεται ως χαρακτηριστικό του Pirate King ότι ήταν ο άνθρωπος με την περισσότερη ελευθερία από όλους μπορεί έυκολα να παρεξηγηθεί σαν πειρατεία=ελευθερία. Ok εμένα τουλάχιστον αυτό με ενοχλεί.
Tώρα στα υπόλοιπα περί υπόθεσης έχω κάποιες ενστάσεις μέχρι του σημείου που βρίσκομαι αλλά θα μιλήσω όταν φτάσω up to date.