Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Bleach, naruto or one piece

• Please log in to reply
733 replies to this topic

Poll: 3 Shounen giants (574 member(s) have cast votes)

3 Shounen giants

1. Bleach (120 votes [20.91%])

Percentage of vote: 20.91%

2. Naruto (153 votes [26.66%])

Percentage of vote: 26.66%

3. One Piece (301 votes [52.44%])

Percentage of vote: 52.44%

Vote Guests cannot vote

#376 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 19 September 2009 - 12:04

Θα ελεγα One piece και Ναruto σχεδον στα ισα....

το bleach το παρατησα...δε ξερω γιατι αλλα το βαρεθηκα!!!
Δεν εχει πλεον κατι να μου προσφερει!!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#377 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 21 September 2009 - 10:40

one piece...τα αλλα 2 δεν τα βλεπω..την Χλωρινη δεν την βλεπω γιατι ειναι τιγκα στα φιλερς και ο ηρωας (κακα τα ψεμματα) ακομα δεν ξερουμε πως στο καλο καταφερνει και νικαει καθε φορα που τον σαπιζουν στο κλωτσομπουνιδι, και τον Ναρουτο το μισω!!! Αυτο δεν ειναι ανιμε..κλινικη ψυχαναλυσης ειναι!!! Ο καθενας με την λοξα του αν λεει τον πονο του..ηλεος!

#378 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 21 September 2009 - 21:12

One Piece of course. Ειναι απο τα καλυτερα anime και φυσικα καλυτερο απο το Bleach και το Naruto.

#379 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 21 September 2009 - 21:38

Χαλαρά One piece :awww:

MbcN7u5.png

#380 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 22 September 2009 - 14:20

Τι ερωτηση...
Spoiler:

:stubborn::stubborn::stubborn:

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#381 Xristos-san

Xristos-san

Εθισμένος

• Members
  • 106 posts

Posted 22 September 2009 - 14:58

Απλα διαλεγω One piece..........

#382 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 04 October 2009 - 18:54

Και επιτέλους, μετά από πολλές ώρες παρακολούθησης και διαβάσματος των anime και manga του Naruto αντίστοιχα, κατάφερα πριν λίγες μέρες να τελειώσω την σειρά, οπότε και προχωράω στην σύγκριση που ήθελα να κάνω τόσον καιρό με το One Piece!! :kill4u:

Απόψεις: Η αλήθεια είναι ότι στο τέλος, όπως είχα ακούσει, μου φάνηκε όντως να το ψιλοχάνει ο Kishimoto και ειδικά οι 3 leads της σειράς περισσότερο απ’ όλα, στους οποίους θα σταθώ πιο πολύ:
Spoiler: One Piece/Naruto manga spoilers… + a big piece of sheet, en garde!
Ανακεφαλαιώνοντας (κάπως) :hot::

Naruto:

Τι μου άρεσε (γενικά ή συγκριτικά με το OP):
Spoiler: manga spoilers

Τι δεν μου άρεσε
(γενικά ή συγκριτικά με το
OP):

One
Piece:

Τι μου άρεσε (γενικά ή συγκριτικά με το Naruto):

Τι δεν μου άρεσε
(γενικά ή συγκριτικά με το
Naruto):

All in all και οι 2 σειρές έχουν τα συν και τα κατά τους και μου αρέσουν για εντελώς διαφορετικούς λόγους η μία από την άλλη, αλλά φαίνεται πως η μοίρα μου ήταν να μείνω με τους πειρατές και το One Piece τελικά!

