Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 3 Ψήφοι

Bleach, naruto or one piece

• Please log in to reply
733 replies to this topic

Δημοσκόπηση: 3 Shounen giants (574 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

3 Shounen giants

1. Bleach (120 ψήφοι [20.91%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 20.91%

2. Naruto (153 ψήφοι [26.66%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 26.66%

3. One Piece (301 ψήφοι [52.44%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 52.44%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#526 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2010 - 03:33

Σκέψου εσενα σ' αρεσει το Bleach και δεν αλλάζεις γνώμη αναλόγως κι ενας φαν του one piece

Lol. Μα δε μ αρεσει το Bleach. Ειπα μόνο πως το θεωρω καλυτερο

#527 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2010 - 03:34

Lol. Μα δε μ αρεσει το Bleach. Ειπα μόνο πως το θεωρω καλυτερο

ok, λάθος μου.
Σορρυ και για το off topic
Δημοσιευμένη  εικόνα

#528 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2010 - 03:37

τι σόι κουβέντα θα κάνετε αν αντι να επιχειρηματολογειτε λέτε πόσο χάλια ειναι το ενα και ποσο χαλια ειναι το αλλο.

Οταν ο αλλος γυρναει και λεει: Αδιαφορω για την γνωμη σας, οποιος ειναι αντιθετος με μενα δε συζηταω μαζι του. Τι κουβεντα να κανεις? Οι Lexus, Leon , Kaiser μια χαρα επιχηρηματα εχουν. Και απο τις 2 πλευρες

ok, λάθος μου.
Σορρυ και για το off topic

no prob

#529 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2010 - 04:23

Συμφωνώ. Αλλη μια αποδειξη οτι το σχεδιο ειναι ενα τερατουργημα

που να δεις και ασχημα σχεδια ε.

#530 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2010 - 05:19

που να δεις και ασχημα σχεδια ε.

Να ενα

Posted Image

και δε ειναι καν απο τα χειροτερα που υπαρχουν εκει μεσα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από The Tragic Prince: 28 Σεπτέμβριος 2010 - 05:24

#531 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2010 - 06:52

Ε ναι γιατι οπως και να το κανουμε το 20th ειναι και ασημαντο

Απλά το γεγονός ότι το έχεις διαβάσεις και σου έχει αρέσει, δεν κάνει την άποψη σου σημαντικότερη από των υπόλοιπων. Όταν ο άλλος απαντά με επιχειρήματα τότε φυσικά και δέχομαι την άποψη του και ας μη συμφωνώ μαζί της σε όλα ή στα περισσότερα. Όταν κάποιος απαντάει 4chan-ίστικα με demotivationals, ε σου βγάζει αυτό ακριβώς που λες και εσύ "Αδιαφορω για την γνωμη σας, οποιος ειναι αντιθετος με μενα δε συζηταω μαζι του."

Lord Leon ρεσπέκτ για το post σου.

#532 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2010 - 08:32

Όλοι εδω μέσα τοσο υπερβολικοι ειστε πάντα;
Σκέψου εσενα σ' αρεσει το Bleach και δεν αλλάζεις γνώμη αναλόγως κι ενας φαν του one piece, τι σόι κουβέντα θα κάνετε αν αντι να επιχειρηματολογειτε λέτε πόσο χάλια ειναι το ενα και ποσο χαλια ειναι το αλλο.
Δε ξέρετε να ευχαριστιέστε τα ανιμε μου φαίνεται ορισμένοι απο δω... το κάνετε μονο για να την λέτε στους αλλους.

Πώς να ευχαριστηθείς ένα ανιμέ που δεν σου αρέσει;

Και btw, χωρίς να είμαι ούτε φαν ούτε (απαραίτητα) hater κανενός από τα 3 αυτά endless shonen, η εικόνα που πόσταρες ούτε αναλυτικότατη είναι (μάλλον χρησιμοποίησες λάθος λέξη; ) και είναι και ΠΟΛΥ κακοσχεδιασμένη. Η συγκεκριμένη τουλάχιστον. Οπότε όταν την ποστάρεις σε ένα θρεντ αντιπαραθέσεων, μη έχοντας ούτε εσύ ο ίδιος στο ποστ σου τα επιχειρήματα που ζητάς από τους άλλους, τότε σορι, αλλά τι απάντηση περιμένεις;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#533 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2010 - 10:20

Αυτά που εσύ τα βλέπεις αρνητικά εγώ τα βλέπω ως θετικά.

