Eδώ να παρατηρήσω κάτι. Επειδή βλέπω ότι μια ο ένας και μια ο άλλος βγαίνουν και λένε δεν έχω δει τα άλλα αλλά το καλύτερο είναι το τάδε. Και που το ξέρεις;
Παιδιά, όταν βλέπετε ένα poll υποτίθεται ότι ξέρετε για τι ψηφίζετε αλλιώς βγαίνουν ψευδή αποτελέσματα. Δηλαδή εντάξει, να ήταν κανενα poll με καμιά μεγάλη λίστα να το καταλάβω: 3 είναι. Δες τε τα και μετα αποφασίστε για το πιο θεωρείτε καλύτερο.
Και καλό θα ήταν όταν γράφετε να λέτε και το γιατί. "Μου αρεσε πιο πολύ γιατί...". Αν είναι να δώσει κάποιος απλά μια ψήφο, μπορεί να απαντήσει μόνο στο poll. Δηλαδή άντε και μας είπε "Ψήφισα αυτό", εμείς τι καταλάβαμε;
σωστα,και αν βαριεσται να κανετε και αυτο τουλαχιστον βρειτε σε καποιο site την πλοκη αυτων που δεν εχετε δει...
τεσπα εγω ψηφησα Op,γιατι το ναρουτο μεχρι να γινει shippuden περιπου ειχαμε pure action...pure action ειχαμε και στο Bleach γιαυτο δεν το ψηφησα...ενω το op συνδιαζει γελιο,δραση,συγκυνιση...αλλα το καθενα στην ωρα του...αλλα και το Op μου την εσπασε που στην αρχη ηταν λιγο "παιδικο"
Edited by S.T.P.K., 05 December 2009 - 22:55.