Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Bleach, naruto or one piece

• Please log in to reply
733 replies to this topic

Poll: 3 Shounen giants (574 member(s) have cast votes)

3 Shounen giants

1. Bleach (120 votes [20.91%])

Percentage of vote: 20.91%

2. Naruto (153 votes [26.66%])

Percentage of vote: 26.66%

3. One Piece (301 votes [52.44%])

Percentage of vote: 52.44%

Vote Guests cannot vote

#406 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 28 November 2009 - 13:39

Eδώ να παρατηρήσω κάτι. Επειδή βλέπω ότι μια ο ένας και μια ο άλλος βγαίνουν και λένε δεν έχω δει τα άλλα αλλά το καλύτερο είναι το τάδε. Και που το ξέρεις;:dazed:
Παιδιά, όταν βλέπετε ένα poll υποτίθεται ότι ξέρετε για τι ψηφίζετε αλλιώς βγαίνουν ψευδή αποτελέσματα. Δηλαδή εντάξει, να ήταν κανενα poll με καμιά μεγάλη λίστα να το καταλάβω: 3 είναι. Δες τε τα και μετα αποφασίστε για το πιο θεωρείτε καλύτερο.

Και καλό θα ήταν όταν γράφετε να λέτε και το γιατί. "Μου αρεσε πιο πολύ γιατί...". Αν είναι να δώσει κάποιος απλά μια ψήφο, μπορεί να απαντήσει μόνο στο poll. Δηλαδή άντε και μας είπε "Ψήφισα αυτό", εμείς τι καταλάβαμε;

Posted Image

Posted Image

#407 namos7

namos7

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 04 December 2009 - 23:04

εγω παιδια ψηφισα naruto:ureshii:Τα εχω δει και τα 3 και θα τα τοποθετουσα
1.Naruto Shippunden 2.One Piece 3.Bleach. Το naruto ειναι σκετη πορωση μιας και εχει πολλουσ χαρακτηρες και ανατρεπτικες-εκπληκτικες μαχες:kill4u:Το One Piece ειναι επισης τελειο και δεν με χαλαει καθολου να το βλεπω,το αντιθετο μαλιστα.*Τονιζω το shippunden αφου τις πρωτες εννια σεζον naruto τις θεωρω απλα ενα μετριο προλογο για την κυριως δραση:riiight:

#408 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 posts

Posted 05 December 2009 - 22:49

Eδώ να παρατηρήσω κάτι. Επειδή βλέπω ότι μια ο ένας και μια ο άλλος βγαίνουν και λένε δεν έχω δει τα άλλα αλλά το καλύτερο είναι το τάδε. Και που το ξέρεις;:dazed:
Παιδιά, όταν βλέπετε ένα poll υποτίθεται ότι ξέρετε για τι ψηφίζετε αλλιώς βγαίνουν ψευδή αποτελέσματα. Δηλαδή εντάξει, να ήταν κανενα poll με καμιά μεγάλη λίστα να το καταλάβω: 3 είναι. Δες τε τα και μετα αποφασίστε για το πιο θεωρείτε καλύτερο.

Και καλό θα ήταν όταν γράφετε να λέτε και το γιατί. "Μου αρεσε πιο πολύ γιατί...". Αν είναι να δώσει κάποιος απλά μια ψήφο, μπορεί να απαντήσει μόνο στο poll. Δηλαδή άντε και μας είπε "Ψήφισα αυτό", εμείς τι καταλάβαμε;

σωστα,και αν βαριεσται να κανετε και αυτο τουλαχιστον βρειτε σε καποιο site την πλοκη αυτων που δεν εχετε δει...

τεσπα εγω ψηφησα Op,γιατι το ναρουτο μεχρι να γινει shippuden περιπου ειχαμε pure action...pure action ειχαμε και στο Bleach γιαυτο δεν το ψηφησα...ενω το op συνδιαζει γελιο,δραση,συγκυνιση...αλλα το καθενα στην ωρα του...αλλα και το Op μου την εσπασε που στην αρχη ηταν λιγο "παιδικο"

Edited by S.T.P.K., 05 December 2009 - 22:55.

#409 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 31 December 2009 - 15:56

one piece...γιατι? μια λεξη φτανει...
Spoiler:

2bbd14fc.jpg

#410 KostaZ

KostaZ

Anime Newbie

• Members
  • 39 posts

Posted 03 February 2010 - 21:29

Παιδιά, εγώ διαλέγω Bleach! Πιστεύω πως είναι μακράν καλύτερο απ'τα άλλα δυο. Αν και το One Piece προσφέρει αρκετό γέλιο και συναίσθημα, μας δίνει μόνο 2 καλές μάχες (Luffy vs Blueno & Luffy vs Lucci).