Φυσικά και έχω διαφωνίες, όχι τόσο ως προς αυτά που παρατήρησε - που ειναι αληθινά - αλλά κυρίως ως προς τα συμπεράσματα, που έχουν να κάνουν καθαρά με το χαρακτήρα μου/του.

Συμφωνώ, το δέχομαι και εδώ είναι το σημείο που ήθελα να το τονίσω. Καθε ένας μας έχει διαφορετικά γούστα και βλέπει τα πράγματα αλλιώς. Εγώ πχ θέλω μια "άλφα" σοβαροφάνεια σε αυτό που διαβάζω και ας πρόκειται και για endless shonen, κάτι που το One Piece μέχρι στιγμής δεν μπορεί να μου προσφέρει. Αντίθετα για κάποιον άλλον το γεγονός αυτό είναι που κάνει την σειρά τόσο καλή, ο χαβαλές. Επίσης αλλιώς θα αντιληφθώ εγώ κάποια σκηνή αλλιώς ο άλλος. Αυτή την διαφορά αντίληψης πρέπει να το έχουν στο μυαλό τους ιδιαίτερα κάποιοι One Piece fans (όχι όλοι προφανώς) οι οποίοι θεωρούν ιεροσυλία την άποψη πως μπορεί κάποιοι να θεωρούν το Naruto ή το Bleach καλύτερο και ορισμένες φορές απαντούν με εκτεταμένη αλαζονεία και ειρωνεία.

@Lexus

Εχω διαβάσει 127 chapters, είμαι δηλαδή στο τέλος του small garden arc με τους δύο γίγαντες. Παρότι συμφωνώ πως χρειάζονται και άλλα ακόμα για να έχω ολοκληρωμένη άποψη πιστεύω πως αυτό το σύνολο είναι αρκετό ώστε να έχει κάποιος μια πρώτη γνώμη. Αλλά οπως είπα, έχω ενημερωθεί πως τα καλά chapters ξεκινούν αργότερα και θα περιμένω λίγο ακόμα. Κάτι παρόμοιο ισχύει και στο Bleach αν και αυτό μπαίνει στα δικά του "καλά" chapters πιο γρήγορα.

Και δεν είναι ότι γκρινιάζω παραπάνω απο τον μέσο όρο, απλά είμαι στην μειοψηφία, δηλαδή σε αυτούς που δεν αρέσει (μέχρι στιγμής πάντα) η σειρά, κάτι που μάλλον δεν έχεις συνηθίσει.

Σε κάθε περίπτωση το δικό μου post δεν είχε πρωταρχικό σκοπό να κρίνω το One Piece αλλά να πω τι μου αρέσει στο Bleach. Επίσης ήθελα να σας κάνω να δείτε με διαφορετικό μάτι κάποια πράγματα που κάνει ο Kubo στο manga του, που πολλοί τα θεωρούν troll. To ίδιο που έκαναν αντίστροφα και μερικά μέλη για το OP για εμένα. Για το OP μάλλον θα επανέλθω μόλις βρεθώ στο τελευταίο chapter.

Πάντως η εικόνα που έβαλε ο Τραγικός Πρίγκιπας αλλά ενδεχομένως και το εξώφυλλο του WSJ είναι ενδεικτικά για το τι εννοώ εγώ όταν λέω πως ο Oda το "παρακάνει" στο σκίτσο. :sigh2:

#534 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2010 - 10:52

@Lexus

Εχω διαβάσει 127 chapters, είμαι δηλαδή στο τέλος του small garden arc με τους δύο γίγαντες. Παρότι συμφωνώ πως χρειάζονται και άλλα ακόμα για να έχω ολοκληρωμένη άποψη πιστεύω πως αυτό το σύνολο είναι αρκετό ώστε να έχει κάποιος μια πρώτη γνώμη. Αλλά οπως είπα, έχω ενημερωθεί πως τα καλά chapters ξεκινούν αργότερα και θα περιμένω λίγο ακόμα. Κάτι παρόμοιο ισχύει και στο Bleach αν και αυτό μπαίνει στα δικά του "καλά" chapters πιο γρήγορα.

Ίσως αυτό που να επηρεάζει τη γνώμη σου είναι ότι στο bleach είσαι up to date ενώ στο one piece είσαι σχετικά στην αρχή. Έτσι ενθουσιασμένος από την πλοκή του bleach στα τελευταία επεισόδεια σε ξενερώνουν τα πρώτα επεισόδια του one piece( το οποίο μάλλον το είχες ακούσει να είναι το καλύτερο και περίμενες πολλά από αυτό όταν ξεκίνησες να το διαβάζεις)

Πάντως σου προτείνω να βλέπεις και το anime(ίσως και εγώ αν είχα ξεκινήσει από τα manga τώρα να μην το έβλεπα καν.)