Είναι αλήθεια πως σε αρκετά σημεία του Naruto το βρήκα καλύτερο ή στην χειρότερη ισάξιο του OP (mostly μάχες/κακοί/εξέλιξη ιστορίας) και φυσικά δεν ξεχνάω τα όσα μου έχει προσφέρει, ακόμη το θεωρώ ένα πολύ καλό shonen και απλά το βάζω λίγο μετά το OP (κύριως λόγω των γκαφών που κάνει πολύ συχνά σε μια ωραία ιστορία που δημιουργεί), αλλά αυτό που έπαιξε σημαντικό ρόλο για μένα ήταν η συνολική πορεία των σειρών, όπου νικάει εμφανέστατα το OP ως τώρα (μιας και δεν καταντάει σχεδόν καθόλου κουραστικό και γίνεται εθιστικό μάλιστα, σε αντίθεση με το Naruto), καθώς και οι πρωταγωνιστές, τα άτομα στα οποία δίνει το περισσότερο βάρος η σειρά και που βλέπουμε να πραγματοποιούν το όνειρό τους από την αρχή ως το τέλος, όπου πάλι το OP νικάει με διαφορά, τουλάχιστον ως τώρα. Ωραίοι και οι κακοί, δυνάμεις και σοβαρό(τερο) υπόβαθρο της ιστορίας στο Naruto, αλλά δεν είναι πράγματα που ψάχνω απαραιτήτως σε ένα shonen, χωρίς να σημαίνει ότι είναι κακό να τα έχει, απλά δεν τα προτιμώ έναντι του βασικού στοιχείου που πρέπει να έχει ένα shonen: να είναι διασκεδαστικό!

And... that's all folks! Το επόμενο gigo-post σαν αξιωθώ να τελειώσω και το Bleach! :hot: :hot:

Edited by Zoro, 04 October 2009 - 20:26.

#383 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 04 October 2009 - 19:26

Σε ένα σημείο θα διαφωνήσω με τον Zoro καθώς "Μπάσταρδο" κακό σαν τον Κροκόδειλο δεν έχει το Naruto..
Κατά τα άλλα συμφωνώ με όλα τα περί εκνευριστικής κουραστικής σχέσης Naruto - Sasuke και φυσικά
Spoiler:

Posted Image

#384 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 04 October 2009 - 19:36

Holy Sheet:oo:

Ζoro δεν χρειάζεται μαν ένα τόσο μεγάλο ποστ,όλοι ξέρουμε ποιο είναι το ανώτερο...
Spoiler:

Berserk___Gatsu.jpg

#385 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 05 October 2009 - 15:04

Εχετε αναρωτηθει ποτε τι θα γινοταν αν ο Oda, O Kishomoto και ο Kubo εφτιαχναν μαζι ενα καινουριο manga?:kill4u:

Posted Image

#386 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 05 October 2009 - 17:14

Σινιγαμηδες με ψαθινα καπελα που να τρωνε ramen?I dont even want to think about that :P

qzMHWHd.png

#387 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 05 October 2009 - 17:36

Η αναμέτρηση είναι ανάμεσα στο Naruto και το One piece.Το Bleach χάνει το ενδιαφέρον του μετά τη Soul Society.
Για να μην το κουράζω το θέμα διαλέγω Naruto.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#388 akaska

akaska

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 09 October 2009 - 19:09

Αν και μου αρέσουν και τα 2 θα ψιφήσω naruto γιατι ειμαι μου αρεσει λιγο περισσοτερο.... εξαλου εγω δεν βρισκω το one piece τοσο καλο γιατι απο οτι εχω ακουσει περιεχει πολλους δέμονες[αν καλω λαθος πητε μου]!!! Χριστιανοι ορθοδοξοι δεν ειμαστε?
Spoiler:
Οι υπογραφές δεν θα πρέπει να ξεπερνάνε τα 250 pixels ύψος.

#389 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 09 October 2009 - 19:22

εξαλου εγω δεν βρισκω το one piece τοσο καλο γιατι απο οτι εχω ακουσει περιεχει πολλους δέμονες

Tι κάνει λέει??

:hahaha::hahaha::hahaha::kakaka::kakaka::kakaka: :hihi2: :hihi2::hihi2:

Berserk___Gatsu.jpg

#390 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 09 October 2009 - 19:55

εξαλου εγω δεν βρισκω το one piece τοσο καλο γιατι απο οτι εχω ακουσει περιεχει πολλους δέμονες

Ποιος ηρθε???:OMG3: Μαλλον σου ειπαν για τα Devil Fruits και παρεξηγησες. Πιστεψε με μονο δεμονες δεν ειναι και σου το συστηνω ανεπιφυλακτα το ΟΡ:riiight:

Posted Image