To Naruto είναι το πιο gay γιατί αυτό το όλο θέμα με τον Sasuke μου έχει δείξει πως ο Naruto είναι ομοφυλόφυλος.
Spoiler: manga spoiler

Το Bleach προσφέρει ένα πάρα πολύ καλό συναίσθημα (όλα γίνοται για την Inoue :if:) και οι μάχες του είναι φοβερές ανεξαρτήτος αν πολεμάει ο Ichigo ή όχι! Ακόμα και οι μάχες που πολεμάει ο Toushirou / Ikkaku / Kira / Hishagi / Βyakuya κ.τ.λ είναι φανταστικές!
Spoiler: manga spoiler

Edited by iristella, 03 February 2010 - 21:47.

Take everything from the inside
And just throw it all away
Cause I swear for the last time
I won't trust myself with you

#411 crazyBoyMangaFun

crazyBoyMangaFun

Starting...

• Members
  • 20 posts

Posted 22 February 2010 - 17:58

παιδιά δεν εχο δει κανένα από τα 3 οποτε?.....πάντος λεο bleach επιδί με αθτα που έχω
ακούσει πιστεύω οτι ειναί άπεχτο

#412 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 22 February 2010 - 18:05

Aφου δεν εχεις δει κανενα απο τα 3 τοτε γιατι postαρες εδω?? Δεν ειναι αναγκαστικο να κανεις post σε καθε thread στο forum.....

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#413 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 23 February 2010 - 00:41

παιδιά δεν εχο δει κανένα από τα 3 οποτε?.....πάντος λεο bleach επιδί με αθτα που έχω
ακούσει πιστεύω οτι ειναί άπεχτο

That was first...:sadist:
Ψηφίζω το καλύτερο χωρίς να έχω δει ούτε αυτό που ψήφισα. Nice...:sigh2:
Μ' αρέσει που στην αρχή της σελίδας έγραψα αυτό.

Ενημερωτικά, τα poll δεν είναι υποχρεωτικά. Αν δεν ψηφίσεις δεν σε κακοχαρακτηρίζει κανείς, ξέρεις.:hot:

Posted Image

Posted Image

#414 crazyBoyMangaFun

crazyBoyMangaFun

Starting...

• Members
  • 20 posts

Posted 03 March 2010 - 20:21

ηρεμιστε λιγο starting ειμαι

#415 anaktas

anaktas

Wannabe Mangaka

• Members
  • 334 posts
  • LocationGreece

Posted 03 March 2010 - 21:21

Naruto, One Piece = Story Line .Bleach = Nice fights.
The Suraido Project

Posted Image

#416 Zetto2Saiyan

Zetto2Saiyan

Ambicious Podcaster

• Members
  • 177 posts

Posted 03 March 2010 - 23:14

Συμφωνώ με τον άνακτα, και θα πω κι εγώ One Piece καθώς παρακολούθησα και τα 3 και το μόνο που με κέρδισε ως το τέλος είναι το One Piece.

#417 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 05 March 2010 - 00:31

Ονε πιεσε κ ξερο ψωμι !!!

Posted Image

#418 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 06 March 2010 - 20:28

Μια μίνι αστεία εικόνα με λιγά manga spoilers και από τα 3
Spoiler:

Posted Image

#419 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 07 March 2010 - 00:04

One Piece,αν και το naruto το σταματησα στο επεισοδιο 70 του shippuuden,οποτε δεν ξερω τι γινεται τελευταια(απο spoilers ηξερα αρκετα για το τι γινοταν τοτε στο manga).Γενικα το Naruto μου φανηκε πολυ ωραιο στην αρχη,αλλα μετα το χαλασαν...

ΤΟ Bleach επισης πολυ ωραιο,οι μαχες τελειες και απο το anime βγαινουν τελεια amv,αλλα εχει υπερβολικα πολλα fillers και πολλες φορες δεν καταλαβαινεις τι γινετε,πως γινετε ο α να σκοτωσει τον β αφου ο γ νικησε ευκολα τον α και δεν μπορουε να αγγιξει τον β και ο ichigo τους νικαει και τους τρεις ενω εχουμε δει οτι ειναι πολυ αχρηστος για να πολεμησει μαζι τους,απλα επειδη ο kubo ηθελε να του δωσει ενα power-up(αυτο ισχυει και για το naruto).

Στο One Piece συμβαινουν πραγματα που σιγουρα ολοι εδω περα τα θεωρουνε τρελα,και ο κοσμος του one piece ειναι πολυ πιο μακρυα απο τον πραγματικο κοσμο απο το naruto και το bleach,αλλα παρολα αυτα βγαζει ποιο πολυ νοημα απο αυτα...οι μαχες ειναι πολυ ωραιες,και γινεται πολλες φορες το ελα να δεις,υπαρχει ωραιο plot,σκας στα γελια...

#420 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 posts

Posted 07 September 2010 - 17:12

One Piece χωρίς ιδιαίτερη σκέψη...Όχι ότι έχω κάτι με Bleach k Naruto...Αλλά το One Piece μου αρέσει περισσότερο και πιστεύω είναι καλύτερο αpo Naruto k Bleach