2po6sfa_jpg.gif

#535 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2010 - 11:08

Με απατουν τα ματια η ξενυχτησατε ολο το βραδυ κανωντας κομμεντς ????

Πιστευω προσωπικα πρεπει να αλλαξει ο τιτλος γιατι ο τωρινος οδηγει σε πολλες παρεξηγησεις/συγκρουσεις/τσακωμους κλπ κλπ.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#536 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2010 - 11:56

Απλά το γεγονός ότι το έχεις διαβάσεις και σου έχει αρέσει, δεν κάνει την άποψη σου σημαντικότερη από των υπόλοιπων.

Δε θυμαμαι να ανεφερα πουθενα οτι επειδη μ αρεσει το 20th η αποψη μου ειναι ισχυρότερη. Αν κανω λαθος διορθωσε με

Όταν ο άλλος απαντά με επιχειρήματα τότε φυσικά και δέχομαι την άποψη του και ας μη συμφωνώ μαζί της σε όλα ή στα περισσότερα. Όταν κάποιος απαντάει 4chan-ίστικα με demotivationals, ε σου βγάζει αυτό ακριβώς που λες και εσύ "Αδιαφορω για την γνωμη σας, οποιος ειναι αντιθετος με μενα δε συζηταω μαζι του."

Ψαξε λιγες σελιδες πισω. Ουτε καν είχα μιλησει οταν ειπωθηκε αυτο. Οσο για επειχηρηματα μια χαρα εχουμε αναφερει τοσα ατομα εδω και σελιδες. Κι εγω μαζι.
Κι αναφερεις κι ενα post μου με demotivational που δεν εχει καν να κανει με την ποιοτητα του One Piece. Δες λιγο σε τι αναφερομουν.

#537 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2010 - 13:32

Να ενα

Posted Image

και δε ειναι καν απο τα χειροτερα που υπαρχουν εκει μεσα

Τεχνικα το σχεδιο ειναι αριστο. το θεμα ειναι οτι το στυλ που σχεδιασε την κοκορο δεν σ'αρεσει και αυτο ειναι θεμα γουστων. γι αυτο μην λετε οτι ''Το One Piece εχει ασχημο/κακο σχεδιο'' αλλα ''Δεν μου αρεσει το στυλ του σχεδιου απ το One Piece''

2bbd14fc.jpg

#538 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2010 - 14:24

Μονο το ναρουτο υπαρχει.

ezgif.com-resize.gif

#539 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2010 - 14:32

Πώς να ευχαριστηθείς ένα ανιμέ που δεν σου αρέσει;

Και btw, χωρίς να είμαι ούτε φαν ούτε (απαραίτητα) hater κανενός από τα 3 αυτά endless shonen, η εικόνα που πόσταρες ούτε αναλυτικότατη είναι (μάλλον χρησιμοποίησες λάθος λέξη; ) και είναι και ΠΟΛΥ κακοσχεδιασμένη. Η συγκεκριμένη τουλάχιστον. Οπότε όταν την ποστάρεις σε ένα θρεντ αντιπαραθέσεων, μη έχοντας ούτε εσύ ο ίδιος στο ποστ σου τα επιχειρήματα που ζητάς από τους άλλους, τότε σορι, αλλά τι απάντηση περιμένεις;

Κατα την Shounen Jump μια χαρά αναλύτικότατη ειναι πως σε πωλήσεις και διασημότητα το One Piece πατάει κάτω το Bleach ή το Naruto. Το cover της WSJ δεν αποτελει κομμάτι του τιτλου θα επρεπε να το ξέρεις αυτο φαντάζομαι. Κι απο επιχειρηματα βλεπω τα δικα σου στο παραπανω ποστ...
Δε ξέρετε τι θέλετε...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#540 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2010 - 17:44

Γιατί ένας γέρος, ο οποίος ζει στην κοιλιά μιας φάλαινας όπου το εσωτερικό της έχει φόντο τον γαλάζιο ουρανό, να έχει λουλούδια στο κεφάλι του ? Δεν είναι αστείο, είναι εκνευριστικό. Δεν μπορώ να το πάρω καθόλου στα σοβαρά έτσι, μα καθόλου.

How you cannot love this man :if:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=2CthCKAvdvs[/media]

Posted Image

in b4 one manga only:smokingg:
Δημοσιευμένη  εικόνα